Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.199
Πόντοι
1.206
Πριν 3 χρονια μπαινω στο στουντιο κωνσταντινουπολεως 92α, μου αντοιξε μια τσατσα μελαχρινη τσουποτη, αλλα το ωραιο το τσουποτο σωμα, με κατι βυζοτορπυλα αλλο πραγμα καπου στα 45. Οταν την ειδα επαθα πλακα, με το που παει να μου πει ποια δουλευει, της κανω εγω θελω να περασω μαζι σου, δεν γινεται μου λεει, η κοπελα μου κανει ειναι πανεμορφη, κανει φοβερο κρεβατι κ τα γνωστα που λενε. Επεμενα πως θελω να περασω μαζι της κ πως θα δωσω κατι παραπανω, τελικα δεν δεχτηκε. Ηταν η πιο μουναρα τσατσα που ειχα δει.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Πριν 1 βδομαδα ακριβως στη Λιοσιων δε Θυμαμαι αριθμο,σε αυτο που ηταν κλειστο για καιρο και ανοιξε τωρα τελευταια παλι,πρωινη βαρδια χτυπαω πορτα και μου ανοιγει η τσατσα Ρωσιδα γυρω στα 55 με κοντο μαλλι και ψηλη με καλουτσικο σωματακι και με το που μπαινω μου λεει''Μπηκε ο Ηλιος μολις μπηκες μεσα..Τι Ωραιο παιδι εισαι εσυ και τετοια''.Μου λεει η κοπελα δεν ηρθε ακομα και της λεω δεν πειραζει θα Παρω εσενα :2funny: Γελαει και αυτη και μου λεει λες;Λεω ναι παμε...Λεει Οκ δωσε μου τοτε 20 ευρω!Τι με λεφτα της Απανταω;Λεει εννοειτε αλλωστε γραφουν και οι καμερες που ειχε στο σαλονι και βλεπει το αφεντικο μου.Της λεω 10 ευρω εχω αν θες..και μου λεει να πας στο Μεταξουργειο να Γαμησεις με 10ευρω :2funny: :2funny: Και εφυγα για το Αγαπημενο μου Μεταξι!! :wanker: :wanker:

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Πριν 1 βδομαδα ακριβως στη Λιοσιων δε Θυμαμαι αριθμο,σε αυτο που ηταν κλειστο για καιρο και ανοιξε τωρα τελευταια παλι,πρωινη βαρδια χτυπαω πορτα και μου ανοιγει η τσατσα Ρωσιδα γυρω στα 55 με κοντο μαλλι και ψηλη με καλουτσικο σωματακι και με το που μπαινω μου λεει''Μπηκε ο Ηλιος μολις μπηκες μεσα..Τι Ωραιο παιδι εισαι εσυ και τετοια''.Μου λεει η κοπελα δεν ηρθε ακομα και της λεω δεν πειραζει θα Παρω εσενα :2funny: Γελαει και αυτη και μου λεει λες;Λεω ναι παμε...Λεει Οκ δωσε μου τοτε 20 ευρω!Τι με λεφτα της Απανταω;Λεει εννοειτε αλλωστε γραφουν και οι καμερες που ειχε στο σαλονι και βλεπει το αφεντικο μου.Της λεω 10 ευρω εχω αν θες..και μου λεει να πας στο Μεταξουργειο να Γαμησεις με 10ευρω :2funny: :2funny: Και εφυγα για το Αγαπημενο μου Μεταξι!! :wanker: :wanker:
γιατι ρε φιλε το κανες αυτο;

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
εχα την εντυπωση οτι βαση νομου απαγορευονται οι νεαρές τσατσες και οτι πρεπει να ειναι απο μια ηλικια και πανω για να μην δηλωνονται τσατσες και προσφερουν και αλλες υπηρεσίες χωρίς εξετάσεις ετσι ειχα ακουσει

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
εχα την εντυπωση οτι βαση νομου απαγορευονται οι νεαρές τσατσες και οτι πρεπει να ειναι απο μια ηλικια και πανω για να μην δηλωνονται τσατσες και προσφερουν και αλλες υπηρεσίες χωρίς εξετάσεις ετσι ειχα ακουσει
σωστος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
γιατι ρε φιλε το κανες αυτο;
Κοιτα φιλε κατι τετοιες Γαμαω απο το f/b και στο Τζαμπε..τωρα να δωσω 20 ευρω σε αυτην οταν μπορω να παω Φυλης να Γαμησω μια Μουναρα η' στο Μεταξι 2 φορες να μπω!!

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παω την προηγουμενη εβδομαδα τσαρκα στη φυλης μπαινω στο 65β με την πρασινη πορτα ειναι τσατσα ενα μουνι ΕΝΑ ΜΟΥΝΙ,απιστευτο.ξανθια γυρω στα 42-45 με κωλαρα και βυζαρες.κατσε μου λεει να δεις το κοριτσι.βγαινει μια ξανθια ψιλομπαζο,εδινε κωλο ομως.εκει που καθομουν βλεπω απο τον καθρεφτη να καθεται μεσα ο νταβας(μαλλον)η κοπελα ηταν εξω μπροστα μου και γω κοιτουσα την τσατσα.κιοτεψα να κανω προταση αλλα θα την παρακολουθω στενα και οποτε την βρω  λιγο χαλαρη θα χωθω

Πριν 2 χρονια κυριακη πρωι στην φυλης φουλ καυλωμενος μπαινω σε ενα δε θυμαμαι νουμερο μου παρουσιαζει η τσατσα ενα μιλφακι μ αρεσει και περναωμεσα.πριν κλεισει η πορτα δινω στην τσατσα 50€ και μου λεει κατσε να σου φερω τα ρεστα.αδιαφορο παρουσιαστικο οχι ασχημη παντως με καλουτσικο σωμα.εχω γθυθει και καθομαι στην ακρη του κρεβατιου.μπαινει μεσα σηκωνομαι να παρω τα ρεστα ερχεται προς τα εμενα και μου χαιδευει τα αρχιδια .μενω μαλακας.καβατζωνω τα λεφτα γιατι ειμαι επιρεπης πολυ και αν μου τα ζητουσα μπορει και να τα δινα.την ρωταω η κοπελα;τωρα ερχεται μου λεει και μου χαιδευει τα αρχιδια σαν να ναι γιατρο.μονο αρχιδια.πουτσα δεν επιασε παρολο που ειχε παρει τον ανηφορο.μπαινει μεσα η κοπελα γελαει η τσατσα και φευγει.γαμησα το μιλφακι χωρις πιπα χωρις τιποτα.κατευθειαν μεσα.απ την καυλα τελειωσα σε 5 λεπτα.οταν βγηκα εξω δεν ηταν κανεις ουτε κοπελα ουτε τσατσα ουτε κοσμος.εφυγα και δεν την ξαναειδα ποτε.αν καμια φορα γαμαω και δυσκολευομαι να τελειωσω σκεφτομαι το σκηνικο αυτο και χυνω.

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
Δε ξερω αν ταιρειαζει..

πριν 3-4 χρονια, Βριλησου 60 κατω.
μου ανοιγει ενα μιλφακι. με πιασιματα, πολυ σεξυ ομως.
καθομαι, μου λεει περιμενε ερχετε η κοπελα...
μετα απο λιγο ερχετε η κουκλα, μου λεει ειναι η ταδε....μου ειπε
τα προγραμματα κλπ.

τις λεω, αλλη εχετε ? οχι μου λεει, αλλα ειμαι κ εγω...

μολις μου το  πε καβλωσα τρελα. της λεω, παμε...
απ τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου.
πηγα αλλη μια φορα, δε τη πετυχα.
δεν εχω παει ξανα απο τοτε.

METAKSOURGIAKOS13

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
54
Πόντοι
0
Η υπηρεσία στο Μεταξουργείο η βέρα  η μελαχρινή  που φοράει μερικές και γυαλιά έχει ρωτήσει κανείς ;; δούλευε  στο κολονου 30 δεν ξερω εάν έχει αλλάξει

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Μαγκες στο Αγκυρας 1 η τσατσα εχει προσφερθει να συμμετεχει ενεργα μαζι με την Βικη που δουλευε στην βαρδια.Καθως επισης και στο Κωνσταντινουπολεως 132 μια ρωσιδα θεια ονοματι Γαβριελα μπαινει στο δωματιο εναντι αμοιβης μονο για παρεα και κανα χαμουρεμα....
Την τσα2 του Αγκύρας την έχω πάρει 3-4 φορές στο δωμάτιο μαζί με την κοπέλα με αμοιβή αλλά τώρα τελευταία έχω καιρό να την πετύχω.

Nik90

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Θέλω να κάνω έρωτα με την τσατσα του Ν. Ουρανού 26 τη μελαχρινή γυναικάρα. :erection: :erection:
  :orchestra:
Όποιος ξέρει κάτι ΠΜ ευχαριστώ.
:hi:
      φίλε ακριβώς αυτό θέλω κι εγώ αλλά είμαι τόσο γκαντέμης που πήγα χθες από κει να την ρωτήσω και έχουν κλείσει για 2 βδομάδες επειδή η καρινα έφυγε διακοπές

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
ρε τυπε επρεπε να πηγαινες με 20,ποσα 20αρικα και 50ρικα εχουμε πεταξει στα στουντιο μπουρδελα τοσα χρονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom