txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.776
- Πόντοι
- 496
τυποι καιρο εχει να παραθεσει ενα καλο φιδι :S :S :S
πρεπει να βαρεσε μπιελα τυπε
τυποι καιρο εχει να παραθεσει ενα καλο φιδι :S :S :S
τυπε κινδυνευει αν δε βαλει συντομα φιδι να παρει αλλος τη θεση του.πολλοι καραδοκουν :S :S :Sπρεπει να βαρεσε μπιελα τυπε
πρεπει να βαρεσε μπιελα τυπε
να το πει τοτε τυπε,μην περιμενουμε τσαμπα σε διαφορα νηματα :S :S :Sτα εβαλε όλα, δεν εχει αλλα πια σε στοκ
πρεπει να κανει service στο φιδομετρο τυπε :S :S
να το πει τοτε τυπε,μην περιμενουμε τσαμπα σε διαφορα νηματα :S :S :S
γιατι ρε φιλε το κανες αυτο;Πριν 1 βδομαδα ακριβως στη Λιοσιων δε Θυμαμαι αριθμο,σε αυτο που ηταν κλειστο για καιρο και ανοιξε τωρα τελευταια παλι,πρωινη βαρδια χτυπαω πορτα και μου ανοιγει η τσατσα Ρωσιδα γυρω στα 55 με κοντο μαλλι και ψηλη με καλουτσικο σωματακι και με το που μπαινω μου λεει''Μπηκε ο Ηλιος μολις μπηκες μεσα..Τι Ωραιο παιδι εισαι εσυ και τετοια''.Μου λεει η κοπελα δεν ηρθε ακομα και της λεω δεν πειραζει θα Παρω εσενα Γελαει και αυτη και μου λεει λες;Λεω ναι παμε...Λεει Οκ δωσε μου τοτε 20 ευρω!Τι με λεφτα της Απανταω;Λεει εννοειτε αλλωστε γραφουν και οι καμερες που ειχε στο σαλονι και βλεπει το αφεντικο μου.Της λεω 10 ευρω εχω αν θες..και μου λεει να πας στο Μεταξουργειο να Γαμησεις με 10ευρω Και εφυγα για το Αγαπημενο μου Μεταξι!!
σωστοςεχα την εντυπωση οτι βαση νομου απαγορευονται οι νεαρές τσατσες και οτι πρεπει να ειναι απο μια ηλικια και πανω για να μην δηλωνονται τσατσες και προσφερουν και αλλες υπηρεσίες χωρίς εξετάσεις ετσι ειχα ακουσει
Κοιτα φιλε κατι τετοιες Γαμαω απο το f/b και στο Τζαμπε..τωρα να δωσω 20 ευρω σε αυτην οταν μπορω να παω Φυλης να Γαμησω μια Μουναρα η' στο Μεταξι 2 φορες να μπω!!γιατι ρε φιλε το κανες αυτο;
γιατι ρε φιλε το κανες αυτο;
Την τσα2 του Αγκύρας την έχω πάρει 3-4 φορές στο δωμάτιο μαζί με την κοπέλα με αμοιβή αλλά τώρα τελευταία έχω καιρό να την πετύχω.Μαγκες στο Αγκυρας 1 η τσατσα εχει προσφερθει να συμμετεχει ενεργα μαζι με την Βικη που δουλευε στην βαρδια.Καθως επισης και στο Κωνσταντινουπολεως 132 μια ρωσιδα θεια ονοματι Γαβριελα μπαινει στο δωματιο εναντι αμοιβης μονο για παρεα και κανα χαμουρεμα....
φίλε ακριβώς αυτό θέλω κι εγώ αλλά είμαι τόσο γκαντέμης που πήγα χθες από κει να την ρωτήσω και έχουν κλείσει για 2 βδομάδες επειδή η καρινα έφυγε διακοπέςΚαλησπέρα.
Θέλω να κάνω έρωτα με την τσατσα του Ν. Ουρανού 26 τη μελαχρινή γυναικάρα.
Όποιος ξέρει κάτι ΠΜ ευχαριστώ.
ρε τυπε επρεπε να πηγαινες με 20,ποσα 20αρικα και 50ρικα εχουμε πεταξει στα στουντιο μπουρδελα τοσα χρονια.Πριν 1 βδομαδα ακριβως στη Λιοσιων δε Θυμαμαι αριθμο,σε αυτο που ηταν κλειστο για καιρο και ανοιξε τωρα τελευταια παλι,πρωινη βαρδια χτυπαω πορτα και μου ανοιγει η τσατσα Ρωσιδα γυρω στα 55 με κοντο μαλλι και ψηλη με καλουτσικο σωματακι και με το που μπαινω μου λεει''Μπηκε ο Ηλιος μολις μπηκες μεσα..Τι Ωραιο παιδι εισαι εσυ και τετοια''.Μου λεει η κοπελα δεν ηρθε ακομα και της λεω δεν πειραζει θα Παρω εσενα Γελαει και αυτη και μου λεει λες;Λεω ναι παμε...Λεει Οκ δωσε μου τοτε 20 ευρω!Τι με λεφτα της Απανταω;Λεει εννοειτε αλλωστε γραφουν και οι καμερες που ειχε στο σαλονι και βλεπει το αφεντικο μου.Της λεω 10 ευρω εχω αν θες..και μου λεει να πας στο Μεταξουργειο να Γαμησεις με 10ευρω Και εφυγα για το Αγαπημενο μου Μεταξι!!