Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Δεν ειναι λιγες οι φορες που οι τσατσαδες ειναι πιο καυλωτικες απο τις πουτανες  ,σε σημειο που οταν βγαινουν οι τανες στο σαλονι εγω κοιταω την τσατσα.Δυο  που αξιζουν αυτην την στιγμη ειναι η πρωινη στο φωκαιας 27 α,με τεραστια βυζια και προστυχο βλεμμα και η αλλη στην Διδυμου 8β απογευματα ,κυρια προς το ξανθο με βυζαρες και γλυκο προσωπο,ειναι απιστευτη καυλα η κυρια και βγαινει και με κατι παντοφλιτσες ...εχει προσπαθησει κανεις να κανει κινηση,αναρωτιεμαι αν ηταν θετικες ,εγω ντρεπομαι να τους την πεσω

να κανεις κινηση ... και αυτες γυναικες ειναι !

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Δεν ειναι λιγες οι φορες που οι τσατσαδες ειναι πιο καυλωτικες απο τις πουτανες  ,σε σημειο που οταν βγαινουν οι τανες στο σαλονι εγω κοιταω την τσατσα.Δυο  που αξιζουν αυτην την στιγμη ειναι η πρωινη στο φωκαιας 27 α,με τεραστια βυζια και προστυχο βλεμμα και η αλλη στην Διδυμου 8β απογευματα ,κυρια προς το ξανθο με βυζαρες και γλυκο προσωπο,ειναι απιστευτη καυλα η κυρια και βγαινει και με κατι παντοφλιτσες ...εχει προσπαθησει κανεις να κανει κινηση,αναρωτιεμαι αν ηταν θετικες ,εγω ντρεπομαι να τους την πεσω

Στο υπογειάκι εννοείς προφανώς, έτσι; Γιατί στο διπλανό είναι η πασίγνωστη Εύα αλλά δεν ταιριάζει η περιγραφή σου :think: :think: :think: Θα περάσω πάντως να τις τσεκάρω και τις δύο.

να κανεις κινηση ... και αυτες γυναικες ειναι !

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν ειναι λιγες οι φορες που οι τσατσαδες ειναι πιο καυλωτικες απο τις πουτανες  ,σε σημειο που οταν βγαινουν οι τανες στο σαλονι εγω κοιταω την τσατσα.Δυο  που αξιζουν αυτην την στιγμη ειναι η πρωινη στο φωκαιας 27 α,με τεραστια βυζια και προστυχο βλεμμα και η αλλη στην Διδυμου 8β απογευματα ,κυρια προς το ξανθο με βυζαρες και γλυκο προσωπο,ειναι απιστευτη καυλα η κυρια και βγαινει και με κατι παντοφλιτσες ...εχει προσπαθησει κανεις να κανει κινηση,αναρωτιεμαι αν ηταν θετικες ,εγω ντρεπομαι να τους την πεσω

η πιο καυλα τσα2,ειναι η απογευματινη της Εμμανουελας...στο Φ.65 κατω  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015

Αυτή στο Διδύμου 8Β την τσέκαρα σήμερα, αριστοκράτισσα σκέτη! Βυζάρες βέβαια δε μου φάνηκε να έχει... Όσο για την πρώτη που λες δεν την πρόλαβα γιατί κατέβηκα αργά θα την τσεκάρω όμως αύριο.

η πιο καυλα τσα2,ειναι η απογευματινη της Εμμανουελας...στο Φ.65 κατω  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Όντως σκέτη κάβλα, μελαχρινή ώριμη με πρόστυχο πρόσωπο, αδύνατη με βυζάρες, επίσης αρκετά ναζιάρα... Πήγα σήμερα επί τούτου μόνο γι' αυτήν!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θυμαμαι παλια στο Διδυμου 20 νομιζω ηταν μια πολυ ομορφη τσατσα σαν Ποντια και αφου δε μου αρεσε καθολου η κοπελα που ειχε,μολις αποχωρησαν ολοι τη πλησιασα και της εκανα προταση για δωματιο.Αυτη χαμογελασε και εγω της ειπα οχι,αληθεια το λεω.Αυτη μου ειπε,το ξερω και με ακουμπησε στο χερι αρνουμενη και παλι οποτε αποχωρησα.Τη προσπαθεια την ειχα κανει παντως.Επισης στο Φωκαιας 19 απογευμα μου αρεσει πολυ η ελληνιδα ξανθια τσατσα,οχι και μεγαλης ηλικιας.Επειδη ομως ειναι παντα σοβαρη δεν εχω κανει κινηση αν και εχω περασει στο δωματιο με κοπελες της.Οσο για την περιβοητη Ευα που ειπωθηκε οτι εφυγε απο το Φωκαιας 27 υπερυψωμενο  και τωρα ειναι στο Φωκαιας 17 αν δε κανω λαθος.Πιστευω οτι μονο λογια ειναι γιατι ως γνωστον ειναι πολυ κοινωνικη.Αν και καποιος ειχε πει οτι εγινε περιστατικο.Στα υποψιν για κινηση αν υη πετυχω με λιγο κοσμο.Θεωρω παντως οτι ειναι δυσκολο το εγχειρημα απο μονο του γιατι κι αυτες καπου ελεγχονται και λογοδοτουν.Εχουν να προσεχουν και το ταμειο.Εκτος κι αν ειναι καμια σπανια περιπτωση σαν τη Τζουλια στο Κνιδου οπου ειχα περασει στο δωματιο και επειδη εκτελουσε και χρεη υπηρεσιας,μολις μπηκε πελατης με παρατησε και πεταχτηκε στο σαλονι.Ο πελατης αποχωρησε κι αυτη μου ξαναηρθε για να συνεχισει εκει που ειχε μεινει.Σπαστικο.Καλο ειναι να πουν αυτοι που οντως εχουν κανει κατι με τσατσαδες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Εκτος κι αν ειναι καμια σπανια περιπτωση σαν τη Τζουλια στο Κνιδου οπου ειχα περασει στο δωματιο και επειδη εκτελουσε και χρεη υπηρεσιας,μολις μπηκε πελατης με παρατησε και πεταχτηκε στο σαλονι.Ο πελατης αποχωρησε κι αυτη μου ξαναηρθε για να συνεχισει εκει που ειχε μεινει.
Παρόμοιο περιστατικό έχει συμβεί και σε μένα σε κάποιο στη Φυλής κανά δυο χρόνια πίσω,νούμερο και όνομα δεν συγκράτησα καθώς  τότε δεν παρακολουθούσα το site,στα ζυγά πρέπει να'ταν.Ηταν μια ζουμερή μελαχροινή κοπέλα,κι όταν ήρθε δωμάτιο με πληροφόρησε ότι κλείδωσε το μαγαζί καθώς ήταν μόνη της!
Και κάτι άσχετο συμπληρωματικό:Πριν... ανακαλύψω ότι υπάρχει το παρόν site,απορούσα όταν οι υποψήφιοι πελάτες ρωτούσαν το όνομα της κοπέλας!''Καλά,με το όνομα γαμάνε αυτοί;'',σκεφτόμουνα... :cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Αχιλλλλλεως 48..... Βαλεντίνα  :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Πέρασα απόψε να τσεκάρω την τσατσά στο Φωκαίας 27Α που ανέφερε κάποιος, όντως έχει βυζάρες αλλά είναι πολύ πιο γερασμένη απ' ό,τι περίμενα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Θυμαμαι παλια στο Διδυμου 20 νομιζω ηταν μια πολυ ομορφη τσατσα σαν Ποντια και αφου δε μου αρεσε καθολου η κοπελα που ειχε,μολις αποχωρησαν ολοι τη πλησιασα και της εκανα προταση για δωματιο.Αυτη χαμογελασε και εγω της ειπα οχι,αληθεια το λεω.Αυτη μου ειπε,το ξερω και με ακουμπησε στο χερι αρνουμενη και παλι οποτε αποχωρησα.Τη προσπαθεια την ειχα κανει παντως.Επισης στο Φωκαιας 19 απογευμα μου αρεσει πολυ η ελληνιδα ξανθια τσατσα,οχι και μεγαλης ηλικιας.Επειδη ομως ειναι παντα σοβαρη δεν εχω κανει κινηση αν και εχω περασει στο δωματιο με κοπελες της.Οσο για την περιβοητη Ευα που ειπωθηκε οτι εφυγε απο το Φωκαιας 27 υπερυψωμενο  και τωρα ειναι στο Φωκαιας 17 αν δε κανω λαθος.Πιστευω οτι μονο λογια ειναι γιατι ως γνωστον ειναι πολυ κοινωνικη.Αν και καποιος ειχε πει οτι εγινε περιστατικο.Στα υποψιν για κινηση αν υη πετυχω με λιγο κοσμο.Θεωρω παντως οτι ειναι δυσκολο το εγχειρημα απο μονο του γιατι κι αυτες καπου ελεγχονται και λογοδοτουν.Εχουν να προσεχουν και το ταμειο.Εκτος κι αν ειναι καμια σπανια περιπτωση σαν τη Τζουλια στο Κνιδου οπου ειχα περασει στο δωματιο και επειδη εκτελουσε και χρεη υπηρεσιας,μολις μπηκε πελατης με παρατησε και πεταχτηκε στο σαλονι.Ο πελατης αποχωρησε κι αυτη μου ξαναηρθε για να συνεχισει εκει που ειχε μεινει.Σπαστικο.Καλο ειναι να πουν αυτοι που οντως εχουν κανει κατι με τσατσαδες.

Αχιλλλλλεως 48..... Βαλεντίνα  :rockon:

Σε ποια βάρδια έκαστη;

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
ναι ρε εχω παει με τσατσα αυτη ειναι η σχεση μου τα τελευταια 2,5 χρονια και γουσταρω

Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
26
Πόντοι
0
Μαγκες στο Αγκυρας 1 η τσατσα εχει προσφερθει να συμμετεχει ενεργα μαζι με την Βικη που δουλευε στην βαρδια.Καθως επισης και στο Κωνσταντινουπολεως 132 μια ρωσιδα θεια ονοματι Γαβριελα μπαινει στο δωματιο εναντι αμοιβης μονο για παρεα και κανα χαμουρεμα....

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.812
Πόντοι
3.886
Μαγκες στο Αγκυρας 1 η τσατσα εχει προσφερθει να συμμετεχει ενεργα μαζι με την Βικη που δουλευε στην βαρδια.Καθως επισης και στο Κωνσταντινουπολεως 132 μια ρωσιδα θεια ονοματι Γαβριελα μπαινει στο δωματιο εναντι αμοιβης μονο για παρεα και κανα χαμουρεμα....
 Η τσατσα στο αγκυρας είναι και αυτή τρανς..?

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Πριν 2 μήνες ένα πρωί στις 10ηωρα μπαίνω σε ένα σπίτι στην περιοχή της πλατείας αττικής βγαίνει η τσατσά μια καλοβαλμένη βυζαρού γύρω στα 45 μου λέει ότι η κοπέλα μόλις ήρθε  είναι στο μπάνιο ετοιμάζεται να περιμένω
έμενα κάτι μου έκανε κλικ της λέω ότι βιάζομαι και αν είναι να περάσω μαζί της και αρχίζω να την μπαλαμουτιαζω
τελικά μετά από διάφορα όχι δεν επιτρέπεται  αφού αύξησα το δωράκι συμφώνησε
στο δωμάτιο μου ήρθε με στολή εργασίας ζαρτιέρες κλπ και θυμήθηκα ότι πριν 2 χρόνια την είχα πάρει κάμποσες φορές σε άλλο σπίτι της περιοχής που εκδιδόταν
περιττό να πω ότι έκανα ένα από τα καλύτερα γαμήσια
και στο τέλος τσίμπησα νούμερο κινητού για ραντεβού κατ'οίκον

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Πριν 2 μήνες ένα πρωί στις 10ηωρα μπαίνω σε ένα σπίτι στην περιοχή της πλατείας αττικής βγαίνει η τσατσά μια καλοβαλμένη βυζαρού γύρω στα 45 μου λέει ότι η κοπέλα μόλις ήρθε  είναι στο μπάνιο ετοιμάζεται να περιμένω
έμενα κάτι μου έκανε κλικ της λέω ότι βιάζομαι και αν είναι να περάσω μαζί της και αρχίζω να την μπαλαμουτιαζω
τελικά μετά από διάφορα όχι δεν επιτρέπεται  αφού αύξησα το δωράκι συμφώνησε
στο δωμάτιο μου ήρθε με στολή εργασίας ζαρτιέρες κλπ και θυμήθηκα ότι πριν 2 χρόνια την είχα πάρει κάμποσες φορές σε άλλο σπίτι της περιοχής που εκδιδόταν
περιττό να πω ότι έκανα ένα από τα καλύτερα γαμήσια
και στο τέλος τσίμπησα νούμερο κινητού για ραντεβού κατ'οίκον

Που είναι αυτός ο Ιάκωβος??? :grin: :grin: :grin:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
Καλησπέρα.
Θέλω να κάνω έρωτα με την τσατσα του Ν. Ουρανού 26 τη μελαχρινή γυναικάρα. :erection: :erection:
 :orchestra:
Όποιος ξέρει κάτι ΠΜ ευχαριστώ.
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom