Θυμαμαι παλια στο Διδυμου 20 νομιζω ηταν μια πολυ ομορφη τσατσα σαν Ποντια και αφου δε μου αρεσε καθολου η κοπελα που ειχε,μολις αποχωρησαν ολοι τη πλησιασα και της εκανα προταση για δωματιο.Αυτη χαμογελασε και εγω της ειπα οχι,αληθεια το λεω.Αυτη μου ειπε,το ξερω και με ακουμπησε στο χερι αρνουμενη και παλι οποτε αποχωρησα.Τη προσπαθεια την ειχα κανει παντως.Επισης στο Φωκαιας 19 απογευμα μου αρεσει πολυ η ελληνιδα ξανθια τσατσα,οχι και μεγαλης ηλικιας.Επειδη ομως ειναι παντα σοβαρη δεν εχω κανει κινηση αν και εχω περασει στο δωματιο με κοπελες της.Οσο για την περιβοητη Ευα που ειπωθηκε οτι εφυγε απο το Φωκαιας 27 υπερυψωμενο και τωρα ειναι στο Φωκαιας 17 αν δε κανω λαθος.Πιστευω οτι μονο λογια ειναι γιατι ως γνωστον ειναι πολυ κοινωνικη.Αν και καποιος ειχε πει οτι εγινε περιστατικο.Στα υποψιν για κινηση αν υη πετυχω με λιγο κοσμο.Θεωρω παντως οτι ειναι δυσκολο το εγχειρημα απο μονο του γιατι κι αυτες καπου ελεγχονται και λογοδοτουν.Εχουν να προσεχουν και το ταμειο.Εκτος κι αν ειναι καμια σπανια περιπτωση σαν τη Τζουλια στο Κνιδου οπου ειχα περασει στο δωματιο και επειδη εκτελουσε και χρεη υπηρεσιας,μολις μπηκε πελατης με παρατησε και πεταχτηκε στο σαλονι.Ο πελατης αποχωρησε κι αυτη μου ξαναηρθε για να συνεχισει εκει που ειχε μεινει.Σπαστικο.Καλο ειναι να πουν αυτοι που οντως εχουν κανει κατι με τσατσαδες.