Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απόψε στα πλαίσια μπουρδελότσαρκας πέρασα από το Φωκαίας 27Β το υπερυψωμένο με τα λίγα σκαλοπάτια στην απογευματινή βάρδια... Στο σαλόνι στο οποίο περίμεναν 12 (!) άτομα, βγήκε κάποια στιγμή η τσατσά, ένα ωραίο κοντοπούτανο milf με μαύρο κοντό μαλλί, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, διαχυτική και καβλιάρα, πλην όμως αρκετά σπασμένη για την ηλικία της που ήταν και το μοναδικό της μειονέκτημα... Στο στυλ έμοιαζε πολύ με την πάλαι ποτέ Εύα που δούλευε στο Φυλής 69 ή 71 αν θυμάμαι καλά πριν χρόνια, αφού αναρωτιόμουν αν είναι αυτή, έχω να τη δω και χρόνια και δεν την πολυθυμάμαι... Παρουσιάζει την κοπέλα κι επειδή εγώ έψαχνα για συγκεκριμένη, με το που φεύγουν όλοι την πλησιάζω με σκοπό να τη ρωτήσω γι' αυτήν που έψαχνα πότε δουλεύει... Με το που της λέω "Να σε ρωτήσω κάτι..." μου απαντάει: "ΟΧΙ". "Τί όχι;" της λέω, "αφού δεν πρόλαβα καν να σε ρωτήσω αυτό που ήθελα"... Και μου λέει "α εντάξει με συγχωρείς ρώτα με ό,τι θες, σε είδα που με πλησίασες και μου μίλησες χαμηλόφωνα και ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ..." Έμεινα μαλάκας, φανταστείτε πόσοι θα της το έχουν προτείνει, άνετα βέβαια θα μπορούσα να είμαι κι εγώ ένας απ' αυτούς όπως την είδα!

Η παλιά  Εύα ήταν...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
παιδιά η μιλφ τσατσά στο φωκαίας 27 υπερυψωμένο υσόγειο παίζει να ναι και η ομορφότερη που χω δεί ;)

Ισχύει, είναι όντως η πιο μουνάρα που έχω δει κι εγώ σε μπουρδέλα (Γιατί σε στούντιο έχω πετύχει κάτι γυναικάρες άλλο πράγμα). Αν και μακράν νούμερο ένα σε μπουρδέλο κατ' εμέ είναι η Κατερίνα από Κολωνού στο Μεταξουργείο αλλά αυτή είναι και αφεντικίνα

Επισκέπτης
Ισχύει, είναι όντως η πιο μουνάρα που έχω δει κι εγώ σε μπουρδέλα (Γιατί σε στούντιο έχω πετύχει κάτι γυναικάρες άλλο πράγμα). Αν και μακράν νούμερο ένα σε μπουρδέλο κατ' εμέ είναι η Κατερίνα από Κολωνού στο Μεταξουργείο αλλά αυτή είναι και αφεντικίνα

Ηταν αφεντικίνα-τώρα όμως ξέχασέ την από κάθε άποψη...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Νεαρη τσατσα ειδα στην τελευταια μου τσαρκα στην πρωινη αλλαγη στο Φυλης 56.Μια αδυνατη με μετρια φατσα.Την κοιταξα με καυλιαρικο βλεμμα αλλα δεν της ειπα τιποτα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Νεαρη τσατσα ειδα στην τελευταια μου τσαρκα στην πρωινη αλλαγη στο Φυλης 56.Μια αδυνατη με μετρια φατσα.Την κοιταξα με καυλιαρικο βλεμμα αλλα δεν της ειπα τιποτα.

Τελικά έπρεπε να γράψω εγώ κάτι για να νεκραναστηθεί το thread μας μετά από μήνες...

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Δεν ειναι λιγες οι φορες που οι τσατσαδες ειναι πιο καυλωτικες απο τις πουτανες  ,σε σημειο που οταν βγαινουν οι τανες στο σαλονι εγω κοιταω την τσατσα.Δυο  που αξιζουν αυτην την στιγμη ειναι η πρωινη στο φωκαιας 27 α,με τεραστια βυζια και προστυχο βλεμμα και η αλλη στην Διδυμου 8β απογευματα ,κυρια προς το ξανθο με βυζαρες και γλυκο προσωπο,ειναι απιστευτη καυλα η κυρια και βγαινει και με κατι παντοφλιτσες ...εχει προσπαθησει κανεις να κανει κινηση,αναρωτιεμαι αν ηταν θετικες ,εγω ντρεπομαι να τους την πεσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom