Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Τη Δευτέρα το πρωί θα σας ενημερώσω για το ακριβές timing της μπουρδελότσαρκας. Όσοι γουστάρετε, ελάτε για το χαβαλέ.

Εγω τον αλλο μηνα θα ερθω Αthens μακαρι να ειμουν να ερχομασταν για χαβαλε να σε εβλεπα να κανεις παιχνιδι με την τσατσα χαχα!  :s&m_3: :s&m_3:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εγώ δεν έχω πάει, αλλά έως τώρα οι θειάδες που έχω πετύχει δεν άξιζαν και τίποτε.
Μόνο μια φορά βγάζοντας την πορτοφόλα να πληρώσω το 40αρι με χούφτωσε χύμα στο διάδρομο η θεια Μαριγώ.
Αν τώρα πετύχαινα κάποια αξιογάμητη, προφανώς θα της τα έριχνα!
Αν είναι ηλικίας άνω των 65 και φοράνε ριγκάκια, χέστηκα για τα υπόλοιπα.

Επισκέπτης
Φίλε έχω γαμήσει όμως μπάζο γύρω στα 50-55, χοντρή αλλά ήμουνα ψιλομεθυσμένος κι ήθελα να αδειάσω....
Και σκέψου ότι δεν έκανε πίπα!
Τώρα πώς τα κατάφερα κι έγινα ήμιθεος Ηρακλής, Ι have no idea :2funny:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Την μονη τσατσα που θα γουσταρα να πηδηξω ειναι την γνωστη Ευα στη Φυλης....Για πολλα  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: η ψωλα...

Επισκέπτης
Μάλλον θα ισχύει το στιχάκι => Εύα στην τέτοια μου ανέβα!

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Στην Ασωματων και Σαρρη, είχε ενα μπουρδέλο με μια μικρουλα το Χριστινακι (πριν καμμια 20αρια χρόνια η ιστορία). Ο Νταβαντζης - που ηταν τραβεστι και πολλες φορές επαιρνε και κόσμο σαν κοινη πουτανα, ειχε κοζαρει εναν φίλο μου που την ειχε μεγαλη, και ειχαν κανει τη  εξης συμφωνία. Θα τον αφηνει να του παιρνει πιπα και θα του δινει μετα το Χριστινακι τζαμπα. Ετσι ο φιλος μου γαμουσε τσαμπα το Χριστινακι αφου βεβαια πιπωνε τον Παναγιώτη (ετσι ελεγαν την τραβεστι Τσατσα (η καλύτερα τον ...τσατσο).

μου ειχαν προτείνει και εμενα να εκανα φάση με τον Παναγιώτη, αλλα δεν πηγαινω με πούστηδες.
Μάλιστα ειχαν κυκλοφορήσει και φημες και για το ιδιο το Χριστινακι οτι ηταν εγχειρισμενη - αλλα δεν μπορούσε κανεις να πει με βεβαιοτητα, γιατι ηταν μουναρα !

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ανακοίνωση
Σήμερα το βράδυ θα φύγω με τους γονείς μου για τις τελευταίες οικογενειακές διακοπές (μπούχτησα, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς). Από τις 18 Αυγούστου έως τις 21 Σεπτεμβρίου θα είμαι αποκλειστικά Αθήνα. Στις 19/08/2013 μόλις ολοκληρωθεί το τετράγωνο σελήνης - κρόνου, θα κάνω μια μεγάλη πρωτοτυπία. Θα κάνω πρωινή μπουρδελότσαρκα στη Φυλής, κουβαλώντας μαζί μου 60 ευρώ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Να μπει η α-καπέλο τσατσά στο δωμάτιο (χωρίς την πουτάνα), να παίξουμε θέατρο (για παράδειγμα ότι είμαστε συνεπιβάτες στο πλοίο Blue Star Paros, ότι την κερνάω παγωτό Scandal στο κατάστρωμα, κτλ) και στο τέλος να ολοκληρώσω με ντιβανοτρυπητή. Κουλό ε;
εισαι θεος ρε τακμαν!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στις διακοπες κανεις καμακι σε γκομενες η μονο με πουτανοκαταστασεις φτιαχνεσαι?

Επισκέπτης
Στην Ασωματων και Σαρρη, είχε ενα μπουρδέλο με μια μικρουλα το Χριστινακι (πριν καμμια 20αρια χρόνια η ιστορία). Ο Νταβαντζης - που ηταν τραβεστι και πολλες φορές επαιρνε και κόσμο σαν κοινη πουτανα, ειχε κοζαρει εναν φίλο μου που την ειχε μεγαλη, και ειχαν κανει τη  εξης συμφωνία. Θα τον αφηνει να του παιρνει πιπα και θα του δινει μετα το Χριστινακι τζαμπα. Ετσι ο φιλος μου γαμουσε τσαμπα το Χριστινακι αφου βεβαια πιπωνε τον Παναγιώτη (ετσι ελεγαν την τραβεστι Τσατσα (η καλύτερα τον ...τσατσο).

μου ειχαν προτείνει και εμενα να εκανα φάση με τον Παναγιώτη, αλλα δεν πηγαινω με πούστηδες.
Μάλιστα ειχαν κυκλοφορήσει και φημες και για το ιδιο το Χριστινακι οτι ηταν εγχειρισμενη - αλλα δεν μπορούσε κανεις να πει με βεβαιοτητα, γιατι ηταν μουναρα !
πολυ μπερδεγουει για ενα ξαλαφρωμα...σκανδιναβικο σταυρολεξο...βεβαια αναλογα με τα βιτσια του καθενος...εσυ παντως καλα επραξες.

Επισκέπτης

Συνημμένα

• -.jpg
    -.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 32

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο μεσος τυπος των τσα2δων ειναι λιγο πιο αποτροπαιες απο τον τριφωνα ιβανωφ...
εχει και κατι καλα κομματια τυπε ;)
μιλαω για οσους γουσταρουν γκρανια φυσικα
ο πικερ και ο νωντας καταλαβαινουν τι εννοω :sunglasses:

Επισκέπτης
εχει και κατι καλα κομματια τυπε ;)
μιλαω για οσους γουσταρουν γκρανια φυσικα
ο πικερ και ο νωντας καταλαβαινουν τι εννοω :sunglasses:
...μεσα....τα ρεστα μου....παψε να μασουλας πανω απο το κεφαλι μου...δε μασουλαω πανω απο το κεφαλι σου..μασουλαω πανω απο το κεφαλι του Δουκα.....ριξε τι γκραν κασα..γκραν μαρνιε..γκρανυ γνωριζεις..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...μεσα....τα ρεστα μου....παψε να μασουλας πανω απο το κεφαλι μου...δε μασουλαω πανω απο το κεφαλι σου..μασουλαω πανω απο το κεφαλι του Δουκα.....ριξε τι γκραν κασα γκραν μαρνιε γρανυ γνωριζεις..
μπορεις να μην μιλας ετσι χυδαια? :grin:
δουκας :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και μαπες στο Μακεδο ενω τρωει σκετο ψωμι τυλιγμενο σε χαρτι φουρνου...και απο πισω γιωργος κατσαρος ινστρουμενταλ...τι κριμα που χωρισαμε τι κριμα.....
τυπε κορυφαια σκηνη
του λεει ο ψηλος υπαρχει κολπο
δουλας σαν αυτο που φαγαμε 5 χρονια
ψηλος αν μας πιασουν 15
δουκας καλο θαναι μεσα ειμαι

δεν υπαρχει αυτος ο διαλογος :rockon:

Επισκέπτης
τυπε κορυφαια σκηνη
του λεει ο ψηλος υπαρχει κολπο
δουλας σαν αυτο που φαγαμε 5 χρονια
ψηλος αν μας πιασουν 15
δουκας καλο θαναι μεσα ειμαι

δεν υπαρχει αυτος ο διαλογος :rockon:
...κρατα το να το βλεπουν ολοι...ανοιχτοοο !...(και ο ψωμοπουλος να το κραταει σα λαμπαδα σε ταμα...)...και απο κατω ο λεζες σα παιδακι νηπιαγωγειου...=δε βλεπουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom