Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Γιατι τετοιο παθος με τις τσατσάδες ρε παιδιά. Οι πιο πολλες είναι σιτεμενες γριές.
Μηπως τ θεωρούμε σαν γυναικεια κατάκτηση, και μας εξιτάρει?

Με την υπηρεσία δεν είναι αμαρτία

Έρωτας είν' απωθημένος,
καρπός είν' απαγορευμένος,
αν είσαι τύπος μερακλής
ψάξε την ηδονή να βρεις.

Και η τσατσά έχει ψυχή
και αν ορέγεται ψωλή,
το ένστικτό σου εμπιστεύσου,
στα λάγνα χέρια της αφέσου.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Έχει τύχει σε κανένα να πάει με την τσατσά του σπιτιού?
Αν ναι που παίζει καμιά τέτοια φάση?

Έχω φάει πατσά.
Κάνει και ομοιοκαταληξία, πιάνει....;

Ότι να ´ναι.....!!!

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311

Έρωτας είν' απωθημένος,
αν είσαι τύπος μερακλής
ψάξε την ηδονή να βρεις.

Και η τσατσά έχει ψυχή
και αν ορέγεται ψωλή,

Ο μερακλής ρομαντικός

trooper_35

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Με την Κωνσταντίνα από Παιωνίου 47 πιάνεται; Η μόνη πάντως που μου έχει κάνει κλικ ήταν μια με κοντά μαλλιά στο Μ. Αλεξάνδρου 17 (ή 15;, εννοώ το γωνιακό με την Κολωνού), μεσόκοπη αλλοδαπή, με ωραίο πρόσωπο και σώμα, η οποία αρνήθηκε ευγενικά...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Έρωτας είν' απωθημένος,
αν είσαι τύπος μερακλής
ψάξε την ηδονή να βρεις.

Και η τσατσά έχει ψυχή
και αν ορέγεται ψωλή,

:rockon: :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παιδιά ποια απ' τις δύο Φωτεινές στο Κολωνού 27 πάνω είναι αυτή που εκτελεί και χρέη τσατσάς; Η αδύνατη ή η χοντρή;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
ναι... πριν χρόοοοονια.... όταν δούλευε το μπουρδέλο πάνω στην φυλής στο ύψος ακριβώς από το Φ104... εκεί που δίπλα τώρα έχει ανοίξει ένα καινούριο...

τότε χρέη τσατσάς εκτελούσε η Κατερίνα η Σέρβα...
της το πρότεινα, δέχτηκε και αυτό ήταν.... απτις καλύτερες εμπειρίες...

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Με δύο και η μία έγινε κοπέλλα μετά :happy: :happy: :heavymetalbig: :happy:

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Ναι τότε το βρήκες............

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πολλές φορές με την Ελένη στο ελαιοτριβείο της Μεσογείων στον Χολαργό, όταν ήταν στον πρώτο όροφο...Έχει εξαφανιστεί εδω και καιρό η εν λόγω...την τελευταία φορά που πήγα, το ίδρυμα έχει μεταφερθεί στον τρίτο και χρέη τσατσάς εκτελεί μια μανδάμ με τυπική εμφάνιση τσατσάς..συνεπώς όχι για κάτι περαιτέρω...

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Γιατι τετοιο παθος με τις τσατσάδες ρε παιδιά. Οι πιο πολλες είναι σιτεμενες γριές.
Μηπως τ θεωρούμε σαν γυναικεια κατάκτηση, και μας εξιτάρει?
αν είναι καμια τσατσα ρωσιδα μιλφαρα λογικο να μας εξιταρει

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Με την Κωνσταντίνα από Παιωνίου 47 πιάνεται; Η μόνη πάντως που μου έχει κάνει κλικ ήταν μια με κοντά μαλλιά στο Μ. Αλεξάνδρου 17 (ή 15;, εννοώ το γωνιακό με την Κολωνού), μεσόκοπη αλλοδαπή, με ωραίο πρόσωπο και σώμα, η οποία αρνήθηκε ευγενικά...

Σύμφωνα με το γράμμα του τσατσονόμου πιάνεται... σύμφωνα με το πνεύμα φοβούμαι πως όχι...
Αν είναι τσατσοπουτάνα (ή πουτανοτσατσά http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_298.gif[/img[/URL]]) συγχρόνως, αν ήταν πουτάνα που έγινε τσατσά ή τσατσά που έγινε πουτάνα (σπάνιο αλλά υπαρκτό φαινόμενο βλ. κουκλίτσα - φραουλίτσα :tits2:) κανονικά είναι ντισκαλιφιέ...
Το πρέπον είναι να'ναι 100% τσατσά (κι όσο πιο γριά τόσο πιο :respect:) με μουνόκαβλες που θ' αποπλανήσει τον ανυποψίαστο χύστη ή ο χύστης να'ναι τόσο τζιμάνι που θα την αποπλανήσει εκείνος... Φουλ καλτίλα και ρομαντισμός δηλαδή... [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Tanzen/smilie_tanz_067.gif[/img[/URL]]
Με άλλα λόγια, κάτι σαν τη δεύτερη περίπτωση που ανέφερες αγαπητέ...

Εν κλειτορίδι, αν εμφανιστεί τύπος που ήπιε από το Άγιο Δισκοπότηρο, ήτοι συνουσιάστηκε με [color=red][b]Εύα[/b][/color] (δουλεύει ακόμα; :think:), του αξίζει άγαλμα στο Φυλής 71, το ιστορικό στέκι που γνωρίσαμε και πιρφορίσαμε με τη θεά... [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Schilder/smilie_i_025.gif[/img[/URL]]

Υ.Γ. Η Κωνσταντίνα είναι αξία,
      τη γλείφω πάντα με μανία
      και όταν χύνει το υγρό,
      σπίτι το παίρνω γι' αγιασμό.

[QUOTE="Womanaholic, post: 8157817, member: 39279"]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]

Bυζομύστη μου :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Σύμφωνα με το γράμμα του τσατσονόμου πιάνεται... σύμφωνα με το πνεύμα φοβούμαι πως όχι...
Αν είναι τσατσοπουτάνα (ή πουτανοτσατσά http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_298.gif[/img[/URL]]) συγχρόνως, αν ήταν πουτάνα που έγινε τσατσά ή τσατσά που έγινε πουτάνα (σπάνιο αλλά υπαρκτό φαινόμενο βλ. [font=Verdana][b]κουκλίτσα - φραουλίτσα[/b][/font] :tits2:) κανονικά είναι ντισκαλιφιέ...
Το πρέπον είναι να'ναι 100% τσατσά (κι όσο πιο γριά τόσο πιο :respect:) με μουνόκαβλες που θ' αποπλανήσει τον ανυποψίαστο χύστη ή ο χύστης να'ναι τόσο τζιμάνι που θα την αποπλανήσει εκείνος... Φουλ καλτίλα και ρομαντισμός δηλαδή... [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Tanzen/smilie_tanz_067.gif[/img[/URL]]
Με άλλα λόγια, κάτι σαν τη δεύτερη περίπτωση που ανέφερες αγαπητέ...

Εν κλειτορίδι, αν εμφανιστεί τύπος που ήπιε από το Άγιο Δισκοπότηρο, ήτοι συνουσιάστηκε με [color=red][b]Εύα[/b][/color] (δουλεύει ακόμα; :think:), του αξίζει άγαλμα στο Φυλής 71, το ιστορικό στέκι που γνωρίσαμε και πιρφορίσαμε με τη θεά... [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Schilder/smilie_i_025.gif[/img[/URL]]

Υ.Γ. Η Κωνσταντίνα είναι αξία,
       τη γλείφω πάντα με μανία
       και όταν χύνει το υγρό,
       σπίτι το παίρνω γι' αγιασμό.

Bυζομύστη μου :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]

:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

Tύπε κλαίω απλά πόσο καιρό την είχα ξεχάσει με τις ατάκες !!!!

Επισκέπτης
Πριν 3 χρόνια την είχα πέσει στη θειά Κοτσύφω www.bourdela.com/list/discussions/review/id:47459/]LOL here[/url] αλλά μου έριξε πόρτα  :2funny: :2funny:
Εκεί που έστρωνε το κρεββάτι με πιάσανε τότε κάτι καύλες πριν έλθει η Ρουμάνα πώς δεν της χίμηξα να γινόταν show  :2funny: :2funny:
Και της λέω είμαι και στο φόρουμ καλό παιδί, ναι μου λέει σας ξέρω αρκετούς από εκεί μέσα αλλά δεν μπαίνω μου τα μεταφέρουν τα σχόλια  :grin: :grin:
Mou είπε ευγενικότατα η θειά Κοτσύφω ότι δεν το κάνω παρόλο που της έβγαλα και 50ρι  :rolleyes: :huh: :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom