Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Την είχες τύπε;
Όχι τύπε αλλα μου είχε μείνει η φραουλίτσα....Καλτίλα!!!
Την είχες τύπε;
Όχι τύπε αλλα μου είχε μείνει η φραουλίτσα....Καλτίλα!!!
Τελικά οι περισσότεροι για τις τσατσάδες πάμε στα μπουρδέλα μου φαίνεται... http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Tanzen/smilie_tanz_067.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:heavymetalbig: :erection:
Τελικά οι περισσότεροι για τις τσατσάδες πάμε στα μπουρδέλα μου φαίνεται... http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Tanzen/smilie_tanz_067.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
[youjizz]κάποια στιγμη σκεφτόμουν να ρωτησω αν γαμιεται μια ψηλή και αδύνατη τσατσά απο Ιάσωνος 44 που συνήθως έκανε βάρδια με παντόφλες αλλά κολωσα....[/youjizz]
Στη Γλυφαδα υπήρχε ένα ίδρυμα αρχικά στη Φοίβης και μετά στην Κονδύλη. Εκεί πήρα μια φορά τη ... Διευθύντρια , διότι για κάποιο λόγο, πιθανώς συγκυριακή αύξηση της πελατείας με δική της πρωτοβουλία. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα εξαιρετικό, αλλά καλό...
Εγώ είχα ρωτήσει κάποια στιγμή προσφάτως μια τσατσά που δούλευε στο μιλφομπουρδέλο το τελευταίο χαμηλά αριστερά στη Διδύμου "αν δουλεύει και σαν κοπέλα" (διακριτικά και όταν είχαν φύγει οι υπόλοιποι που ήταν μαζί μου στο σαλόνι) και μόλις άκουσε την ερώτηση γέλασε καλοσυνάτα, μου απάντησε ευγενικά "οχι μωρό μου δυστυχώς" και με ευχαρίστησε κιόλας για το ενδιαφέρον μου γιατί προφανώς κολακεύτηκε ;)
εμενα μου εχει τυχει σε μασατζιδικο με την κυρια στην υποδοχη
οταν την ειδα, μια 45αρα περιπου, με καβλωσε. μου λεει ''να ερθουν τα κοριτσια να τα δειτε''. της λεω ''εσενα θελω, εσυ μου κανεις''. μου λεει ''κοιταξτε εγω δε κανω μασαζ'' της λεω ''πολυ ωραια φευγω και τα λεφτα θα πανε αλλου'' μου λεει ''μα δε θελετε να δειτε τα κοριτσια;'' της λεω ''ωραια δειξτα μου''. Μου τα δειχνει. Της λεω χαμηλοφονως ''για τα μπαζα ολες, εσυ εισαι ολα τα λεφτα, γυναικαρα'' μου λεει ''τελοσπαντων επειδη ειστε τοσο ευγενικος μαζι μου...''
εβγαλα το αχτι μου, διοτι με καβλωσε το σκηνικο
δε την ξερω την κυρια ναουμε
στο σινωπης η τζεναρα ηταν μπανικη σεριφισα