Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Όχι τύπε αλλα μου είχε μείνει η φραουλίτσα....Καλτίλα!!!

Έλα ρε έπρεπε.
Ντάξει και γω μια φορά την :lheel: όλη κι όλη.
Δε ξέρω τι με χάλασε... Οι μαλακίες που πέταγε ενδεχομένως... :think:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
": Να μπει η α-καπέλο τσατσά στο δωμάτιο (χωρίς την πουτάνα), να παίξουμε θέατρο (για παράδειγμα ότι είμαστε συνεπιβάτες στο πλοίο Blue Star Paros, ότι την κερνάω παγωτό Scandal στο κατάστρωμα, κτλ) και στο τέλος να ολοκληρώσω με ντιβανοτρυπητή. Κουλό ε;"

Ο ΤΑΚΜΑΝ ήταν ο Θεός του μπου  :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Στο αχαρνων 85 πριν χρονια δουλευε ενα καλο :erection:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
[youjizz]κάποια στιγμη σκεφτόμουν να ρωτησω αν γαμιεται μια ψηλή και αδύνατη τσατσά απο Ιάσωνος 44 που συνήθως έκανε βάρδια με παντόφλες αλλά κολωσα....[/youjizz]

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τελικά οι περισσότεροι για τις τσατσάδες πάμε στα μπουρδέλα μου φαίνεται...
URL]]

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
[youjizz]κάποια στιγμη σκεφτόμουν να ρωτησω αν γαμιεται μια ψηλή και αδύνατη τσατσά απο Ιάσωνος 44 που συνήθως έκανε βάρδια με παντόφλες αλλά κολωσα....[/youjizz]

Εγώ είχα ρωτήσει κάποια στιγμή προσφάτως μια τσατσά που δούλευε στο μιλφομπουρδέλο το τελευταίο χαμηλά αριστερά στη Διδύμου "αν δουλεύει και σαν κοπέλα" (διακριτικά και όταν είχαν φύγει οι υπόλοιποι που ήταν μαζί μου στο σαλόνι) και μόλις άκουσε την ερώτηση γέλασε καλοσυνάτα, μου απάντησε ευγενικά "οχι μωρό μου δυστυχώς" και με ευχαρίστησε κιόλας για το ενδιαφέρον μου γιατί προφανώς κολακεύτηκε ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Εμένα πάντως το πιο καβλωτικό σκηνικό που μου έχει τύχει ποτέ με τσατσά σε μπουρδέλο ήταν το εξής: Καλοκαίρι, βραδάκι με πολλή ζέστη κι εγώ κάνω τσάρκα... Σε σπιτάκι πετυχαίνω τσατσά κοντά στα 50 - 60 σε ηλικία, παχουλή με βυζάρες που φορούσε από πάνω μόνο μια ριχτή μπλούζα... Ενώ λοιπόν ήμουν στην αναμονή στο σαλόνι και περίμενα να δω την κοπέλα, η τσατσά σηκώνει κανονικότατα την μπλούζα της, την ανεμίζει ενώ από κάτω ξεπρόβαλαν οι θεόρατες βυζάρες της και μου λέει "Πολλή ζέστη έχει ε"; ενώ εγώ είχα κατακαβλώσει με το όλο σκηνικό! Μετά, μόλις βγήκε η κοπέλα να τη δω γυρνάει και μου κάνει "Τί λες; ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ;" χρησιμοποιώντας πληθυντικό αριθμό... Ποτέ δεν κατάλαβα τί εννοούσε τελικά, ούτως ή άλλως έφυγα γιατί η κοπέλα που είχε δε βλεπόταν... Θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω σε ποιο μπουρδέλο έγινε αυτό, ούτως ή άλλως έχουν περάσει χρόνια και πιθανότατα δε θα είναι πια αυτή εκεί ;)

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216
Εμενα μου ετυχε μια φορα πριν 5 χρονια Κολωνου μπαινω μεσα δινω το αντιτιμο στην τσατσα η οποια ηταν γυρω στα 35 απο οτι μου ειπε Ουκρανια και περιμενω. Αφου περιμενα πολυ ωρα ερχεται και μου λεει δυστυχως αγορι μου η κοπελα πρεπει να φυγει κατι ετυχε και δε γινεται. Μα λεω περιμενω πανω απο 40 λεπτα. Της λεω εν ψυχρω "για μια ωρα τι λεει?" Μου λεει δε μου το εχει ζητησει ποτε κανενας αυτο μισο λεφτο περιμενε. Σε 2 λεπτα βγαινει η κανονικη μου λεει αυτο που θελεις 120 γιατι θα το κλεισει το μαγαζι για μια ωρα και καταλαβαινεις. Λεω ενταξει εγινε πολυ καλο σκηνικο αλλα νετα το μισαωρο βαρεθηκα και τη βγαλαμε ρομαντζα.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Διαθλαστικά τρικ-τρικ, ανάστροφος μορφασμός του γύπα και μητροπολιτικά sandwich.

Ο ΤΑΚΜΑΝ ήταν ο Θεός του μπου  :rockon:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Λοιπόν η φάση έχει ός εξής είμαι με φίλο μ στήν φυλής κ κάνουμε τσάρκα μπαίνω σε ένα σπίτι κ περιμένω βγαίνει το μωρό κ λέει το πρόγραμμα η τσατσά άφαντη δεν μάς άρεσε κ πάμε να φύγουμε ξαφνικά βγαίνει η τσατσά κ λέει είμαι κ εγω εδω φορούσε τζίν φούστα κ ενα μπλουζάκι αυτό ήταν μάς έκανε τούρμπο κ τούς 2 κ περάσαμε αυτή η τσατσά ήταν η γνωστή τώρα Κατερίνα σερβα κ η πλάκα είναι ότι τήν πήρα πρίν λίγες μέρες στην αλκιβιαδου κ της είπα την φάση κ τής λέω πόσα χρόνια πέρασαν απο τότε ρε μωρο εεε 9 μου λέει πάντως απο τότε μέχρι τώρα κάνει πολύ καλύτερα γαμήσια το μωρό αυτα απο μενα..

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Στη Γλυφαδα υπήρχε ένα ίδρυμα αρχικά στη Φοίβης και μετά στην Κονδύλη. Εκεί πήρα μια φορά τη ... Διευθύντρια  :knockinb:  :tits2:, διότι για κάποιο λόγο, πιθανώς συγκυριακή αύξηση της πελατείας  :helpplea: :helpplea: :helpplea:  με δική της πρωτοβουλία.  :takethis: Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα εξαιρετικό, αλλά καλό...  :coffee:
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Στη Γλυφαδα υπήρχε ένα ίδρυμα αρχικά στη Φοίβης και μετά στην Κονδύλη. Εκεί πήρα μια φορά τη ... Διευθύντρια  :knockinb:  :tits2:, διότι για κάποιο λόγο, πιθανώς συγκυριακή αύξηση της πελατείας  :helpplea: :helpplea: :helpplea:  με δική της πρωτοβουλία.  :takethis: Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα εξαιρετικό, αλλά καλό...  :coffee:
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Αυτα ειναι :heavymetalbig:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγώ είχα ρωτήσει κάποια στιγμή προσφάτως μια τσατσά που δούλευε στο μιλφομπουρδέλο το τελευταίο χαμηλά αριστερά στη Διδύμου "αν δουλεύει και σαν κοπέλα" (διακριτικά και όταν είχαν φύγει οι υπόλοιποι που ήταν μαζί μου στο σαλόνι) και μόλις άκουσε την ερώτηση γέλασε καλοσυνάτα, μου απάντησε ευγενικά "οχι μωρό μου δυστυχώς" και με ευχαρίστησε κιόλας για το ενδιαφέρον μου γιατί προφανώς κολακεύτηκε ;)

Δυστυχως???

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
εμενα μου εχει τυχει σε μασατζιδικο με την κυρια στην υποδοχη

οταν την ειδα, μια 45αρα περιπου, με καβλωσε. μου λεει ''να ερθουν τα κοριτσια να τα δειτε''. της λεω ''εσενα θελω, εσυ μου κανεις''. μου λεει ''κοιταξτε εγω δε κανω μασαζ''  της λεω ''πολυ ωραια φευγω και τα λεφτα θα πανε αλλου'' μου λεει ''μα δε θελετε να δειτε τα κοριτσια;'' της λεω ''ωραια δειξτα μου''. Μου τα δειχνει. Της λεω χαμηλοφονως ''για τα μπαζα ολες,  εσυ εισαι ολα τα λεφτα, γυναικαρα'' μου λεει ''τελοσπαντων επειδη ειστε τοσο ευγενικος μαζι μου...''

εβγαλα το αχτι μου, διοτι με καβλωσε το σκηνικο  :)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εμενα μου εχει τυχει σε μασατζιδικο με την κυρια στην υποδοχη

οταν την ειδα, μια 45αρα περιπου, με καβλωσε. μου λεει ''να ερθουν τα κοριτσια να τα δειτε''. της λεω ''εσενα θελω, εσυ μου κανεις''. μου λεει ''κοιταξτε εγω δε κανω μασαζ''  της λεω ''πολυ ωραια φευγω και τα λεφτα θα πανε αλλου'' μου λεει ''μα δε θελετε να δειτε τα κοριτσια;'' της λεω ''ωραια δειξτα μου''. Μου τα δειχνει. Της λεω χαμηλοφονως ''για τα μπαζα ολες,  εσυ εισαι ολα τα λεφτα, γυναικαρα'' μου λεει ''τελοσπαντων επειδη ειστε τοσο ευγενικος μαζι μου...''

εβγαλα το αχτι μου, διοτι με καβλωσε το σκηνικο  :)

:respect: :heavymetalbig:
στο σινωπης η τζεναρα ηταν μπανικη σεριφισα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom