Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
σωμα ελαφρως σαυρας,προσωπο μετριο αλλα εκφυλε ελαφρως,θα την ξεσκιζα γτ ειχα καυλες εκεινο το απογευμα...αλλα αρνηθηκε, μ ειπε: εγκω ειμαι γκιαγκια τωρα δεν κανω τετοια...

:2funny: :2funny: :2funny:

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
663
Πόντοι
86
Λοιπον ,η τσατσα, απο Μεγαλου Αλεξανδρου 22β .πρωινη βαρδια ειναι αξιογα μισημη!Γυρω στα 50 με κοντο ξανθο μαλλι. Στα νιατα της,σιγουρα ηταν μουναρος!Της εκανα διακριτικα προταση , αλλα αρνηθηκε!
όντως γαμευσιμη... Φαντάζομαι θα την έχουν ρωτήσει πολλοί αν κάνει σεξ γτ τις περισσότερες φορές είναι πιο όμορφη απ' τα κορίτσια που εχει

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Την τσα2 του Αγκύρας την έχω πάρει 3-4 φορές στο δωμάτιο μαζί με την κοπέλα με αμοιβή αλλά τώρα τελευταία έχω καιρό να την πετύχω.
Η τσατσα τ αγκυρας ειναι γυναικα η τραβεστι?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Συνημμένα

• tiger-woods-successful-o.gif
    tiger-woods-successful-o.gif
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 64

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παιδιά όχι να το παινευτώ αλλά νομίζω ότι σκηνικό σαν αυτό που σήκωσε η τσατσά εν ψυχρώ την μπλούζα και καλά για να κάνει αέρα και φάνηκαν από κάτω οι τεράστιες βυζάρες της χωρίς σουτιέν είναι το όνειρο του κάθε τσατσολάγνου... Αυτό που δε θα μάθω ποτέ είναι αν μ' εκείνη την ατάκα "τί λες, θα ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ στο δωμάτιο;" που είπε μόλις εμφανίστηκε η κοπέλα εννοούσε να περάσει κι αυτή στο δωμάτιο... Ας όψεται η άλλη που ήταν τρίμπαζο και έφυγα χωρίς να το σκεφτώ καν.

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
εγώ εχω παει με τηλεφωνήτρια αυτό μετράει εδώ?

salonika69

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
μονο που το σκεφτομαι.....παραπεμπει σε θεια βρωμιαρα!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Τσέκαρα απόψε την τσατσά από Μ. Αλεξάνδρου 22Β που αναφέρθηκε εδώ, εντάξει, ομορφούλα και σικάτη είναι αλλά πολύ κοντή και μινιόν φάση γενικά...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Κωνσταντινουπόλεως 128 όροφος οικονομικό στούντιο η ξανθια τσατσά που δουλεύει απογευματινή βάρδια είναι πολύ καλύτερη από αυτές που εκδίδονται παράδοξο αλλά συμβαίνει

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παιδιά όχι να το παινευτώ αλλά νομίζω ότι σκηνικό σαν αυτό που σήκωσε η τσατσά εν ψυχρώ την μπλούζα και καλά για να κάνει αέρα και φάνηκαν από κάτω οι τεράστιες βυζάρες της χωρίς σουτιέν είναι το όνειρο του κάθε τσατσολάγνου... Αυτό που δε θα μάθω ποτέ είναι αν μ' εκείνη την ατάκα "τί λες, θα ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ στο δωμάτιο;" που είπε μόλις εμφανίστηκε η κοπέλα εννοούσε να περάσει κι αυτή στο δωμάτιο... Ας όψεται η άλλη που ήταν τρίμπαζο και έφυγα χωρίς να το σκεφτώ καν.

Τύπε, δε θέλω να σου δημιουργήσω τσατσοτύψεις, αλλά θα σου δημιουργήσω... :grin:

1ον Στα πέταξε φάτσα-φόρα.
2ον Χρησιμοποίησε α' πληθυντικό.

Άρα κατά 99% έμπαινε και υπάρχει σοβαρή πιθανότης και άνευ συνοδείας τρίμπαζου... :headbang:

εγώ εχω παει με τηλεφωνήτρια αυτό μετράει εδώ?

Αν ήταν gilf μετράει ηθικά... :coffee:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Τύπε, δε θέλω να σου δημιουργήσω τσατσοτύψεις, αλλά θα σου δημιουργήσω... :grin:

1ον Στα πέταξε φάτσα-φόρα.
2ον Χρησιμοποίησε α' πληθυντικό.

Άρα κατά 99% έμπαινε και υπάρχει σοβαρή πιθανότης και άνευ συνοδείας τρίμπαζου... :headbang:

:(

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ε μα... :dunno:
Με το που http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/erotik_smilie_01.gif[/img[/URL]] έπρεπε να ρωτήσεις για :knockinb: χωρίς καν να δεις την τάνα...

Τώρα, βέβαια, στη θεωρία όλα απλά είναι...

jimackos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Κριτικές
11
Like
553
Πόντοι
310
Κωνσταντινουπόλεως 128 όροφος οικονομικό στούντιο η ξανθια τσατσά που δουλεύει απογευματινή βάρδια είναι πολύ καλύτερη από αυτές που εκδίδονται παράδοξο αλλά συμβαίνει
...συμφωνώ κ επαυξάνω...!!...
...το δουλευει ομως...??

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ε μα... :dunno:
Με το που http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/erotik_smilie_01.gif[/img[/URL]] έπρεπε να ρωτήσεις για :knockinb: χωρίς καν να δεις την τάνα...

Τώρα, βέβαια, στη θεωρία όλα απλά είναι...
[/quote]

Ε μα... Να σου πω την αλήθεια δε χώθηκα (παρότι το έχω κάνει πολλές φορές με άλλες τσατσάδες) είτε γιατί ήταν κι άλλος στο σαλόνι και ντράπηκα, είτε γιατί τα 'παιξα με το σκηνικό που δε μου 'χε ξανατύχει κιόλας, δε θυμάμαι ακριβώς γιατί πάνε και χρόνια... Αλλά μιλάμε για ΒΥΖΑΡΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom