sexoturistasxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Μύστες μου με την νεαρά στο Κολωνού 15 δεξιά τι παίζει;
Μύστες μου με την νεαρά στο Κολωνού 15 δεξιά τι παίζει;
Για την τσατσά του Κωνσταντινουπόλεως128 δεν το δουλεύει μάλλον αλλά είναι πολύ γοητευτική γυναίκα ομορφη για την ηλικία της φυσάει, πολύ πιο ωραία από τις μετριότητες που δουλεύουν εκεί,...συμφωνώ κ επαυξάνω...!!...
...το δουλευει ομως...??
Για την τσατσά του Κωνσταντινουπόλεως128 δεν το δουλεύει μάλλον αλλά είναι πολύ γοητευτική γυναίκα ομορφη για την ηλικία της φυσάει, πολύ πιο ωραία από τις μετριότητες που δουλεύουν εκεί,
ναι, κατω από 33 την έκανα... γεματούλα λίγοΝεαρά τσατσά;
Σεβαστή ή άποψη σου φίλε άλλωστε τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά.Οσο για τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί σίγουρα δεν ανταποκρίνονται για το 30€ο που ζητάνε οι περισσότερες μάλιστα προέρχονται από το Μεταξουργείο Κολωνού 47 και Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο-ερειπιοΠαιδιά δεν ξέρω τί λέτε για μετριότητες αλλά τις προάλλες που πέρασα στην απογευματινή βάρδια είδα να δουλεύει εκεί η Ήρα η Τατάρα και ΦΥΣΙΚΑ δεν μπορώ να συγκρίνω καμιά "γοητευτική τσατσά" μαζί της
Λοιπόν άκουστε να σας πω εγω το κολπο.Αύγουστο Κυριακή μεσημέρι βερμούδα σαγιονάρα και παπάκι.πας στα απομερα μπουρδελα που λογο ελλιπείς κίνηση σου τη πέφτουν στο σαλόνι για να περάσεις και πετας το παραμύθι μια κοπέλα έχεις'ωραια ειναι αλλα ψαχνω παρτουζα και τετοια και κοιταζεις με νοημα τη τσατσα.εχω φαει και κράξιμο αλλα εχω παρει αρκερες τσατσαδες για παρτουζα αλλες με συμετοχη και αλλες οχι.δε θα ξεχασω μια τσα που ειχαμε σημφωνιση να βγαλη μονο τη μλουζα και το σουτιεν και μονο να τη χουφτοσω.στο σελος βρέθηκα να τη χυνω στα βυζια με τη κοπελα να τις λέει παρτα πουτανα γουσταρεις.ακομα το σκευτομε και τρελενομαι
ναι, κατω από 33 την έκανα... γεματούλα λίγο
δυο τρεια χρονια πισω διπλα στις γραμες του τρενου στον όροφο Κωνσταντινουπόλεως.α και το φως εξω κλειστόΠω ρε πούστη σκηνικό... Καλά αυτή η τσατσά πρέπει να ήταν παλιά πουτάνα βέβαια. Δουλεύει ακόμα ή είναι παλιά ιστορία;
δυο τρεια χρονια πισω διπλα στις γραμες του τρενου στον όροφο Κωνσταντινουπόλεως.α και το φως εξω κλειστό
εγω εχω παει με τσατσα πριν καμια 6ετια σε ενα στουντιακι στην φρατζη και συγγρου γωνια - ηταν μια μουναρα βουλγαρα της προτεινα και δεχτηκε - ηταν πολυ καληδυο τρεια χρονια πισω διπλα στις γραμες του τρενου στον όροφο Κωνσταντινουπόλεως.α και το φως εξω κλειστό
Εχω ξαναπαει γενικως αλλα τίποτα
δεν την εχω ξανα δει σε αλλο μπουρδελο τι να σου πω.δεν ελεγε απο εμφανιση Ρωσίδα καθαριστρια 50+ αλλα τις γυαλισε το εικοσαρικο και χωρις να κανει τιποταΈφυγε αυτή η τσατσά;
δεν την εχω ξανα δει σε αλλο μπουρδελο τι να σου πω. Δεν ελεγε απο εμφανιση Ρωσίδα καθαριστρια 50+ αλλα τις γυαλισε το εικοσαρικο και χωρις να κανει τιποτα
δεν εχεις και αδικο.οντος απο βυζαρες ουτε 18αρα τοσο σφιχτες και στητες παρολο που ηταν μεγαλες αλλα πιστεύω για εμενα τουλάχιστον περισσότερο εγκεφαλικά καβλωνουμε με τις τσατσαδες ειναι κατι σα να ριχνεις γκομενα στο δρομο ειναι αυτο που δεν εχεις και το αποκταςΝαι αλλά είχε βυζάρες σύμφωνα με την περιγραφή σου, είπες τη μαγική λέξη Μήπως οι υπόλοιπες που σχολιάζουμε εδώ "λένε" από εμφάνιση;
δεν εχεις και αδικο.οντος απο βυζαρες ουτε 18αρα τοσο σφιχτες και στητες παρολο που ηταν μεγαλες αλλα πιστεύω για εμενα τουλάχιστον περισσότερο εγκεφαλικά καβλωνουμε με τις τσατσαδες ειναι κατι σα να ριχνεις γκομενα στο δρομο ειναι αυτο που δεν εχεις και το αποκτας
Λοιπόν άκουστε να σας πω εγω το κολπο.Αύγουστο Κυριακή μεσημέρι βερμούδα σαγιονάρα και παπάκι.πας στα απομερα μπουρδελα που λογο ελλιπείς κίνηση σου τη πέφτουν στο σαλόνι για να περάσεις και πετας το παραμύθι μια κοπέλα έχεις'ωραια ειναι αλλα ψαχνω παρτουζα και τετοια και κοιταζεις με νοημα τη τσατσα.εχω φαει και κράξιμο αλλα εχω παρει αρκερες τσατσαδες για παρτουζα αλλες με συμετοχη και αλλες οχι.δε θα ξεχασω μια τσα που ειχαμε σημφωνιση να βγαλη μονο τη μλουζα και το σουτιεν και μονο να τη χουφτοσω.στο σελος βρέθηκα να τη χυνω στα βυζια με τη κοπελα να τις λέει παρτα πουτανα γουσταρεις.ακομα το σκευτομε και τρελενομαι