Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexoturistasxxx

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2016
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
0
Μύστες μου με την νεαρά στο Κολωνού 15 δεξιά τι παίζει;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
...συμφωνώ κ επαυξάνω...!!...
...το δουλευει ομως...??
Για την τσατσά του Κωνσταντινουπόλεως128 δεν το δουλεύει μάλλον αλλά είναι πολύ γοητευτική γυναίκα ομορφη για την ηλικία της φυσάει, πολύ πιο ωραία από τις μετριότητες που δουλεύουν εκεί,

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Για την τσατσά του Κωνσταντινουπόλεως128 δεν το δουλεύει μάλλον αλλά είναι πολύ γοητευτική γυναίκα ομορφη για την ηλικία της φυσάει, πολύ πιο ωραία από τις μετριότητες που δουλεύουν εκεί,

Παιδιά δεν ξέρω τί λέτε για μετριότητες αλλά τις προάλλες που πέρασα στην απογευματινή βάρδια είδα να δουλεύει εκεί η Ήρα η Τατάρα και ΦΥΣΙΚΑ δεν μπορώ να συγκρίνω καμιά "γοητευτική τσατσά" μαζί της :P

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Παιδιά δεν ξέρω τί λέτε για μετριότητες αλλά τις προάλλες που πέρασα στην απογευματινή βάρδια είδα να δουλεύει εκεί η Ήρα η Τατάρα και ΦΥΣΙΚΑ δεν μπορώ να συγκρίνω καμιά "γοητευτική τσατσά" μαζί της :P
Σεβαστή ή άποψη σου φίλε άλλωστε τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά.Οσο για τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί σίγουρα δεν ανταποκρίνονται για το 30€ο που ζητάνε οι περισσότερες μάλιστα προέρχονται από το Μεταξουργείο Κολωνού 47 και Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο-ερειπιο
Τώρα για την Ιρα Ταταρα σίγουρα είναι μια έμπειρη μιλφ με μεγάλες βυζάρες το πρώτο της προσόν και σαφώς ανώτερη από τις υπόλοιπες εκεί κατάλαβε και αυτή ότι το50€ πλέον δεν βγαίνει εύκολα και έκανε στροφή προς τον ρεαλισμό.
Κλείνοντας να πω ότι συνεχίζω να θεωρώ την τσατσά πιο καλή και ελκυστική είμαι στο παρά πέντε να τής προτείνω καλή συνέχεια

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Λοιπόν άκουστε να σας πω εγω το κολπο.Αύγουστο Κυριακή μεσημέρι βερμούδα σαγιονάρα και παπάκι.πας στα απομερα μπουρδελα που λογο ελλιπείς κίνηση σου τη πέφτουν στο σαλόνι για να περάσεις και πετας το παραμύθι μια κοπέλα έχεις'ωραια ειναι αλλα ψαχνω παρτουζα και τετοια και κοιταζεις με νοημα τη τσατσα.εχω φαει και κράξιμο αλλα εχω παρει αρκερες τσατσαδες για παρτουζα αλλες με συμετοχη και αλλες οχι.δε θα ξεχασω μια τσα που ειχαμε σημφωνιση να βγαλη μονο τη μλουζα και το σουτιεν και μονο να τη χουφτοσω.στο σελος βρέθηκα να τη χυνω στα βυζια με τη κοπελα να τις λέει παρτα πουτανα γουσταρεις.ακομα το σκευτομε και τρελενομαι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Λοιπόν άκουστε να σας πω εγω το κολπο.Αύγουστο Κυριακή μεσημέρι βερμούδα σαγιονάρα και παπάκι.πας στα απομερα μπουρδελα που λογο ελλιπείς κίνηση σου τη πέφτουν στο σαλόνι για να περάσεις και πετας το παραμύθι μια κοπέλα έχεις'ωραια ειναι αλλα ψαχνω παρτουζα και τετοια και κοιταζεις με νοημα τη τσατσα.εχω φαει και κράξιμο αλλα εχω παρει αρκερες τσατσαδες για παρτουζα αλλες με συμετοχη και αλλες οχι.δε θα ξεχασω μια τσα που ειχαμε σημφωνιση να βγαλη μονο τη μλουζα και το σουτιεν και μονο να τη χουφτοσω.στο σελος βρέθηκα να τη χυνω στα βυζια με τη κοπελα να τις λέει παρτα πουτανα γουσταρεις.ακομα το σκευτομε και τρελενομαι

Πω ρε πούστη σκηνικό... Καλά αυτή η τσατσά πρέπει να ήταν παλιά πουτάνα βέβαια. Δουλεύει ακόμα ή είναι παλιά ιστορία;

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Πω ρε πούστη σκηνικό... Καλά αυτή η τσατσά πρέπει να ήταν παλιά πουτάνα βέβαια. Δουλεύει ακόμα ή είναι παλιά ιστορία;
δυο τρεια χρονια πισω διπλα στις γραμες του τρενου στον όροφο Κωνσταντινουπόλεως.α και το φως εξω κλειστό

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
δυο τρεια χρονια πισω διπλα στις γραμες του τρενου στον όροφο Κωνσταντινουπόλεως.α και το φως εξω κλειστό

Και πώς και δε σε έδιωξαν αφού το φως ήταν κλειστό; Καλά, το συγκεκριμένο σπιτάκι είναι μπουρδέλο της κάβλας γενικότερα. Έχεις περάσει καθόλου τώρα τελευταία να δεις αν είναι ακόμα αυτή η τσατσά εκεί;

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Το κλείσαμε μετα αφού η τσα ηταν μεσα

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Εχω ξαναπαει γενικος αλλα τίποτα

PIREASEX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
76
Πόντοι
0
εγω εχω παει με τσατσα πριν καμια 6ετια σε ενα στουντιακι στην φρατζη και συγγρου γωνια - ηταν μια μουναρα βουλγαρα της προτεινα και δεχτηκε - ηταν πολυ καλη

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Έφυγε αυτή η τσατσά;
δεν την εχω ξανα δει σε αλλο μπουρδελο τι να σου πω.δεν ελεγε απο εμφανιση Ρωσίδα καθαριστρια 50+ αλλα τις γυαλισε το εικοσαρικο και χωρις να κανει τιποτα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
δεν την εχω ξανα δει σε αλλο μπουρδελο τι να σου πω. Δεν ελεγε απο εμφανιση Ρωσίδα καθαριστρια 50+ αλλα τις γυαλισε το εικοσαρικο και χωρις να κανει τιποτα

Ναι αλλά είχε βυζάρες σύμφωνα με την περιγραφή σου, είπες τη μαγική λέξη :P Μήπως οι υπόλοιπες που σχολιάζουμε εδώ "λένε" από εμφάνιση; :P

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Ναι αλλά είχε βυζάρες σύμφωνα με την περιγραφή σου, είπες τη μαγική λέξη :P Μήπως οι υπόλοιπες που σχολιάζουμε εδώ "λένε" από εμφάνιση; :P
δεν εχεις και αδικο.οντος απο βυζαρες ουτε 18αρα τοσο σφιχτες και στητες παρολο που ηταν μεγαλες αλλα πιστεύω για εμενα τουλάχιστον περισσότερο εγκεφαλικά καβλωνουμε με τις τσατσαδες ειναι κατι σα να ριχνεις γκομενα στο δρομο ειναι αυτο που δεν εχεις και το αποκτας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
δεν εχεις και αδικο.οντος απο βυζαρες ουτε 18αρα τοσο σφιχτες και στητες παρολο που ηταν μεγαλες αλλα πιστεύω για εμενα τουλάχιστον περισσότερο εγκεφαλικά καβλωνουμε με τις τσατσαδες ειναι κατι σα να ριχνεις γκομενα στο δρομο ειναι αυτο που δεν εχεις και το αποκτας

Ναι είναι καθαρά εγκεφαλικό!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Συνημμένα

• Τσατσοχρίσμα.gif
    Τσατσοχρίσμα.gif
    2 MB · Εμφανίσεις: 64

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom