Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ναι είναι καθαρά εγκεφαλικό!

Βρε μπας κι έχουμε πάθει εγκεφαλικό;
URL]]

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φωκαίας 19, 3η βάρδια, πάει κάνας μήνας βασικά...

Είχα κατέβει συνοδεία ενός φίλου για να φιστικώσει και δούλευε υπηρεσία μια ψηλή, μελαχρινή, 50 πατημένα κατά τη βυζογνώμη μου, βαλκανικής προελεύσεως (με τα ονόματα είμαι τσακωμένος :dunno:), που είχε ξεκινήσει τσατσά Φυλής 84 ισόγειο (όπου καβλάντιζε υπέρ το δέον και πιθανότατα πηδιόταν κιόλας :cool2:), μετά έγινε τάνα Φωκαίας 17 όροφο και ξανά μανά... :S

Ε οι τσατσογνώστες θα κατάλαβαν ποια λέω...

Εντάξει σαύρα είναι, αλλά ξυπνάει τον παρακμιακό πόθο... Απ'αυτές που κάνουμε like δηλαδή... :tooth:
Δε την είχα πάρει ως πουτάνα όμως... Προφανώς ως τσατσά με εξιτάρει περισσότερο... :erection:
Εκεί, λοιπόν, που ο δικός μου http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/erotik_smilie_05.gif[/img[/URL]] μέσα, αυτή είχε κάτσει δίπλα μου και την είχε πιάσει λογοδιάρροια...

Έλεγε, έλεγε η γλώσσα της κι ακουμπούσε το χέρι της στο πόδι μου...
Εννοείται, μου'χε γίνει κ ά γ κ ε λ ο κι ενώ προσποιούμουν ότι άκουγα τις μαλακίες της, φαντασιωνόμουν διάφορα... [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_001.gif[/img[/URL]]
Εντωμεταξύ, όποιος χύστης έμπαινε, έπιανε την ιστορία απ'την αρχή... :zombie:

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι δε θα'πινα το τσατσονέκταρ... τελικά... δε το ήπια... [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_054.gif[/img[/URL]]

Λίγο ότι ήταν στην κοσμάρα της (μάλλον τα'χε τσούξει κιόλας), λίγο ότι δεν είχα λεφτά πάνω μου (καλά αν χρειαζόταν θα μου'κανε τσατσοδάνειο το φιλαράκι [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Einkaufen/smilie_shop_025.gif[/img[/URL]]) κι έτσι δεν κατέθεσα πρόταση...

Όπως φαντάζεστε, όταν γύρισα σπίτι... [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/erotik_smilie_07.gif[/img[/URL]]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Βρε μπας κι έχουμε πάθει εγκεφαλικό; https://[URL unfurl="true"]www.petrolheads.gr/images/smilies/smooth/laughat.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Αν κρίνω απ' το ότι αυτό το ξεχασμένο thread "πετάει" τώρα τελευταία κι έχουμε καταθέσει όλοι μας ό,τι τσατσοεμπειρία έχουμε και δεν έχουμε από τόσα χρόνια στο μπουρδελοστίβο μάχης είναι πολύ πιθανό!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αν κρίνω απ' το ότι αυτό το ξεχασμένο thread "πετάει" τώρα τελευταία κι έχουμε καταθέσει όλοι μας ό,τι τσατσοεμπειρία έχουμε και δεν έχουμε από τόσα χρόνια στο μπουρδελοστίβο μάχης είναι πολύ πιθανό!

Φαντάσου να δούλευε και η (στο μπούτσο μου αν)Εύα... :rockon: :smitten: :lheel:

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ανετος 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Αγαπητοί συναγωνιστές τσατσολάγνοι μετά από μεγάλες μπουρδελότσαρκες τις τελευταίες ημέρες στη Φυλής και τις πέριξ οδούς, σας προτείνω να τσεκάρετε τις εξής τσατσάδες: Πρωινές σε Φυλής 65 (κάτω), Φυλής 69 (κάτω), Φυλής 109 (κάτω) και Διδυμου 27 την τσατσά που είναι και στην πρωινή και στην απογευματινή βάρδια... Ειδικά αυτή η τελευταία θα σας καταγοητεύσει, ξανθιά αδύνατη Ρωσίδα με μπλε μάτια, γλυκομίλητη, ευγενική, ντυμένη προσεκτικά ώστε να μην περάσει απαρατήρητη, αλλά παράλληλα χωρίς να δίνει πολλά δικαιώματα και τουλάχιστον στη δική μου έμμεση "ανήθικη" πρόταση που της έκανα αρνήθηκε ευγενικά. Γενικά το συγκεκριμένο μπουρδελάκι έχει "παράδοση" σε γοητευτικές τσατσάδες... Ελπίζω να μην μπέρδεψα τις διευθύνσεις και να μην αλλάξουν οι υπηρεσίες τις επόμενες ημέρες και συναντήσετε άλλες αντί άλλων, καλή διασκέδαση ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.224
Πόντοι
7.885
Μύστη τις έχουμε πελώρια ανάγκη τις τσατσόγριες  :tn04: :coolcondom: :happy: :headbaning2:. Το απωθυμένο του κάθε γνήσιου καλτ μπουρδελιάρη  :erection: :erection: :heavymetalbig: :heavymetalbig:.Επίσης ένα τιπ για όσους τολμήσουν να κάνουν την πρόταση να γαμήσουν τσατσάρα είναι να πάνε σε ώρες με λίγη κίνηση,δηλαδή στην αρχή ή στο τέλος της βάρδιας για περισσότερες πιθανότητες  :knockinb: :zfuck:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Μύστη τις έχουμε πελώρια ανάγκη τις τσατσόγριες  :tn04: :coolcondom: :happy: :headbaning2:. Το απωθυμένο του κάθε γνήσιου καλτ μπουρδελιάρη  :erection: :erection: :heavymetalbig: :heavymetalbig:.Επίσης ένα τιπ για όσους τολμήσουν να κάνουν την πρόταση να γαμήσουν τσατσάρα είναι να πάνε σε ώρες με λίγη κίνηση,δηλαδή στην αρχή ή στο τέλος της βάρδιας για περισσότερες πιθανότητες  :knockinb: :zfuck:

Βέβαια... Και ακόμα καλύτερα κατακαλόκαιρο σε νεκρές ώρες βάρδιας ;)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αγαπητοί συναγωνιστές τσατσολάγνοι μετά από μεγάλες μπουρδελότσαρκες τις τελευταίες ημέρες στη Φυλής και τις πέριξ οδούς, σας προτείνω να τσεκάρετε τις εξής τσατσάδες: Πρωινές σε Φυλής 65 (κάτω), Φυλής 69 (κάτω), Φυλής 109 (κάτω) και Διδυμου 27 την τσατσά που είναι και στην πρωινή και στην απογευματινή βάρδια... Ειδικά αυτή η τελευταία θα σας καταγοητεύσει, ξανθιά αδύνατη Ρωσίδα με μπλε μάτια, γλυκομίλητη, ευγενική, ντυμένη προσεκτικά ώστε να μην περάσει απαρατήρητη, αλλά παράλληλα χωρίς να δίνει πολλά δικαιώματα και τουλάχιστον στη δική μου έμμεση "ανήθικη" πρόταση που της έκανα αρνήθηκε ευγενικά. Γενικά το συγκεκριμένο μπουρδελάκι έχει "παράδοση" σε γοητευτικές τσατσάδες... Ελπίζω να μην μπέρδεψα τις διευθύνσεις και να μην αλλάξουν οι υπηρεσίες τις επόμενες ημέρες και συναντήσετε άλλες αντί άλλων, καλή διασκέδαση ;)
Είναι καμιά γεματούλα και για μας τους ταλαίπωρους; :coolcondom:

Μύστη τις έχουμε πελώρια ανάγκη τις τσατσόγριες  :tn04: :coolcondom: :happy: :headbaning2:. Το απωθυμένο του κάθε γνήσιου καλτ μπουρδελιάρη  :erection: :erection: :heavymetalbig: :heavymetalbig:.Επίσης ένα τιπ για όσους τολμήσουν να κάνουν την πρόταση να γαμήσουν τσατσάρα είναι να πάνε σε ώρες με λίγη κίνηση,δηλαδή στην αρχή ή στο τέλος της βάρδιας για περισσότερες πιθανότητες  :knockinb: :zfuck:

Βέβαια... Και ακόμα καλύτερα κατακαλόκαιρο σε νεκρές ώρες βάρδιας ;)
Τα'χουμε πει ρε τύπoι... μόνο στους ατσατσολάγνους το δίνουν αβάδιστα κι αυτοί κάνουν κόνξες... :thubsdown:

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Πολύ γεματούλα και με κάτι  :tits:  XXXL είναι μία στο στούντιο Dreamplace περιοχή Ελαιώνας - Ακαδ. Πλάτωνος

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
σε ποια σπιτια οι τσατσαδες πηδιουνται?

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Ιάσωνος 46 νομίζω το πάνω, μερικά χρόνια πίσω.
Τσατσά ρωσίδα με ξανθιά αλογοουρά. Όταν παρου-
σίασε την πουτάνα, πάω στην πουτάνα και της
λέω: εγώ θέλω αυτή δείχνοντας την τσατσά.
Η τσατσά ψιλοτσίνησε και φεύγω, με προλαβαίνει
στις σκάλες η πουτάνα και μου λέει να περιμένω.
Η τσατσά όμως ξανατσίνησε και άκουσα την πουτά-
να να της λέει να πάρει το τηλέφωνό μου.
Τελικά δεν έγινε τίποτα.
Εκπληκτικές τσατσάδες, η ξανθιά της Αλιόνας (την
έχω χάσει, Κολωνού 45 στο βάθος ξανθιά με τζην
βερμούδα και μία μελαχροινή στο Μ. Αλεξάνδρου 22
στο επάνω πάνε 1-2 χρόνια.
Αν την ξαναδώ σίγουρα θα της την πέσω, Βίκυ η
Καζακστανή, την είχα πετύχει Εξηκίου 18Γ αλλά
δούλευε η Τζούλια η πορνοστάρ και γάμησα πάτο!

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Δύσκολο εγχείρημα τη σήμερον. Παλαιότερα υπήρχαν τσατσαδες που σε τράβαγαν να μείνεις κι άμα του το πεταγες λέγανε και ναι ... Ειδικά αμα έριχνες και κάνα εξτραδακι. Είχα πάρει μια προ αμνημονεύτων ετών στου Ψυρρή στο σπίτι πάνω από το μετέπειτα μεζεδοπωλείο ΜΕΘΥΣΤΑΝΕ (έχω η την ιστορία σε άλλο θρεντ)  Και μου έχει παίξει μαλακια μια θειτσα στο Μεταξουργείο σε τρίτη βραδυνή και πουτανα να κοίταει και να κουνιέται προκλητικά και καλά στριπτίζ. Πολύ cult κατάσταση ... Πουτανα να γελάει και τσατσά να γλύφει τα χέρια και το πουτσο για χυσια. Άστα να πάνε εποχές κι αυτές.

Επισκέπτης
εγω πριν λιγους μηνες ειχα παει στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α  και ειχα παρει την  κοπελα μαζι με την τσατσα γαβριελα  στο δωματιο  εδωσα 30 ευρο  και ηρθαν και 2 μαζι,ηταν περιπου 7 η ωρα το πρωι  εγω ειμουν απο ξενυκτη  ξαπλωσα στο κρεβατι ηρθε πρωτα η κοπελα και μετα η τσατσα  εχω ξανα κανει παρτουζα  εκει μεσα  και ετσι υπαρχει  η χημεια και ειναι λιγακι ποιο ανετη η τσατσα μαζι μου , εμεινε μονο με την στριγκαρα της η τσατσα  γαβριελα  και καναμαμε  ενα πεχνιδι  για κανα 40 λεπτο στο δωματιο  περιπου, ειναι μια καλη περιπτωση  για φαση ειδικα αν υπαρχει και αλλος μυστης στην παρεα 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom