Εγω απλα θα πω οτι ακομα και αν εχουν πηδηξει καποιοι τσατσα τελευταια, δυσκολα θα το πουν. Πρωτον για να μην πλακωσουν ολοι και δευτερον για να μην της δημιουργησουν θεμα.
Προσωπικη εμπειρια με τσατσα, ηταν καποτε (πριν 15 χρονια δηλαδη) ημουν φανταρος στην επαρχια, πηγαινα σε ενα μπουρδελο που επαιζε μια μαυρη μοντελο απιστευτο. Ημουν με εξοδοχαρτο και λιγο πριν γυρισω παω στα 2 μπουρδελακια της περιοχης. Το ενα ηταν κλειστο. Παω στη μαυρουλα-στανταρακι. Με ενημερωνει η τσατσα οτι ηταν στο δωματιο για 30λεπτο προγραμμα. Της ειπα οτι δεν προλαβαινα με τιποτα να περιμενω και μου προτεινε με μισα χρηματα να παω μαζι της. Μιλαμε οτι δε βλεποταν με τιποτα. Γρια, πολλα παραπανω κιλα, χαλια. Και ομως πηγα. Το μονο που θυμαμαι ειναι να μου λεει συνεχεια πιο σιγα γιατι την πονουσα χαχα
Τωρα για προσφατες εμπειριες, σε χθεσινη βολτα φυλης και περιξ (δεν ειχε μπαλα και επαιζε πολυς κοσμος γενικα)
σε εναν οικο που ειχε ησυχια η τσατσα με τρελανε στο χαδι και το χουφτωμα. Και οταν ειπα να φυγω, με πηγε μεχρι εξω. Δε ξερω αν ενεργει συνολικα ετσι αλλα ομολογω οτι μου ξυπνησαν φαντασματα 15ετιας.