Γύρω στο 2003-2004 εποχές παχιών αγελάδων στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητής, σε μπουρδέλο στην Ταντάλου, περίμενα ρέστα και θα τα έφερνε η τσατσά στο δωμάτιο - 25 ευρώ ήταν τότε το αντίτιμο αν δεν κάνω λάθος.
Κάποιες έβαζαν μόνο το χέρι μέσα στο δωμάτιο να δώσουν ρέστα, κάποιες (ελάχιστες), έμπαιναν μέσα στο δωμάτιο.
Για το λόγο αυτό ξεντυνόμουν γρήγορα μήπως κάτσει τυχερό.
Μία φορά όμως έφερε η τσατσά στο συγκεκριμένο μπουρδέλο τα ρέστα μέσα στο δωμάτιο με εμένα εντελώς γυμνό.
Μου λέει ωωω μωράκι καυλωμένος είσαι ήδη και δεν έχασε την ευκαιρία να μου τον πιάσει και να τον παιξει 3-4 φορές.
περιττό να πω ότι κόντεψα να χύσω σε δευτερόλεπτα...
Ως προς την εμφάνιση, θεία 50-60 ψιλογυφτέ και BBW. Αλλά ακόμα και τώρα που το θυμάμαι καυλώνω.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Κάποιες έβαζαν μόνο το χέρι μέσα στο δωμάτιο να δώσουν ρέστα, κάποιες (ελάχιστες), έμπαιναν μέσα στο δωμάτιο.
Για το λόγο αυτό ξεντυνόμουν γρήγορα μήπως κάτσει τυχερό.
Μία φορά όμως έφερε η τσατσά στο συγκεκριμένο μπουρδέλο τα ρέστα μέσα στο δωμάτιο με εμένα εντελώς γυμνό.
Μου λέει ωωω μωράκι καυλωμένος είσαι ήδη και δεν έχασε την ευκαιρία να μου τον πιάσει και να τον παιξει 3-4 φορές.
περιττό να πω ότι κόντεψα να χύσω σε δευτερόλεπτα...
Ως προς την εμφάνιση, θεία 50-60 ψιλογυφτέ και BBW. Αλλά ακόμα και τώρα που το θυμάμαι καυλώνω.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.