Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Μου σηκώθηκε με τις τελευταίες αφηγήσεις.

Τσατσάδες μόνο.

Για το σκηνικό που είχα βιώσει σε μπουρδέλο στη Φυλής που η τσατσά μου είχε σηκώσει κανονικά την μπλούζα της επειδή και καλά ζεσταινόταν αποκαλύπτωντας τις τεράστιες κρεμαστές βυζάρες της εσύ ήσουν που με είχες ρωτήσει για λεπτομέρειες;

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Παλιοτερα γενικα ηταν αλλη φαση. Οι τσατσαδες δεν κωλοναν, ασε εαν γουσταραν στην πεφταν οι ιδιες. Σκηνικο σε δελο μεταξιου δεκαετιας 80, εκει που τελυταια ειχε τα καγκελα και κοριτσια "διαφορτεικου τυπου", καπου στη Μυλλερου νομιζω. Εχουμε παει με φιλαρακι γιατι ακουσαμε φημες περι παρτουζωματος και τετοια. Σκαμε η γκομενα ψιλονορμαλ μας λεει το παραμυθι και πριν φυγουμε(δεν ψηνομασταν) λεει και τα περι παρτουζας.Αλλα και καλα ψυθιριστα!! Λεει ο φιλος μου: Μαζι ή πως θα γινει? και καλα ανιδεος! Του λεει: Τι μαζι και μαλακιες ολοι μεσα κι οποιον παρει ο χαρος!!! Το οτι κρατηθηκα και δεν λυθηκα στα γελια ηταν απο τις καλες στιγμες μου. Λεμε ο.κ παμε. Μπαινουμε δωματιο κι ερχεται η τσατσα ομολογουμενως καλυτερη απο την τανα! Βυζους κωλαρα, τσιμπουκοφατσα Και λεει: 5000 (δρχ) εκαστος! Δινουμε $ και αυτη αρχιζει να βγαζει ρουχα! Κοκκαλο εμεις! Πριν πουμε εστω κι ενα ...μααα! Με σουτιεν και κυλοτα ερχεται κι αρχιζει να γδυνει εμας!! Ξερετε εμεις δεν ... Ξερω καυλες μου ξερωω ...τωρα θα ερθει κι η αλλη θα περασουμε φινα. Καααυλες μου!
Τα υπολοιπα απλα ειναι ιστορια! Γαμησαμε χυσαμε κι ακομα το θυμαμαι καιμκαυλωνω. Η τσατσα εδινε σεμιναριο στην γκομενα πως να γλυφει πουτσο κωλοτρυπιδα κι αρχιδια χωρις να βγαλει το  στομα απο πανω σου! Το δεν γαμησι? Αφηστε το! Δυο μανικια εκαστος (πιτσιρικαδες οντας) κι ακομα θα γαμαγαμε (αληθεια βεβαια ηθελαν ακομα ενα διχιλιαρο για απεριοριστα χυσιματα στο τριωρο!)  δεν δωσαμε. Αλλα ξαναπηγαμε κι ειχαν αλλαξει και τσατσα και γκομενα. 

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Και θυμαμαι το αλλο μπουρδελακι παλι στην Μυλλερου που η τσατσα εβγαινε και εκανε απαγγελια! Ποιημα ολοκληρο. ολοι πηγαιναμε για το "παραμυθι". Καποιες φορες καθοταν σε γονατα οταν ηταν γεματο το "σαλονι" και καμμια φορα χουφτωνε,αλλα μεχρι εκει νομιζω. (??)

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Και θυμαμαι το αλλο μπουρδελακι παλι στην Μυλλερου που η τσατσα εβγαινε και εκανε απαγγελια! Ποιημα ολοκληρο. ολοι πηγαιναμε για το "παραμυθι". Καποιες φορες καθοταν σε γονατα οταν ηταν γεματο το "σαλονι" και καμμια φορα χουφτωνε,αλλα μεχρι εκει νομιζω. (??)
Αν εννοείς το γωνιακό που τώρα είναι ερείπιο θυμάμαι η τσατσά πάντα έβρισκε πρόσχημα να μπει στο δωμάτιο αφού είχες γδυθεί, πότε για το χαρτί πότε για το σεντόνι ή το σαπούνι
αλλά δεν έκανε κίνηση μάλλον θα της άρεσε να βλέπει.

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Αν εννοείς το γωνιακό που τώρα είναι ερείπιο θυμάμαι η τσατσά πάντα έβρισκε πρόσχημα να μπει στο δωμάτιο αφού είχες γδυθεί, πότε για το χαρτί πότε για το σεντόνι ή το σαπούνι
ηταν εκεινο που οπως πας για πειραιως ηταν δεξια και μετα εβγαινες στο παρκινγ - τωρα πλατεια! Ναι επαιρνε ματι και χουφτωνε αλλα μεχρι εκει, τουλαχιστον ετσι ακουγα.

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Το συστημα "ρεστα - χαρτι -πετσετα" το εφαρμοζαν να τσεκαρουν κι αμα γουσταραν εκαναν κινηση. Εχω αρκετες περιπτωσεις του "συστηματος", αλλα ειπαμε αλλες εποχες τοτε.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Έχω κάνει πρόταση δύο φορές σε τσατσά γνωστού οίκου του Μεταξουργείου να μπει στο δωμάτιο με την ιερόδουλη για τρίο και σκεπτόμενη έχει αρνηθεί ευγενικά, η πολιορκία θα συνεχιστεί και αν ενδώσει θα αναφέρω όνομα και οίκο 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν έχω πάει με τσατσά αλλά έχω προτείνει σε κάποια, εμμέσως πλην σαφώς, ερωτική συνεύρεση, την οποία και αρνήθηκε σθεναρότατα. Αν και το πνεύμα του πονηρού δεν νομίζω να έχει εκλείψει από το θήλυ ακόμα.

Ήτανε να μη γίνει η αρχή, που λένε: έκτοτε η ανθρωπότητα ανελίσσεται σπειροειδώς σαν τον αρχαίο όφι ή σαν γονιδίωμα, για να αντιληφθεί κανείς την αντανάκλαση της πρώτης εκείνης πτώσης στο βλέμμα της τελευταίας τσατσάς του Μεταξουργείου που λέει όχι στην ακροθιγή πρότασή σου αλλά από μέσα της αναφύεται μια κάποια κατάφαση.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Το συστημα "ρεστα - χαρτι -πετσετα" το εφαρμοζαν να τσεκαρουν κι αμα γουσταραν εκαναν κινηση. Εχω αρκετες περιπτωσεις του "συστηματος", αλλα ειπαμε αλλες εποχες τοτε.
Εμένα με ήξερε χρόνια δεν είχε νόημα να το κάνει σχεδόν κάθε φορά που πήγαινα εκτός αν της είχε γίνει συνήθεια ή περίμενε ανταπόκριση.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Το ζήτημα, βέβαια, είναι γιατί γουστάρουμε τόσο πολύ στην ιδέα να συνευρεθούμε ερωτικά με μια τσατσά. Ζήτημα μέγιστο και τεράστιο που δεν τολμώ να το πιάσω από πουθενά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Γύρω στο 2003-2004 εποχές παχιών αγελάδων στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητής, σε μπουρδέλο στην Ταντάλου, περίμενα ρέστα και θα τα έφερνε η τσατσά στο δωμάτιο - 25 ευρώ ήταν τότε το αντίτιμο αν δεν κάνω λάθος.
Κάποιες έβαζαν μόνο το χέρι μέσα στο δωμάτιο να δώσουν ρέστα, κάποιες (ελάχιστες), έμπαιναν μέσα στο δωμάτιο.
Για το λόγο αυτό ξεντυνόμουν γρήγορα μήπως κάτσει τυχερό.
Μία φορά όμως έφερε η τσατσά στο συγκεκριμένο μπουρδέλο τα ρέστα μέσα στο δωμάτιο με εμένα εντελώς γυμνό.
Μου λέει ωωω μωράκι καυλωμένος είσαι ήδη και δεν έχασε την ευκαιρία να μου τον πιάσει και να τον παιξει 3-4 φορές.
περιττό να πω ότι κόντεψα να χύσω σε δευτερόλεπτα...
Ως προς την εμφάνιση, θεία 50-60 ψιλογυφτέ και BBW. Αλλά ακόμα και τώρα που το θυμάμαι καυλώνω.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Σε καύλωσε η φάση γιατί σε αντίθεση με την ιερόδουλη που πλήρωσες η τσατσα ψιλογουσταρε και στον άρπαξε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παλιοτερα γενικα ηταν αλλη φαση. Οι τσατσαδες δεν κωλοναν, ασε εαν γουσταραν στην πεφταν οι ιδιες. Σκηνικο σε δελο μεταξιου δεκαετιας 80, εκει που τελυταια ειχε τα καγκελα και κοριτσια "διαφορτεικου τυπου", καπου στη Μυλλερου νομιζω. Εχουμε παει με φιλαρακι γιατι ακουσαμε φημες περι παρτουζωματος και τετοια. Σκαμε η γκομενα ψιλονορμαλ μας λεει το παραμυθι και πριν φυγουμε(δεν ψηνομασταν) λεει και τα περι παρτουζας.Αλλα και καλα ψυθιριστα!! Λεει ο φιλος μου: Μαζι ή πως θα γινει? και καλα ανιδεος! Του λεει: Τι μαζι και μαλακιες ολοι μεσα κι οποιον παρει ο χαρος!!! Το οτι κρατηθηκα και δεν λυθηκα στα γελια ηταν απο τις καλες στιγμες μου. Λεμε ο.κ παμε. Μπαινουμε δωματιο κι ερχεται η τσατσα ομολογουμενως καλυτερη απο την τανα! Βυζους κωλαρα, τσιμπουκοφατσα Και λεει: 5000 (δρχ) εκαστος! Δινουμε $ και αυτη αρχιζει να βγαζει ρουχα! Κοκκαλο εμεις! Πριν πουμε εστω κι ενα ...μααα! Με σουτιεν και κυλοτα ερχεται κι αρχιζει να γδυνει εμας!! Ξερετε εμεις δεν ... Ξερω καυλες μου ξερωω ...τωρα θα ερθει κι η αλλη θα περασουμε φινα. Καααυλες μου!
Τα υπολοιπα απλα ειναι ιστορια! Γαμησαμε χυσαμε κι ακομα το θυμαμαι καιμκαυλωνω. Η τσατσα εδινε σεμιναριο στην γκομενα πως να γλυφει πουτσο κωλοτρυπιδα κι αρχιδια χωρις να βγαλει το  στομα απο πανω σου! Το δεν γαμησι? Αφηστε το! Δυο μανικια εκαστος (πιτσιρικαδες οντας) κι ακομα θα γαμαγαμε (αληθεια βεβαια ηθελαν ακομα ενα διχιλιαρο για απεριοριστα χυσιματα στο τριωρο!)  δεν δωσαμε. Αλλα ξαναπηγαμε κι ειχαν αλλαξει και τσατσα και γκομενα.  

Καλά αυτά τα κόλπα που πουτάνα στην ουσία το έπαιζε τσατσά και άμα λάχει έμπαιναν και πουτάνα και ψευτοτσατσά στο δωμάτιο εφόσον πλήρωνε ο πελάτης και γινόταν της κολάσεως με παρτούζωμα γίνονταν μέχρι και πριν μια δεκαετία, στο Φυλής 95 λίγο πριν κλείσει (ή λίγο πριν το κλείσουν;) γινόταν της κολάσεως... Δεν ξέρω αν συνεχίζεται και τώρα σε κάποια αυτή η τακτική μιας και τα μπουρδέλα δεν είναι πλέον η πρώτη μου επιλογή για να γαμήσω και δεν πολυσυχνάζω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Και σε στουντιάκι της Ιάκχου στο Γκάζι που πλέον έχει κλείσει δούλευε προ δεκαετίας μια τσατσά με την ίδια τακτική

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Για το σκηνικό που είχα βιώσει σε μπουρδέλο στη Φυλής που η τσατσά μου είχε σηκώσει κανονικά την μπλούζα της επειδή και καλά ζεσταινόταν αποκαλύπτωντας τις τεράστιες κρεμαστές βυζάρες της εσύ ήσουν που με είχες ρωτήσει για λεπτομέρειες;
Θυμάμαι είχα εξαπολύσει δριμύ κατηγορώ που δεν άδραξες την ευκαιρία... :think: 

Το ζήτημα, βέβαια, είναι γιατί γουστάρουμε τόσο πολύ στην ιδέα να συνευρεθούμε ερωτικά με μια τσατσά. Ζήτημα μέγιστο και τεράστιο που δεν τολμώ να το πιάσω από πουθενά.
5894.gif
5906.gif
5909.gif
 [/URL]    
5911.gif
5893.gif
5902.gif
5894.gif
 [/URL]    
5908.gif
5913.gif
5911.gif
5894.gif
5899.gif
URL]]

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Νομίζω σου είχα εξηγήσει το γιατί, αν όχι δημόσια με PM ;)
Τύπε, αυτό που (δεν) έκανες ήταν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας γιατί...

Δυο βυζιά τα χέρια της σου φέρανε
κάντα ό,τι θες ήταν για σένανε

Ξέρω τη σκέφτεσαι ακόμα, ειδικά όταν...

Φυσάει πολύ απ'το σπασμένο σου το τζάμι
φυσάει πολύ και μπαίνει κρύος ο βοριάς
και η τσατσά εκείνη πάει να σε τρελάνει 
ματώνει σαν την πρόκα την παλάμη της καρδιάς

Εντέλει, δε γίνεται διαφορετικά...

Δεν πρέπει τίποτα ν' αλλάξεις
δεν πρέπει κάτι να σκεφτείς
πρέπει τα στήθη της να τα ξεχάσεις
προτού στ' αλήθεια τρελαθείς

Ελπίζω να βοήθησα... :tomato:

* Τα σβήνω τα πμ, δε θυμάμαι αν είχαμε συζητήσει το εν λόγω περιστατικό... :dunno:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Τύπε, αυτό που (δεν) έκανες ήταν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας γιατί...

Δυο βυζιά τα χέρια της σου φέρανε
κάντα ό,τι θες ήταν για σένανε

Ξέρω τη σκέφτεσαι ακόμα, ειδικά όταν...

Φυσάει πολύ απ'το σπασμένο σου το τζάμι
φυσάει πολύ και μπαίνει κρύος ο βοριάς
και η τσατσά εκείνη πάει να σε τρελάνει 
ματώνει σαν την πρόκα την παλάμη της καρδιάς

Εντέλει, δε γίνεται διαφορετικά...

Δεν πρέπει τίποτα ν' αλλάξεις
δεν πρέπει κάτι να σκεφτείς
πρέπει τα στήθη της να τα ξεχάσεις
προτού στ' αλήθεια τρελαθείς

Ελπίζω να βοήθησα... :tomato:

* Τα σβήνω τα πμ, δε θυμάμαι αν είχαμε συζητήσει το εν λόγω περιστατικό... :dunno:
Εκτός από βυζολάγνος και βυζοποιητής  :heavymetalbig:  :thumbsup:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Εμένα μου έχει τύχει τέσσερις φορές.
Έχω τεσσερα στα τέσσερα.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
είναι απόλυτα φυσιολογικό για τον άνδρα
να θέλει να γαμησει δωρεάν γιατί μόνο έτσι εκδηλώνει ανοικτά τον ανδρισμό του.
Κι εκεί μέσα η μόνη γυναίκα που είναι εκτός κανόνων πληρωμής είναι η τσατσά.
Ακόμα και γκομενα να γαμήσεις, μπορεί να έχεις δώσει λεφτά για φαι, βόλτα κτλ αλλά δεν την πληρωσες για να την γαμησεις.
Όταν πληρωνεις για να γαμήσεις χέρι με χέρι είναι μία μικρή αδυναμία.
Γαμάς ωραία, πολύ ωραία ή άσχημα
αλλά λείπει κάτι. Εγώ έτσι το εξηγώ.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Εμένα μου έχει τύχει τέσσερις φορές.
Έχω τεσσερα στα τέσσερα.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
είναι απόλυτα φυσιολογικό για τον άνδρα
να θέλει να γαμησει δωρεάν γιατί μόνο έτσι εκδηλώνει ανοικτά τον ανδρισμό του.
Κι εκεί μέσα η μόνη γυναίκα που είναι εκτός κανόνων πληρωμής είναι η τσατσά.
Ακόμα και γκομενα να γαμήσεις, μπορεί να έχεις δώσει λεφτά για φαι, βόλτα κτλ αλλά δεν την πληρωσες για να την γαμησεις.
Όταν πληρωνεις για να γαμήσεις χέρι με χέρι είναι μία μικρή αδυναμία.
Γαμάς ωραία, πολύ ωραία ή άσχημα
αλλά λείπει κάτι. Εγώ έτσι το εξηγώ.

Αν εννοείς ότι έχεις πηδήξει 4 τσατσάδες, σε θεωρώ τυχερό.
Κοίτα, για μένα δεν είναι η δωρεά του σεξ από την τσατσά που το καθιστά θελκτικό. Είναι ότι προσέρχεσαι στον οίκο ανοχής όντας σε θέση αδυναμίας (πληρώνεις, δεν "γαμάς") και η αδυναμία αυτή γίνεται συγγνωστή απ' την τσατσά (σε περίπτωση που συναινέσει στο σεξ μαζί σου). Η αδυναμία αυτή δηλαδή αναγνωρίζεται και γίνεται αποδεκτή, τόσο ηθικά όσο και πρακτικά. Κατά την άποψή μου , στην πρόταση που κάνεις στην τσατσά ενυπάρχουν όλα τα παραπάνω. Κι εφόσον αναγνωρίζεσαι και γίνεσαι αποδεκτός μες στην αδυναμία σου, είσαι ελεύθερος να εκδηλώσεις κάθε ανωμαλία, κάθε βίτσιο και κάθε παρέκκλιση. Αυτά αρκούν για να καταστήσουν ακόμα και το απλό σεξ μια απογειωμένη και ξέφρενη εκδοχή του...

Τουλάχιστον προοπτικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom