Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
εγω πριν λιγους μηνες ειχα παει στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α και ειχα παρει την κοπελα μαζι με την τσατσα γαβριελα στο δωματιο εδωσα 30 ευρο και ηρθαν και 2 μαζι,ηταν περιπου 7 η ωρα το πρωι εγω ειμουν απο ξενυκτη ξαπλωσα στο κρεβατι ηρθε πρωτα η κοπελα και μετα η τσατσα εχω ξανα κανει παρτουζα εκει μεσα και ετσι υπαρχει η χημεια και ειναι λιγακι ποιο ανετη η τσατσα μαζι μου , εμεινε μονο με την στριγκαρα της η τσατσα γαβριελα και καναμαμε ενα πεχνιδι για κανα 40 λεπτο στο δωματιο περιπου, ειναι μια καλη περιπτωση για φαση ειδικα αν υπαρχει και αλλος μυστης στην παρεα
Τί λες τώρα! Αυτή η τσατσά η Γαβριέλλα "λέει" έστω και λίγο από εμφάνιση;
Δύσκολο εγχείρημα τη σήμερον. Παλαιότερα υπήρχαν τσατσαδες που σε τράβαγαν να μείνεις κι άμα του το πεταγες λέγανε και ναι ... Ειδικά αμα έριχνες και κάνα εξτραδακι. Είχα πάρει μια προ αμνημονεύτων ετών στου Ψυρρή στο σπίτι πάνω από το μετέπειτα μεζεδοπωλείο ΜΕΘΥΣΤΑΝΕ (έχω η την ιστορία σε άλλο θρεντ) Και μου έχει παίξει μαλακια μια θειτσα στο Μεταξουργείο σε τρίτη βραδυνή και πουτανα να κοίταει και να κουνιέται προκλητικά και καλά στριπτίζ. Πολύ cult κατάσταση ... Πουτανα να γελάει και τσατσά να γλύφει τα χέρια και το πουτσο για χυσια. Άστα να πάνε εποχές κι αυτές.
Μας κατακάβλωσες...