Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
εγω πριν λιγους μηνες ειχα παει στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α  και ειχα παρει την  κοπελα μαζι με την τσατσα γαβριελα  στο δωματιο  εδωσα 30 ευρο   και ηρθαν και 2 μαζι,ηταν περιπου 7 η ωρα το πρωι  εγω ειμουν απο ξενυκτη  ξαπλωσα στο κρεβατι ηρθε πρωτα η κοπελα και μετα η τσατσα  εχω ξανα κανει παρτουζα  εκει μεσα  και ετσι υπαρχει  η χημεια και ειναι λιγακι ποιο ανετη η τσατσα μαζι μου , εμεινε μονο με την στριγκαρα της η τσατσα  γαβριελα  και καναμαμε  ενα πεχνιδι  για κανα 40 λεπτο στο δωματιο   περιπου, ειναι μια καλη περιπτωση  για φαση ειδικα αν υπαρχει και αλλος μυστης στην παρεα  

Τί λες τώρα! Αυτή η τσατσά η Γαβριέλλα "λέει" έστω και λίγο από εμφάνιση;

Δύσκολο εγχείρημα τη σήμερον. Παλαιότερα υπήρχαν τσατσαδες που σε τράβαγαν να μείνεις κι άμα του το πεταγες λέγανε και ναι ... Ειδικά αμα έριχνες και κάνα εξτραδακι. Είχα πάρει μια προ αμνημονεύτων ετών στου Ψυρρή στο σπίτι πάνω από το μετέπειτα μεζεδοπωλείο ΜΕΘΥΣΤΑΝΕ (έχω η την ιστορία σε άλλο θρεντ)  Και μου έχει παίξει μαλακια μια θειτσα στο Μεταξουργείο σε τρίτη βραδυνή και πουτανα να κοίταει και να κουνιέται προκλητικά και καλά στριπτίζ. Πολύ cult κατάσταση ... Πουτανα να γελάει και τσατσά να γλύφει τα χέρια και το πουτσο για χυσια. Άστα να πάνε εποχές κι αυτές.

Μας κατακάβλωσες...

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
Πριν 6χρονια στη θεσ/νικη που είχα ανέβει για δουλειές  σε ένα σπίτι είχε μια νταρντάνα ανατολικια τσατσά με κάτι μπαλκόνια 6αρια η οποία είχε και πολύ ωραίο χαμόγελο σέξι καυλιάρικο και με τη ρώσικη προφορά της σε καύλωνε .όταν βγήκαν τα κορίτσια είχε δυο στο σαλόνι δεν μου έκανε κλικ για καμία παρόλο που ήταν ωραίες κοπέλες ρωσίδες .όταν πήγα να βγω με σταμάτησε και άρχισε να με ρωτάει γιατί δεν περνούσα και τι έψαχνα άρχισα και εγώ να χαϊδεύω τις βυζαρες της και της είπα ότι αυτή με καύλωνε κλείσαμε ραντεβού μετά τη βάρδια πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και έγινε χαμός μετά από καιρό που ξανανέβηκα θεσ/νικη τη βρήκα να δουλεύει κανονικά φαίνεται τις καλάρεσε η ιδέα και μάλλον θα της κάνανε πολλοί την ίδια πρόταση και βγήκε στη δουλειά κανονικά .για κανένα 1,5 χρόνο όποτε ανέβαινα την έπαιρνα τηλέφωνο και πήγαινα σπίτι της μετά όμως εξαφανίστηκε
σε ποιο σπιτι ηταν η κυρια ¨? τωρα που δουλευει?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Μέχρι πρόπερσι εργαζόταν (όχι ως τσατσα φυσικά) Σερβιών 26

Έλα ρε συ! Μιλφάκι; Τώρα στην Κωνσταντινουπόλεως σε ποια βάρδια δουλεύει να την τσεκάρουμε; Για το πάνω μιλάμε ή για το υπογειάκι;

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
σε ποιο σπιτι ηταν η κυρια? τωρα που δουλευει?
Τύπε, το ποστ είναι του 2007 και το σκηνικό του 2001...
tumblr_inline_oi5gt8OHgY1uxfx4p_400.gif

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Eντάξει ρε τύπε,δεν έχει παραγραφεί ακόμα.
Σωστό κι αυτό, η Siemens είναι για να παραγραφεί; :grin:

Τώρα που το σκέφτομαι, αυτή στην αρχή ήταν τσατσά, μετά έγινε τάνα, ε μετά από τόσα χρόνια πάλι τσατσά θα'ναι (αν δουλεύει ακόμα)... :coolcondom:

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
Πριν κανενα δυο μηνες διδιμου 20 δεύτερη βάρδια ηταν μια τσατσά  καμια 40 ετων πολυ γλυκο προσωπάκι παχουλουλα αρκετα,  σαν ελληνιδα μου φανηκε οπως μίλαγε .Βγηκε χαμογελαστή μου λεει το πρόγραμμα της κοπέλας και οπως παω να φυγω νου πετάει και καλα για σενα κανουμε παρτούζα στα 30 . Εγω το πήρα χαλαρά βγαίνω ξαναγυρίσω μετα απο λιγο της λεω εγω μόνο εσενα θελω γινεται?  Οκ μου λεει
Μιλαμε ήταν τούμπανο και πολύ καλη μέσα
Μετα εγινε το απίστευτο
Το μαγαζι υπολειτουργεί απογευμα συνηθως κλειστά και οσες φορές το βρήκα ανοιχτό πρωι η απογευμα η τσατσά άφαντη
Μια φορά βρηκα καλη τσατσά και την εχασα γμτ!!!

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Καπου στην διδυμου ειχα παρει πριν κατι χρονια και γω μια τσατσα αλλα αυτο ηταν ενα ξανθο λουκουμι καλυτερο και απο την πουτανα

someone_91

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καινούριος στην παρέα και είναι η πρώτη μου ανάρτηση. Νομίζω η καλύτερη τσατσά είναι αυτή της Μικαέλας από Φωκαίας. Της το πέταξα 1-2 φορές αλλά δεν δυστυχώς

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πριν κανενα δυο μηνες διδιμου 20 δεύτερη βάρδια ηταν μια τσατσά  καμια 40 ετων πολυ γλυκο προσωπάκι παχουλουλα αρκετα,  σαν ελληνιδα μου φανηκε οπως μίλαγε .Βγηκε χαμογελαστή μου λεει το πρόγραμμα της κοπέλας και οπως παω να φυγω νου πετάει και καλα για σενα κανουμε παρτούζα στα 30 . Εγω το πήρα χαλαρά βγαίνω ξαναγυρίσω μετα απο λιγο της λεω εγω μόνο εσενα θελω γινεται?  Οκ μου λεει
Μιλαμε ήταν τούμπανο και πολύ καλη μέσα
Μετα εγινε το απίστευτο
Το μαγαζι υπολειτουργεί απογευμα συνηθως κλειστά και οσες φορές το βρήκα ανοιχτό πρωι η απογευμα η τσατσά άφαντη
Μια φορά βρηκα καλη τσατσά και την εχασα γμτ!!!

Όντως γκαντεμιά!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Θα την ξανά βρεις κάπου στα μαγαζιά αυτη ειναι η δουλειά η ειδικότητα της  ο κόσμος ειναι πολύ μικρός..

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
Θα πάρω σβάρνα ολα τα μαγαζάκια! Χαχαχαχα

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Στη Λιοσίων την Πέμπτη κατα τις 12 τη νύχτα απέναντι απο τα δύο στούντιο έχει δύο σπίτια.Στο επανω που ανεβενεις κατι εξωτερικες σκαλες μου παρουσιασε η τσα μια κοπελα η οποία δεν μου άρεσε καθολου.Τις ειπα το γνωστό θελω δυο κοπέλες για παρτουζα και μου ειπε να ερθω και εγω.Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε και αυτη καθολου και δεν εμεινα σε μια συζήτηση που είχαμε στη σκαλα μου είπε ότι δούλευε παλια αλλα τωρα αν της ρυχει κατι.ΑΠο οτι καταλαβα έψαχνε περισοτερο για αντρα συντροφο και μικρο χορηγο για κάτι μονιμο αλλα εγω δεν.....

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Στη Λιοσίων την Πέμπτη κατα τις 12 τη νύχτα απέναντι απο τα δύο στούντιο έχει δύο σπίτια.Στο επανω που ανεβενεις κατι εξωτερικες σκαλες μου παρουσιασε η τσα μια κοπελα η οποία δεν μου άρεσε καθολου.Τις ειπα το γνωστό θελω δυο κοπέλες για παρτουζα και μου ειπε να ερθω και εγω.Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε και αυτη καθολου και δεν εμεινα σε μια συζήτηση που είχαμε στη σκαλα μου είπε ότι δούλευε παλια αλλα τωρα αν της ρυχει κατι.ΑΠο οτι καταλαβα έψαχνε περισοτερο για αντρα συντροφο και μικρο χορηγο για κάτι μονιμο αλλα εγω δεν.....
εγω φιλε μονο και στην ιδεα θα πηγαινα....για την εμπειρια!

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Aν την δειτε πωs ειναι,θα σαs φυγει η ιδεα.....

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
εγω φιλε μονο και στην ιδεα θα πηγαινα....για την εμπειρια!
αν διαβασεις πιο πισω θα δεις οτι εχω κάνει τέτοια σκηνικά με τσατσαδες γιατι το κυνηγάω.αλλα δεν αξιζε η συγκεκριμένη ουτε η κοπέλα.αν ηταν μια απο τις δύο καλή κάτι θα γινόταν

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
εγω πριν χρόνια γάμησα τσατσά και πουτάνα σε τιμή πακέτου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom