Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω τελευταια εχω αλλο αποθημενο
Θελω να βγω γυμνος κ καβλωμενος να παραλαβω τα αναψυκτικα απο καμαριερα στα χοτελια
Πατσαβουρες οι πιο πολλες αλλα ετσι για τη φαση να ουμ :afro:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Θελω να βγω γυμνος κ καβλωμενος να παραλαβω τα αναψυκτικα απο καμαριερα στα χοτελια
οπως το ειπες πατσαβουρες

κατεβα στη ρεσεψιον που εχει τα μουνακια  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Πολλές ανωμαλιές έχεις τελευταία.  :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Επειδη κι εγω το εχω φαντασιωση με τσατσα, σε δυο που εχω κανει προταση αρνηθηκαν ευγενικα. Οσο για την αλλη φαντασιωση με καθαριστριες ξενοδοχειου. Ηταν μια ξανθια καθαριστρια Ελληνιδα με σωμα λαμπαδα και καθαριζε το δωματιο με εμενα μεσα. Εγω με το μαγιο ορθιος σε μια ακρη. Να τη βλεπω να σκυβει, να τριβει και να μιλαμε ταυτοχρονα. Μου ειχε σηκωθει μεσα απο το μαγιο αλλα φαινοταν αλλα εκεινη ουτε που εβλεπε, ηταν αφοσιωμενη στη δουλεια της και εκανε και γρηγορα, φιλοτιμη. Σε λιγο δεν αντεξα αλλο και λεω απο μεσα μου, Θα κανω κινηση κι οτι γινει. Της λεω, Να μπω για μπανιο, ειμαι με τα αλατια της θαλασσας. Μου λεει Περιμενε λιγο. Εγω ομως περναει λιγο ακομα και μπαινω στο μπανιο και ξεντυνομαι για να μπω στο ντουζ. Διακριτικα ομως, χωρις να ειμαι αγαρμπος, αφηνω τη πορτα μισανοιχτη ωστε να φαινονται ολα. Και ορθιος περιμενω χωρις να κανω τιποτα, δηθεν οτι ειναι να μπω στο ντουζ. Η στυση ειχε βαρεσει ταβανι, δε πηγαινε αλλο. Η καθαριστρια περναει και με βλεπει εμφανως ετσι οπως ημουν. Κοιταει καλα καλα, κοντοστεκεται και φευγει. Ακρως επαγγελματιας. Κι εγω δεν εκανα τιποτα, στο δωματιο ημουν στο μπανιο ετοιμος να  κανω ντουζ. Τις επομενες ημερες απλως φροντιζε να καθαριζει το δωματιο οσο ημουν εκτος και ουτε μου ειπε και τιποτα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Επειδη κι εγω το εχω φαντασιωση με τσατσα, σε δυο που εχω κανει προταση αρνηθηκαν ευγενικα. Οσο για την αλλη φαντασιωση με καθαριστριες ξενοδοχειου. Ηταν μια ξανθια καθαριστρια Ελληνιδα με σωμα λαμπαδα και καθαριζε το δωματιο με εμενα μεσα. Εγω με το μαγιο ορθιος σε μια ακρη. Να τη βλεπω να σκυβει, να τριβει και να μιλαμε ταυτοχρονα. Μου ειχε σηκωθει μεσα απο το μαγιο αλλα φαινοταν αλλα εκεινη ουτε που εβλεπε, ηταν αφοσιωμενη στη δουλεια της και εκανε και γρηγορα, φιλοτιμη. Σε λιγο δεν αντεξα αλλο και λεω απο μεσα μου, Θα κανω κινηση κι οτι γινει. Της λεω, Να μπω για μπανιο, ειμαι με τα αλατια της θαλασσας. Μου λεει Περιμενε λιγο. Εγω ομως περναει λιγο ακομα και μπαινω στο μπανιο και ξεντυνομαι για να μπω στο ντουζ. Διακριτικα ομως, χωρις να ειμαι αγαρμπος, αφηνω τη πορτα μισανοιχτη ωστε να φαινονται ολα. Και ορθιος περιμενω χωρις να κανω τιποτα, δηθεν οτι ειναι να μπω στο ντουζ. Η στυση ειχε βαρεσει ταβανι, δε πηγαινε αλλο. Η καθαριστρια περναει και με βλεπει εμφανως ετσι οπως ημουν. Κοιταει καλα καλα, κοντοστεκεται και φευγει. Ακρως επαγγελματιας. Κι εγω δεν εκανα τιποτα, στο δωματιο ημουν στο μπανιο ετοιμος να  κανω ντουζ. Τις επομενες ημερες απλως φροντιζε να καθαριζει το δωματιο οσο ημουν εκτος και ουτε μου ειπε και τιποτα.

:heavymetalbig:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Θα το κανω καποια στιγμη κ οτι βγει :afro:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
σωμα ελαφρως σαυρας,προσωπο μετριο αλλα εκφυλε ελαφρως,θα την ξεσκιζα γτ ειχα καυλες εκεινο το απογευμα...αλλα αρνηθηκε, μ ειπε: εγκω ειμαι γκιαγκια τωρα δεν κανω τετοια...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
σωμα ελαφρως σαυρας,προσωπο μετριο αλλα εκφυλε ελαφρως,θα την ξεσκιζα γτ ειχα καυλες εκεινο το απογευμα...αλλα αρνηθηκε, μ ειπε: εγκω ειμαι γκιαγκια τωρα δεν κανω τετοια...

:heavymetalbig:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Λαος παντως στο νημα :headbaning2:

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
Λοιπον ,η τσατσα, απο Μεγαλου Αλεξανδρου 22β .πρωινη βαρδια ειναι αξιογα μισημη!Γυρω στα 50 με κοντο ξανθο μαλλι. Στα νιατα της,σιγουρα ηταν μουναρος!Της εκανα διακριτικα προταση , αλλα αρνηθηκε!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
εμενα μου εχει τυχει σε μασατζιδικο με την κυρια στην υποδοχη

οταν την ειδα, μια 45αρα περιπου, με καβλωσε. μου λεει ''να ερθουν τα κοριτσια να τα δειτε''. της λεω ''εσενα θελω, εσυ μου κανεις''. μου λεει ''κοιταξτε εγω δε κανω μασαζ''  της λεω ''πολυ ωραια φευγω και τα λεφτα θα πανε αλλου'' μου λεει ''μα δε θελετε να δειτε τα κοριτσια;'' της λεω ''ωραια δειξτα μου''. Μου τα δειχνει. Της λεω χαμηλοφονως ''για τα μπαζα ολες,  εσυ εισαι ολα τα λεφτα, γυναικαρα'' μου λεει ''τελοσπαντων επειδη ειστε τοσο ευγενικος μαζι μου...''

εβγαλα το αχτι μου, διοτι με καβλωσε το σκηνικο  :)

Και δικαίως θα έλεγα!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Μου έτυχε πρσοφάτως μια καβλιάρα Βουλγάρα καμαριέρα σε ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη, περνάει σε κάποια φάση απ' το διάδρομο του parking, μου ρίχνει μια λοξή ματιά χαμογελώντας πονηρά και με έσφαξε... Το σκηνικό αυτό έγινε πρωί κι ενώ ετοιμαζόμασταν να φύγουμε για τη δουλειά... Ενώ ετοιμαζόμουν να χωθώ το απόγευμα - βραδάκι, γυρνώντας μετά το μεσημέρι στο ξενοδοχείο έμαθα ότι αυτές δουλεύουν μόνο τα πρωινά και την επομένη ξημερώματα θα φεύγαμε :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom