jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
δε την ξερω την κυρια ναουμε
Πριν 5-6 χρονια ηταν σεριφισα στο σινωπης
Πολυ ωραια γυναικα
δε την ξερω την κυρια ναουμε
οπως το ειπες πατσαβουρεςΕγω τελευταια εχω αλλο αποθημενο
Θελω να βγω γυμνος κ καβλωμενος να παραλαβω τα αναψυκτικα απο καμαριερα στα χοτελια
Πατσαβουρες οι πιο πολλες αλλα ετσι για τη φαση να ουμ
οπως το ειπες πατσαβουρες
κατεβα στη ρεσεψιον που εχει τα μουνακια
Πολλές ανωμαλιές έχεις τελευταία. :S :S :SΕγω τελευταια εχω αλλο αποθημενο
Θελω να βγω γυμνος κ καβλωμενος να παραλαβω τα αναψυκτικα απο καμαριερα στα χοτελια
Πολλές ανωμαλιές έχεις τελευταία. :S :S :S
ελα ρε αμα κατεβεις κατα τις 5 το πρωι που εχει νεκρα ποτε δε ξερεις τι μπορει να προκυψει
ελα ρε αμα κατεβεις κατα τις 5 το πρωι που εχει νεκρα ποτε δε ξερεις τι μπορει να προκυψειΟχι ρε το χοντρυνες
Επειδη κι εγω το εχω φαντασιωση με τσατσα, σε δυο που εχω κανει προταση αρνηθηκαν ευγενικα. Οσο για την αλλη φαντασιωση με καθαριστριες ξενοδοχειου. Ηταν μια ξανθια καθαριστρια Ελληνιδα με σωμα λαμπαδα και καθαριζε το δωματιο με εμενα μεσα. Εγω με το μαγιο ορθιος σε μια ακρη. Να τη βλεπω να σκυβει, να τριβει και να μιλαμε ταυτοχρονα. Μου ειχε σηκωθει μεσα απο το μαγιο αλλα φαινοταν αλλα εκεινη ουτε που εβλεπε, ηταν αφοσιωμενη στη δουλεια της και εκανε και γρηγορα, φιλοτιμη. Σε λιγο δεν αντεξα αλλο και λεω απο μεσα μου, Θα κανω κινηση κι οτι γινει. Της λεω, Να μπω για μπανιο, ειμαι με τα αλατια της θαλασσας. Μου λεει Περιμενε λιγο. Εγω ομως περναει λιγο ακομα και μπαινω στο μπανιο και ξεντυνομαι για να μπω στο ντουζ. Διακριτικα ομως, χωρις να ειμαι αγαρμπος, αφηνω τη πορτα μισανοιχτη ωστε να φαινονται ολα. Και ορθιος περιμενω χωρις να κανω τιποτα, δηθεν οτι ειναι να μπω στο ντουζ. Η στυση ειχε βαρεσει ταβανι, δε πηγαινε αλλο. Η καθαριστρια περναει και με βλεπει εμφανως ετσι οπως ημουν. Κοιταει καλα καλα, κοντοστεκεται και φευγει. Ακρως επαγγελματιας. Κι εγω δεν εκανα τιποτα, στο δωματιο ημουν στο μπανιο ετοιμος να κανω ντουζ. Τις επομενες ημερες απλως φροντιζε να καθαριζει το δωματιο οσο ημουν εκτος και ουτε μου ειπε και τιποτα.
ειχα πει κ γω μια Βουλγαρα τσατσα να με κατσει γτ θα μολις ειχε ανοιξει ο οικος κ θα αργουσε η πουτανα να ρθει κ με γειωσε.
σωμα ελαφρως σαυρας,προσωπο μετριο αλλα εκφυλε ελαφρως,θα την ξεσκιζα γτ ειχα καυλες εκεινο το απογευμα...αλλα αρνηθηκε, μ ειπε: εγκω ειμαι γκιαγκια τωρα δεν κανω τετοια...Γαμευσιμο??
ειχα πει κ γω μια Βουλγαρα τσατσα να με κατσει γτ θα μολις ειχε ανοιξει ο οικος κ θα αργουσε η πουτανα να ρθει κ με γειωσε.
σωμα ελαφρως σαυρας,προσωπο μετριο αλλα εκφυλε ελαφρως,θα την ξεσκιζα γτ ειχα καυλες εκεινο το απογευμα...αλλα αρνηθηκε, μ ειπε: εγκω ειμαι γκιαγκια τωρα δεν κανω τετοια...
εμενα μου εχει τυχει σε μασατζιδικο με την κυρια στην υποδοχη
οταν την ειδα, μια 45αρα περιπου, με καβλωσε. μου λεει ''να ερθουν τα κοριτσια να τα δειτε''. της λεω ''εσενα θελω, εσυ μου κανεις''. μου λεει ''κοιταξτε εγω δε κανω μασαζ'' της λεω ''πολυ ωραια φευγω και τα λεφτα θα πανε αλλου'' μου λεει ''μα δε θελετε να δειτε τα κοριτσια;'' της λεω ''ωραια δειξτα μου''. Μου τα δειχνει. Της λεω χαμηλοφονως ''για τα μπαζα ολες, εσυ εισαι ολα τα λεφτα, γυναικαρα'' μου λεει ''τελοσπαντων επειδη ειστε τοσο ευγενικος μαζι μου...''
εβγαλα το αχτι μου, διοτι με καβλωσε το σκηνικο
Εγω τελευταια εχω αλλο αποθημενο