Λοιπόν, 15 χρόνια στη Σουηδια κ το κοντερ συνεχίζει. Μάστερ στο Λουντ, διδακτορικό Ουψαλα, δουλεια Στοκχόλμη.
Μπουρδέλα και λοιπα τα ξεχνας. Η αγορα των εν λόγω υπηρεσιών ειναι παρανομη, όχι η πώληση. Σε ξεφτυλίζουν αν σε πιασουν.
Το Γκετεμποργκ εχει τις πιο ωραίες γυναίκες στη χωρα, αποψη μου. Πιο οριτζιναλ σουηδες, ξανθες κ γαλανοματες με βυζαρες και πιο εξαλλες...
Το πανεπισημιο του Γκετεμποργκ ειναι πολυ καλό, ειχα περασει κ εκεί αλλά ήθελα το πρόγραμμα του Λουντ πιο πολυ κ ειχα συνεργασιες μετά στο διδακτορικο. Ειμαι κ εγώ στο οικονομικο πεδιο.
Σε Λουντ κ Ουψαλα, που ειναι οι πλεον φοιτητικες πόλεις, βρωμάει ο τόπος μουνι, πρεπει να είσαι εντελώς μαλάκας για να μη γαμησεις.
Πολύ παιχνίδι γίνεται στα φοιτητικά πάρτι και επισης παίζει πάρα πολύ το ονλαιν (τιντερ κλπ,μποντικοντακτ ντοτ κομ)
Τρελά φορτώματα γινονται σε κάτι κρουαζιέρες τύπου πχ Στοκχόλμη-Ελσινκι
Από νυκτερινη ζωη εχει ότι θες. Απλά το αλκοολ κοστίζει παραπάνω. Το κόστος ζωης ειναι πλέον το ιδιο με την Ελλάδα, εκτός από ενοικια κ μετακινησεις που ειναι πιο ακριβα.
Εγκληματικοτητα (συμμορίες) υπάρχει, όχι στο βαθμό όμως που ακούγετε, και σε συγκεκριμένες περιοχές κυρίως στη νοτια Στοκχόλμη.
Σχεδόν όλοι γυμνάζονται, οι ευσωμοι ειναι πραγματικα ελάχιστοι. Κάπνισμα μόνο σε ανοικτό χώρο κ ποτέ σε εστιατόρια, μπαρ κλπ.
Ξεχνας τα μετρητα, έχω να πιάσω χρόνια..
Το κρύο είναι χοντρό, δεν σε κόβει και με ένα καλό μπουφαν την παλεύεις άνετα. Πιο πολυ θα σε πειραξει το σκοταδι τον χειμώνα και το φώς το καλοκαιρι. Ειναι 10 το βράδυ κ είναι ακόμα μέρα.
Με το που θα ερθεις θα κοιταξεις να βγάλεις το περσον νουμερ (σαν αμκα σκεψου) όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ότι θες ρώτα.
Med vänlig hälsning,