Μήπως θα πρέπει να ανοίξει νέο thread: "Ημερήσια ενημέρωση για τσατσάδες";
Πολύ καλό !!
Μήπως θα πρέπει να ανοίξει νέο thread: "Ημερήσια ενημέρωση για τσατσάδες";
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ SOS!!! Χθες βράδυ είχα κατέβει Φυλής για μπουρδελότσαρκα & πέρασα από Φυλής 71 & η μουνάρα η τσατσά η Εύα δεν ήταν εκεί!!! Ξέρει κανείς γιατί λείπει;;; Έφυγε για διακοπές; Και πάνω που ήμουν έτοιμος να της καταθέσω ανήθικη πρόταση...
ο ρεντφορντ εισαι τυπε?ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ SOS!!! Χθες βράδυ είχα κατέβει Φυλής για μπουρδελότσαρκα & πέρασα από Φυλής 71 & η μουνάρα η τσατσά η Εύα δεν ήταν εκεί!!! Ξέρει κανείς γιατί λείπει;;; Έφυγε για διακοπές; Και πάνω που ήμουν έτοιμος να της καταθέσω ανήθικη πρόταση...
η ο lee van cliff?
για ανηθικη προταση ειπε τυπεβαρβατιλα ε...
τυπε σαν το βλοσυρο βλεμμα του αντονοτομαζι δεν ειναι παντωςκοιτα βλεμμα ομως ε...μπορει να σκοτωσει...χα χα...
Αμάν ρε χύστη τόσο καιρό και τώρα που πήγε διακοπές το θυμήθηκες; :'(ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ SOS!!! Χθες βράδυ είχα κατέβει Φυλής για μπουρδελότσαρκα & πέρασα από Φυλής 71 & η μουνάρα η τσατσά η Εύα δεν ήταν εκεί!!! Ξέρει κανείς γιατί λείπει;;; Έφυγε για διακοπές; Και πάνω που ήμουν έτοιμος να της καταθέσω ανήθικη πρόταση...
Αμάν ρε χύστη τόσο καιρό και τώρα που πήγε διακοπές το θυμήθηκες; :'(
Όχι ρε μαν δεν ξέρω. Εσύ είπες για διακοπές και με παρέσυρες.Α πήγε διακοπές; Με καθησύχασες, φοβήθηκα μήπως έφυγε...
Συναγωνιστή womanaholic,με πόσα ευρά σκέφτεσαι να την τσατσάρα Εύα
την εχεις σπρωξει τυπε?Παιδια εχει δει κανεις την Τσατσα πρωην πουτανα Αντζυ βυζαρου που δουλευε παλια Μεταξι ,δεν την βρισκω πουθενα
Παιδια εχει δει κανεις την Τσατσα πρωην πουτανα Αντζυ βυζαρου που δουλευε παλια Μεταξι ,δεν την βρισκω πουθενα
Τυποι... προχθες ειχα παει τσαρκα απο φυλης ... μπηκα και στο 71 εκει που ειναι η Ευα... οντως εκει ηταν στο ποστο της...
Ημουν και εγω ετοιμος να την ρωτησω ποσα παιρνει για να παρω την ιδια...αλλα ηταν νευριασμενη.... σε καποια φαση βγηκαν ολοι αφου παρουσιασε την πτανα της και λεει.. "Εδω δες τους φοβουνται να μπουν να κανουν σεξ" χαχαχαχαχχαχα
Οποιος ενδιαφερεται παιζει στην Φωκαιας πολυ καλο μελαχροινο πιπινι παντως.... στο πρωτο της Φωκαιας απο τα αριστερα. Δεν θυμαμαι νουμερο νομιζω 17Α