Λοιπον θα πρεπει να τριτολογησω φαινεται.
Άσ' το φίλε & να σου εξηγήσω ούτως ή άλλως δεν έχει νόημα αφού δεν ασχολείσαι με το άθλημα & αυτό είναι φανερό. Μάλλον εσύ πρέπει να μου εξηγήσεις τί δουλειά έχεις σ' αυτό το site & μάλιστα σε thread εξειδικευμένο για τον αγοραίο έρωτα & γιατί χάνεις το χρόνο σου να ποστάρεις εδώ. Για τόσα θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος υπάρχουν threads στο site, καλύτερο για 'σένα να ποστάρεις εκεί...
Τι λες ?
Εσυ πηδας χωρις λεφτα συνηθως?
Γιατι υπαρχει και αλλος τροπος, ξερεις εσυ κανενα?
Για να προλαβω την πιθανη ηλιθια απαντηση.
Με το χρημα δεν αγοραζεις μουνι, παρεα αγοραζεις, το μουνι ειναι παντα τζαμπα!
Αυτο για την γκομενα επειδη καποιοι βλακες εχω διαβασει να λενε εδω περα πως για να γαμησεις την γκομενα πληρωνεις
Αυτος μπηκε να κοροιδεψει μαλλον οσους πηδανε με λεφτα.
Καμια σχεση. Μια προταση ειπα να καταθεσω.
Μονο οι κομπλεξικοι κοροιδευουν.
Για να το ξεκαθαρισω δεν τραβαω κανεναα ζορι, απλα με καποτα και χωρις γλωσσοφιλα κτλ κτλ
δεν εχει νοημα για μενα, καλυτερα
Καλο να δημιουργεις το συναισθημα... αλλα η ιδιοτελεια εξασφαλιζει τις περισσοτερες φορες το κλεισιμο της δουλειας (ακομα και του γαμησιου) χωρις να εχεις σκοτουρες αλλες με τρεξιματα κτλπ.... με μονο το συναισθημα αργει να κλεισει η δουλεια σου και θες τρεξιμο... διαλεγετε και παιρνετε ρε μαγκες... συνεχεια θα τα λεμε???? πωωωωω
Επι της ουσιας.
Τσατσα θες να γαμησεις ?
Η τσατσα εκδιδεται στοκε ?
Απο γυναικες εχεις μυρωδια ?
Θα πας να πεις σε γυναικα που δεν εκδιδεται ποσα θελει για να εκδοθει ?
Ειδικα σε, πιθανεστατα, πρωην εκδιδομενη, που πλεον θεωρει οτι αλλαξε σελιδα...
Βλεπω απο γυναικεια ψυχολογια χαμπαρι...
Αμα θελει, κανεις εσυ προσεγγυση και το φερνει αυτη προς τα κει το θεμα.
Χαρτια εχεις παιξει ποτε ( δυστυχως τα μαλακισμενα τα πιτσιρικια ουτε να χαρτοπαιζουν δεν ξερουν, πως σκατα να μαθουν την ζωη τωρα μεγαλωνουν με μη το ενα μη το αλλο και απορρουν κιολας γιατι παμε κατα διαολου ) ?
Το πρωτο πραμα που σου μαθαινουν το λοιπον ειναι να μην "φανερωνεις" το φυλλο σου.
Καλα τα σχολια περι χρηματων και συναισθηματων ειναι για γελια.
Αν εισαι τσιπης και νομιζεις πως παιζει "τσαμπα"
Σου εξηγησα πως το γαμησι ειναι ΜΟΝΟ τσαμπα.
Αυτο που αποκαλεις γαμησι.... ΕΛΕΟΣ!!
Για το καλο σου στα λεω.
Όχι ρε εγώ νομίζω πως απλά μιλάμε για άσχετο - γραφικό.
Ναι, η αληθεια ειναι πως εχουμε οντως καταληξει γραφικοι
Ναι, καποιος απο τους δυο μας ειναι οντως ασχετος.