anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.327
- Πόντοι
- 506
Η τσατσα εκδιδεται στοκε ?
Ναι, καποιος απο τους δυο μας ειναι οντως ασχετος.
...ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ...ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ...Μάλλον ΕΣΥ είσαι ο ΑΣΧΕΤΟΣ...
Η τσατσα εκδιδεται στοκε ?
Ναι, καποιος απο τους δυο μας ειναι οντως ασχετος.
...ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ...ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ...Μάλλον ΕΣΥ είσαι ο ΑΣΧΕΤΟΣ...
το 86 είχα πηδήξει την πιτσιρικα που δούλευε εκεί και κοιμήθηκα άμεσος (ΣΟΥΡΑ ΑΓΡΙΑ) όταν ξύπνησα κατά τις 12 με έκανε ένα καφέ και μου λέει την έσκισες ρε αν δεν ήσουνα πίτα ............... σε φαντάζομαι στα καλά σου, γυρνάω και τις λέω κάτσε να δεις η κυρια κάπου στα 45/50 παιδιά δεν καταλάβαινε τίποτα μονο αίμα δεν με έκανε να βγάλω
Μάγκες έχετε πάει ποτέ με τσα-τσά;Ξέρω έναν τύπο που το έκανε.
πλάκα πλάκα μερικές τσα2 με εχουν καβλωσει πιοπ πολυ απο τα ιδια τα τεμαχια!
Γλύτωσε 5 Ευρώ.Στις μέρες μας χρειάζεται οικονομία από παντού.Δε μας τον γνωρίζεις αυτόν τον τύπο να μας πει πώς τα κατάφερε;
Δεν έχω παει αλλα μου την έπεσε μια τσατσα μια φορα μέσα στο δωμάτιο να την πηδήξω.Μόνο που ήταν πούστρα...
Μια φορά στο Μεταξουργείο, όταν σηκώθηκα να φύγω μετά την πασαρέλα, μου λέει η τσατσα "Μη φεύγεις ρε μωρό, έλα και θα μπω και 'γω μέσα". Ήμουν 17 χρονών τότε.
Κάνει beaute η κυρία μετά τις 12. ;)Ρε παιδιά έφυγε η Ευάρα απ' το Φυλής 71; Πέρασα την Πέμπτη μεταμεσονύκτια ώρα & ήταν άλλη στο πόστο της... Ή μήπως αλλάζουν μετά τις 12:00;
Πράγματι έχει σπάσει αρκετά.Συναγωνιστές η Εύα χάλασε λίγο εμφανισιακά ή μου φαίνεται; Αυτήν την εντύπωση σχημάτισα σε μπουρδελότσαρκα που έκανα στις 31/12...
Πράγματι έχει σπάσει αρκετά.
Το βελούδινο δερματάκι της έχει χάσει τη λάμψη του. :-