Νέα

Έχετε μετανιώσει για πράγματα που (δεν) κάνατε νεότεροι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δεν ειναι απαραιτητο να βγαλεις προβλημα στα γονατα με το μπασκετ. Με το βόλει βγαζεις.
Δεκτόν
Ποδηλασια, κολυμπι κλπ
Αλλα αυτα Ελλαδα πιο δυσκολα τα κανεις (οχι υποδομες για ποδηλατο, οχι κολυμβητηρια για χειμωνα, κλπ)

Αγγλια ειχα γυμναστηριο με πισινα 50 μετρα απ το σπιτι μου, μπροστα σε προκυμαια 2 χιλιομετρων οπου μπορουσες να κανεις απειρο ποδηλατο, τρεξιμο, κλπ
Σόρρυ που επιμένω αλλά μόνο για λόγους προτίμησης απορρίπτεις το taekwondo ή έπαθες καμιά ζημιά;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
701
Πόντοι
96
ΔεκτόνΣόρρυ που επιμένω αλλά μόνο για λόγους προτίμησης απορρίπτεις το taekwondo ή έπαθες καμιά ζημιά;

Δε μου αρεσε το στυλ γενικα.
Πολυ ρομποτικο ειδος ασκησης
Εως χαζο θα ελεγα

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Δε μετανιώνω για τίποτα ότι έγινε έγινε κοιτάς μπροστά και μαθαίνεις από τα λάθη σου

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μερικά ακόμη

Δεν ασχολήθηκα κι εγώ σοβαρά με κάποιο άθλημα,κυρίως ποδόσφαιρο δηλαδή έστω να έπαιζα και δ'εθνική

Λεφτά που πέταξα στο κινο

Δεν πήρα κι εγώ proficiency,και δεν πήγα να μάθω και καμιά γλώσσα ακόμα.

rigasan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
95
Πόντοι
1
Την ώρα και την στιγμή που την είχα στο πιάτο και το άφησα για μετά..
Εκείνο το τελευταίο σετ με πέθανε και έμεινα 3 μήνες εκτός..
Για το μπαρκο που δεν ξεκίνησε ποτέ ..
Που όλο έλεγα θα πάω να τον δω..
Για το τελευταίο τσιγάρο..
Που δεν είπα όσες φορές έπρεπε την αλήθεια..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
δεν μετανιωνω για τιποτα απο οσα εκανα.
εκανα πολυ περισσοτερα απο αυτα που δεν εκανα.

Gtp_user

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
13
Like
419
Πόντοι
290
Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει μετανιώσει για κάτι στην ζωή του. Τι να λέει όμως, όσο και αν μετανιώνεις ο χρόνος πίσω δεν γυρνά. Και δυστυχώς ότι και αν κάνεις ο χρόνος σου πάντα εδώ στην γη είναι δεδομένος. Μοχθείς, μαθαίνεις, φτιάχνεις και στο τέλος τι μένει; Τίποτα. Όλους σε μια τρύπα 2χ1 θα μας χώσουν μια μέρα

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.154
Πόντοι
456
Δεν πειραζει τύπε
Ούτως ή αλλως στην Δευτερα Παρουσια θα ειμαστε παλι ολοι ζωντανοι
Να είστε. Εγω προσωπικά, μάλλον θα βαριέμαι να σηκωθώ απο τον τάφο μου (ή να ξανακολλήσω τις στάχτες μου, που όρεξη για puzzle, πεθαμένος άνθρωπος λέμε), και θα απέχω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να είστε. Εγω προσωπικά, μάλλον θα βαριέμαι να σηκωθώ απο τον τάφο μου (ή να ξανακολλήσω τις στάχτες μου, που όρεξη για puzzle, πεθαμένος άνθρωπος λέμε), και θα απέχω
Ούτε οταν γεννηθηκες σε ρωτησαν αν γουσταρεις να φυγεις απο τον κοσμο των ψυχων για να μπεις στο σαρκιο σου τύπε
Ούτε οταν πεθανεις θα ρωτηθεις
Ούτε οταν θα αναστηθεις θα ρωτηθεις
Ετσι ειναι αυτα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.484
Πόντοι
3.936
Ναι.. που δεν γεννήθηκα όταν έπρεπε στα Ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ  :2funny:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εγω ακομα περιμενω τον κλασσικο τυπο (τυπου ακαποτειρο, Σαββιδη, Μουνοκωλαρακι και λοιπους γνωστους αγνωστους) του Μπου που θα πεταχτει και θα γραψει σε αυτο το Thread οτι περιμεναμε ολοι ενα τετοιο θεμα να το εχει ανοιξει ο Σαντ μαν

ΥΓ. ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑ....

θα επικεντρωθω κυριως στα εξης:

Αρχικα αν υποθεσουμε αγαπητε λυπηρε ανδρα οτι στην ρητορικη ή και οχι ερωτηση σου, βαζουμε ως προυποθεση οτι αν θα αλλαζαμε αυτο για το οποιο εχουμε μετανοιωσει , θα ειχαμε το μυαλο του ενηλικα με τα όποια βιωματα και εμπειρικα δρωμενα εχουμε εως τωρα, τοτε λοιπον :

Α) απο πολυ μικρος θα ΓΑΜΙΟΜΟΥΝΑ κυριολεκτικα στο γυμναστηριο και στο flexing και στην δηθενια και στην ΟΣΟ το δυνατον περισσοτερη δηθενοποιηση και ψωνισμο μπορει να βαλει ο νους σου , σε οοοοοολα τα επιπεδα ( μην τα αναλυω , τα ξερετε ολοι) ........ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ...απο μικρος ...ετσι ωστε να προκυψει να μετεξελιχτω στον γνωστο αλητη , κλαρινο , μπαρμαν , τυπο που ολες οι βρωμιαρες εκει εξω καθονται χωρις δευτερη σκεψη και ολοι οι σκατιαδες ζηλευουν και φθονουν ( προς ολους που θα σπευσουν να πουνε οτι και γω ετσι ειμαι για να τα λεω αυτα , θα πω οτι ειναι διανοητικα καθυστερημενοι γιατι τονιζω και παλι οτι μιλαω επειτα απο χρονια ωριμανσης και πληρωσης με τον εαυτο μου , εν ολιγοις εχω κανει δουλεια μεσα μου και απλα τα παραθετω αληθειες εκ πειρας και δεν βγαζω χολες και τετοια)....και μαλιστα τοτε θα μετεβαινε τελειως φυσιολογικα και φυσικα στο επιθυμητο αποτελεσμα γιατι αφενος θα το αρχιζα ολο το τσιρκολικι της διαμορφωσης ενος πιο αποδεκτου Αλφα male προφιλ απο μικρος, αρα θα πετυχαιναμε τους 'στοχους' μας on time και πιο ομαλα και αφετερου πιο αποτελεσματικα ως προς τα μακροπροθεσμα αποτελεσματα ....

Β) απο το παραπανω θα προεκυπταν και ολα τα υπολοιπα που δεν χρειαζεται να αναλυσω στο βητα αυτο μερος της απαντησης μου και αυτα ειναι ολα τα φυσικα παρελκομενα, ωραια και ανθηρα αποτελεσματα και πραγματικοτητες που θα προευπταν και οφελη που θα καρπωνομουν στην ζωη μου, εφοσον εφαρμοζα ολα τα στοιχεια του πρωτου βηματος..... και ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ...ετσι δεν θα μου εμενε κανενα απωθημενο οπως δυστυχως οφγειλω να παραδεχτω μου ειχαν μεινει πολλα, αλλα δοξα το θεο καποια μιλφ και αλλες λοιπες εμπειριες ανθρωπινης αλληλεπιδρασης, με φεραν στο ισιο δρομο σιγα .....

Προσοχη!!! στον όποιον φημιζεται οτι ειναι αμβλυνους και βραδινους.......
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ δεν αφορουν μονο το σεξουαλικο και συνεπως και απωθημενα σε αυτον τον τομεα και λοιπα και λοιπα....ΑΛΛΑ και σε γενοκοτερες επιλογες και λαθη που μεταφραστηκαν σε πραξεις στην ζωη μου.....
ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ αν εισαι κλειστος ευαισθητος, σκεπτομενος, με αμφιβολιες, καλος ανθρωπος απο μικρος και λοιπα και λοιπα σχετικα, θα σε παρει η μπαλα και σε αλλους τομεις σε επιπεδο ανικανοποιησης και οχι μονο στο ερωτικο κομματι......και οποιος καταλαβε καταλαβε

*ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ αν εισαι κλειστος ευαισθητος, σκεπτομενος, με αμφιβολιες, καλος ανθρωπος απο μικρος και λοιπα και λοιπα σχετικα, θα σε παρει η μπαλα και σε αλλους τομεις σε επιπεδο ανικανοποιησης και οχι μονο στο ερωτικο κομματι......και οποιος καταλαβε καταλαβε.
   :hi:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Δε μετανιώνω για τίποτα ότι έγινε έγινε κοιτάς μπροστά και μαθαίνεις από τα λάθη σου

Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σου.
Η ζωή είναι μικρή.. και ο χρόνος πίσω ΔΕΝ γυρνά.. δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.
Από κει και πέρα εξαρτάται από τον ίδιο μας τον εαυτό και το πόσο ισχυρό χαρακτήρα/προσωπικότητα διαθέτει ο καθένας μας ώστε να μάθει από τα λάθη του και να γίνει καλύτερος {για την πάρτη του κατά κύριο λόγο και αυτομάτως για την κοινωνία}!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom