Νέα

Έχετε καταπιεί σπέρμα από trans ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jim242424

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά γνωρίζουμε τπτ για την Νιαουριτα;

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
341
Πόντοι
21
Έχεις δοκιμάσει το δικό σου;
Χα χα. Καλη ερώτηση....
Οχι δεν είμαι του σπέρματος.... Πίνω αλλά ποτακια και προτιμώ να το δίνω.
Απλή περιέργεια.... και δεν είμαι και της δοκιμής.

stelios123456

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλε αππο το ινστα την ξερω και αν δεν κανω λαθος ειναι παθητικη. και η ταριφα ειναι 150 ευρω . το εχεισ τειλει σε μυνημα.αυτα καλη χρονια!!

ivipetta

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Δυνατή φαντασίωση, αλλά στην πράξη μπορεί να μην είναι όπως στο μυαλό. Αν σκεφτεί κανείς και τους κινδύνους, μένει φαντασίωση

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
118
Πόντοι
0

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
118
Πόντοι
0
αμα θες να κολλήσεις από ΣΜΝ μέχρι HIV , ειναι οτι πρέπει το να καταπιείς τα χυσια από μια τρανς....οι περισσοτερες τρανς κανουν ακάποτα με πελάτες ειτε στοματικό ειτε κανονικό σεξ και κουβαλάνε διάφορα ΣΜΝ και μερικες AIDS που προφανώς δεν θα στο πουν....

Negroni

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Like
245
Πόντοι
20
Οταν αρχισα να δουλευω ως τραβεστί (1981), από τους πελατες που ερχοντανε να γαμηθουν ενα ποσοστό 15-20% τα καταπινε μετα μανίας! Πολλοι απο αυτους στο ζηταγαν εκ των προτερων! “Μη τα χυσεις στο κωλάντερο, να μου τα δωσεις να τα καταπιώ”!

Τα πρωτα χρονια μετά τη δημοσια ανακοινωση του Έιτζ στην Ελλαδα (1984), οι παντες μαζευτήκαν! Ειχα περιστατικά πελατων που δε θελανε να με ακουμπήσουν!!!!! Με παιρναν βίζιτα, μου ζηταγαν να γδυθώ και απλά μαλακίζονταν μόνοι τους! Πολλοί μου ζήταγαν διπλή καποτα!

Καπου στα μεσα της δεκαετίας το 90 κάπως αρχισε να στρωνει η κατασταση και οι πιο τολμηροι ξαναζήταγαν γκαστρωμα και άδειασμα στο στόμα! Σε μπουρδελο, μόνο μετα το 2000 είχα και πάλι πελατες που μου ζήταγαν στο τελος να βγαλω την καποτα και να τους τ’ αδειασω στο στόμα! Πολύ μικρό ποσοστό!

Όσοι πελατες γαμαγαν, προ του Έιτζ γαμαγαν χύμα! Όχι μονο εμας τα τραβεστι αλλά και τις πουτανες που δίναν κώλο. Μετά το 1984, οι εργαζομενοι τραβεστι επέβαλαν στο γαμια-πελατη υποχρεωτικά καπότα. Τα περισσοτερα τραβεστί το κρατανε σταθερά, ειδικά στο μπουρδελο, ακομα και τώρα. Εγω κάπου μετα το 90, όσοι ζηταγαν να γαμησουν χωρις καποτα το δεχόμουν! Ουτε και γω ξέρω πως τη γλύτωσα!
Αν και στρεητ (αρκετά μικρότερος σου), θα ήθελα να διαβάζω που και που καμιά.ωραια ιστορια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom