Νέα

Έχετε καταπιεί σπέρμα από trans ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
0
οχι φιλε μου δεν ημουν πελατης σου,απλα σε θυμαμαι που εγραφες εδω μεσα,ησουν χαρακτηριστικος.
εγραφες κ ωραιες ιστοριες καλτ.:hi:
Eυχαριστω αγαπητέ! Δεν θα ήταν μειωτικό να ήσουν πελάτης μου, χα χα! Το λέω γιατι μας διαβάζουν κάποιοι που ήταν και τους αγαπώ ιδιαίτερα! Σε καθε περιπτωση έχεις την εκτιμηση και το σεβασμό μου!

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
155
Πόντοι
1
Δεν έκανες αστείο απλά είσαι καραγκιόζης
Ακριβώς , το διαχρονικό επιχείρημα «πλάκα έκανα» του κάθε μονοκύτταρου που μόλις δει ότι δε περασε η ειρωνία, παίζει το χαρτί του «πλάκα έκανα μα δεν έχεις χιούμορ»

Γενικά αυτοι που μπαίνουν σε ένα φόρουμ για να κράξουν σε θεματολογία που υποτίθεται δεν τους αφορά (λέμε τώρα..) είναι ότι πιο πάτος υπάρχει. Μοναχικοί τύποι , ξεχασμένοι από τη ζωή λόγω δίκης τους ανεπάρκειας.

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
Ακριβώς , το διαχρονικό επιχείρημα «πλάκα έκανα» του κάθε μονοκύτταρου που μόλις δει ότι δε περασε η ειρωνία, παίζει το χαρτί του «πλάκα έκανα μα δεν έχεις χιούμορ»

Γενικά αυτοι που μπαίνουν σε ένα φόρουμ για να κράξουν σε θεματολογία που υποτίθεται δεν τους αφορά (λέμε τώρα..) είναι ότι πιο πάτος υπάρχει. Μοναχικοί τύποι , ξεχασμένοι από τη ζωή λόγω δίκης τους ανεπάρκειας.
Μου θύμισε κάτι τελειωμένους τύπους 20 - 30 χρόνια πριν με κάτι νοοτροπίες για εμετό.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
926
Πόντοι
81
Να αποδεχτείς την πρόσκληση. Η Στάνη είναι ιστορικό ζαχαροπλαστείο. Ταιριαστό μέρος.
δεν θα ελεγα ποτε οχι σε ενα γαλακτομπουρεκο κ σε μια ευγενη προσωπικοτητα ,αλλα ειμαι εκτος Αττικης

panoskats

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Αυτό που θα ήθελα να γράψω - ελπίζω να μην είμαι off-topic κατ' αρχάς καθότι καινούργιος - είναι ότι το 99,99% (για να μην πω όλο το 100% και ακουστώ υπερβολικός χαχα) θέλει ή/και του έχει περάσει από το μυαλό να το κάνει, όπως σας βλέπω και με βλέπετε!!
Για να μιλήσω προσωπικά για μένα, θα πρέπει να με εμπνέει τόσο η ίδια η "παρτενέρ" όσο και η γενικότερη φάση/mood μεταξύ μας.. αλλά μπορώ να πω ότι θα το τολμούσα!

Diaz_Ca

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
2.056
Πόντοι
446
Προσωπικα το επιδιωκω γι αυτο φροντιζω να ειμαι πηγαινω πρωι και οσο γινεται οταν ξεκινα για να εχει πλουσιο σπερμα να καταπιω

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.608
Πόντοι
2.480
Priscila γλυκό 2-3 φορές και Cammy 2 την 1η γλυκό την 2η αλμυρό. Είχε φάει ανανά την 1η , έτσι γλυκίζει .
Η Kalisee που επισκέπτομαι τελευταία έχει αλμυρό . Καλύτερα, να μην ανεβαίνει και ο γλυκαιμικός δείκτης ...
Ανεβαίνει η πίεση ομως .....

Saras84

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2024
Like
163
Πόντοι
0
Είναι μια φαντασιωση μου που ακόμα δεν έχω πραγματοποιησεί. Με έχουν αδειάσει στη μαπα πολλες φορές και μαλιστα τρελη ποσότητα, βλεπε yuli, αλλά για καποιον λόγο μάσησα εστω να δοκιμάσω αν και απο τη συγκεκτριμένη το ήθελα πολυ. Νομιζω πως μονο αν έρθει μεσα από τη φαση και μου το αδειασει στο στομα θα τα καταπιω

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Είναι μια φαντασιωση μου που ακόμα δεν έχω πραγματοποιησεί. Με έχουν αδειάσει στη μαπα πολλες φορές και μαλιστα τρελη ποσότητα, βλεπε yuli, αλλά για καποιον λόγο μάσησα εστω να δοκιμάσω αν και απο τη συγκεκτριμένη το ήθελα πολυ. Νομιζω πως μονο αν έρθει μεσα από τη φαση και μου το αδειασει στο στομα θα τα καταπιω
Οι αληθινοί άντρες τα καταπίνουν οι αδελφές τα φτύνουν (λολολολολ)

Saras84

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2024
Like
163
Πόντοι
0
Οι αληθινοί άντρες τα καταπίνουν οι αδελφές τα φτύνουν (λολολολολ)
Την επόμενη φορά δεν αφήσω σταγονα να παεί χαμένη μπας και γεμίσω τεστοστερόνη και γίνω αντρακλας :grin::grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.231
Πόντοι
2.356

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο. Τι ανόητος λόγος είναι να μπεις σε θρεντ απλά για να κράξεις. Το έξυπνο χιούμορ να το καταλάβω - αλλά το κράξιμο φανερώνει κάποια κόμπλεξ ή ίσως "κρυφές" επιθυμίες.

Στο θέμα μας τώρα. Θεωρώ ιδιαίτερα επικίνδυνο το άθλημα "κατάποση σπέρματος" - και λίγο ψιλοαηδιαστικό (για εμένα λέω - δεν το κατηγορώ αν αρέσει σε κάποιους.) Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για εκδιδόμενα πρόσωπα είναι σχεδόν απόπειρα αυτοκτονίας.

Τώρα αν είσαι gay ή bi πχ και έχει σχέση με κάποιον και έχετε κάνει τις εξετάσεις, έχετε χρόνια μαζί κλπ τότε κάπως να το δεχτώ - από ιατρική άποψη αλλά από άποψη γούστου δεν νομίζω. Είναι κάπως μπλιαχ. Και οι γκόμενες νομίζω δεν το πολυγουστάρουν.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.792
Πόντοι
1.446
Οταν αρχισα να δουλευω ως τραβεστί (1981), από τους πελατες που ερχοντανε να γαμηθουν ενα ποσοστό 15-20% τα καταπινε μετα μανίας! Πολλοι απο αυτους στο ζηταγαν εκ των προτερων! “Μη τα χυσεις στο κωλάντερο, να μου τα δωσεις να τα καταπιώ”!

Τα πρωτα χρονια μετά τη δημοσια ανακοινωση του Έιτζ στην Ελλαδα (1984), οι παντες μαζευτήκαν! Ειχα περιστατικά πελατων που δε θελανε να με ακουμπήσουν!!!!! Με παιρναν βίζιτα, μου ζηταγαν να γδυθώ και απλά μαλακίζονταν μόνοι τους! Πολλοί μου ζήταγαν διπλή καποτα!

Καπου στα μεσα της δεκαετίας το 90 κάπως αρχισε να στρωνει η κατασταση και οι πιο τολμηροι ξαναζήταγαν γκαστρωμα και άδειασμα στο στόμα! Σε μπουρδελο, μόνο μετα το 2000 είχα και πάλι πελατες που μου ζήταγαν στο τελος να βγαλω την καποτα και να τους τ’ αδειασω στο στόμα! Πολύ μικρό ποσοστό!

Όσοι πελατες γαμαγαν, προ του Έιτζ γαμαγαν χύμα! Όχι μονο εμας τα τραβεστι αλλά και τις πουτανες που δίναν κώλο. Μετά το 1984, οι εργαζομενοι τραβεστι επέβαλαν στο γαμια-πελατη υποχρεωτικά καπότα. Τα περισσοτερα τραβεστί το κρατανε σταθερά, ειδικά στο μπουρδελο, ακομα και τώρα. Εγω κάπου μετα το 90, όσοι ζηταγαν να γαμησουν χωρις καποτα το δεχόμουν! Ουτε και γω ξέρω πως τη γλύτωσα!
Ρε φίλε ωραία αυτά που λες και θαυμαστά...
Αλλά λύσε μου μια απορία...
Ενώ είσαι τραβεστί (όπως λες), η μοναδική κριτική που έχεις γράψει είναι για μπουρδέλο που πήγες να γαμήσεις γυναίκα...
Τι τραβεστί είσαι τότε, αν οι γυναίκες είναι (η πρώτη) προτίμησή σου;

Τελευταία τροποποίηση:

Nikolas8833

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
198
Πόντοι
1
ξερουμε καμια ελληνιδα που να χυνει? μονο βικυ απο αγκυρας εχω παει

Diaz_Ca

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
2.056
Πόντοι
446

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.920
Πόντοι
206
το καλυτερο θα κανεις...και ακομη ποιο περα Bukkake
Χύσιμο στο πρόσωπο ιδίως η στιγμή που νιώθεις το φλόκι να σε χτυπάει (αν πέσει ποσότητα και με δύναμη το ακούς κιόλας) είναι η κορυφαία αίσθηση απ' όλες. Αν δε σε έχουν δυο ή περισσότερες ανάμεσα, ναι, είναι το ιδεατό. Μετά, ανάλογα πόσο καυλωμένος είσαι, μπορείς να τα μαζέψεις με τα δάχτυλα και να τα γευτείς. Αρέσει και σ' εκείνες να σε βλέπουν να το κάνεις.

Diaz_Ca

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
2.056
Πόντοι
446
Χύσιμο στο πρόσωπο ιδίως η στιγμή που νιώθεις το φλόκι να σε χτυπάει (αν πέσει ποσότητα και με δύναμη το ακούς κιόλας) είναι η κορυφαία αίσθηση απ' όλες. Αν δε σε έχουν δυο ή περισσότερες ανάμεσα, ναι, είναι το ιδεατό. Μετά, ανάλογα πόσο καυλωμένος είσαι, μπορείς να τα μαζέψεις με τα δάχτυλα και να τα γευτείς. Αρέσει και σ' εκείνες να σε βλέπουν να το κάνεις.
τελειο...ονειρο!
Εδω πρεπει να σκασεις πολλα για 2-3 τρανς για χυσιμο.Την εχουν δει καπως
Καλυτερα σε καμια Ταιλανδη η Βραζιλια πολυ ποιο φθηνα θα σου κατσει και Βραζιλια κυριως θα το ευχαριστιθεις με τις ψωλαρες τους και το ζουνε το σεξ.

• Like
Αντιδράσεις: Daeva2

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.920
Πόντοι
206
τελειο...ονειρο!
Εδω πρεπει να σκασεις πολλα για 2-3 τρανς για χυσιμο.Την εχουν δει καπως
Καλυτερα σε καμια Ταιλανδη η Βραζιλια πολυ ποιο φθηνα θα σου κατσει και Βραζιλια κυριως θα το ευχαριστιθεις με τις ψωλαρες τους και το ζουνε το σεξ.
Οι Ασιάτισες γενικά υστερούν στο μέγεθος, αλλά κερδίζουν σε συμμετοχή και χύνουν σαν αντλίες.

• Like
Αντιδράσεις: BATMAN
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
110
Πόντοι
0
Δεν έχω καταπιεί αλλά επιδιώκω να μου το φτάνουν ως το λαιμό για να πιτσιλιστουν τα χείλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom