afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.337
- Πόντοι
- 1.046
χαχαχαχαχα σωστος ο παιχτηςακούγεται συναρπάστικό να της γαμάς το μυαλό....
έλα που μετά την τρελαίνει η καψούρα και σε γαμάει εσένα?
χαχαχαχαχα σωστος ο παιχτηςακούγεται συναρπάστικό να της γαμάς το μυαλό....
έλα που μετά την τρελαίνει η καψούρα και σε γαμάει εσένα?
Κοιτα η μια ηταν παντρεμενη κοντα στα 43 και βρεθηκα και την ιδια μερα, οπου δεν το περιμενα να ερθει. Πολυ δυνατη και μουναρος. Η αλλη ηταν πιτσιρικα αλλα με το ζορι την επεισα μα και μου..αλλα δεν τρελαθηκα. Επαφες κρατησα με την παντρεμενη αλλα που και που και αρεα συναντιομαστε για πηδημα, αλλα αξιζει.Εμφάνιση αυτές οι 2; Επίσης γαμησι καλό ή μουφέ;
Έσω βγει πολλά ραντεβού παλιά από σάιτ σ !! Αλλά 1 φορά μου έκατσε σχέση !! 3 χρόνια τρελό γαμηση μετά χωρίσαμε !!Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet ? και απο ποια sites ???
προσωπικα ειχα μια τετοια εμπειρια με μια κοπελα απο το cam4 την εφερα εδω για 10 μερες και ασταματητα...της εκανα τα εισητηρια της εκλεισα δωματιο και μιας και το κατειχε το αθλημα (εκανε show στο cam4 ειχε μαζι της toys κτλ)ηταν απιστευτα γαματα....
Είμαι σχεδόν 20 μέρες και τα συμπεράσματα μου εχουν ως εξής:ρε παιδια στο blindchat παιζουν οι παντρεμενες οσο φαινεται οτι παιζουν ι ή οι περισσοτερες ειναι για να καυλαντιζουν,αντε μεχρι κανα cyber???ακομα δεν εχω βγαλει πορισμα...αν εχεις κανενας μεγαλυτερη εμπειρια απο το το τσατ ας γραψει γιατι εγω ειμαι λιγες μερες εκει
Εψαχνε καποιον να γεμισει το κενο μεσα της εστω για μια ωρα;στο adult είχα συναντησει μια ελληνιδα εκδιδόμενη....
έγραφε το όνομά της και έλεγε στο τέλος ΄ότι έχει "λεφτά αισθήματα..." , αυτό ήταν το συνθηματικό της
κα΄ποιος μου είχε πει κάποτε εδώ ότι την είχε γαμήσει και αυτός.
αυτη στην οποία αναφέρομαι ήταν πολύ καλήΝαι κάτι τέτοια ήταν τα 'μυστικά' συνθήματα για να ψαρεύουν όσουν δεν ήξεραν τι παίζει.Εγώ πάντος ποτέ δεν έδωσα δραχμή ( τότε είχαμε και δραχμές ) για πήδημα μέσα από τέτοια site .
Πες μου οτι την θυμασαι, Νανα νομιζω την έλεγανΕψαχνε καποιον να γεμισει το κενο μεσα της εστω για μια ωρα;
fb αλανια το μεγαλυτερο μπουρδελο
ισως απο της πιο πουταναρες γυναικες που εχω γνωρισει
Αυτο μονο με πληρωμη δουλευει?Είμαι σχεδόν 20 μέρες και τα συμπεράσματα μου εχουν ως εξής:
- πολλες πιτσιρίκες 20-25 ψάχνουν επιβεβαίωση και καβλαντισμα
- αρκετές μαθήτριες πειραματίζονται…
- Λίγες 25-30 ψάχνουν πουτσο αλλα θέλει τύχη και timing
- πολλες 30-50 θέλουν σχέση
- πολλες 30-50 θέλουν καβλαντισμα και γνωριμία υπό προϋποθέσεις
- αρκετές 20-40 ψάχνουν sugar φάση
Θέλει υπομονή και τύχη. Έχω βγει 2 ραντεβού, αλλα δεν ήθελα να γαμησω καμία.
Φοβάσαι μην στην κλέψουμε τη δημόσια τρύπα και δε μπορείς να πεις ?Ναι! Αλλά δε μπορώ να πω από πού.
Το περίεργο είναι ότι μετά από καιρό έμαθα ότι την είχαν γαζώσει τουλάχιστον αλλα 10 άτομα απ το site.
Πω ρε φίλε...τι θυμήθηκες; ISDN 128KBPS και τσατ στο IN.GR. Άπειρα τηλέφωνα Άπειρα Ραντεβού όπως και Άπειρα ΜΠΑΖΑ. αχαχαχα. Ζοο χαλαρά Ραντεβού και ειδικά στο 3D world που είχε τότε αλλά και στα παιχνίδια έπιανα κουβέντα. Το μόνο που δουλεύει σωστά η εγώ στάθηκα τυχερός τελευταία 2 χρόνια είναι blindchat.gr. Από βίζιτες, μέχρι παντρεμενες που θέλουν σεξ τσατ και μετά από κοντά! Χαλάλι το 20ρικο συνδρομή. 3,4 Ραντεβού έκανα το μήνα.Πολλά πολλά χρόνια πίσω στα 18 μου,ήταν δημοφιλές το τσατ στο jokes.gr
Δεν ξέρω καν αν υπάρχει πλέον το σάιτ.
Εκεί είχα γνωρίσει μια λίγο μεγαλύτερη που βρεθήκαμε σχετικά εύκολα από κοντά και έγινε παιχνίδι για κάτι μήνες.
Ετσι ακριβως. Και πολλους gay ξεχασες να αναφερεις χαχαχα.Είμαι σχεδόν 20 μέρες και τα συμπεράσματα μου εχουν ως εξής:
Ευτυχώς δεν έχω συναντήσει τόσους πολλους.Ετσι ακριβως. Και πολλους gay ξεχασες να αναφερεις χαχαχα.
Είμαι σχεδόν 20 μέρες και τα συμπεράσματα μου εχουν ως εξής:
Θυμαμαι μονο οσες με θυμουνταιαυτη στην οποία αναφέρομαι ήταν πολύ καλή
Πες μου οτι την θυμασαι, Νανα νομιζω την έλεγαν