Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
669
Πόντοι
81
Έχω ίντερνετ από το 1997 και ξεκινώντας εκείνη την εποχή από το mIRC φτάνοντας πλέον σε Facebook/Instagram έχω υπολογίσει ότι έχω "φάει" πάνω από 70-80 πιπίνια. Αρκετά από αυτά τα κάλεσα και ήρθαν διακοπές Ελλάδα μαζί μου. Αχ ωραίες εποχές!!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Έχω ίντερνετ από το 1997 και ξεκινώντας εκείνη την εποχή από το mIRC φτάνοντας πλέον σε Facebook/Instagram έχω υπολογίσει ότι έχω "φάει" πάνω από 70-80 πιπίνια. Αρκετά από αυτά τα κάλεσα και ήρθαν διακοπές Ελλάδα μαζί μου. Αχ ωραίες εποχές!!
Πω ρε φίλε MIRC με τα σχεδιακια. Τρομερή εντύπωση έκαναν τοτε. Έπαιζα κ μουσική μέσω winamp τοτε πωωω τι μουνια είχα φάει. Βέβαια όπως κ σήμερα έτσι κ τότε έπαιζαν μπάζα και πουστρακια. Κλασσική ερώτηση πρώτο μήνυμα M/F

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Chat in.gr 2002 περίπου. Σύνδεση ISDN 128. Ειχα γνωρίσει μια μουναρα δημοσιογράφο από το new tempo η new channel ( δεν θυμάμαι πως το έλεγαν) ότι ήμουν 19 εκείνη 28. Δεν είχαμε αφήσει παραλία στην Ελευσίνα που να μην είχαμε πάει. Τελευταία φορά από εκείνη την δεκαετία ήταν από το zoo το 3d world 2008. Μπλα μπλα μπλα με μια πατρινια. Υπέρ μουναρος. Είχε φώτο μια φίλη της μπαζο και δέχτηκε να με συναντήσει γιατί δεν μάσουσα κ ήμουν ο μόνος που μιλούσε νορμάλ στα ροομ μαζί με άλλους. Παντρεμένη με 2 παιδιά . Τέτοιο πηδημα δεν έχω ξανά κάνει με Παντρεμένη. Σίγουρα Νο1 στο ΤΟΡ 10

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
MIRC, ZOO,PATHFINDER,BADOO...ADULT ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...
στα τελη των 90ς αρχες 2000 ηταν πιο αθωα....στα 38 τα σταματησα πλεον το 98% ειναι με πληρωμη...
ραντεβου ΑΜΕΤΡΗΤΑ ομως 1 στις 10 αξιζαν,,,αντε 2.....
ενω γνωρισα γσμησα απο οτι site υπηρχε....tinder facebook τιποτα αλλα βασικα κ στα 2 δεν προσπαθησα...
καλυτερα γιατι με πραγματικο facebook σε μια phycho εχει γινει ρομπα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έχεις πάει τελευταία? Εγώ το 2018. Κατάθλιψη σε σχέση με bill
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι να σου πω ρε μαν. Ισόγειο δωμάτιο εντελώς κατάθλιψη ήταν. 2 φορές πήγα με την ίδια παντρεμένη εκεί γιατί βόλευε. Δεν ξέρω δεν μου έκανε κλικ. Ευτυχώς δέχτηκε να κατέβει μέχρι pines και συνεχίστηκε το έργο για καιρό.
Τα ξερω τα δωματια του ισογειου, μην σου πω οτι τα προτιμουσα γιατι ειναι πιο ανετα. Εχω καιρο να παω βεβαια, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. Αντιθετως το pines για καποιον ακαθοριστο λογο μού την σπαει

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
θα την πω την αμαρτια μου.....οι καλες πληροφοριες κανουν πιο ευστοχο το παιχνιδι!δηλαδη για περιπτωσεις που ειναι πολεμικες γυναικες συνειδητοποιημενες πουτσουδες πρεπει να υπαρχει ανταλλαγη πληροφοριων εστω και απο μελη εδω ωστε να γινεται δουλιτσα.και πιο ευστοχα παιζεις ετσι και γλυτωνεις το να εχεις ξεπατωθει η αλλη και να στο παιζει εσενα παρθενα

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
ενα μικρο παραδειγμα ..μια φορα και εναν καιρο ειναι να βγουμε μαζι με εναν καλο μου φιλο με δυο γκομενες,μου λεει μαλακα χωσου αγρια η γκομενα δεν αφηνει κλαρι για κλαρι,σε κυριλε εστιατορια κολωνακι στο 20 λεπτο χωρις να εχουμε γνωριστει πιο πριν την χαμουρευα και το βραδυ πηδιομασταν σπιτι μου.........Αν δεν μου ειχε δωσει ινφο ο φιλος θα πηγαινα σαφως πολυ πιο κυριλε και αυτη παιζει να με σωταρε αγριως...Θελω σχεση πχ και ψαχνω κατι σοβαρο

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Το adult.gr ήταν υποτίθεται το "αδερφάκι" του singles.gr, στο οποίο, και πάλι υποτίθεται, έβρισκες άτομα "μόνο για σεξ". Στην πραγματικότητα, και τα δύο ήταν γεμάτα από γυναίκες έτοιμες να σου το δώσουν στο πρώτο ραντεβού.

Κύριο χαρακτηριστικό και των δύο σελίδων, για χρόνια, ήταν ότι ήταν στατικές σελίδες και όχι δυναμικές. Τι σήμαινε αυτό, πρακτικά? Άνοιγες τα εισερχόμενα σου, έσβηνες ένα μήνυμα, έκανες κόπι-πέιστ το λινκ που προέκυπτε σε ένα άλλο παράθυρο, αντικαθιστούσες το username σου με ένα άλλο username (πχ Sofia35) και, ΒΟΥΑΛΑ, έβλεπες τα εισερχόμενα της Sofia35. Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με τα εξερχόμενα. Κάπως έτσι, είχες ήδη μια πλήρη εικόνα του επόμενου "στόχου" σου και η επαφή γινόταν με τεράστια ευκολία, μια και ήξερες τι να πεις, πως να το πεις, τι της αρέσει, τι την ξενερώνει κλπ..

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Το adult.gr ήταν υποτίθεται το "αδερφάκι" του singles.gr, στο οποίο, και πάλι υποτίθεται, έβρισκες άτομα "μόνο για σεξ". Στην πραγματικότητα, και τα δύο ήταν γεμάτα από γυναίκες έτοιμες να σου το δώσουν στο πρώτο ραντεβού.

Κύριο χαρακτηριστικό και των δύο σελίδων, για χρόνια, ήταν ότι ήταν στατικές σελίδες και όχι δυναμικές. Τι σήμαινε αυτό, πρακτικά? Άνοιγες τα εισερχόμενα σου, έσβηνες ένα μήνυμα, έκανες κόπι-πέιστ το λινκ που προέκυπτε σε ένα άλλο παράθυρο, αντικαθιστούσες το username σου με ένα άλλο username (πχ Sofia35) και, ΒΟΥΑΛΑ, έβλεπες τα εισερχόμενα της Sofia35. Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με τα εξερχόμενα. Κάπως έτσι, είχες ήδη μια πλήρη εικόνα του επόμενου "στόχου" σου και η επαφή γινόταν με τεράστια ευκολία, μια και ήξερες τι να πεις, πως να το πεις, τι της αρέσει, τι την ξενερώνει κλπ..
Aυτο με το user name δεν το γνωριζα........

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Aυτο με το user name δεν το γνωριζα........
Μιλάμε για απίστευτη διευκόλυνση. Από Ξάνθη (redhair και liontarina) μέχρι Αθήνα (μια Στέλλα και μια Ελένη), 9 στις 10 έπεφταν. Για Θεσσαλονίκη που ήταν οι περισσότερες αναζητήσεις μου, δεν το συζητάω καν.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Μιλάμε για απίστευτη διευκόλυνση. Από Ξάνθη (redhair και liontarina) μέχρι Αθήνα (μια Στέλλα και μια Ελένη), 9 στις 10 έπεφταν. Για Θεσσαλονίκη που ήταν οι περισσότερες αναζητήσεις μου, δεν το συζητάω καν.
Ωραιες εποχες φιλε και υπηρχαν ακομπλεξαριστες γυναικες τοτε καθε ηλικιας. Θυμαμαι μια Σοφια πω πω μουναρος Αθηνα με καταγωγη απο τα Ιωαννινα. Το ελεγε γουσταρε μικροτερους τουλαχιστον 5 χρονια κατω. Δεν ηταν σαν της σημερινες κομπλεξικες πατσαβουρες με της δηθεν ανεμελες φωτο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936

Tυπε και απο το perfect date ειχα βγει με αξιολογα μωρα και ΚΥΡΙΕΣ (παντρεμενες). Ειχα πετυχει μια δικηγορο τρελο πηδημα η ξεκολιαρα...και ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ απο Δελφους. Με εκανε και πηγα Αθηνα-Δελφους και πισω 1 τα μεσάνυχτα.

• Like
Αντιδράσεις: bdsm72

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Ωραιες εποχες φιλε και υπηρχαν ακομπλεξαριστες γυναικες τοτε καθε ηλικιας. Θυμαμαι μια Σοφια πω πω μουναρος Αθηνα με καταγωγη απο τα Ιωαννινα. Το ελεγε γουσταρε μικροτερους τουλαχιστον 5 χρονια κατω. Δεν ηταν σαν της σημερινες κομπλεξικες πατσαβουρες με της δηθεν ανεμελες φωτο.
Μα είχαν επίγνωση του σε ποια σελίδα έμπαιναν και του τι ήθελαν. Μπορεί η αναλογία να ήταν, όπως πάντα, μια γυναίκα προς πενήντα άντρες, αλλά αυτή η μια ήταν συνειδητοποιημένη. Και από τη στιγμή που θα της κινούσε το ενδιαφέρον το πρώτο σου μήνυμα, αν δεν την πετύχαινες σε φάση ενθουσιασμού/καψούρας με κάποιον άλλον, ήταν στο χέρι σου να κάνεις παιχνίδι και να πηδήξεις.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Tυπε και απο το perfect date ειχα βγει με αξιολογα μωρα και ΚΥΡΙΕΣ (παντρεμενες). Ειχα πετυχει μια δικηγορο τρελο πηδημα η ξεκολιαρα...και ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ απο Δελφους. Με εκανε και πηγα Αθηνα-Δελφους και πισω 1 τα μεσάνυχτα.
Με το perfectdate δεν είχα ασχοληθεί. Από kiss, udate και greeksinglesconnection είχα χτυπήσει δυνατά κομμάτια. Επί πληρωμή τα sites, εννοείται.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Μα είχαν επίγνωση του σε ποια σελίδα έμπαιναν και του τι ήθελαν. Μπορεί η αναλογία να ήταν, όπως πάντα, μια γυναίκα προς πενήντα άντρες, αλλά αυτή η μια ήταν συνειδητοποιημένη. Και από τη στιγμή που θα της κινούσε το ενδιαφέρον το πρώτο σου μήνυμα, αν δεν την πετύχαινες σε φάση ενθουσιασμού/καψούρας με κάποιον άλλον, ήταν στο χέρι σου να κάνεις παιχνίδι και να πηδήξεις.
Μωρε ολες ξερουν γιατι μπαινουν σε τσατ. Ειτε ειναι μπαζα (ευκολες) ειτε ψαχνουν για τσουτσου αλλα το παιζουν δυσκολες και θελουν σχεση. Και σημερα το ιδιο ειναι αλλα οθ περισσοτερες ξεπεσμενες ψαχνουν τον πρίγκηπα-χορηγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με το perfectdate δεν είχα ασχοληθεί. Από kiss, udate και greeksinglesconnection είχα χτυπήσει δυνατά κομμάτια. Επί πληρωμή τα sites, εννοείται.
Ε ναι τσαμπα δεν γινοταν τπτ. με 25 ευρω το μηνα πηδαγες 3-4 το μηνα. Καλη αναλογια

• Like

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.774
Πόντοι
3.506
To βραχύβιο site kink.gr το θυμάται κανένας;

Πολύ ανώμαλες γαμιόλες και ζευγάρια εκεί μέσα. Η χαρά του σκληρού χύστη!

• Like

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Συμπληρωματικά, η απόλυτη μουνομάζωξη για ηλικίες άνω των 30 (και 40 και 50) γινόταν στο sxeseis.gr

Εκεί είχε και φόρουμ, στο οποίο μπορεί να διάβαζες από πραγματικά εξαιρετικά θέματα, μέχρι τον πόνο της κάθε πικραμένης. Αν συμμετείχες και φρόντιζες για ένα ή δύο μήνες να "χτίσεις" ένα καλό προφίλ, δεν προλάβαινες να κλείνεις ραντεβού.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Συμπληρωματικά, η απόλυτη μουνομάζωξη για ηλικίες άνω των 30 (και 40 και 50) γινόταν στο sxeseis.gr

Εκεί είχε και φόρουμ, στο οποίο μπορεί να διάβαζες από πραγματικά εξαιρετικά θέματα, μέχρι τον πόνο της κάθε πικραμένης. Αν συμμετείχες και φρόντιζες για ένα ή δύο μήνες να "χτίσεις" ένα καλό προφίλ, δεν προλάβαινες να κλείνεις ραντεβού.
Yπηρχαν πολλα σιτε τοτε. Το καλυτερο φυσικα ηταν το MIRC με το καναλι #Sex χααχχαχα

Α ρε τι μου θυμιζεις.

Θα τα διαβαζουν τπτ κλαρινογαμπροι εδω μεσα και θα μας περνανε για Νεαντρεταλ εποχη.

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
2012 ζευγαρι απο το ζοο 2004 παντρεμη απο ορεστιαδα ηρθε αθηνα με αεροπλανο για να τον φαει ,
απο το ζευγαρι βρηκα και τα meil που ανταλαζαμε στο ζοο γιατι ζουσαν η ηταν γερμανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom