Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.847
Πόντοι
1.056
Εγω γαμησει 2-3 αλλα μετα το σταματησα..

Το σταματησα κυριως για να μην χανω την τεχνη της παραδοσης..

kitsostelhs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
582
Πόντοι
21
Λοιπόν Badoo μεγάλο site.Έχω βγει πολλά ραντεβού,μιας και το χα πολύ το μπίρι μπίρι,με ειδικότητα στις 45αρες χωρισμένες ή μη με παιδιά.Μιλάμε για πολλές εργατοώρες εκεί.
Η καλύτερη μου εμπειρία ωστόσο ήταν με μια milfara γύρω στα 45 όταν ήμουν εγω 30,από Χαλάνδρι μεριά.
Φανταστείτε για τι πουτσολυσάρα μιλάμε που στο πρώτο ραντεβού μου ζήτησε να σκάσω με φόρμα και χωρίς σώβρακο.Ήρθε στα μέρη μου,με φόρτωσε στο αμάξι της και μέχρι να φτάσουμε hotel με μαλάκιζε η καριόλα.Γαμηθήκαμε σε hotel και στο αμάξι της αρκετές φορές,αλλά το τσιμπούκι της δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτε ξανά.Μιλάμε για τσιμπουκάρες όχι αστεία.

jumbo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
8
Like
409
Πόντοι
301
Τυχερέ. Οι μιλφάρες όταν έχουν όρεξη σε στέλνουν αδιάβαστο.

Thorikto199

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Λοιπόν Badoo μεγάλο site.Έχω βγει πολλά ραντεβού,μιας και το χα πολύ το μπίρι μπίρι,με ειδικότητα στις 45αρες χωρισμένες ή μη με παιδιά.Μιλάμε για πολλές εργατοώρες εκεί.
Η καλύτερη μου εμπειρία ωστόσο ήταν με μια milfara γύρω στα 45 όταν ήμουν εγω 30,από Χαλάνδρι μεριά.
Φανταστείτε για τι πουτσολυσάρα μιλάμε που στο πρώτο ραντεβού μου ζήτησε να σκάσω με φόρμα και χωρίς σώβρακο.Ήρθε στα μέρη μου,με φόρτωσε στο αμάξι της και μέχρι να φτάσουμε hotel με μαλάκιζε η καριόλα.Γαμηθήκαμε σε hotel και στο αμάξι της αρκετές φορές,αλλά το τσιμπούκι της δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτε ξανά.Μιλάμε για τσιμπουκάρες όχι αστεία.
Δεν δίνεις κάτι να την βρούμε και εμείς..

kitsostelhs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
582
Πόντοι
21
Δεν δίνεις κάτι να την βρούμε και εμείς..
Αδερφέ πολύ ευχαρίστως , αλλά τώρα θα είναι σίγουρα 50+ και έχω χάσει επαφές εδώ και κάποια χρόνια.
Για περισσότερες πληροφορίες αν θες στείλε μου pm.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Αδερφέ πολύ ευχαρίστως , αλλά τώρα θα είναι σίγουρα 50+ και έχω χάσει επαφές εδώ και κάποια χρόνια.
Κόβει η πουτανα το γαμήσι;

Thorikto199

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Στείλε μου λίγο πρωσοπικο αν μπορείς

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
Έχω την περιέργεια να ρωτήσω....
Την ξανθιά παντρεμένη μιλφάρα κωλού από το adult.gr την έζησε κανείς?
Μιλάμε για μεγάλη ψωλοκοπάνα, ήθελε να τον τρώει σχεδόν ασάλιωτα από τον κώλο και δάκρυζε από τον πόνο! Ραντεβού αποκλειστικά σε χοτέλ, χρονομετρημένα καθώς παραμόνευε ο σύζυγος!
Ήταν προς Πειραιά/Μοσχάτο μεριά, γύρω στα 40, λεπτή, λαικιά τύπισσα, ξανθιά πλατίνα και σκυλί!

Χρόνια γαμιόμασταν με δαύτη, μιλάμε για απίστευτη εμπειρία!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Μιλάμε για μεγάλη ψωλοκοπάνα, ήθελε να τον τρώει σχεδόν ασάλιωτα από τον κώλο και δάκρυζε από τον πόνο! Ραντεβού αποκλειστικά σε χοτέλ, χρονομετρημένα καθώς παραμόνευε ο σύζυγος!
Ήταν προς Πειραιά/Μοσχάτο μεριά, γύρω στα 40, λεπτή, λαικιά τύπισσα, ξανθιά πλατίνα και σκυλί!

Χρόνια γαμιόμασταν με δαύτη, μιλάμε για απίστευτη εμπειρία!
Αδερφε αυτές οι εποχές περάσαν ανεπιστρεπτί πιστεύω.

Και γιατι μεγαλωσαμε οποτε οι 40+ουτε να μας φτυσουν πλεον....και με το fb ειναι πολυ ποιο ευκολο να επιλεξουν.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.746
Πόντοι
216
Αδερφε αυτές οι εποχές περάσαν ανεπιστρεπτί πιστεύω.

Και γιατι μεγαλωσαμε οποτε οι 40+ουτε να μας φτυσουν πλεον....και με το fb ειναι πολυ ποιο ευκολο να επιλεξουν.
Μωρέ ναι!
Και πάλι καλά που προλάβαμε και τις ζήσαμε!
Πάντως ήταν τρομερή αυτή η 40άρα...είχα γίνει σκιά του εαυτού μου απτο γαμήσι

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Μωρέ ναι!
Και πάλι καλά που προλάβαμε και τις ζήσαμε!
Πάντως ήταν τρομερή αυτή η 40άρα...είχα γίνει σκιά του εαυτού μου απτο γαμήσι
Δεν ειχε τυχει να την συναντησω. Αλλα εως το 2010 γαμουσα αβερτα απο ωραιες γκομενες μεχρι και λιγο χοντρες. Οι οποιες χοντρουλες εκαναν τα καλυτερα γαμησια και τσιμπουκια. Θυμαμαι μια απο Λαρισα παντρεμενη. Ερχοταν μεχρι το βολο. 24 ωρες στο ξενοδοχειο μεσα και εδινε μαχη.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.774
Πόντοι
3.506

Από κει μέσα, γύρω στις αρχές των 00s, είχα βρει τις δύο αδελφές από το Μαρούσι... τη μία που δούλευε γραμματέας στα δικαστήρια και τη φοιτήτρια αδελφή της. Είχα στείλει στη μία και αντ΄αυτής είχε απαντήσει η άλλη, από κοινό προφιλ που είχαν εκεί μέσα και εμφανίζονταν σαν ένα πρόσωπο. Αποθεωτικά γαμίσια. Έστηνα στο Maroussi Hotel τα κωλαράκια τους το ένα πλαϊ στο άλλο και σερφάριζα σε μουνιά και κωλοτρυπίδια μέχρι που να χάσω σε ποια τρύπα τον είχα. Η μία όποτε τη γαμούσα κατ΄ιδίαν, γούσταρε να τη παίρνω και βιντεάκια, με κείνες τις πρώτες ψηφιακές κάμερες και να της τα δίνω σε στικάκια να τα βλέπει και να καμαρώνει πως γαμιέται... Όλα τα πορνοχοτέλια μας είχαν μάθει για κανα τριάρι χρόνια.

Ανεπανάληπτες εποχές, τότε που τα ιντερνέτια ήταν για λίγους. Τώρα παντρεμένες με παιδιά και οι δυό τους...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Από κει μέσα, γύρω στις αρχές των 00s, είχα βρει τις δύο αδελφές από το Μαρούσι... τη μία που δούλευε γραμματέας στα δικαστήρια και τη φοιτήτρια αδελφή της. Είχα στείλει στη μία και αντ΄αυτής είχε απαντήσει η άλλη, από κοινό προφιλ που είχαν εκεί μέσα και εμφανίζονταν σαν ένα πρόσωπο. Αποθεωτικά γαμίσια. Έστηνα στο Maroussi Hotel τα κωλαράκια τους το ένα πλαϊ στο άλλο και σερφάριζα σε μουνιά και κωλοτρυπίδια μέχρι που να χάσω σε ποια τρύπα τον είχα. Η μία όποτε τη γαμούσα κατ΄ιδίαν, γούσταρε να τη παίρνω και βιντεάκια, με κείνες τις πρώτες ψηφιακές κάμερες και να της τα δίνω σε στικάκια να τα βλέπει και να καμαρώνει πως γαμιέται... Όλα τα πορνοχοτέλια μας είχαν μάθει για κανα τριάρι χρόνια.

Ανεπανάληπτες εποχές, τότε που τα ιντερνέτια ήταν για λίγους. Τώρα παντρεμένες με παιδιά και οι δυό τους...
Ρε τυπε που θυμήθηκες το χοτελ Μαρούσι. ΠΟΤΕ δεν μπόρεσα να πηδηξω εκεί μέσα!!!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.774
Πόντοι
3.506
Ήτανε δίπλα στο σπίτι τους τύπε και είχε και καλό πάρκιν/καβάτζα... παντρεμένος ήμουνα τότε. Τις πήγαινα και XDream Αγία Παρασκευή και τη φοιτήτρια σόλο, στο Marie ή το Evans στα Εξάρχεια.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.760
Πόντοι
456
μια χαρα πηδηχτηκαμε με μια τουμπαναρα γκομεναρα το 2019. εγω ηδη 48χρ και εκεινη 28. κανονι η Αφροδιτη, αξεχαστη. απο blindchat.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Έχεις πάει τελευταία? Εγώ το 2018. Κατάθλιψη σε σχέση με bill
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μια χαρα πηδηχτηκαμε με μια τουμπαναρα γκομεναρα το 2019. εγω ηδη 48χρ και εκεινη 28. κανονι η Αφροδιτη, αξεχαστη. απο blindchat.
Τι να σου πω ρε μαν. Ισόγειο δωμάτιο εντελώς κατάθλιψη ήταν. 2 φορές πήγα με την ίδια παντρεμένη εκεί γιατί βόλευε. Δεν ξέρω δεν μου έκανε κλικ. Ευτυχώς δέχτηκε να κατέβει μέχρι pines και συνεχίστηκε το έργο για καιρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom