Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
YouTube; Αυτο κι αν ειναι σπανιο.IRC x 3
Zoo x 6
Youtube(!) x 1
Lunona x 9
Facebook x 1
Twitter x 6
YouTube; Αυτο κι αν ειναι σπανιο.IRC x 3
Zoo x 6
Youtube(!) x 1
Lunona x 9
Facebook x 1
Twitter x 6
Όντως σπάνιο φίλε.YouTube; Αυτο κι αν ειναι σπανιο.
Ποσα εσταξες στο lunona φιλε?IRC x 3
Zoo x 6
Youtube(!) x 1
Lunona x 9
Facebook x 1
Twitter x 6
IRC x 3
Zoo x 6
Youtube(!) x 1
Lunona x 9
Facebook x 1
Twitter x 6
Επειδη μπαινω συχνα, οι περισσοτερες θελουν να καυλαντιζουν. Λιγες θα θελουν να βρεθεις για σεξ. Προσωπικα μονο με 2 εχω βγει μονο για πηδημα και αυτες με το ζορι.ρε παιδια στο blindchat παιζουν οι παντρεμενες οσο φαινεται οτι παιζουν ι ή οι περισσοτερες ειναι για να καυλαντιζουν,αντε μεχρι κανα cyber???ακομα δεν εχω βγαλει πορισμα...αν εχεις κανενας μεγαλυτερη εμπειρια απο το το τσατ ας γραψει γιατι εγω ειμαι λιγες μερες εκει
Στο site σαν site ή στις κοπέλες;Ποσα εσταξες στο lunona φιλε?
Όντως σπάνιο φίλε.
Το YouTube η αφορμή, το δοξασμένο msn messenger το μέσο.
Ένα βράδυ του 2009 μου έσκασε μεταμεσονύκτιο μήνυμα στο msn:
"Καλησπέρα, βρήκα το msn σου από την περιγραφή στο τάδε βίντεο που ανέβασες στο YouTube και θα ήθελα αν μπορείς.." κλπ κλπ...
Έγινε το 2009 και βρισκόμαστε ακόμα. Μιλάμε για τον έρωτα της ζωής μου.
ακούγεται συναρπάστικό να της γαμάς το μυαλό....Καλημέρα νιο
Πρώτα γαμας τον εγκέφαλο μιας γυναίκας κ μέρα το μουνι
Και στα 2, απο περιεργεια πιο πολυ, επειδη απο οσα εχω διαβασει γραφουν οι περισσοτεροι πως ειναι για γερο budget και οι πιο πολλες εκει μεσα απλα αρπαζουν δωροκαρτες κ τζαμπα εξοδους κ κοκο μηδεν..συν τα χρηματα που ζηταει το σαιτ για να στελνεις μηνυματα..Στο site σαν site ή στις κοπέλες;
Μέσα σε 2-3 χρόνια σύνολο γύρω στα 8000 με πολύ χοντρικούς υπολογισμούςΚαι στα 2, απο περιεργεια πιο πολυ, επειδη απο οσα εχω διαβασει γραφουν οι περισσοτεροι πως ειναι για γερο budget και οι πιο πολλες εκει μεσα απλα αρπαζουν δωροκαρτες κ τζαμπα εξοδους κ κοκο μηδεν..συν τα χρηματα που ζηταει το σαιτ για να στελνεις μηνυματα..
Αν ειχες το budget και σου βγηκε, πολυ καλα εκανες
στο adult είχα συναντησει μια ελληνιδα εκδιδόμενη....Τι απίστευτο site το adult.gr μιλάμε για απίστευτα άτομα μέσα εκεί.
Ναι κάτι τέτοια ήταν τα 'μυστικά' συνθήματα για να ψαρεύουν όσουν δεν ήξεραν τι παίζει.Εγώ πάντος ποτέ δεν έδωσα δραχμή ( τότε είχαμε και δραχμές ) για πήδημα μέσα από τέτοια site .στο adult είχα συναντησει μια ελληνιδα εκδιδόμενη....
έγραφε το όνομά της και έλεγε στο τέλος ΄ότι έχει "λεφτά αισθήματα..." , αυτό ήταν το συνθηματικό της
κα΄ποιος μου είχε πει κάποτε εδώ ότι την είχε γαμήσει και αυτός.
Εμφάνιση αυτές οι 2; Επίσης γαμησι καλό ή μουφέ;Επειδη μπαινω συχνα, οι περισσοτερες θελουν να καυλαντιζουν. Λιγες θα θελουν να βρεθεις για σεξ. Προσωπικα μονο με 2 εχω βγει μονο για πηδημα και αυτες με το ζορι.