Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.359
- Πόντοι
- 3.936
Καλημερα s.v .Καλημέρα
Πρώτα γαμας τον εγκέφαλο μιας γυναίκας κ μέρα το μουνι
Eχεις δικιο,ετσι παει η φαση εδω και χρονια
Καλημερα s.v .Καλημέρα
Έτσι ακριβώς. Το κοινό αυτό ή παρόμοιο πρέπει να υπάρχει ακόμα. Εκτονώνεται αλλιώς. Ίσως εμείς μεγαλώσαμε και δεν μπορούμε να παίξουμε.. Ανεπανάληπτες φάσεις. Πριν το ιντερνετ τα τηλέφωνα και οι ραδιοφωνικές εκπομπές την νύχτα τύπου "Τα αγγελάκια του Top FM". Είχα πάρει άπειρες γκόμενες. μετά τα chat και τα τηλέφωνα. Μπήκε το ιντερνετ με mirc, και συνεχίζουμε. Όταν άρχισαν οι επαγγελματίες με paysafe και στείλε μου κάρτα χάλασε η δουλειά. Τελευταία έφαγα κάποιες στο Blind.chat με μεγάλη υπομονή και τυχαία ίσως.mirc παλιά: φαινομενικά πολύ πιό αθώες εποχές, αλλά πολλά τυφλά ραντεβού κι ο θεός βοηθός. Είχε τη μαγεία του. Τότε δεν ήταν όλοι στο ίντερνετ...χονδρές/τρελές ακόμα όχι πολλές. Ουκ ολίγες φορές έτυχαν ωραίες γκόμενες, και άπειρα καρασουρεάλ σκηνικά στην Αθηνα του 1998-99!
eftaxias-για όσους το θυμούνται! Είχα φάει δύο, εκ των οποίων η μία ήταν σπουδαία γκόμενα και ζήσαμε αρκετά σκηνικά (τα πρώτα swingerαδικα lastolla κλπ).
adult.gr: εκεί είχε αρκετό πράγμα, ό,τι θες. Εκεί μου έχουν τύχει αρκετά περίεργα και κουφά πράγματα (έχει σκάσει χοντρή με στολή σεκιούριτυ, έχω πάει για σουβλακια με ξέμπαρκη σωσίδα έσκορτ, έχω πέσει σε ΄τυπισσα΄ που απεδείχθη τύπος που γύρευε τη γυναίκα του κι ακόμα τρέχω, έχω μιλήσει σε τηλ με γριά που έχυνε βρίζοντας τα θεία, έχω πέσει σε νταρντάνα στρατόκαυλη στο πειραιά που μετά το γαμήσι έκανε μοντελισμό κάτι αεροπλανάκια, έχω φορτώσει τρελή που δεν κατέβαινε από το αμάξι κι εκλαιγε που και αρκετά 'αλλα), αλλά είχε και κάποια σπουδαία τυχερά αλήθεια. Υπήρχε μια παντρεμένη που γαμιόμασταν επί 7 χρόνια, από τα καλύτερα γαμήσια τη ζωής μου.
okcupid-οκ, εκεί κυρίως σε ξένες στόχευες, και είχε και καλές περιπτώσεις.
xhamster: κάτι ψιλά, καθώς περισσότερο πούστηδες παίζουν, αλλά έτυχε να βγω και με μια πολύ κυριλλέ και καλλιεργημένη γυναίκα από εκεί κιόλας (!).
Ό,τι θες, πράγματι. Και με σχετικώς συνοπτικές διαδικασίες.adult.gr: εκεί είχε αρκετό πράγμα, ό,τι θες.
Φατσομπούκι από ψεύτικο προφιλ (με αληθινές φωτός όμως). Η συνδρομητικό tinder με ενεργοποιημένες τις stealth επιλογές.συμφωνουμε για το Χθες. στο Σημερα τι κανουμε εμεις οι παντρεμενοι που δεν παιζει να εκτεθουμε με Φωτος? οεο?
Σε μικρές ηλικίες ίσως ,,Αυτό πρέπει να το κάνουν όσοι δεν έχουν εμφάνιση
Βασικά η γυναίκα απ΄'τα πρώτα δευτερόλεπτα που σε βλέπει/ακούει,κρίνει αν θα πηδηχτεί μαζί σου ή όχι.
Αυτά είναι θεωρίες που τις λέγανε τα μπάρμπα δια πριν 60χρονια μπας και γΜησουν καμία χοντρή.. Άμα είσαι χαλιας και χωρίς κύκλο δηλαδή θα πας να γαμησεις τον εγκέφαλο των ελλεινοδων και θα τις γαμησεις???.αυτοι που τα λενε αυτά έχουν μηδέν εμπειρία με τις γιναικεςΑυτό πρέπει να το κάνουν όσοι δεν έχουν εμφάνιση
Βασικά η γυναίκα απ΄'τα πρώτα δευτερόλεπτα που σε βλέπει/ακούει,κρίνει αν θα πηδηχτεί μαζί σου ή όχι.
Μόνο βλαμμένες-μπάζα ήταν mirc-irc-#hellas . Ειδικά 1998-1999 . Και μόνο εναλλακτικές, αναρχοκουλτουριάρες κτλ.mirc παλιά: φαινομενικά πολύ πιό αθώες εποχές, αλλά πολλά τυφλά ραντεβού κι ο θεός βοηθός. Είχε τη μαγεία του. Τότε δεν ήταν όλοι στο ίντερνετ...χονδρές/τρελές ακόμα όχι πολλές. Ουκ ολίγες φορές έτυχαν ωραίες γκόμενες, και άπειρα καρασουρεάλ σκηνικά στην Αθηνα του 1998-99!
Σε μικρές ηλικίες ίσως ,,
Σε ηλικίες άνω των τριάντα πρέπει να της γαμησεις των εγκεφαλο πρωτα
Τύπε πιο είναι το κατάλληλο επάγγελμα για να γαμήσεις χωρίς να μιλήσεις καν?Και πάλι,μόνο αν είσαι χάλιας στην εμφάνιση
Με νορμάλ εμφάνιση και το κατάλληλο επάγγελμα,της τον γάμησες ήδη χωρίς να μιλήσεις
Εφοπλιστής σαν τον @athinaios44 και @trovadouros31Τύπε πιο είναι το κατάλληλο επάγγελμα για να γαμήσεις χωρίς να μιλήσεις καν?
Α δεν είχα καταλάβει ότι η συζήτηση αφορά τον μέσο Έλληνα εφοπλιστήΕφοπλιστής σαν τον @athinaios44 και @trovadouros31
Ε όχι κ μέσος εφοπλιστής ο τροβας με τον ατhineo44Α δεν είχα καταλάβει ότι η συζήτηση αφορά τον μέσο Έλληνα εφοπλιστή
Τύπε πιο είναι το κατάλληλο επάγγελμα για να γαμήσεις χωρίς να μιλήσεις καν?
Δηλαδή τύπε αν είμαι 55άρης μπάρμπας....με ενωμένα φρύδια...και μυρωδιά χαλασμένη μιζύθρα.....μπαίνω μέσα στο μπαρακι...παραγγέλνω τσίπουρο χύμα και λέω στο γκομενάκι ''είμαι παθολόγος''Γιατρος,δικηγόρος κλπ.Απλά λες αυτο