Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psolarmenistiz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
1.200
Πόντοι
206
Μεσιέ,σεξ θέλω όχι γάμο. Πιθανότατα μετά να μην επικοινωνήσω ξανά ποτέ. Γιατί να το κάνω δύσκολο;
Ναι αλλά άμα είναι καλό μπορεί και να ξαναθελεις...κ αν την έχεις πατήσει γιατί να μην ξαναπάς...

Sad10

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2021
Like
17
Πόντοι
0
Παιδια εγω με τιντερ πιο παλια και με το badoo. Το τιντερ ηταν πιο καλο.

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
Το μόνο σίγουρο.........
Νύχτες ατελείωτες μιλούσα με γκόμενες στα συγκεκριμένα sites......Μετά αφού αγόραζα κάρτες για το κινητό η κουβέντα συνεχιζόταν τηλεφωνικά......Όταν τελείωναν έπαιρνα από το σταθερό......Θρυλικές εποχές!
Ατελείωτο μπλα μπλα. Τι τραβάμε για τις γκόμενες.

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Εγώ τίποτα από internet.
Δεν ήξερα σε ποιό site να μπω και μπήκα στο site της Alpha Bank. Πατάω "εξυπηρέτηση πελατών" και γράφω σε μία ότι είμαι πελάτης και αν μπορεί να με εξυπηρετήσει το βράδυ. Αλλά δεν δέχτηκε. Αν και της είπα ότι διαβάζω ότι πολλοί γαμάνε από internet, τίποτα αυτή. Ανένδοτη.
Τι να πω, άει σιχτίρ τέτοια γκαντεμιά. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Μήπως έπρεπ να μπω στη Eurobank?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 180011

Επισκέπτης
1 φορα πριν 12-13ετη μεσω Facebook

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.224
Πόντοι
206
Ατελείωτο μπλα μπλα. Τι τραβάμε για τις γκόμενες.
Έτσι είναι Μιχάλη.....Για μια φορά που θα σου κάτσει πρέπει να ακούσεις τα ψυχολογικά τους, να σου πουν ποια φίλη τους τις αδίκησε, ποιος πρώην τις φέρθηκε σαν σκουπίδι και πάει λέγοντας......Τραβούσαμε και τραβάμε λοιπόν.........αλλά αυτό είναι και το αλατοπίπερο της ζωής, έτσι....?

Εγγρ.
19 Φεβ 2020
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα οποίος έχει κρατήσει τηλ από γκόμενες από fb, badoo η αλλά τέτοια site και θέλει ανταλλαγή ας στείλει πμ

Mottomotto98

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Like
19
Πόντοι
0
Από kanesex πήγε να γίνει κάτι μια φορά με ζευγάρι αλλά αποδείχθηκε ότι με ήθελαν μόνο για να κάνω στοματικό στη κυρία κ μετά να φεύγω οπότε μετά τη πρώτη συνάντηση που έγινε αυτό δεν το συνέχισα

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
Έτσι είναι Μιχάλη.....Για μια φορά που θα σου κάτσει πρέπει να ακούσεις τα ψυχολογικά τους, να σου πουν ποια φίλη τους τις αδίκησε, ποιος πρώην τις φέρθηκε σαν σκουπίδι και πάει λέγοντας......Τραβούσαμε και τραβάμε λοιπόν.........αλλά αυτό είναι και το αλατοπίπερο της ζωής, έτσι....?
Εντάξει. Λίγο αλατάκι καλό κάνει αλλά όχι πολύ γιατί μου ανεβάζει την πίεση :wink:

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
παλια απο Mirc και zoo ειδικα ζοο αρκετα γαμησια
σημερον ημερα να μην ακουω για τιντερ μπαντου και μλκιες
μεγαλυτερο μπουρδελο απο το FB δεν υπαρχει

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.742
Πόντοι
216
mirc παλιά: φαινομενικά πολύ πιό αθώες εποχές, αλλά πολλά τυφλά ραντεβού κι ο θεός βοηθός. Είχε τη μαγεία του. Τότε δεν ήταν όλοι στο ίντερνετ...χονδρές/τρελές ακόμα όχι πολλές. Ουκ ολίγες φορές έτυχαν ωραίες γκόμενες, και άπειρα καρασουρεάλ σκηνικά στην Αθηνα του 1998-99!

eftaxias-για όσους το θυμούνται! Είχα φάει δύο, εκ των οποίων η μία ήταν σπουδαία γκόμενα και ζήσαμε αρκετά σκηνικά (τα πρώτα swingerαδικα lastolla κλπ).

adult.gr: εκεί είχε αρκετό πράγμα, ό,τι θες. Εκεί μου έχουν τύχει αρκετά περίεργα και κουφά πράγματα (έχει σκάσει χοντρή με στολή σεκιούριτυ, έχω πάει για σουβλακια με ξέμπαρκη σωσίδα έσκορτ, έχω πέσει σε ΄τυπισσα΄ που απεδείχθη τύπος που γύρευε τη γυναίκα του κι ακόμα τρέχω, έχω μιλήσει σε τηλ με γριά που έχυνε βρίζοντας τα θεία, έχω πέσει σε νταρντάνα στρατόκαυλη στο πειραιά που μετά το γαμήσι έκανε μοντελισμό κάτι αεροπλανάκια, έχω φορτώσει τρελή που δεν κατέβαινε από το αμάξι κι εκλαιγε που και αρκετά 'αλλα), αλλά είχε και κάποια σπουδαία τυχερά αλήθεια. Υπήρχε μια παντρεμένη που γαμιόμασταν επί 7 χρόνια, από τα καλύτερα γαμήσια τη ζωής μου.

okcupid-οκ, εκεί κυρίως σε ξένες στόχευες, και είχε και καλές περιπτώσεις.

xhamster: κάτι ψιλά, καθώς περισσότερο πούστηδες παίζουν, αλλά έτυχε να βγω και με μια πολύ κυριλλέ και καλλιεργημένη γυναίκα από εκεί κιόλας (!).

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.760
Πόντοι
456
mirc παλιά: φαινομενικά πολύ πιό αθώες εποχές, αλλά πολλά τυφλά ραντεβού κι ο θεός βοηθός. Είχε τη μαγεία του. Τότε δεν ήταν όλοι στο ίντερνετ...χονδρές/τρελές ακόμα όχι πολλές. Ουκ ολίγες φορές έτυχαν ωραίες γκόμενες, και άπειρα καρασουρεάλ σκηνικά στην Αθηνα του 1998-99!

eftaxias-για όσους το θυμούνται! Είχα φάει δύο, εκ των οποίων η μία ήταν σπουδαία γκόμενα και ζήσαμε αρκετά σκηνικά (τα πρώτα swingerαδικα lastolla κλπ).

adult.gr: εκεί είχε αρκετό πράγμα, ό,τι θες. Εκεί μου έχουν τύχει αρκετά περίεργα και κουφά πράγματα (έχει σκάσει χοντρή με στολή σεκιούριτυ, έχω πάει για σουβλακια με ξέμπαρκη σωσίδα έσκορτ, έχω πέσει σε ΄τυπισσα΄ που απεδείχθη τύπος που γύρευε τη γυναίκα του κι ακόμα τρέχω, έχω μιλήσει σε τηλ με γριά που έχυνε βρίζοντας τα θεία, έχω πέσει σε νταρντάνα στρατόκαυλη στο πειραιά που μετά το γαμήσι έκανε μοντελισμό κάτι αεροπλανάκια, έχω φορτώσει τρελή που δεν κατέβαινε από το αμάξι κι εκλαιγε που και αρκετά 'αλλα), αλλά είχε και κάποια σπουδαία τυχερά αλήθεια. Υπήρχε μια παντρεμένη που γαμιόμασταν επί 7 χρόνια, από τα καλύτερα γαμήσια τη ζωής μου.

okcupid-οκ, εκεί κυρίως σε ξένες στόχευες, και είχε και καλές περιπτώσεις.

xhamster: κάτι ψιλά, καθώς περισσότερο πούστηδες παίζουν, αλλά έτυχε να βγω και με μια πολύ κυριλλέ και καλλιεργημένη γυναίκα από εκεί κιόλας (!).

συμφωνουμε για το Χθες. στο Σημερα τι κανουμε εμεις οι παντρεμενοι που δεν παιζει να εκτεθουμε με Φωτος? οεο?

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
zoo αρκετα γαμησια και ζευγαρι

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.742
Πόντοι
216
συμφωνουμε για το Χθες. στο Σημερα τι κανουμε εμεις οι παντρεμενοι που δεν παιζει να εκτεθουμε με Φωτος? οεο?
tinder πληρώνεις συνδρομή, και έχεις την επιλογή να σε βλέπουν ΜΟΝΟ όσες έχεις ξεχωρίσει εσύ πρώτα!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.697
Πόντοι
1.446
θα μπορούσαν τα social media να ειναι μια μεγάλη ευκαιρία να χωριστεί πολύς κόσμος διακριτικά και εχεμυθα ... δυστυχώς στην Ελλάδα δεν δουλεύει ...

Ο λόγος ειναι η ελήψη ερωτισμού και η νοοτροπία του δήθεν και της δήθεν ...

Θα μπορούσα να βρω πολλά κοριτσάκια μόνο για sex... θα είχαν τα δωράκια τους ... τα ταξίδια τους ...

αλλα με τόση ανασφάλεια δεν ρισκάρει κανείς

Οταν βγαίνω εξωτερικό τα πράγματα ειναι αλλιώς ... οποτε χαίρονται οι ξένες τα ωραία μου λευτα ... και το φιλιδονο κορμί μου :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Ειχα βγαλει μερικες ξενες μεσω fb απο συγκεκριμενη χωρα του πρωην ανατολικου μπλοκ. Μεχρι προ κορωνοιου δουλευε η φαση γιατι πηγαινα ταξιδακια και τις εβρισκα στην πολη τους. Ολες μεταξυ 30-38. Εκ των οποιων με την μια απο αυτες παιχτηκαμε ελλαδα. Θελει ομως πολυ ορεξη για μπουρου μπουρου αρκετο χρονο μεχρι αργα για να παιξεις με το μυαλο της καθεμίας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.033
Πόντοι
22.266
Ειχα βγαλει μερικες ξενες μεσω fb απο συγκεκριμενη χωρα του πρωην ανατολικου μπλοκ. Μεχρι προ κορωνοιου δουλευε η φαση γιατι πηγαινα ταξιδακια και τις εβρισκα στην πολη τους. Ολες μεταξυ 30-38. Εκ των οποιων με την μια απο αυτες παιχτηκαμε ελλαδα. Θελει ομως πολυ ορεξη για μπουρου μπουρου αρκετο χρονο μεχρι αργα για να παιξεις με το μυαλο της καθεμίας
Καλημέρα νιο
Πρώτα γαμας τον εγκέφαλο μιας γυναίκας κ μέρα το μουνι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom