poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
απο τα 10 ραντεβου τα 9 ηταν σεξ
Χαχαχαχαχ! Θεός! Απλά!Εγώ έχω κάνει με το protothema.gr, με το car.gr, όσες πρόλαβα και έριξα και όσες άρπαξα, έτσι είναι αυτά.
Σωστό ρε Mantw, όμως, κακά τα ψέματα, το πρώτο πράγμα που θα σε τραβήξει σε έναν άνθρωπο, εκείνα τα πρώτα δευτερόλεπτα που θα τον δεις, είναι να σου κάνει εκείνο το "κλικ" η εμφάνιση του. Δε συμφωνείς;Για μένα το μπου είναι το Έβερεστ ανάμεσα σε σάιτ των γνωριμιών. Μπορεί να μη βλέπεις το πρόσωπο ωστόσο διακρίνεται καλύτερα ο χαρακτήρας
Έτσι είναι,σε γνωριμία για σεξ η εμφάνιση κυρίως είναι που μετράει. Ωστόσο μέσα από τα σχόλια και την προσωπική συνομιλία θα σχηματίσω μια εικόνα. Αν είναι θετική και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου τότε θα προχωρήσω για συνάντηση.Σωστό ρε Mantw, όμως, κακά τα ψέματα, το πρώτο πράγμα που θα σε τραβήξει σε έναν άνθρωπο, εκείνα τα πρώτα δευτερόλεπτα που θα τον δεις, είναι να σου κάνει εκείνο το "κλικ" η εμφάνιση του. Δε συμφωνείς;
Σύμφωνοι.Έτσι είναι,σε γνωριμία για σεξ η εμφάνιση κυρίως είναι που μετράει. Ωστόσο μέσα από τα σχόλια και την προσωπική συνομιλία θα σχηματίσω μια εικόνα. Αν είναι θετική και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου τότε θα προχωρήσω για συνάντηση.
Με πρόλαβες.Το bou. Com πιάνεται ;;;? Έχω πηδήξει πάνω από 100?
Αποτελείς εξαίρεση και αποτελείς είδος υπό εξαφάνιση. Πιο εύκολο είναι να δημιουργήσεις φιλικό κλίμα γνωριμίας διαδικτυακά. Εγώ διστάζω να ανταποκριθώ στο φλερτ έξω. Την πάτησα για τα καλά και φοβάμαι πλέον.Σύμφωνοι.
Παρόλα αυτά, συνεχίζω να πιστεύω ότι η εμφάνιση κρίνει τα πρώτα δευτερόλεπτα. Και τα πρώτα δευτερόλεπτα κρίνουν πολλά για το τι θα γίνει μετά. Έτσι δουλεύει ο εγκέφαλος μας.
Να "συστηθώ" κιόλας μιας και δεν το έχω κάνει: η δικιά μου απάντηση στο ερώτημα του συγκεκριμένου νήματος είναι: Όχι. Γιατί; Μα για τον ίδιο λόγο που δεν έχω κερδίσει ποτέ το Τζόκερ. Αφού δεν παίζω Τζόκερ, πώς να κερδίσω;
Δεν έχω, ούτε είχα ποτέ παρουσία σε fb, insta, tinder, Badoo, bumble, doobiedoobiedoo κλπ. Γιατί; Ίσως να είμαι πιο old school από ότι πίστευα. Πάντως είμαι εκτός από όλη αυτή την ιστορία και δε φαίνεται να αλλάζει αυτό. Αυτά.
Αν εισαι ελευθερος και βγεις εκει εξω, τροπους και μια αξιοπρεπη εμφανιση να εχεις δεν εχεις
αναγκη ουτε δικτυο ουτε τιποτα.
Τι εννοείς, αν μπορώ να ρωτήσω?Την πάτησα για τα καλά και φοβάμαι πλέον.
θα σου απαντήσω γιατι με αφορά με ερωτεύτηκε παραφορά αλλα εγω δεν ανταποκρίθηκαΤι εννοείς, αν μπορώ να ρωτήσω?
Και έχασε τέτοιο κελεπούρι?θα σου απαντήσω γιατι με αφορά με ερωτεύτηκε παραφορά αλλα εγω δεν ανταποκρίθηκα
Ίσως να έχεις δίκιο. Από την άλλη εγώ διστάζω να το ψάξω διαδικτυακά. Η όλη διαδικασία ενέχει ένα είδος "εμπορευματοποίησης" το οποίο με απωθεί. Να βγάλω φωτογραφίες τη μούρη μου, να γράψω πέντε πράγματα για μένα, αλλά πέντε για αυτή που ψάχνω και να ανέβω στο ράφι του διαδικτυακού σούπερ μάρκετ ελπίζοντας ότι κάποιος θα με διαλέξει. Δε ξέρω. Κάτι με χαλάει. Πιο εύκολα θα πήγαινα σε γραφείο συνοικεσίων παρά σε διαδικτυακή πλατφόρμα. Από την άλλη, ίσως απλά να είμαι άλλος ένας δεινόσαυρος προς εξαφάνιση, όπως λες κι εσύ.Αποτελείς εξαίρεση και αποτελείς είδος υπό εξαφάνιση. Πιο εύκολο είναι να δημιουργήσεις φιλικό κλίμα γνωριμίας διαδικτυακά. Εγώ διστάζω να ανταποκριθώ στο φλερτ έξω. Την πάτησα για τα καλά και φοβάμαι πλέον.