Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.759
Πόντοι
3.506
οσο παλιοτερα τοσο καλυτερα...μικρκοτερος ανταγωνισμος μεταξυ 1995-2010...σε δεκαπεντε χρονια περιπου ενασχολησης μου πιστευω οτι διακορευσα περι τις 40 κορασιδες...irc, netmeeting, tagged, adultfiendfinder kai zoo....εχω σταματησει το αθλημα..οι νεοτεροι μαλλον πρεπει να στραφειτε σε fb instagram
irc, icq, netmeeting, adult fiend finder, kink.gr, adult.gr, zoo, alternative lifestyle... Είσαι μόρφωση, συναγωνιστή!

Tί ζήσαμε ρε τύπε εμείς οι ιντερνετοαρχαίοι. Εύκολο γαμίσι, χωρίς πολλά-πολλά. Και χωρίς να ξυλώνεσαι (πέραν των αναγκαίων)...

1995-2005· η χρυσή 10ετία του online dating στην Ελλάδα. Πού να τα εξηγείς στους σοσιαλομηντιάκηδες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ξεκινάμε από IRC και ICQ (early 90s) και μετά netmeeting, zoo, sxeseis.gr, tinder, facebook και 1 από hi5.

Insta δεν έχω! :)

Pol Pan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2019
Κριτικές
3
Like
323
Πόντοι
280
Κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και αρχές 2000 έβρισκες πολύ εύκολα γυναίκες καθαρά για πήδημα από πολλά sites (zoo, parea.gr, irc κ.λπ.) αλλά αν ήθελε κάποιος και για σχέση. Στάθηκα τυχερός αρκετές φορές γιατί το κυνηγούσα το θέμα. Βέβαια οι περισσότερες ήταν μέτριας εμφάνισης/milfares και συνήθως, αυτές που ήταν για πήδημα, ερχόντουσαν κάνα δυο ραντεβού αποκλειστικά γι' αυτό και μετά εξαφανιζόντουσαν. Ωραίες εποχές που αν έπαιζες έξυπνα έβγαζες γυναίκες άνετα παρόλο που ήταν πιο σφιγμένες οι εποχές. Τώρα είναι πιο απλά τα πράγματα μιας και η τεχνολογία αλλά και το chating έχει εκτοξευθεί.

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
21
Ειστε γατάκια!!!

ICQ μόνο κάτι ξένες έψηνα, ήταν 2-3 να έρθουν Ελλάδα απο Ρωσια κυρίως, αλλά δεν. Ήμουν και πιτσιρικάς τότε, δεν μπορούσα να κάνω και πολλά αν δεν κατέβαιναν Κρήτη.
IRC είχα βγάλει γκόμενα και ειχαμε σχέση.
Facebook, του μουνιού το πανηγύρι. 3 παντρεμένες, τις 2 τις γαμούσα για καιρό, την τρίτη το σκεφτόμουν αλλά δε ψηνόμουν γιατί ήταν μπάζο.
Sxeseis.gr, μια γκόμενα την καυλάντιζα, μου έστελνε τα βυζιά της, το μουνι της, αλλά χοντρή, δε γούσταρα.
Εχω γνωρίσει στο badoo βιζιτα αραπάκι, πάντα το είχα απωθυμένο ένα αραπάκι, το ψωνισα ενα 50ρικο ηρθε σπιτι μου και το γάμησα.

Εκει που σας έχω όλους όμως, βράδυ χειμώνα εποχή κανάλι ALTER που είχε ενα live chat στην τηλεόραση, γνωρισα μια γκομενα, της έδωσα ραντεβού, πέρασα απο εκεί και ήταν ένα μπάζο αξεπέραστο, προσπέρασα και έφυγα τρέχοντας.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
irc, icq, netmeeting, adult fiend finder, kink.gr, adult.gr, zoo, alternative lifestyle... Είσαι μόρφωση, συναγωνιστή!

Tί ζήσαμε ρε τύπε εμείς οι ιντερνετοαρχαίοι. Εύκολο γαμίσι, χωρίς πολλά-πολλά. Και χωρίς να ξυλώνεσαι (πέραν των αναγκαίων)...

1995-2005· η χρυσή 10ετία του online dating στην Ελλάδα. Πού να τα εξηγείς στους σοσιαλομηντιάκηδες.
Ξέχασες το parea.gr ....
Εκεί κι αν γινόταν παιχνίδι ...(πάει κι αυτό τώρα)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Παλι καλα γλιτωσαν και μερικες :wink:
XAXAXAXAXA, κοιτα η φάση απο το internet ειναι περίεργη. Εχω κανει φάση με καμία 20αρια περίπου. Ξερεις όμως πόσες άλλες έχουν φάει άκυρο καθότι μπάζα? :)

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.559
Πόντοι
456
πολλές φορες !

ALEX45

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
60
Πόντοι
0

Ακριβώς έτσι συνάδελφε ..σα να κλέβεις εκκλησία .. δείχναμε υπεράνω ότι δεν τις βλέπουμε σεξουαλικα λίγη κουλτούρα λίγη αμπελοφιλοσοφία και το deep throat ήταν σίγουρο ..

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
106
Like
5.587
Πόντοι
17.806
Δεν ξέρω για εσάς μάγκες πάντως εγώ από το 1994 μέχρι και το 2001 όταν ήμουν στην σχολή και με τα , γύριζα μαζί με ένα φίλο όλα τα πάρτι της ΚΝΕ, την συνέχεια δεν χεριάζετε να σας την πω... περάσαμε πολύ καλά , αν και δεν είμασταν "σύντροφη" περάσαμε πολύ καλά και ακόμα τα θυμάμαι ....
Εκεί έχω κάνει και τις καλύτερες παρτούζες

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.759
Πόντοι
3.506
Ακριβώς έτσι συνάδελφε ..σα να κλέβεις εκκλησία .. δείχναμε υπεράνω ότι δεν τις βλέπουμε σεξουαλικα λίγη κουλτούρα λίγη αμπελοφιλοσοφία και το deep throat ήταν σίγουρο ..
To παιγνίδι μου έκανες συναγωνιστή... το παιγνίδι μου. :rockon::hi:

• Like
Αντιδράσεις: ALEX45

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Δεν ξέρω για εσάς μάγκες πάντως εγώ από το 1994 μέχρι και το 2001 όταν ήμουν στην σχολή και με τα , γύριζα μαζί με ένα φίλο όλα τα πάρτι της ΚΝΕ, την συνέχεια δεν χεριάζετε να σας την πω... περάσαμε πολύ καλά , αν και δεν είμασταν "σύντροφη" περάσαμε πολύ καλά και ακόμα τα θυμάμαι ....
Εκεί έχω κάνει και τις καλύτερες παρτούζες
Καλά βρε φίλε το 1994 δεν χρειαζότανε να κάνεις και τίποτα για να βρεις γκομενα έβλεπες μια στο δρόμο και απλά της έλεγε τι όμορφη που είναι και ότι έχει ωραία ματια?.. Οι γκόμενές ητνα πολύ πιο εύκολες και αβγαλτες,άμα ήμασταν μεγάλοι τότε θα είχαμε γαμησει τις δεκαπλάσιες γκόμενές από σήμερα..

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.471
Πόντοι
456
Καλά βρε φίλε το 1994 δεν χρειαζότανε να κάνεις και τίποτα για να βρεις γκομενα έβλεπες μια στο δρόμο και απλά της έλεγε τι όμορφη που είναι και ότι έχει ωραία ματια?.. Οι γκόμενές ητνα πολύ πιο εύκολες και αβγαλτες,άμα ήμασταν μεγάλοι τότε θα είχαμε γαμησει τις δεκαπλάσιες γκόμενές από σήμερα..
Έχεις δίκιο.
Σε ένα σχετικό ντοκιμαντερ που είδα στο Star, τα Φιλαράκια ή Friends νομίζω, ένας τύπος έλεγε συνέχεια How you doin και του την έπεφταν όλες :drooling-face:. Πρέπει να ήταν και γαμώ τις εποχές.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Έχεις δίκιο.
Σε ένα σχετικό ντοκιμαντερ που είδα στο Star, τα Φιλαράκια ή Friends νομίζω, ένας τύπος έλεγε συνέχεια How you doin και του την έπεφταν όλες :drooling-face:. Πρέπει να ήταν και γαμώ τις εποχές.
Δες μόνο καμία ταινία ελληνική του 1965..ηταν εντελώς εύκολο να βρεις γκομενα.. Πήγαινες στη. Κοπελίτσα της έλεγε συγνώμη ξέρετε τι ωραία μάτια που έχετε και την εριχνες?.. Οι γυναίκες ήταν εντελώς απονξρευτες πρέπει να ήσουνα μεγάλο ναυάγιο για να μην έβρισκες γκόμενές πριν 50χρονια..

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
106
Like
5.587
Πόντοι
17.806
Εξαρτάτε φίλος, σε πια πόλη ζεις .... ο καθένας με τις εμπειρίες του ...

makrinos98062

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2021
Like
44
Πόντοι
0
Πολύ παλιά από το excite.com. Αμφιβάλλω αν υπάρχει ακόμα η ενότητα με τα προσωπικά.

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
897
Πόντοι
81
2 από τιντερ , μια από ινσταγκραμ και μια από ομέγλε...καλά κομμάτια όλες ...σίγουρα μπορούσα παραπάνω αλλα ήμουν ψιλοεπιλεκτικος

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Αρκετες.. την περιοδο 2010 εως και προσφατα απο φεις μπουκ. και καμια εφταετια εως τωρα απο ινστα.
Γενικα βρισκεις..σε αυτα τα δυο,παλιοτερα πιο ευκολα στο φβ. τωρα στο ινστα.
Το μυστικο (εκτος απο το να βλεπεσε λιγο) :grin: να κανεις φιλες εκατονταδες γκομενες κοντα στην περιοχη σου η στην πολη σου..οχι στου διαολου την μανα.. αν και ξερω περιπτωση φιλης που εφερε κρητικο με το αεροπλανο στην θεσσαλονικη, και τελικα ουτε που πηδηξε ο τυπος,κερασε μονο και εφυγε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom