Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εφοσον με την εξαπλωση του στην Ελλαδα  το ιντερνετ εγινε το καταφυγιο για να βγαζουν δεκαδες χιλιαδες δυσλειτουργικοι και προβληματικοι τα απωθημενα τους, ο καλος και νορμαλ κοσμος κατα πλειοψηφια αρχισε να την κανει με ελαφρα πηδηματακια ηδη απο τα μεσα των 00ς

Επειδή η εμπειρία η δική μου,
είναι της προγενέστερης περιόδου
ΔΗΛ 1996-2002
θα έλεγα
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Όσες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ έμπαιναν σε τσατ και ψάχνονταν στο ίντερνετ ΠΡΙΝ ΤΟ 2000
ήταν κατά 99,99999999999998% ΚΩΛΟΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Επισκέπτης
ωραιες γυναικες δεν πηδας στην ελλαδα
αν δεν εχεις προυποθεσεις.

Οικονομικα , εμφανισιακα.... αλλιως κατι τρεχει γιαι ποιο λογο ερχεται μαζι σου?????

Υπάρχει και ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ.
Αν είσαι αποδεκτός από εμφάνιση
και την πέσεις σε 20 ή 50 ή όποιο άλλο νούμερο θες
ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ΘΑ ΦΑΣ ΤΗ 1 .

Αν είσαι γαμάτος σε εμφάνιση και την πέσεις σε 5 μουνάρες
θα φάς τη μία.

Αν είσαι κουβάς και την πέσεις σε 10.000 μουνάρες
πάλι θα φας μία.
Θέλει κότσια ....

Επισκέπτης
Αν το σεξ ηταν τοσο ευκολο εδω οπως και στην Αμερικη δεν θα ειχες τοσα μπουρδελα....

Το σεξ με μουνάρες και στην Αμέρικα , δεν είναι εύκολο.
Απλά είναι πιο εύκολο το σεξ σε μικρές ηλικίες,
πιο εύκολο το σεξ με μπάζα και μέτριες.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Υπάρχει και ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ.
Αν είσαι αποδεκτός από εμφάνιση
και την πέσεις σε 20 ή 50 ή όποιο άλλο νούμερο θες
ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ΘΑ ΦΑΣ ΤΗ 1 .

Αν είσαι γαμάτος σε εμφάνιση και την πέσεις σε 5 μουνάρες
θα φάς τη μία.

Αν είσαι κουβάς και την πέσεις σε 10.000 μουνάρες
πάλι θα φας μία.

Θέλει κότσια ....

:2funny: :2funny: :2funny:

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πολλές. Ακόμα και εαν υποθέσουμε ότι ο άλλος είναι το απόλυτο δείγμα ειλικρίνειας, η μέγιστη διαφορά είναι ότι συχνά, δεν υφίσταται η αρχική φυσιογνωμική αποδοχή κάποιου που είναι βασική προϋπόθεση για το πώς θα εκτιμηθεί από εσένα κ τη μετέπειτα στάση σου. Άρα όλα βασίζονται σε μια ψευδαίσθηση. Για τους εγκεφαλικότερους τύπους, εάν υπάρχει μία -που πολλές φορές δεν έχει πραγματική βάση- επικοινωνία σε λεκτικό επίπεδο, εύκολα μπορεί να θεωρηθεί συμβατότητα μεταξύ των δύο. Το μεγάλο πλεονέκτημα και ταυτοχρόνως μειονέκτημα λοιπόν του μέσου δεν είναι η έλλειψη της γλώσσας του σώματος.Αυτο μερικώς αναπληρώνεται με επικοινωνία μέσω κάμερας, εάν την υποθετική περι ης ο λόγος αφήνουν να το κάνει οι ανόητες αναστολές ("ντρέπομαι", "δε μ' αρέσει" κλπ) ή εξίσου ανόητες κυριαρχικές τάσεις-αποκυήματα εσφαλμένου "φεμινισμού" ή λάθος κοινωνικών προτύπων ("κάμερα δε βάζω και άμα γουστάρεις"). Η έλλειψη της πρώτης επικοινωνίας , που στον έξω κόσμο γίνεται δια ζώσης, δημιουργεί μια μεγάλη αυταπάτη ως βάση των όλων. Ακόμα και εαν κάποιος προορίζει εαυτόν για απλή συνεύρεση, η όλη -τελικώς- ασυμβατότητα των 2 εμπλεκόμενων θα προκύψει και εκεί. Νομίζω ότι στον πραγματικό κόσμο, απλώς αν ο άλλος δεν "περνάει" φυσιογνωμικώς ή δεν πείθει η γλώσσα του σώματός του, απορρίπτεται.

Δεν θέλω να βγω εκτός θέματος (αν και αρκετοί πίσω δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να το κάνουν με άκρως ανόητο τρόπο για 3-4 σελίδες) αλλά προσωπικά εύχομαι να μπορούσα να επιβληθώ δια της προσωπικότητάς μου και στον έξω κόσμο με την άνεση που γίνεται στο Διαδίκτυο. Αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν γίνεται κ η αυτοπεποίθησή μου όλο κ μειώνεται. Ίσως να το έχουν βιώσει και άλλοι "εξαρτημένοι", εξ ου και η αναφορά.

Κυνικότατος, διαβάζουμε την ίδια πραγματικότητα  :sunglasses:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411
Από το Badoo και από το πάλαι ποτέ Joy

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
παλιοτερα στο fb, δυο ρουμανες απο timisoara, μια απο arad, μια απο ploiesti, και δυο απο το βουκουρεστι.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Velonakaiklosti.com μια θεουσα που εδινε κωλο αβερτα,πολυ παλια,καπου χαθηκε και εμαθα οτι περισυ εγινε υπουργος!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αρκετές φορές, χρόνια μπαίνω σε τέτοια. Παραθέτω όσα θυμάμαι:

- Tinder: 3
- Jaumo: 2
- Facebook: 3-4
- Lunona: 1
- Hi5: 2-3
- YouLove: 1
- Waplog: 2
- Sxeseis.gr: 2-3
- ΙRC: 3

Όλα αυτά σε μια περίοδο 10 ετών περίπου.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411
Μπαρμπαπήδουλας,στο Sxeseis.gr πρέπει να παίζει fake photos full.2 που είχα γνωρίσει άλλα ντ' άλλων βγήκαν και δεν ξαναπάτησα εκεί :S

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μπαρμπαπήδουλας,στο Sxeseis.gr πρέπει να παίζει fake photos full.2 που είχα γνωρίσει άλλα ντ' άλλων βγήκαν και δεν ξαναπάτησα εκεί :S

Παίζουν αλλά όχι περισσότερο από ότι παίζουν στα υπόλοιπα. Έχω συναντηθεί με κάποιες που δεν είχαν φωτό. ΟΚ, έχω πέσει σε αρκετά μπάζα! Αλλά δεν πειράζει, γάμησα και καλά μουνάκια!!! :grin:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411
Η ήττα είναι να 'βλέπεις' άλλη από την οθόνη,και άλλη να σου εμφανίζεται

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η ήττα είναι να 'βλέπεις' άλλη από την οθόνη,και άλλη να σου εμφανίζεται

Όχι εντάξει, δεν μου έχει τύχει και τέτοιο αλλά συνήθως ρε πούστη μου είναι από στρουμπουλούλες έως χοντρούλες! Κι εμένα μου αρέσουν τα λυγερά κορμάκια, δεν μπορώ και πολύ το ξύγκι!!! Κι εκεί τρώω ήττα!!! :tooth:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411
Τρώνε καλά οι ελληνίδες...Και τι έκανες με τις γεματούλες που σου έτυχαν?Χώθηκες ή την έκανες λούης?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τρώνε καλά οι ελληνίδες...Και τι έκανες με τις γεματούλες που σου έτυχαν?Χώθηκες ή την έκανες λούης?

Λούης!!!

Δεν μπορώ φιλαράκι... προτιμώ να την παίξω. Δεν με φτιάχνει το παχουλό σώμα κι επειδή είμαι οπτικός τύπος, πρέπει να γουστάρω αυτό που βλέπω!

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
687
Πόντοι
81
Από το 1997 που έκανα το πρώτο μου chat, έχω κάνει σεξ με πολλές, πρέπει να είναι πάνω από 100, Ελληνίδες και ξένες με τις οποίες πέρασα τέλεια!! Αρκετές από τις γνωριμίες έγιναν σχέσεις!!

Εγγρ.
19 Μαρ 2018
Like
49
Πόντοι
0
Μέχρι το 2008 θα έλεγα τουλάχιστον 15 γκόμενες ηλικίας τοτε από 18 έως 42 στο ένδοξο και αξέχαστο zoo...
Από Θεσσαλονίκη μέχρι Κρήτη...
Υπήρχαν και άλλα site που έπαιζες μπάλα αλλά σαν το zoo κανένα !!! Το 80%ηταν από zoo και το υπόλοιπο 20% από fatsa και wraia ..κάπως έτσι λεγόταν ...

• Like
Αντιδράσεις: jim28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom