Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81
Μαγκες υπαρχει site στυλ τιντερ εντος του facebook?? εχει εμπειρια κανενας??

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Facebook Dating λέγεται και είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός λειτουργιών Tinder και Bumble,αλλά δωρεάν.
Δες βίντεο στο youtube για να το ρυθμίσεις.

Εξωτερικό λειτουργεί,Ελλάδα δεν ξέρω

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Facebook Dating λέγεται και είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός λειτουργιών Tinder και Bumble,αλλά δωρεάν.

μπορει να σου βγαλει και την γκομενα σου αν ειστε φιλοι?
θα κλεισει σπιτια:confused:

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21
Τρώνε καλά οι ελληνίδες...Και τι έκανες με τις γεματούλες που σου έτυχαν?Χώθηκες ή την έκανες λούης?

Λούης!!!

Δεν μπορώ φιλαράκι... προτιμώ να την παίξω. Δεν με φτιάχνει το παχουλό σώμα κι επειδή είμαι οπτικός τύπος, πρέπει να γουστάρω αυτό που βλέπω!

Τυφλο συστημα σαν τις δακτυλογραφους :wink:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

μπορει να σου βγαλει και την γκομενα σου αν ειστε φιλοι?
θα κλεισει σπιτια:confused:

Όχι,για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει κάποιος στη γκόμενά του secret crush,
να έχει και η γκόμενά του ενεργοποιημένη τη Dating λειτουργία και να του στείλει και αυτή :confused:

Ωραία μπάλα παίζεις σε κοινά groups ή όταν π.χ.θες να πας σε μια συναυλία και προσπαθεί να σε ταιριάξει με όσες θα πάνε σε αυτή τη συναυλία,κ.λ.π.

Βασικά το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι έχει λειτουργίες που στο Tinder πρέπει να τις πληρώσεις.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
fb dating μπαίνουν φουλ χωρισμένες παντρεμένες τα πάντα! έχω φάει ήδη δύο και το χω μόνο στη καραντίνα

TSOUK1821

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2019
Like
38
Πόντοι
0
[video]https://www.oneman.gr/life/i-megali-apogoitefsi-tou-facebook-dating/[/video] δες ΑΥΤΟ

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Το έχω γράψει και αλλού και θα το ξαναγράψω: εδώ και τέσσερα και μισό χρόνια γαμάω από το Τουίτερ. Έχω πάει με περισσότερες από μία ντουζίνα γυναίκες (έχω βρεθεί και με κάποιες που δε γαμησα), έχω κάνει από αδιάφορα μέχρι κορυφαία γαμήσια, έχω καψουρευτεί, με έχουν καψουρευτεί, γενικώς έχω ζήσει αρκετά και συνεχίζω. Κανένα άλλο σοσιαλ ή dating app δε μου έχει δώσει τόσες επιτυχίες. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό μέρος για να βγάλεις μουνί, αρκεί να το έχεις με το μπλα μπλα, να έχεις χρόνο και στοιχειώδη υπομονή... Το καλό είναι ότι οι γυναίκες δεν μπαίνουν εκεί για να βρουν γαμιά (και καλά), οπότε το μέσο είναι πιο "απενοχοποιημένο".

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.414
Πόντοι
27.261
ναι εχω κανει, αλλα δε θελω να πω :grin:

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.559
Πόντοι
456
εγω παρα πολλες φορες εχω κανει

nikitas5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
1.048
Πόντοι
201
πριν από χρονια πολύ συχνά σε chat και μια φορα στο fb γνώρισα και καλά μουνιά αλλα και κάτι μπάζα,θυμάμαι 5 τουλάχιστον μουνιά χωρίς taboo φοβερα γαμήσια ωραίες εποχές

kapoios__

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Το έχω γράψει και αλλού και θα το ξαναγράψω: εδώ και τέσσερα και μισό χρόνια γαμάω από το Τουίτερ. Έχω πάει με περισσότερες από μία ντουζίνα γυναίκες (έχω βρεθεί και με κάποιες που δε γαμησα), έχω κάνει από αδιάφορα μέχρι κορυφαία γαμήσια, έχω καψουρευτεί, με έχουν καψουρευτεί, γενικώς έχω ζήσει αρκετά και συνεχίζω. Κανένα άλλο σοσιαλ ή dating app δε μου έχει δώσει τόσες επιτυχίες. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό μέρος για να βγάλεις μουνί, αρκεί να το έχεις με το μπλα μπλα, να έχεις χρόνο και στοιχειώδη υπομονή... Το καλό είναι ότι οι γυναίκες δεν μπαίνουν εκεί για να βρουν γαμιά (και καλά), οπότε το μέσο είναι πιο "απενοχοποιημένο".
Ρε φίλε τώρα πράγματι "εσπρωξες" απο το twitter? Και εγω που νόμιζα οτι μόνο φλώρια μπαίνουν εκεί.

Πάντως εποχές του 2012 - 2014 (μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια) έιχα βγάλει γκομενες απο το τρομερό Zoo που τότε είχε τρελή κίνηση στο chat! Ειχα κάνει κατάσταση με 5-6 και οι περισσοτερες ήταν καλές εώς πολύ καλες, ηλικίας απο 18 η μικρότερη ως 26 η μεγαλύτερη. Κάποιες ήταν απλά σεξ για 1-2 μήνες, με κάποιες έγινε φάση και μετά εξελίχθηκε σε φιλική σχέση και μιλάω μαζί τους ακόμη και σήμερα ενω μου προέκυψε και μια μεγάλη σχέση κοντά στα 2 χρόνια. Βασικά στο zoo όσοι μπαίναν στο chat ψάχνανε για γκόμενο/γκόμενα, οπότε το παιχνίδι γινόταν κατευθείαν. Οι γκόμενες εκεί μπαίνανε για γνωριμία και σχεδόν μετά απο λιγη ώρα κουβέντα ,αμέσως δίνανε face για να δεί ο ένας τον άλλον και μεσα σε μια εβδομάδα είχες βγει ραντεβού. Γενικά πιστεύω οτι σε κάθε τετοιου τυπου site (που είναι καθαρά γνωριμιών) είναι αρκετά εύκολο να γνωρίσεις αρκέι να έχεις διάθεση για λίγη κουβέντα. Ενώ αντίθετα σε site οπως Face, twitter, instagram κλπ, είναι πιο δύσκολο αφού πρέπει να ξεχαρμανίασεις την γκόμενα ακρετό καιρό μέχρι να δεχτεί να βγεί ραντεβού.

Τελευταία τροποποίηση:

Pol Pan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2019
Κριτικές
3
Like
323
Πόντοι
280
Πολύ παλιά όταν ακόμα υπήρχε το parea.gr και άλλα παρόμοια sites όπως το icq κ.λπ. Είχα πηδήξει μια παντρεμένη Ελληνίδα milfara από επαρχία, που κεράτωνε τον άντρα της συνέχεια οπότε ερχόταν Αθήνα και κάνα δυο τρία μπάζα, για να φεύγουν οι χοντρές οι καύλες όταν δεν υπήρχε μόνιμη σχέση. Ωραίες εποχές.....

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

ALEX45

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
60
Πόντοι
0
οσο παλιοτερα τοσο καλυτερα...μικρκοτερος ανταγωνισμος μεταξυ 1995-2010...σε δεκαπεντε χρονια περιπου ενασχολησης μου πιστευω οτι διακορευσα περι τις 40 κορασιδες...irc, netmeeting, tagged, adultfiendfinder kai zoo....εχω σταματησει το αθλημα..οι νεοτεροι μαλλον πρεπει να στραφειτε σε fb instagram

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
απο Mirc το 2000 περιπου (2 γαμησα(απο την 1η συναντηση-, μια 3η την ειχα γκομενα 2 χρονια), απο yahoo games (ειχα γνωρισει μια στο pool9 , τρομερο μουνι τοτε 24 ετων, την ειδα προσφατα σε ενα βιντεακι στο youtube και μουηρθε να ξερασω--... ειναι γυρω στα 40 και εδειχνε 70 ) , Βαdoο πριν 10 χρονια 1 τρελη και μια milf απο θεσσαλονικη , (ολες εκει μεσα ειχανε προβλημα), απο facebook αλλη μια τρελη. 40ετων πλεον σημερα εμεινε ραφατη. Δεν ξανασχοληθηκα. Πολυ τρελα στα social. :confused: :confused: :confused:

ps απο Badoo και mirc ειχα κανονισει και με αλλες αλλα δεν εμφανιστηκα ποτε στο ραντεβου γιατι ηταν μπετονιερες- στο chat μου λεγανε οτι ειναι 70 κιλα και τελικα ηταν 170), τις εβλεπα απο μακρια να με περιμενουν στο σημειο που ειχαμε πει εκανα μεταβολη και γεια σας.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom