MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 571
- Πόντοι
- 81
παλιοτερα στο fb, δυο ρουμανες απο timisoara, μια απο arad, μια απο ploiesti, και δυο απο το βουκουρεστι.
αυτες τις ειχες φιλες, ή χωθηκες ετσι στο ασχετο??
παλιοτερα στο fb, δυο ρουμανες απο timisoara, μια απο arad, μια απο ploiesti, και δυο απο το βουκουρεστι.
Μαγκες υπαρχει site στυλ τιντερ εντος του facebook?? εχει εμπειρια κανενας??
Facebook Dating λέγεται και είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός λειτουργιών Tinder και Bumble,αλλά δωρεάν.
Δες βίντεο στο youtube για να το ρυθμίσεις.
Εξωτερικό λειτουργεί,Ελλάδα δεν ξέρω
Τρώνε καλά οι ελληνίδες...Και τι έκανες με τις γεματούλες που σου έτυχαν?Χώθηκες ή την έκανες λούης?
Λούης!!!
Δεν μπορώ φιλαράκι... προτιμώ να την παίξω. Δεν με φτιάχνει το παχουλό σώμα κι επειδή είμαι οπτικός τύπος, πρέπει να γουστάρω αυτό που βλέπω!
Facebook Dating λέγεται και είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός λειτουργιών Tinder και Bumble,αλλά δωρεάν.
Δες βίντεο στο youtube για να το ρυθμίσεις.
Εξωτερικό λειτουργεί,Ελλάδα δεν ξέρω
μπορει να σου βγαλει και την γκομενα σου αν ειστε φιλοι?
θα κλεισει σπιτια
fb dating μπαίνουν φουλ χωρισμένες παντρεμένες τα πάντα! έχω φάει ήδη δύο και το χω μόνο στη καραντίνα
Ρε φίλε τώρα πράγματι "εσπρωξες" απο το twitter? Και εγω που νόμιζα οτι μόνο φλώρια μπαίνουν εκεί.Το έχω γράψει και αλλού και θα το ξαναγράψω: εδώ και τέσσερα και μισό χρόνια γαμάω από το Τουίτερ. Έχω πάει με περισσότερες από μία ντουζίνα γυναίκες (έχω βρεθεί και με κάποιες που δε γαμησα), έχω κάνει από αδιάφορα μέχρι κορυφαία γαμήσια, έχω καψουρευτεί, με έχουν καψουρευτεί, γενικώς έχω ζήσει αρκετά και συνεχίζω. Κανένα άλλο σοσιαλ ή dating app δε μου έχει δώσει τόσες επιτυχίες. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό μέρος για να βγάλεις μουνί, αρκεί να το έχεις με το μπλα μπλα, να έχεις χρόνο και στοιχειώδη υπομονή... Το καλό είναι ότι οι γυναίκες δεν μπαίνουν εκεί για να βρουν γαμιά (και καλά), οπότε το μέσο είναι πιο "απενοχοποιημένο".
Δεν ειναι τυχαιο το πηδουλας στο ονομαΦυσικά!
IRC, ICQ, sxeseis, Facebook, Jaumo, Tinder.
Το έχω γράψει και αλλού και θα το ξαναγράψω: εδώ και τέσσερα και μισό χρόνια γαμάω από το Τουίτερ.