Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε ναι. ΕΓω πιστευω οτι απο το 2008-2009 και μετα το ιντερνετ
εγινε για το πουτσο σε γνωριμιες... πριν το 2008 ηταν ενταξει.
μαλλον γιατι δεν εδειχνες απο πριν στην γκομενα πως ησουν,και ετρεχε να ξεφυγει οταν πηγαινες να βρεθειτε.ενω τωρα τυπε που πρεπει να τους στελνεις φωτο σου,γαμησε τα καμια δεν θα σε θελει  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαλλον γιατι δεν εδειχνες απο πριν στην γκομενα πως ησουν,και ετρεχε να ξεφυγει οταν πηγαινες να βρεθειτε.ενω τωρα τυπε που πρεπει να τους στελνεις φωτο σου,γαμησε τα καμια δεν θα σε θελει  :grin:
:tooth:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαχαχχαχα εμαθες και το γκουγκλαρισμα.
Μπραβο λοπεζ. Αναβαθμιζεσαι  :P

παιχτουρι ή πολυ βλακας εισαι ή πολυ μυρωδιας απο τον εξω κοσμο. ή και τα δυο. δε δικαιολογειται δηλαδη τοση ομοβροντια απο μαλακιες γενικως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λοπεζ δεν ξερω με τι τυπισσες εχεις μπλεξει
λογω της δουλειας σου αλλα οπως ειδες και αλλοι
μπηκαν και εγραψαν παρομοια πραγματακια πανω κατω .

Ειναι μεγαλος ο ανταγωνισμος. Μιλησες για μπαζομουρηδες....

και σου ειπα οτι και ωραιος να εισαι σαν και εσενα εχει και αλλους 100 ωραιους

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Εχω παει με 4 κοπέλες απο το Ίντερνετ αλλα όλες ήταν μπάζα μια ήταν μόνο αδύνατη αλλα είχε 4 μωρά το μουνι της ήταν σα πηγάδι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχααχχα καλα παω στοιχημα οτι ο ΤΕΡΜΙΝΑΤΟΡ εγινε
οπως αυτος στην φωτογραφια του μεχρι να βρει χοντρες κιολας απο το ιντερνετ  :2funny:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
το mirc ηταν κορυφαιο μεχρι το 2004
μετα αρχισαν οι καμερες
τα msn
τα fb
:jerking:

συμφωνώ..παλιά ήταν το Mirc και κανα 2 σιτε ακόμα που είχαν chat...αλλά και internet είχαν λίγες...κυριώς μορφωμένες, ενημερωμένες, ξύπνιες γυναίκες. Εγώ την εποχή του mirc 1007-2003 είχα γνωρίσει και όχι μόνο πάνω από 10 κοπέλες απο τις οποίες οι 7 τουλαχίστον ήταν πολύ ωραίες, μορφωμένες, καλιεργημένες, με υψηλές επαγγελματικές θέσεις και πολύ σεξοαυλικές. Τα τελευταία χρόνια όπου η κάθε άσχετη αγράματη μπουρούχα πατσόγρια μπαίνει στο internet...γάμα τα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
συμφωνώ..παλιά ήταν το Mirc και κανα 2 σιτε ακόμα που είχαν chat...αλλά και internet είχαν λίγες...κυριώς μορφωμένες, ενημερωμένες, ξύπνιες γυναίκες. Εγώ την εποχή του mirc 1007-2003 είχα γνωρίσει και όχι μόνο πάνω από 10 κοπέλες απο τις οποίες οι 7 τουλαχίστον ήταν πολύ ωραίες, μορφωμένες, καλιεργημένες, με υψηλές επαγγελματικές θέσεις και πολύ σεξοαυλικές. Τα τελευταία χρόνια όπου η κάθε άσχετη αγράματη μπουρούχα πατσόγρια μπαίνει στο internet...γάμα τα...

Εφοσον με την εξαπλωση του στην Ελλαδα  το ιντερνετ εγινε το καταφυγιο για να βγαζουν δεκαδες χιλιαδες δυσλειτουργικοι και προβληματικοι τα απωθημενα τους, ο καλος και νορμαλ κοσμος κατα πλειοψηφια αρχισε να την κανει με ελαφρα πηδηματακια ηδη απο τα μεσα των 00ς αφηνοντας τα σημερινα τσατ και φορουμ να κυριαρχουνται κατα 80-90% απο αστα να πανε κοσμο...

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ειδες η πλεμπα,αυτα κανει,δεν αφηνει τους "υψηλου"  :jerking: επιπεδου σαν κι εσας να έχουν ελεύθερο πεδιο. . . :grin:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
4.125
Τι διαφορά έχει αν τον γνωρίσεις από ιντερνετ ή στο δρόμο ας πούμε? Απλά στο ίντερνετ δεν ξέρεις αν είναι αυτός που βλέπεις ή κάτι άλλο πολύ χειρότερο. Όλα τα άλλα μένουν τα ίδια.

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Τι διαφορά έχει αν τον γνωρίσεις από ιντερνετ ή στο δρόμο ας πούμε? Απλά στο ίντερνετ δεν ξέρεις αν είναι αυτός που βλέπεις ή κάτι άλλο πολύ χειρότερο. Όλα τα άλλα μένουν τα ίδια.

Πολλές. Ακόμα και εαν υποθέσουμε ότι ο άλλος είναι το απόλυτο δείγμα ειλικρίνειας, η μέγιστη διαφορά είναι ότι συχνά, δεν υφίσταται η αρχική φυσιογνωμική αποδοχή κάποιου που είναι βασική προϋπόθεση για το πώς θα εκτιμηθεί από εσένα κ τη μετέπειτα στάση σου. Άρα όλα βασίζονται σε μια ψευδαίσθηση. Για τους εγκεφαλικότερους τύπους, εάν υπάρχει μία -που πολλές φορές δεν έχει πραγματική βάση- επικοινωνία σε λεκτικό επίπεδο, εύκολα μπορεί να θεωρηθεί συμβατότητα μεταξύ των δύο. Το μεγάλο πλεονέκτημα και ταυτοχρόνως μειονέκτημα λοιπόν του μέσου δεν είναι η έλλειψη της γλώσσας του σώματος.Αυτο μερικώς αναπληρώνεται με επικοινωνία μέσω κάμερας, εάν την υποθετική περι ης ο λόγος αφήνουν να το κάνει οι ανόητες αναστολές ("ντρέπομαι", "δε μ' αρέσει" κλπ) ή εξίσου ανόητες κυριαρχικές τάσεις-αποκυήματα εσφαλμένου "φεμινισμού" ή λάθος κοινωνικών προτύπων ("κάμερα δε βάζω και άμα γουστάρεις"). Η έλλειψη της πρώτης επικοινωνίας , που στον έξω κόσμο γίνεται δια ζώσης, δημιουργεί μια μεγάλη αυταπάτη ως βάση των όλων. Ακόμα και εαν κάποιος προορίζει εαυτόν για απλή συνεύρεση, η όλη -τελικώς- ασυμβατότητα των 2 εμπλεκόμενων θα προκύψει και εκεί. Νομίζω ότι στον πραγματικό κόσμο, απλώς αν ο άλλος δεν "περνάει" φυσιογνωμικώς ή δεν πείθει η γλώσσα του σώματός του, απορρίπτεται.

Δεν θέλω να βγω εκτός θέματος (αν και αρκετοί πίσω δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να το κάνουν με άκρως ανόητο τρόπο για 3-4 σελίδες) αλλά προσωπικά εύχομαι να μπορούσα να επιβληθώ δια της προσωπικότητάς μου και στον έξω κόσμο με την άνεση που γίνεται στο Διαδίκτυο. Αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν γίνεται κ η αυτοπεποίθησή μου όλο κ μειώνεται. Ίσως να το έχουν βιώσει και άλλοι "εξαρτημένοι", εξ ου και η αναφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom