Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
+1

ΑΠολυτε οχι δεν υπαρχουν τοσα μεγαλα νουμερα στην Αμερικη πιστευω

αν εχεις καποιον πινακα που με αναιρει ποσταρισε τον.

τραβα να γαμησεις με πινακα [size=80pt]ΒΛΑΚΑ [/size]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών το καλύτερο στο οποίο μπορεί να ελπίζει είναι μερικές σχέσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς στην πράξη κάνουν ελάχιστα πράγματα. Και σε γενικές γραμμές πάλι με μπάζα η μέτριες γκόμενες κάνουν τα περισσότερα.

Όποιος άντρας ανήκει στον μέσο όρο και πιστεύει ότι θα ρίξει όμορφες γκόμενες δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν, απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Κανεις απο οσους γραφει εδω μεσα δεν ισχυριζεται οτι ανηκει στον "μεσο ορο" :rolleyes:...Ολοι λενε οτι ειναι πολυ πανω  :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
+1

ΑΠολυτε οχι δεν υπαρχουν τοσα μεγαλα νουμερα στην Αμερικη πιστευω

αν εχεις καποιον πινακα που με αναιρει ποσταρισε τον.
μπουρδελα δεν εχουν τυπε
υπαρχουν freelancer σε κακοφημους δρομους δρομους που το 90% εχουν hiv
οι αμερικανοι ξηγουνται κοπελες απο γραφεια και ετσι

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Κανεις απο οσους γραφει εδω μεσα δεν ισχυριζεται οτι ανηκει στον "μεσο ορο" :rolleyes:...Ολοι λενε οτι ειναι πολυ πανω  :rolleyes:

Εάν αυτό επιθυμείτε διακαώς να μάθετε, εμφανισιακώς είμαι στον μέσο όρο, αν όχι παρακάτω. Νοητικώς -θέλω να- πιστεύω ότι είμαι απειροελάχιστα παραπάνω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι οι πουτανες ειναι ιδεολογια
και να βρισκαμε γκομενες που με το μινιμουμ πρηξιμο αρχιδιων θα τις γαμουσαμε,πχ αμερικανες,παλι στα μπουρδελα θα πηγαιναμε :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε τυποι οι πουτανες ειναι ιδεολογια
και να βρισκαμε γκομενες που με το μινιμουμ πρηξιμο αρχιδιων θα τις γαμουσαμε,πχ αμερικανες,παλι στα μπουρδελα θα πηγαιναμε :grin:

χαχαχ αλητακο  :P

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το κατά πόσον αξίζει είναι υποκειμενικό. Για μένα -για σχεδόν ανεξήγητους λόγους- αποτελεί τη μόνη εναλλακτική για εξεύρεση μη-επαγγελματιών. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έμαθα να κλείνω τα μάτια στην ποιότητα που δε μου αντιστοιχεί. Επίσης εν καιρώ τυποποίησα κάπως τη συμπεριφορά μου, κάτι για το οποίο προσφέρεται το μέσον κ γλύτωσα πολύτιμο χρόνο μέχρι την πρώτη γνωριμία, η οποία πλέον κατά κανόνα γίνεται σπίτι ή καπου γειτονικά, αν υπάρχει επιμονή να βρεθούμε σε "ουδέτερο έδαφος" πρώτα. Πρέπει από μέρους του άντρα να υπάρχει προσοχή ως προς το πόσο θα προχωρήσει τη γνωριμία. Για παράδειγμα, αν γίνει πρόταση ανταλλαγής τηλεφώνων κ κάποια αρνηθεί, δεν γίνεται να επιμείνει κανείς σ'αυτό (αμέσως). Επίσης είναι ανεδαφικό να προσπαθήσει να συνάψει κάποιος σχέση μέσω Διαδικτύου, καθότι οι αυταπάτες είναι πολύ πιο πρόσφορο ν'αναπτυχθούν από μια όχι κατά πρόσωπον επικοινωνία.

Υ.Γ : Το περί προσωπικής και επιθυμητής (στο άλλο φύλο) εμφάνισης το ανέφερα ίσως για να καταρριφθεί και το οτι "οι γυναίκες γοητεύονται από έναν ευφυή άντρα", το οποίο καταρρίπτεται παταγωδώς στο Διαδίκτυο, όπου κυριαρχεί η εικόνα και μόνον.

Τυπε για πες μας καποια στατιστικα (στο περιπου). Ποσος χρονος απαιτειται να αφιερωσεις στο σπορ και ποσες θα βγαλεις απο αυτο στο 6μηνο? Ετσι για να εχουμε καποια εικονα. Εχω την εντυπωση οτι στο καμακι (τοσο ιντερνετικο οσο και φυσικο) η πιο σημαντικη παραμετρος / εισοδος ειναι ο χρονος. Εγω παντως (οπως και οι περισσοτεροι γνωστοι μου) δεν το εχω εξασκησει το σπορ. Σχεδον ολες οι γκομενες που εχω γαμησει ειναι απο κοινους γνωστους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα μαλακιες και οι κοινοι γνωστοι.....

ολα τα μπαζα σου φερνουν!!! Και την σκαρταδουρα...

εκτος και αν εχεις πολυ μεγαλη παρεα και δεν μπορουν να σου κρυφτουν...

γενικα σε κοινες παρεες δεν πρεπει να το παιζεις γκομενιαρης

μουλωχτη αλεπου πρεπει να το παιζεις ωστε να μην σε φοβηθουν

εκτος και αν εισαι εμφανισιμος οποτε αρχιζουν κ ζηλευουν τα καργιολια κ τιποτα να μην δειχνεις  :P

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Η πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών το καλύτερο στο οποίο μπορεί να ελπίζει είναι μερικές σχέσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς στην πράξη κάνουν ελάχιστα πράγματα. Και σε γενικές γραμμές πάλι με μπάζα η μέτριες γκόμενες κάνουν τα περισσότερα.

Όποιος άντρας ανήκει στον μέσο όρο και πιστεύει ότι θα ρίξει όμορφες γκόμενες δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν, απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Θα συμφωνησω με Ghost...αν υποθεσουμε οτι, καθε αντρας κινειται σε 3 αξονες: προσωπικότητα, οικονομικη κατασταση, παρουσιαστικο τότε ναι, οποιος βασει αυτων των κριτηριων βρισκεται σε μια μεση κατασταση τοτε δυσκολο να βγαλει γυναικα της προκοπης.
Παραδειγμα: Εχω 3 κολητούς στα 30-35,
α)ο ενας ειναι σαν καρικατουρα απο εμφανιση αλλα εχει 3 κατασκευαστικες και ειναι και γαμω τους τυπους, ε λοιπον παντρευτηκε μια σκετη καυλα...ΖΩΟΟ μεν αλλα...καυλα
β)ο δευτερος οικονομικα ειναι σε μια νορμαλ κατασταση, μισθος 1000-1500 αλλα εμφανισιακα ειναι 2 μετρα και κουκλος. Αυτος πηρε μια αλλη καυλα και περνανε ζωη χαρισαμενη...
γ) ο τριτος τωρα ειναι σε μια μεση κατασταση εμφανισιακα, σε μια μετρια κατασταση οικονομικα και με μια νορμαλ σχετικα προσωπικοτητα (ουτε κρυο ουτε ζεστη)...καμια 5 χρονια τραβαει το πουλι του και μαζευει χύλους απο δω και απο κει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
plan B σε αυτο φταινε και οι αντρες που σφαζονται στην Ελλαδα για μια γυναικα.

Εμενα οποιος μου κλαιγεται γελαω απλα... αφου εμεις τις εχουμε χαλασει κ καλα

τι κλαιγομαστε  :P

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Τυπε για πες μας καποια στατιστικα (στο περιπου). Ποσος χρονος απαιτειται να αφιερωσεις στο σπορ και ποσες θα βγαλεις απο αυτο στο 6μηνο? Ετσι για να εχουμε καποια εικονα. Εχω την εντυπωση οτι στο καμακι (τοσο ιντερνετικο οσο και φυσικο) η πιο σημαντικη παραμετρος / εισοδος ειναι ο χρονος. Εγω παντως (οπως και οι περισσοτεροι γνωστοι μου) δεν το εχω εξασκησει το σπορ. Σχεδον ολες οι γκομενες που εχω γαμησει ειναι απο κοινους γνωστους.

Νομιζω αν κανεις επιδοθει τις νυχτερινες ωρες ειναι πιο πιθανο να εχει επιτυχια, ιδιως μεταμεσονυκτιες. Επισης ειναι δυνατο να υπαρξει μονο τηλεφωνικο σεξ και να εξαφανιστει καποια (για λογους ηλιθιων ενοχικοτητων ισως ή διοτι δεν επιθυμει κατι περα απο ξερη αυτοεπιβεβαιωση). Η σχέση χρόνου- πληθαρίθμου δε μ' εχει απασχολησει η αληθεια ειναι, αλλα με καθημερινη χρήση του μέσου και με μέτρια ίσως εμφάνιση, ας πούμε ότι μπορείς να έχεις 1-4 το μήνα. Τους χειμερινούς μήνες έχω την αίσθηση ότι τα ποσοστά επιτυχίας είναι μικρότερα, χωρίς να ειναι και απολύτως διαπιστευμένο συμπέρασμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλα μαλακιες και οι κοινοι γνωστοι.....

ολα τα μπαζα σου φερνουν!!! Και την σκαρταδουρα...

εκτος και αν εχεις πολυ μεγαλη παρεα και δεν μπορουν να σου κρυφτουν...

γενικα σε κοινες παρεες δεν πρεπει να το παιζεις γκομενιαρης

μουλωχτη αλεπου πρεπει να το παιζεις ωστε να μην σε φοβηθουν

εκτος και αν εισαι εμφανισιμος οποτε αρχιζουν κ ζηλευουν τα καργιολια κ τιποτα να μην δειχνεις  :P
ναι γιατι αν δεν σου φερουν οι κοινοι γνωστοι τυπε θα βρεις μοντελα ελλεεινιδες :grin:

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Θα συμφωνησω με Ghost...αν υποθεσουμε οτι, καθε αντρας κινειται σε 3 αξονες: προσωπικότητα, οικονομικη κατασταση, παρουσιαστικο τότε ναι, οποιος βασει αυτων των κριτηριων βρισκεται σε μια μεση κατασταση τοτε δυσκολο να βγαλει γυναικα της προκοπης.

Εκ πείρας, η προσωπικότητα δεν παίζει κανέναν ρόλο. Το "κοινωνικό στάτους", ίσως.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι το καμακι εξω δεν συγκρινεται με ιντερνετ
ειναι αμεσο,προσωπικο φαινεται αμα εχεις τα @@ τι λες γιατι το λες αμα η αλλη χαμογελασει,γουσταρει δεν γουσταρει

Σε καμακια εξω γαμησα οσες απο ιντερνετ σε 5χρονια μεσα σε 2χρονια και χωρις να μιλαω και σε οσες  μπορουσα η μπορω αλλα σε λιγες
και καλυτερη ποιοτητα ρε μαλακες νομιζεται ξερουν να χωνονται εξω?εγω σε οτι μαγαζι παω και δω καμακι κανουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ λαθη! πχ πανε 2-3πουτσες σε 2γκομενες ΛΑΘΟΣ πας παντα ΜΟΝΟΣ!ακομα και 100 να ναι οι αλλες ΜΟΝΟΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ το τι μαλακιες ακουω χαχα για αυτο βλεπετε ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟΥΣ δεν ειναι οτι ο ΧΟΝΤΡΟΣ εχει ΛΕΦΤΑ απλα ξερει να ΜΙΛΑΕΙ
το να μιλας σωστα μετραει κατα 90% και 10% εμφανιση

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
plan B σε αυτο φταινε και οι αντρες που σφαζονται στην Ελλαδα για μια γυναικα.

Εμενα οποιος μου κλαιγεται γελαω απλα... αφου εμεις τις εχουμε χαλασει κ καλα

τι κλαιγομαστε  :P
τυπε το κλαψομουνιασμα ειναι χαρακτηριστικο του ελληνα
εδω ο αλλος εχει 3 σπιτια,2 αμαξια και δεν θελει να τον φορολογουν :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχ απολυτε

μην τα γραφεις αυτα θα σε πουν κομπλεξικο κ αγαμητο!!!!!

Plan B αυτα ελεγα και εγω πριν.... οτι ωραιες γυναικες δεν πηδας στην ελλαδα
αν δεν εχεις προυποθεσεις.

Οικονομικα , εμφανισιακα.... αλλιως κατι τρεχει γιαι ποιο λογο ερχεται μαζι σου?????

μηπως την εριξε κανας "εχθρος" για δολωματακι?  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom