Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
και θα σας γλεντηση η γιαγια και μετα θα την λετε γιαγιοελειηνιδα
και θα σας γλεντηση η γιαγια και μετα θα την λετε γιαγιοελειηνιδα
για αυτο την πεφτω μονο σε γριες δικε μου...αντε στην καλυτερη να φαμε τα μουστακια μας μονο με τον απολυτο
μπα αυτος ειναι σαν τον μπολτ.Μολις δει ανταγωνισμο θα λακισει,ασε που παιζουν μπαλα τα θηρια λαγουδακις-απολυτος τι να κλασεις?Ξεχνας τον ΤΑΚΜΑΝ....
οκ ας πουμε το τι θα κανω εγω ειναι δικη μου ιστορια αλλα γιατι καποια κοπελια πρεπει να φταει και να την κατακρινεις κιολας επειδη τρεχουν πισω της 10-100 σαλιαριδες?γιατι δεν το βλεπεις αυτο σαν μια ευκαιρια να ξεχωρισεις αν εσυ δεν εισαι ξευτιλας?Καρτακη και εσυ το ιδιο θα κανεις αμα δεις τον ανταγωνισμο
που περιγραφω
απλα δεν το εχετε καταλαβει.... θα με θυμηθειτε καποια στιγμη
οταν καποια ειναι ψωνισμενη με 10 γυρω της ειναι ηδη χαμενο χαρτι εκτος και αν θες
να αφιερωσεις εκει τα παντα. Εγω δεν γινεται εχω και φιλους , εχω και δουλειες
γενικα εχω και αλλα πραγματα να κανω απο το να τρεχω πισω απο το βρακακι της καθε πιτσιρικας
δεν ειναι νορμαλ σχεσεις αυτες.
οκ ας πουμε το τι θα κανω εγω ειναι δικη μου ιστορια αλλα γιατι καποια κοπελια πρεπει να φταει και να την κατακρινεις κιολας επειδη τρεχουν πισω της 10-100 σαλιαριδες?γιατι δεν το βλεπεις αυτο σαν μια ευκαιρια να ξεχωρισεις αν εσυ δεν εισαι ξευτιλας?
μπα αυτος ειναι σαν τον μπολτ.Μολις δει ανταγωνισμο θα λακισει,ασε που παιζουν μπαλα τα θηρια λαγουδακις-απολυτος τι να κλασεις?
εκτος απο λουζερ μου φαινετε οτι εχεις και πολλα κομπλεξ τυπε.Να το κοιταξειςΑπο την στιγμη που εχει ψωνιστει .... φταιει.
Δεν ειναι θεμα ξεφτιλα ή μαγκα. 1 , 2 .... 10 θα κατσει σε εναν απο αυτους
και θα στην κανει κιολας μετα.
Καλα που ζειτε? :S
γιατι δεν το βλεπεις αυτο σαν μια ευκαιρια να ξεχωρισεις αν εσυ δεν εισαι ξευτιλας?
εκτος απο λουζερ μου φαινετε οτι εχεις και πολλα κομπλεξ τυπε.Να το κοιταξεις
σορυ αλλα κουβεντα δεν κανουμε γιατι μαλλον ζουμε αλλου
ποιος σου ειπε οτι δε ξεχωριζει ο μπολντης ρε τυπε
Ektor καυλα μου να τους πω οτι εισαι εσυ η δεν με αφηνεις?????
:-* :-* :-*
κατι τετοια εγραφε τις προαλλες ο λοπεζ....
αλλα βαριεμαι να ψαχνω ποστ τωρα + οτι δεν ειμαι κατινακι
υπαρχουν αλλοι που ξερουν καλυτερα αυτο το στυλακι.....
Σιγα μην στειλω φωτο στον μπολντη ρε πας καλα????σταρχιδιαμ πεστο σαμπως γκομενα μου εισαι? γαμαμε ελευθερα.
υ.γ. στειλε φωτο στον μπολντη να δει τι γαμαω μη λεει μετα οτι μονο μπαζα εχει.
Κι αλλος γαμησε λεςπες για νωριτερα ομως, πριν 3,5 χρονια αλλος γαμησε. για να ειμεθα ακριβεις.
χαχαχαχχαχαχα
κανεις δεν πηδαει ετσι απλα ωραιες γυναικες λοπεζ.
Ουτε εσυ ουτε ο καρτακης ουτε εγω ουτε κανεις....
Οι ωραιες γυναικες στην Ελλαδα γαμιουνται υπο προυποθεσεις.
Βεβαια να ειναι γενικα αξιοπρεπεις οχι τιποτα αλητακια του τεχνικου του Περιστεριου
με την τσιχλα ολη μερα και το τσιγαρο κ το σκισμενο κολαν αυτες τις πηδας με ενα μηχανακι οκ!!!!!
Ηδη ο καρτακης αποχωρησε απο την κουβεντα επειδη ξερει οτι δεν τον επαιρνε.
Δεν ειμαι κανας χαζος να χαβω οτι μου λενε . ελεος
Αν το σεξ ηταν τοσο ευκολο εδω οπως και στην Αμερικη δεν θα ειχες τοσα μπουρδελα....
οι Ρωσιδες δεν εχουν ερθει τυχαια εδω... οι ωραιες γυναικες... εχουν καταλαβει οτι σε αυτο
υπαρχει θεμα στην Ελλαδα... ακριβως επειδη οι γυναικες ειναι φαντασμενες λογω της γενικοτερης ελληνικης νοοτροπιας και αλαζονειας... ο ελληνας νομιζει οτι ειναι ο πιο εξυπνος απο ολους
ε και οι γυναικες το ιδιο !!!!!
ελα αηδια με το κλαψουρισμα καθε φορα που σε βαζω στη θεση σου αρχιζεις τα κλαματα. να μη λες μαλακιες κωλοτουμπες να μη σε βαζω στη θεση σου να μη κλαις. απλο ειναι.