Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
χαχαχαχχαχαχα

κανεις δεν πηδαει ετσι απλα ωραιες γυναικες λοπεζ.

Ουτε εσυ ουτε ο καρτακης ουτε εγω ουτε κανεις....

Οι ωραιες γυναικες στην Ελλαδα γαμιουνται υπο προυποθεσεις.

Βεβαια να ειναι γενικα αξιοπρεπεις οχι τιποτα αλητακια του τεχνικου του Περιστεριου
με την τσιχλα ολη μερα και το τσιγαρο κ το σκισμενο κολαν αυτες τις πηδας με ενα μηχανακι οκ!!!!!

Ηδη ο καρτακης αποχωρησε απο την κουβεντα επειδη ξερει οτι δεν τον επαιρνε.
Δεν ειμαι κανας χαζος να χαβω οτι μου λενε . ελεος

Αν το σεξ ηταν τοσο ευκολο εδω οπως και στην Αμερικη δεν θα ειχες τοσα μπουρδελα....
οι Ρωσιδες δεν εχουν ερθει τυχαια εδω... οι ωραιες γυναικες... εχουν καταλαβει οτι σε αυτο
υπαρχει θεμα στην Ελλαδα... ακριβως επειδη οι γυναικες ειναι φαντασμενες λογω της γενικοτερης ελληνικης νοοτροπιας και αλαζονειας... ο ελληνας νομιζει οτι ειναι ο πιο εξυπνος απο ολους
ε και οι γυναικες το ιδιο !!!!!

Πόσες ωραίες γυναίκες έχεις ρίξει στο κρεβάτι σου;;;

που κάνεις και μαθήματα συμπερασμάτων..

και όταν λέω γυναίκες εννοώ γυναίκες..όχι κοριτσάκια..

γυναίκες με δικό τους σπίτι, αυτοκίνητο, μισθό..

και ωραίες..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαχαχχαχαχα

κανεις δεν πηδαει ετσι απλα ωραιες γυναικες λοπεζ.

Ουτε εσυ ουτε ο καρτακης ουτε εγω ουτε κανεις....

ετσι απλα τακη. τυχερα ειναι αυτα τοχω τι να κανουμε. κλαψε.  :boobies:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να πω με εσενα βρε αγαμητο? για γυναικες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχ κατσε γιατι ηρθε και ο αλλος τωρα.....

και εσυ αγαμητος εισαι αλλα νομιζεις οτι πηδας

επειδη το λες και καλα!!!!

Αμα βγουμε εξω και συζητησουμε με 10-15 μεσους ανθρωπους
θα ασπαστουν ολοι τις αποψεις μου.

ΣΟυ ξαναλεω αν οντως ο ΕΛληνας πηδουσε τοσο ευκολα δεν θα υπηρχαν μπουρδελα
με πληρωμη!!! ΣΤην Αμερικη δεν εχει τετοια σκεψου που την θεωρουν την γη της επαγγελιας  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πόσες ωραίες γυναίκες έχεις ρίξει στο κρεβάτι σου;;;

που κάνεις και μαθήματα συμπερασμάτων..

και όταν λέω γυναίκες εννοώ γυναίκες..όχι κοριτσάκια..

γυναίκες με δικό τους σπίτι, αυτοκίνητο, μισθό..

και ωραίες..

Εσυ ποσες εχεις ριξει για πες μας....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με πληρωμη!!! ΣΤην Αμερικη δεν εχει τετοια σκεψου που την θεωρουν την γη της επαγγελιας  :P

δεν ειναι για ολους αυτα ρε σπουργιτακι. ξανακλαψε και περιμενε τη μερα που θα γινει καταστροφη και θα μεινεις το μοναδικο τσουτσουνι στον πλανητη να καταφερεις να γαμησεις  :boobies:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χαχαχαχ κατσε γιατι ηρθε και ο αλλος τωρα.....

και εσυ αγαμητος εισαι αλλα νομιζεις οτι πηδας

επειδη το λες και καλα!!!!

βρε συ δεν ξερεις τι λες καταλαβε το.Δεν κοιταει κανεις να σου αποδειξη οτι γαμαει γκομενες εσυ εχεις κομπλεξ εμεις γνωριζουμε γυναικες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειναι για ολους αυτα ρε σπουργιτακι. ξανακλαψε και περιμενε τη μερα που θα γινει καταστροφη και θα μεινεις το μοναδικο τσουτσουνι στον πλανητη να καταφερεις να γαμησεις  :boobies:

ρε συ μπορεις να μου εξηγησεις αυτο που σου λεω?
και κανεις μετα τον ανετο... οκ

πες μου τωρα... γιατι εφοσον ειναι τοσο ευκολο
εχουν μαζευτει τοσα πολλα μπουρδελα και η πορνεια εδω μεσα
εχει τρομερη αυξηση !!!!

ειναι αχρηστοι οι αλλοι και εσυ ο ξυπνιος?????

στην Αμερικη δεν εχει ασχημους δηλαδη??? ολοι ωραιοι ειναι εκει?????

ελεος για παιδια μας εχετε περασει....

νταξει ολοι οσοι ξερω πηδανε λενε... δεν περιμενω να πει κανεις οτι δεν πηδαει
γιατι θα τον παρουν στο δουλεμα... αλλα εδω ανωνυμα ας παραδεχθουμε μερικα πραγματακια
μην εθελοτυφλουμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βρε συ δεν ξερεις τι λες καταλαβε το.Δεν κοιταει κανεις να σου αποδειξη οτι γαμαει γκομενες εσυ εχεις κομπλεξ εμεις γνωριζουμε γυναικες

Μα εσυ με ειπες αγαμητο !!!!!! Εγω δεν σε χαρακτηρισα εγω την αποψη μου εγραψα !!!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εσυ ποσες εχεις ριξει για πες μας....

αναφορά θα σου δώσω ρε σκουμπρί;;;

μήπως κάνω εγώ κύρηγμα περί ωραίων γυναικών;;;

και επειδή είσαι μικρός, και δεν έχεις βγάλει 1 ευρώ απο εργασία, θα σου πώ κάτι..

όσοι γαμάνε/ησαν ωραίες γυναίκες, άνω του 7.5, το κρατάνε γι αυτούς..ούτε κάνουν κύρηγμα

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Συμπεράσματα από αλιευση θηλεων μεσω Διαδικτυου -σε ιστοχώρους γνωριμιών και δωμάτια συνομιλιών-:

1) Είναι εφικτό να συνευρεθεί κανείς μαζί τους
2) Η ποιότητα σε σχέση με αυτό που (νομίζει ότι) του αντιστοιχεί εμφανισιακώς είναι πολύ χαμηλότερη. Π.χ ένας "αντικειμενικά" μετρίας εμφανίσεως άντρας θα αντιστοιχεί σε μία χαμηλότατης εμφάνισης γυναίκα, με περιττά κιλά (πρβλ "μπάζο"). Είναι στην διακριτική του ευχέρεια να θεωρεί δεδομένη την έλλειψη ποιότητας.
3) Υπάρχουν ΚΑΙ ωραίες θηλυκές/αρσενικές υπάρξεις. Φημολογείται ότι και τα δύο φύλα αυτής της κατηγορίας φέρουν χαρακτηριστικά κτητικότητας. Στους άνδρες εκφράζεται ως συνεχής και υπερβολική-άτοπη διεκδίκηση, στις γυναίκες ως αναζήτηση ωραίου κ υποτακτικού (όχι σεξουαλικώς κατ'ανάγκη).
4) Υπάρχει δυνατότητα σεξ επί πληρωμή, αλλά εκτός από το λεγόμενο "τρίτο φύλο" ή και παρενδυσίες (cross dressers) ενίοτε που είναι κραυγαλέα παραδείγματα, είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι αντίστοιχο σε κοπέλα με προσωπική έρευνα του ενδιαφερόμενου, εκτός αν το δηλώνει η ίδια σε σαϊτ γνωριμιών.
5) Απαιτεί κόπο και χρόνο που είναι αντιστρόφως ανάλογος της εμφάνισης κάποιου. Στις γυναίκες είναι σχετικά μικρό το ποσοστό, καθότι έχουν (πιο) παθητικό ρόλο στην εξεύρεση συντρόφων. Πάντοτε η ευγενής προσέγγιση χωρίς ακρότητες βοηθάει, από πλευράς του άντρα-"κυνηγού".

Οι ιστοχώροι είναι γνωστοί σε όλους (chat,dating sites κλπ) για να μη με ρωτάτε κατά μόνας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δικιο εχεις για τετοιο παρεακι μιλαμε
nerds.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μα εσυ με ειπες αγαμητο !!!!!! Εγω δεν σε χαρακτηρισα εγω την αποψη μου εγραψα !!!!!
αν παιξουμε το παιχνιδι των εντυπωσεων θα σου απαντησω οτι εσυ πρωτος εγραψες οτι λακισα και μπλα μπλα μπλα....
κουλαρε και καποια στιγμη ακομα και εσυ θα γαμησεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εχει τρομερη αυξηση !!!!

γιατι θα τον παρουν στο δουλεμα... αλλα εδω ανωνυμα ας παραδεχθουμε μερικα πραγματακια
μην εθελοτυφλουμε

τι να σου εξηγησω ρε βλακα. να εξηγησει η φεραρι στο τουινγκο αν υπαρχουν ταχυτητες πανω απο τα 90χλμ/ωρα? οχι δεν υπαρχουν εχεις δικιο τουινγκο. ρε με ενα βλακα που μπλεξαμε  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δικιο εχεις για τετοιο παρεακι μιλαμε
nerds.jpg

χαχαχα καλα ενταξει το παιχνιδακι της υπεκφυγης ξερω να το παιζω και εγω καλα
αμα θελω.

Εγω μιλαω με γεγονοτα... σε μια χωρα που το σεξ ειναι ευκολο
με ωραιες γυναικες τοτε δεν θα υπηρχαν τοσα μπουρδελα
και για να μην κανω τσαμπα παραθεσεις το λεω και για τον καρτακη αυτο...

τωρα αν εσεις ανηκετε στις εξαιρεσεις αυτο δεν μπορω να το ξερω.... το θεμα ειναι
οτι οι περισσοτερες ωραιες στην ελλαδα ειναι ψωνισμενες επειδη τους την πεφτουν πολλοι και παιζει μεγαλος ανταγωνισμος οποτε το βλεπει αυτο η γκομενα και τρελενεται σου λεει ειμαι η θεα του κοσμου χαχαχα.... οποτε κ ωραιος να εισαι η πορτα ειναι πιθανη αν εισαι στο ιδιο καζανι με αλλους 20-30.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμπεράσματα από αλιευση θηλεων μεσω Διαδικτυου -σε ιστοχώρους γνωριμιών και δωμάτια συνομιλιών-:

1) Είναι εφικτό να συνευρεθεί κανείς μαζί τους
2) Η ποιότητα σε σχέση με αυτό που (νομίζει ότι) του αντιστοιχεί εμφανισιακώς είναι πολύ χαμηλότερη. Π.χ ένας "αντικειμενικά" μετρίας εμφανίσεως άντρας θα αντιστοιχεί σε μία χαμηλότατης εμφάνισης γυναίκα, με περιττά κιλά (πρβλ "μπάζο"). Είναι στην διακριτική του ευχέρεια να θεωρεί δεδομένη την έλλειψη ποιότητας.
3) Υπάρχουν ΚΑΙ ωραίες θηλυκές/αρσενικές υπάρξεις. Φημολογείται ότι και τα δύο φύλα αυτής της κατηγορίας φέρουν χαρακτηριστικά κτητικότητας. Στους άνδρες εκφράζεται ως συνεχής και υπερβολική-άτοπη διεκδίκηση, στις γυναίκες ως αναζήτηση ωραίου κ υποτακτικού (όχι σεξουαλικώς κατ'ανάγκη).
4) Υπάρχει δυνατότητα σεξ επί πληρωμή, αλλά εκτός από το λεγόμενο "τρίτο φύλο" ή και παρενδυσίες (cross dressers) ενίοτε που είναι κραυγαλέα παραδείγματα, είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι αντίστοιχο σε κοπέλα με προσωπική έρευνα του ενδιαφερόμενου, εκτός αν το δηλώνει η ίδια σε σαϊτ γνωριμιών.
5) Απαιτεί κόπο και χρόνο που είναι αντιστρόφως ανάλογος της εμφάνισης κάποιου. Στις γυναίκες είναι σχετικά μικρό το ποσοστό, καθότι έχουν (πιο) παθητικό ρόλο στην εξεύρεση συντρόφων. Πάντοτε η ευγενής προσέγγιση χωρίς ακρότητες βοηθάει, από πλευράς του άντρα-"κυνηγού".

Οι ιστοχώροι είναι γνωστοί σε όλους (chat,dating sites κλπ) για να μη με ρωτάτε κατά μόνας.

επιτελους κ ενας λογικος που δεν τρολαρει....
καλα κανεις κ προειδοποιεις τον κοσμο οτι θα χασει χρονο
κ δεν θα παρει κ αυτο που του αξιζει στο τελος απο το νετ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

εχει τρομερη αυξηση !!!!

μην εθελοτυφλουμε
γιατι στην αμερικη δεν εχει πορνεια τυπε? :think:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Η πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών το καλύτερο στο οποίο μπορεί να ελπίζει είναι μερικές σχέσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς στην πράξη κάνουν ελάχιστα πράγματα. Και σε γενικές γραμμές πάλι με μπάζα η μέτριες γκόμενες κάνουν τα περισσότερα.

Όποιος άντρας ανήκει στον μέσο όρο και πιστεύει ότι θα ρίξει όμορφες γκόμενες δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν, απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών το καλύτερο στο οποίο μπορεί να ελπίζει είναι μερικές σχέσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς στην πράξη κάνουν ελάχιστα πράγματα. Και σε γενικές γραμμές πάλι με μπάζα η μέτριες γκόμενες κάνουν τα περισσότερα.

Όποιος άντρας ανήκει στον μέσο όρο και πιστεύει ότι θα ρίξει όμορφες γκόμενες δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν, απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

+1

ΑΠολυτε οχι δεν υπαρχουν τοσα μεγαλα νουμερα στην Αμερικη πιστευω

αν εχεις καποιον πινακα που με αναιρει ποσταρισε τον.

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Το κατά πόσον αξίζει είναι υποκειμενικό. Για μένα -για σχεδόν ανεξήγητους λόγους- αποτελεί τη μόνη εναλλακτική για εξεύρεση μη-επαγγελματιών. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έμαθα να κλείνω τα μάτια στην ποιότητα που δε μου αντιστοιχεί. Επίσης εν καιρώ τυποποίησα κάπως τη συμπεριφορά μου, κάτι για το οποίο προσφέρεται το μέσον κ γλύτωσα πολύτιμο χρόνο μέχρι την πρώτη γνωριμία, η οποία πλέον κατά κανόνα γίνεται σπίτι ή καπου γειτονικά, αν υπάρχει επιμονή να βρεθούμε σε "ουδέτερο έδαφος" πρώτα. Πρέπει από μέρους του άντρα να υπάρχει προσοχή ως προς το πόσο θα προχωρήσει τη γνωριμία. Για παράδειγμα, αν γίνει πρόταση ανταλλαγής τηλεφώνων κ κάποια αρνηθεί, δεν γίνεται να επιμείνει κανείς σ'αυτό (αμέσως). Επίσης είναι ανεδαφικό να προσπαθήσει να συνάψει κάποιος σχέση μέσω Διαδικτύου, καθότι οι αυταπάτες είναι πολύ πιο πρόσφορο ν'αναπτυχθούν από μια όχι κατά πρόσωπον επικοινωνία.

Υ.Γ : Το περί προσωπικής και επιθυμητής (στο άλλο φύλο) εμφάνισης το ανέφερα ίσως για να καταρριφθεί και το οτι "οι γυναίκες γοητεύονται από έναν ευφυή άντρα", το οποίο καταρρίπτεται παταγωδώς στο Διαδίκτυο, όπου κυριαρχεί η εικόνα και μόνον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom