Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Θα συμφωνησω με Ghost...αν υποθεσουμε οτι, καθε αντρας κινειται σε 3 αξονες: προσωπικότητα, οικονομικη κατασταση, παρουσιαστικο τότε ναι, οποιος βασει αυτων των κριτηριων βρισκεται σε μια μεση κατασταση τοτε δυσκολο να βγαλει γυναικα της προκοπης.
Παραδειγμα: Εχω 3 κολητούς στα 30-35,
α)ο ενας ειναι σαν καρικατουρα απο εμφανιση αλλα εχει 3 κατασκευαστικες και ειναι και γαμω τους τυπους, ε λοιπον παντρευτηκε μια σκετη καυλα...ΖΩΟΟ μεν αλλα...καυλα
β)ο δευτερος οικονομικα ειναι σε μια νορμαλ κατασταση, μισθος 1000-1500 αλλα εμφανισιακα ειναι 2 μετρα και κουκλος. Αυτος πηρε μια αλλη καυλα και περνανε ζωη χαρισαμενη...
γ) ο τριτος τωρα ειναι σε μια μεση κατασταση εμφανισιακα, σε μια μετρια κατασταση οικονομικα και με μια νορμαλ σχετικα προσωπικοτητα (ουτε κρυο ουτε ζεστη)...καμια 5 χρονια τραβαει το πουλι του και μαζευει χύλους απο δω και απο κει...

Νομιζω οτι ο τριτος κολλητος ειναι στην καλυτερη θεση μιας και ειναι ακομα ανυπαντρος  :rockon:  

Νομιζω αν κανεις επιδοθει τις νυχτερινες ωρες ειναι πιο πιθανο να εχει επιτυχια, ιδιως μεταμεσονυκτιες. Επισης ειναι δυνατο να υπαρξει μονο τηλεφωνικο σεξ και να εξαφανιστει καποια (για λογους ηλιθιων ενοχικοτητων ισως ή διοτι δεν επιθυμει κατι περα απο ξερη αυτοεπιβεβαιωση). Η σχέση χρόνου- πληθαρίθμου δε μ' εχει απασχολησει η αληθεια ειναι, αλλα με καθημερινη χρήση του μέσου και με μέτρια ίσως εμφάνιση, ας πούμε ότι μπορείς να έχεις 1-4 το μήνα. Τους χειμερινούς μήνες έχω την αίσθηση ότι τα ποσοστά επιτυχίας είναι μικρότερα, χωρίς να ειναι και απολύτως διαπιστευμένο συμπέρασμα.

Οταν λες καθημερινη χρηση, ποσες ωρες εννοεις τη μερα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε το κλαψομουνιασμα ειναι χαρακτηριστικο του ελληνα
εδω ο αλλος εχει 3 σπιτια,2 αμαξια και δεν θελει να τον φορολογουν :grin:
αχαχαχαχα ε ναι!!!!!

ΗΜουν την αλλη φορα στο στρατο και ηταν ενας εποπ που κλαιγοτανε...
εγω απλα τον ακουγα.... δεν ελεγα τιποτα.... κ ελεγε τα δικα του οτι εμεις οι ελληνες
δεν το ενα... δεν το αλλο.... μαλακιζομαστε ...δεν παραγουμε εκανα να του πω
ε ξεκινα να παραγεις... ΕΠΟΠ μου ηρθες !!!!

Ε και την αλλη μερα τον ειδα με σουπερ σπορ αμαξι...
ο αλλος κραζει τους αλλους μουνοδουλους στο φβ και τωρα ειδα εβαλε φωτογραφια προφιλ
με 2 διπλα του απο το βιλλα μερσεντες που σκατα ειναι!!!!!

καραγκιοζηδες.... για αυτο δεν πιστευω ευκολα.  :P

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σε οτι αφορα το ιντερνετ να το κανετε συμπληρωματικα με καμακια εξω,το ενα συμπληρωνει το αλλο

ΣΑΙΤΣ

BADOO: (εχω γαμησει Ελληνιδα,Ρωσσια) ειναι σαιτ που αρχισε με καλες προοπτικες πλεον εχει γεμισει απο πεινασμενους και το μηνυμα σου ειδικα αμα δν πληρωσεις πιθανον να μην εμφανιστει ποτε

Zoo(εγω γαμησει μονο 1) Το ΖΟΟ το θεωρω απο τα καλυτερα ελληνικα chat απλα εγω δεν εχω ασχοληθει πολυ ουσια εχει παντως

ZOOSK(εχω γαμησει 2) μακραν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ! βαλτε ενα ονομα που εχετε στο fb απλα κλεινεις το ματι στα μουνια και αμα γουσταρουν add fb απλο ευκολο δεν τρωεει χρονο και εχετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΟ ΦΒ! οποτε και ασφαλες

Αυτα ειναι τα 3που κυριως ασχολουμε

Αλλα που δεν εχω ασχοληθει πολυ mamba ru,parea,icq,hellas chat

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Οταν λες καθημερινη χρηση, ποσες ωρες εννοεις τη μερα?

Ξαναλέω, δεν χτυπάω κάρτα ώστε να μπορώ να το ζυγίσω επακριβώς. Χοντρικώς 4-5 ώρες τη μέρα σε 2 σαϊτ γνωριμιών ταυτόχρονα. Εαν έχει κάποιος περιέργεια για τα σαϊτ, προσωπικά θεωρώ πιο προσοδοφόρα τα zoo,badoo.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω παλια στο ZOO πριν 3 χρονια ειχα μιλησει σε 15

και δεν πηρα απαντηση απο καμια.

P.S δΕΝ ΕΙΧΑ φωτο βεβαια  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξαναλέω, δεν χτυπάω κάρτα ώστε να μπορώ να το ζυγίσω επακριβώς. Χοντρικώς 4-5 ώρες τη μέρα σε 2 σαϊτ γνωριμιών ταυτόχρονα.

Με 4-5 ωρες την ημερα μαθαινω σε 4-5 μηνες αψογη βυζαντινη μουσικη και παω και γινομαι ψαλτακος
σε εκκλησια !!!!! Με μισθο 500 ευρω μονο τις Κυριακες... και αλλα 600 απο μια ιδιωτικη πες
να το 1100. Σπιτι εχω.... στα αρχιδια μου ολα

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
plan B σε αυτο φταινε και οι αντρες που σφαζονται στην Ελλαδα για μια γυναικα.

Εμενα οποιος μου κλαιγεται γελαω απλα... αφου εμεις τις εχουμε χαλασει κ καλα

τι κλαιγομαστε  :P

Χααχχαχαχ καλα κανεις και γελας, η μοιρολατρεια και η κλαψομουνιαση ειναι γενικως για το πουτσο κατασταση.
Αλλα ασχετα με αυτο δεν νομιζω να ειναι θεμα αν καποιος εχει χαλασει καποιον αλλον η αν πρεπει τεσπα να υπαρχει καποιος υπευθυνος για αυτη τη κατασταση.
Και εσυ αν εισουν μια μπανικη γκομενα γιατι να πεσεις πανω σε εναν τενεκεδομαχαλα? ενα κελεπουρι θα διαλεγες, δεν καταλαβαινω τον λογο που καποια θα διαλεγε εναν τυπο μετριο στα παντα. Το ιδιο αλλα σε μικροτερο βαθμο ισχυει και για τους αντρες, αν εισαι μουτρο και αξιζεις (με λιγο μυαλο κιολας) τα καλα μωρα θα στοχευσεις οχι τα ζωα

για τον Απολυτο θα συμφωνησω οι Πουτανες ειναι ιδεολογια, ακομα και μια μουναρα να καταληξω δεν φανταζομαι ποτε να μην τιμαω και τα "ατακτα" θηλυκα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε συ μπορεις να μου εξηγησεις αυτο που σου λεω?
και κανεις μετα τον ανετο... οκ

πες μου τωρα... γιατι εφοσον ειναι τοσο ευκολο
εχουν μαζευτει τοσα πολλα μπουρδελα και η πορνεια εδω μεσα
εχει τρομερη αυξηση !!!!

ειναι αχρηστοι οι αλλοι και εσυ ο ξυπνιος?????

στην Αμερικη δεν εχει ασχημους δηλαδη??? ολοι ωραιοι ειναι εκει?????

ελεος για παιδια μας εχετε περασει....

νταξει ολοι οσοι ξερω πηδανε λενε... δεν περιμενω να πει κανεις οτι δεν πηδαει
γιατι θα τον παρουν στο δουλεμα... αλλα εδω ανωνυμα ας παραδεχθουμε μερικα πραγματακια
μην εθελοτυφλουμε
στην αμερικη θες να πεις δεν υπαρχουν μπουρδελα?? :2funny: :2funny: :2funny:

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Με 4-5 ωρες την ημερα μαθαινω σε 4-5 μηνες αψογη βυζαντινη μουσικη και παω και γινομαι ψαλτακος
σε εκκλησια !!!!! Με μισθο 500 ευρω μονο τις Κυριακες... και αλλα 600 απο μια ιδιωτικη πες
να το 1100. Σπιτι εχω.... στα αρχιδια μου ολα

Αν κάποιος θεωρεί ότι είναι η μόνη του εναλλακτική, τότε το κάνει. Επιπλέον ξεκαθάρισα εξ αρχής ότι είναι χρονοβόρο και η ποιότητα δεν σε αποζημιώνει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το mirc ηταν κορυφαιο μεχρι το 2004
μετα αρχισαν οι καμερες
τα msn
τα fb
:jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για τον Απολυτο θα συμφωνησω οι Πουτανες ειναι ιδεολογια, ακομα και μια μουναρα να καταληξω δεν φανταζομαι ποτε να μην τιμαω και τα "ατακτα" θηλυκα
τυπε εννοειται αυτο
εγω καποτε γαμουσα μια παντρεμενη και στην επιστροφη για το σπιτι μου εκανα μια σταση σε κανα μπουρδελο :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ξαναλέω, δεν χτυπάω κάρτα ώστε να μπορώ να το ζυγίσω επακριβώς. Χοντρικώς 4-5 ώρες τη μέρα σε 2 σαϊτ γνωριμιών ταυτόχρονα. Εαν έχει κάποιος περιέργεια για τα σαϊτ, προσωπικά θεωρώ πιο προσοδοφόρα τα zoo,badoo.

Πολλες οι ωρες τυπε, δεν αξιζει κατ'εμε. Σε τηλεφωνικο κεντρο να δουλευες αυτες τις ωρες με το βασικο μισθο θα εβγαζες 200-250 ευρω το μηνα. Αν τα εσπρωχνες αυτα τα λεφτα σε πουτανες νομιζω θα περνουσες καλυτερα απο οτι με τα 1-4 μπαζακια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το mirc ηταν κορυφαιο μεχρι το 2004
μετα αρχισαν οι καμερες
τα msn
τα fb
:jerking:

ε ναι. ΕΓω πιστευω οτι απο το 2008-2009 και μετα το ιντερνετ
εγινε για το πουτσο σε γνωριμιες... πριν το 2008 ηταν ενταξει.

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
τυπε εννοειται αυτο
εγω καποτε γαμουσα μια παντρεμενη και στην επιστροφη για το σπιτι μου εκανα μια σταση σε κανα μπουρδελο :grin:

Και πριν κοιμηθω "τραβαω" και μια αμα λάχει, ετσι για να τεντωσει καλά το πόδι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δειξε μου ενα... ποιο ειναι ? σε ποια πολιτεια και δωσε και διευθυνση
με προχειρο ψαξιμο στην ατλαντα.μασατζιδικα που γαμας.Χωρια τα σαλουν που υπαρχουν σε διαφορες πολιτειες,τα κωλ γκερλς,τις πουτανες που κανουν πιατσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom