Κουνια που σε κουναγε...
Ουτε χαλαρες ειναι, ουτε ακομπλεξαριστες και κυριως εκτος μπουρδελου πιστεψε με δεν ειναι καθολου προσιτες
Περνα μια βολτα απ τη Φυλης γυρω στις 5 το απογευμα που αλλαζει η βαρδια, βρες μια πορνη και προσπαθησε να της μιλησεις.
...και μετα ελα να μας γραψεις την εμπειρια σου
Συμφωνώ και ''επαυξάνω''.
Οι γυναίκες αυτές έχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που συνολικά κάνουν το μίγμα εκρηκτικό. Να δούμε κάποια από αυτά. Είναι σκληρές και δοκιμασμένες εξ' ορισμού λόγω του επάγγελματος που κάνουν. Είναι όμορφες και θεωρούν τους άνδρες δεδομένους μια και στη μια βόλτα που θα κάνουν μόνες τους λίγο να κουνηθούν θα τους τι πέσουν 5-10 άντρες. Είναι φανερά φιλοχρήματες αλλοιώς δεν θα έκαναν τη δουλειά που κάνουν θα βολεύονταν ως καθαρίστριες η κρατώντας μωρά η γέρους με το 15% των χρημάτων που βγάζουν ως εργαζόμενες του χώρου ( τα επαγγελαμτικά παραδείγματα είναι αληθινά από προσωπικές μου εμπειρίες.
Τα παραπάνω είναι προφανή. Να προσθέσω και κάποια όχι τόσο προφανή μέσα από προσωπικές σχέσεις με κάποιες του χώρου αλλά και παρατηρώντας ''σχέσεις'' φίλων τους του ιδίου επαγγέλματος.
Πρώτον οι γυναίκες αυτές μισούν και περιφρονούν ουσιαστικά τους άνδρες λόγω του επαγγέλματός τους. Κατά κάποιο τρόπο όπως η πλειοψηφία των ανδρών περιφρονεί τις πουτάνες αλλά τις χρησιμοποεί αβέρτα. Με τον ίδιο τρόπο και αυτές χρησιμοποιούν αλλά και περιφρονούν τους άνδρες που πάνε μαζί τους. Εχω ακούσει επαγγελματία να λέει για τους άνδρες αυτοί μου γαμάνε το μουνί εγώ τους γαμάω το πορτοφόλι.
Δεύτερον πιστεύουν στην εξαίρεση. Πιστεύουν δηλαδή ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι μαλάκες αλλά υπάρχουν και κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις τις οποίες και ψάχνουν και θεωρούν πολύτιμες. Αυτός είναι ο λόγος που όταν καψουρεύονται δίνονται πραγματικά ολόψυχα και ζηλεύουν πολύ περισσότερο από τη μέση γυναίκα. Διότι πιστεύουν ότι βρήκαν το διαμάντι και κάνουν το παν να το κρατήσουν.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστεί ο μέσος άνδρας σχέση με τέτοιες γυναίκες.Εγώ είδα δυο ειδών σχέσεις.
Ασ δούμε το πρώτο. Οι περισσότερες τέτοιες ''σχέσεις'' είναι πιρφορικής βάσης όπου κάποια γατάκια άνδρες το βλέπουν μάγκικα απέναντι σε επαγγελματίες του χώρου και το πάιζουν και βαριά πεπόνια ( και καλά ''ανταγωνιστικά'' απέναντί τους ). Είμαι σχετικά μεγάλος σε ηλικία και θυμάμαι αυτό τον ''ανταγωνισμό'' σαν ένα μάτς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ηλυσιακού. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μανιπουλάρει μια έξυπνη γυναίκα του χώρου ένα μαμουλάκο που ενώ είναι τράγος πιστεύει ότι έγινε ξαφνικά τίγρης. Είναι απίστευτο πως τους καταστρέφουν σιγά σιγά χωρίς να πάρουν χαμπάρι.
Ας δούμε και το δεύτερο. Κάποιες περιπτώσεις που οι κυρίες του χώρου ερωτεύονται πραγματικά καποιο πελάτη τους. Με κάποιο μυστηριώδη τρόπο που πιστεύω είναι εξατομικευμένος για τη κάθε περίπτωση θεωρούν ότι βρήκαν την εξαίρεση και καψουρεύονται.
Κάνοντας μια παρένθεση θα πώ ότι κάποιοι νταβάδες αγαπητικοί παλαιότερων εποχών φαίνεται ότι είχαν βρεί το μυστηριώδες κάτι τις που έκανε τις πουτάνες να τους καψουρεύονται. Μου φάινεται απιστευτο πως γυναίκες του χώρου ''αγόραζαν'' έρωτα από νταβάδες τη στιγμή που ήξεραν ότι ο νταβάς εκτός από την ίδια είχε άλλες 5-10 και τις εκμεταλευόταν όλες με τον ίδιο τρόπο. Είναι ένα φαινόμενο θυλυκής πιρφορίασης ας μου επιτραπεί ό όρος αλλά πιστέψτε με υπάρχει. Κλείνει η παρένθεση.
Η δεύτερη λοιπόν παραπάνω κατηγορία είναι ακόμη πιο δύσκολη να τη διαχειριστείς. Ειδικά όταν από τη πλευρά του άνδρα δεν υπάρχει η οπτική της σοβαρότητας που η γυναίκα του χώρου δίνει. Κεντρικό χαρακτηριστικό η ζήλια. Αμα κάνει ό άντρας να κοιτάξει άλλη γυναίκα γίνεται ''της πουτάνας'' μεταφορικώς και κυριολεκτικώς. Το γεγονός ότι αυτές πάνε με τόσους άντρες ξάθε μέρα είναι μέσα στο θολωμένο από τον έρωτα μυαλό τους ασήμαντη λεπτομέρεια μια και τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά τους. Γύρω από αυτό το κεντρικό μοτίβο στήνεται ένα τσιρκο που ο παρατηρητής το βλέπει και γελάει αλλά ο συμετέχων άνδρας δεν γελάει καθόλου. Οταν δε βαρεθεί και το σεξ με την όμορφη μεν άλλα ίδια δε συνεχώς γυναίκα, πράγμα που έιναι στα ένστικτα 'ολων των ανώτερων θηλαστκών,τότε αρχίζει να βιώνει τη ''σχέση'' σαν μια θηλειά γύρω από το λαιμό του που τον σφίγγει.
Θα σταματήσω εδώ γιατί μπορεί να έχε γίνει ήδη κουραστικός. Ελπίζω κάπου να βοήθησα.