Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Aleksander Rodos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς ένα πρόβλημα σε αυτή την ιστοσελίδα (αλλά και εκτός αυτής) είναι οτι οι άνδρες δεν μπορούμε να καταλάβουμε την ψυχαναλυτικά περίπλοκη διάσταση και τις πολλές πτυχές του φαινομένου γυναίκα-πόρνη.
Αυτό ισχύει...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εκεί είναι το οξύμωρο της υπόθεσης. Οι γυναίκες που πάνε με πολλούς, ζηλεύουν πολύ τους δικούς τους. Και γενικά, πουτάνες, στρίπερ, μασατζούδες είναι πάρα πολύ ζηλιάρες.
Συμφωνώ, έχεις δίκιο. Πολύ οξύμωρο αλλά συμβαίνει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γιατί όμως? Γιατί αυτές θεωρούν οτι "πάνε" με πολλούς στα πλαίσια δουλειάς, δεν συνδέονται με την πράξη, δεν υπάρχει υποκειμενική υπόσταση που λέμε στα νομικά. Συναισθηματικός σύνδεσμος, το κάνουν (ό,τι τέλος πάντων κάνουν) για τα λεφτά.

Δυστυχώς ένα πρόβλημα σε αυτή την ιστοσελίδα (αλλά και εκτός αυτής) είναι οτι οι άνδρες δεν μπορούμε να καταλάβουμε την ψυχαναλυτικά περίπλοκη διάσταση και τις πολλές πτυχές του φαινομένου γυναίκα-πόρνη.

Εχει να κσνει με το πως διαφοροποιούμε όλοι τον εαυτό μαε από τους άλλους.
Τι εννοώ ??  Εμείς οι άντρες χαρόμαστε να χρησιμοποιούμε πουτάνες, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα δεχόμασταν συγγενικό μας γυναικείο πρόσωπι να είναι πουτάνα. Οσο κστι ""άσχημο"" δεν μσς αφορά άμεσα η έμεσα όλσ εντάξει. Διαφορετικά όχι εντάξει.
Ετσι και οι πουτάνες όσον αφορά τους "άλλους"" ας πηγαίνουν με άλλες πουτάνες να ενισχυθεί και το επάγγελμα όσον όμως αφορά τον ""δικό"" τους άνθρωπο δεν είναι δυνατόν να πηγσίνει με άλλες γυνσίκες πουτάνες η όχι. Λειτουργούν δηλαδή ατομικά σσν γυναίκες σε αυτό το θέμσ.Αν προσθέσεις στην εξίσωση ότι ως γυνσίκες είναι γενικά ζηλιάρικα πλάσμστα απέναντι στις όμοιές τους το μίγμα γίνετσι εκρηκτικό.

Κάποιες εκλογικεύσεις που σου δίνουν του τύπου συτή είνσι η δουλειά μου κσι δεν μπορώ νσ κάνω αλλοιώς είνσο του κόλου. Η ουσία είνσι η παραπάνω.

Το έχω ζήσει γιατί είχα παλιά σψέση με στριπτιζού. Κσι ήτσν η ίδισ κατάσταση.
Είναι ένας απο τους κύρους λόγους που υγιής σχέση με γυναίκα του χώρου δεν είναι εφικτή. Με πρώην του χώρου είνσι.Οι πολύ έξυπνες γυναίκες του χώρου αν βυούν κάποιο αξιόλογο άντρα να τις καψουρευθεί προσπαθούν άμεσα αν μπορούν να σταμστήσουν το εππάγελμα. Αν δεν είναι αξιόλογος τον κάνουν χορηγό αγαπούλη κσι τον αρμέγουν προσποιούμενες σε κάποια φάση ακόμη και σκηνές ζηλοτυπίας που απογειώνουν την αυτοπεποίθηση και τα έξοδα του χορηγού.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εχει να κσνει με το πως διαφοροποιούμε όλοι τον εαυτό μαε από τους άλλους.
Τι εννοώ ??  Εμείς οι άντρες χαρόμαστε να χρησιμοποιούμε πουτάνες, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα δεχόμασταν συγγενικό μας γυναικείο πρόσωπι να είναι πουτάνα. Οσο κστι ""άσχημο"" δεν μσς αφορά άμεσα η έμεσα όλσ εντάξει. Διαφορετικά όχι εντάξει.
Ετσι και οι πουτάνες όσον αφορά τους "άλλους"" ας πηγαίνουν με άλλες πουτάνες να ενισχυθεί και το επάγγελμα όσον όμως αφορά τον ""δικό"" τους άνθρωπο δεν είναι δυνατόν να πηγσίνει με άλλες γυνσίκες πουτάνες η όχι. Λειτουργούν δηλαδή ατομικά σσν γυναίκες σε αυτό το θέμσ.Αν προσθέσεις στην εξίσωση ότι ως γυνσίκες είναι γενικά ζηλιάρικα πλάσμστα απέναντι στις όμοιές τους το μίγμα γίνετσι εκρηκτικό.

Κάποιες εκλογικεύσεις που σου δίνουν του τύπου συτή είνσι η δουλειά μου κσι δεν μπορώ νσ κάνω αλλοιώς είνσο του κόλου. Η ουσία είνσι η παραπάνω.

Το έχω ζήσει γιατί είχα παλιά σψέση με στριπτιζού. Κσι ήτσν η ίδισ κατάσταση.
Είναι ένας απο τους κύρους λόγους που υγιής σχέση με γυναίκα του χώρου δεν είναι εφικτή. Με πρώην του χώρου είνσι.Οι πολύ έξυπνες γυναίκες του χώρου αν βυούν κάποιο αξιόλογο άντρα να τις καψουρευθεί προσπαθούν άμεσα αν μπορούν να σταμστήσουν το εππάγελμα. Αν δεν είναι αξιόλογος τον κάνουν χορηγό αγαπούλη κσι τον αρμέγουν προσποιούμενες σε κάποια φάση ακόμη και σκηνές ζηλοτυπίας που απογειώνουν την αυτοπεποίθηση και τα έξοδα του χορηγού.
:thumbsup: Συμφωνώ. Δες όμως και την πλευρά του άντρα. Ποιος είναι καλύτερος? Αυτός που πέφτει στην παγίδα της καψούρας και πιστεύει ότι αφού παράτησε το επάγγελμα γι΄αυτόν όλα καλά ή ο αγαπούλης χορηγός που αν τα έχει μετρήσει και έχει δει ότι τον συμφέρει να γαμάει όποτε και όσο γουστάρει και τελικά η χορηγία να του κοστίζει λιγότερο?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φυσικά, εγώ τις αγαπώ τόσο πολύ γι' αυτό που κάνουν σε βαθμό παρεξηγήσεως. Έχω όμως μέσα μου και τεράστιο εγωισμό. Είναι θέμα εγωισμού, ας πούμε, το ότι έχω πάνω από 3 χρόνια να τραβήξω μαλακία. Προσωπικά το βρίσκω τραγικό να κοιμάμαι με μια γυναίκα που γαμιέται κάθε μέρα με 30-40 άντρες. Το σεξ άντε να γίνεται 1-2 φορές κατά μέσο όρο την ημέρα - και πολύ λέω. Τον υπόλοιπο χρόνο θα τον περνάς με αγκαλίτσες, χαδάκια και ερωτόλογα με μια γυναίκα που τη γαμάνε 30-40 άντρες την ημέρα. Την ιερόδουλη με την οποία τα "έφτιαξε" πρόσφατα γνωστό μέλος του σάιτ, ο προηγούμενος αγαπητικός της την πήγαινε στη "δουλειά" της με το αμάξι του κάθε μέρα. Εσύ πώς θα ένιωθες να πήγαινες κάθε μέρα τη γκόμενά σου για να τη γαμήσουν 40 άντρες? Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι αυτές από σένα δεν θέλουν τόσο το σεξ όσο τη συναισθηματική κάλυψη. Εσύ μπορείς να προσφέρεις συναισθηματική κάλυψη σε μια γυναίκα που γαμιέται κάθε μέρα με 40 άντρες? Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί: 1)είμαι εγωιστής και 2)δεν είμαι υποκριτής.

αυτό κάλλιστα θα μπορούσα να το είχα γράψει και γώ , σχεδόν χωρίς καμμία αλλαγή  ;)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:thumbsup: Συμφωνώ. Δες όμως και την πλευρά του άντρα. Ποιος είναι καλύτερος? Αυτός που πέφτει στην παγίδα της καψούρας και πιστεύει ότι αφού παράτησε το επάγγελμα γι΄αυτόν όλα καλά ή ο αγαπούλης χορηγός που αν τα έχει μετρήσει και έχει δει ότι τον συμφέρει να γαμάει όποτε και όσο γουστάρει και τελικά η χορηγία να του κοστίζει λιγότερο?
Η κουβέντα που ανοίγεις είναι μεγάλη. Συνοπτικά θα σου πώ ότι η σπάντηση είναιη εξής. Εξαρτάται τι θέλεις και πόσο μάγκας είσαι.
Το ότι ως αγαπούλης χορηγός θα περνάς καλά δεν είναι και τόσο δεδομένο. Δεν έχεις να κάνεις με μυξοπαρθένες. Οι γυναίκες αυτές είνσι σκληρές δοκιμασμένες  φιλοχρήματες κσι συνήθως πολύ όμορφες. Δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς.Εχει τύχει να δώ ανθρώπους μέτριας οικονομικής κατάστασης να ξεπουπουλιάζονται απο επαγγελματίες του χώρου. Γενικά πιστεύω ότι η χορηγία είνσι ασύμφορη οικονομικσ. Πιστεύω στην άμεση κσθαρή αγορά υπηρεσιών στο χώρο. Είσαι ερασιτέχνης δεν θα νικήσεις την επαγγελμστία του χώρου αν το δείς και καλά ανταγωνισυικά και μάγκικσ.

Το πρώτο μέρος της απάντησης έχει νσ κάνει μετο τι θέλεις να κάνεις με μια πρώην του χώρου. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει οικογένειες με πρώην του χώρου.Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φσίνετσι μια τετοια επιλογή μαλακία. Αλλά για δες την άλλη πλευρά. Είσαι μέτριος σπο πλευρσς εμφανισης και λίγο κάτω του μετρίου από πλευράς οικονομικής κστάστασης.

Και έχεις μια γυναίκα πανέμορφη Να σου δηλώνει ερωτευμένη μαζί σου.Αν και επιμένω  ΑΝ ο έρωτας δεν αποδειχθεί φούμαρο ( πράγμα σπάνιο ) και επιπλέον βλέπεις ότι η τύπισα είναι και αρκετά έξυπνη και σχετικά καλόβολη σα χαρακτήρας χωρίς πολλές απιτήσεις. Τότε έλα να μου πεις αν δε σου μπει ο διάβολος να το δείς δοβαρά μαζί της εφόσιν βέβαια τα παρατήσ ει άμεσα. Πίστεψε με δεν είναι εύκολο.Το έζησα και ξέρω.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει οικογένειες με πρώην του χώρου.Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φσίνετσι μια τετοια επιλογή μαλακία. Αλλά για δες την άλλη πλευρά. Είσαι μέτριος σπο πλευρσς εμφανισης και λίγο κάτω του μετρίου από πλευράς οικονομικής κστάστασης.
εγω θα σταθω σε αυτο μονο!
Μηπως αυτοι που εχουν κανει οικογενειες με γυναικες (πρωην) του <χωρου> ειναι και ατομα του ιδιου-παρομοιου συναφιου???

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εγω θα σταθω σε αυτο μονο!
Μηπως αυτοι που εχουν κανει οικογενειες με γυναικες (πρωην) του <χωρου> ειναι και ατομα του ιδιου-παρομοιου συναφιου???
Δεν έχω στατιστικά στοιχεία φίλε. Αυτό όμως που μπορώ να σου πώ απο προσωπική εμπειρία είναι ότι διάθεση συτών των γυνσικών   σε ένα τέτοιο σενάριο είνσι νσ ξεκόψουν εντελώς από το ""χώρο"" όχι μόνο σε επίπεδο προσώπων αλλά ακόμη και σε γεωγραφικό πλαίσιο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δεν έχω στατιστικά στοιχεία φίλε. Αυτό όμως που μπορώ να σου πώ απο προσωπική εμπειρία είναι ότι διάθεση συτών των γυνσικών  σε ένα τέτοιο σενάριο είνσι νσ ξεκόψουν εντελώς από το ""χώρο"" όχι μόνο σε επίπεδο προσώπων αλλά ακόμη και σε γεωγραφικό πλαίσιο.
ουτουσιαλως καποια στιγμη θα σε φτυσει το συστημα ! θες δεν θες !
στατιστικα ουτε εγω εχω να σου πω αλλα οι περισσοτερες τα μπλεκουν με ατομα του συναφιου τους ! στα ιδια κυβικα λιγο πολυ !

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Η κουβέντα που ανοίγεις είναι μεγάλη. Συνοπτικά θα σου πώ ότι η σπάντηση είναιη εξής. Εξαρτάται τι θέλεις και πόσο μάγκας είσαι.
Το ότι ως αγαπούλης χορηγός θα περνάς καλά δεν είναι και τόσο δεδομένο. Δεν έχεις να κάνεις με μυξοπαρθένες. Οι γυναίκες αυτές είνσι σκληρές δοκιμασμένες  φιλοχρήματες κσι συνήθως πολύ όμορφες. Δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς.Εχει τύχει να δώ ανθρώπους μέτριας οικονομικής κατάστασης να ξεπουπουλιάζονται απο επαγγελματίες του χώρου. Γενικά πιστεύω ότι η χορηγία είνσι ασύμφορη οικονομικσ. Πιστεύω στην άμεση κσθαρή αγορά υπηρεσιών στο χώρο. Είσαι ερασιτέχνης δεν θα νικήσεις την επαγγελμστία του χώρου αν το δείς και καλά ανταγωνισυικά και μάγκικσ.

Το πρώτο μέρος της απάντησης έχει νσ κάνει μετο τι θέλεις να κάνεις με μια πρώην του χώρου. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει οικογένειες με πρώην του χώρου.Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φσίνετσι μια τετοια επιλογή μαλακία. Αλλά για δες την άλλη πλευρά. Είσαι μέτριος σπο πλευρσς εμφανισης και λίγο κάτω του μετρίου από πλευράς οικονομικής κστάστασης.

Και έχεις μια γυναίκα πανέμορφη Να σου δηλώνει ερωτευμένη μαζί σου.Αν και επιμένω  ΑΝ ο έρωτας δεν αποδειχθεί φούμαρο ( πράγμα σπάνιο ) και επιπλέον βλέπεις ότι η τύπισα είναι και αρκετά έξυπνη και σχετικά καλόβολη σα χαρακτήρας χωρίς πολλές απιτήσεις. Τότε έλα να μου πεις αν δε σου μπει ο διάβολος να το δείς δοβαρά μαζί της εφόσιν βέβαια τα παρατήσ ει άμεσα. Πίστεψε με δεν είναι εύκολο.Το έζησα και ξέρω.
Δεν το συζητώ. Από πλευράς μου δεν υπάρχει θέμα οικογένειας με κάποια του χώρου. Νομίζω ότι πρέπει να είσαι εκτός από μέτριος και πολύ ευάλωτος συναισθηματικά για να το κάνεις αυτό. Μιλάω για σχέση ''αγαπούλη χορηγού'' και μπορώ να σου πω δικές μου εμπειρίες για να καταλάβεις τι εννοώ κάποια στιγμή. Έρωτας με τέτοια γυναίκα που περιγράφεις είναι 100% φούμαρο κατά τη γνώμη μου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
συμφωνούμε , δε νομίζω ότι υπάρχει διαφωνία επι της ουσίας.

όμως παρ'όλ'αυτά , υπο το πρίσμα του ηδονισμού που βλέπω τα πράγματα,
έχει συμβεί να υπάρξει μονήρης επαφή με καυλωμένη πουτάνα και με καυλωμένη μη πουτάνα
και το μόνο που έγινε ήταν να τελειώσω γρηγορότερα απο την καύλα, οπότε μάλλον
αυτό δεν εντάσσεται στον έρωτισμό ακόμα και αν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή απο τον "άλλο"...

αν κάποια όμως (απο ατύχημα) είναι ερωτευμένη μαζί σου , θα σου κολλήσει και θα σου στερήσει τον ηδονισμό με άλλα
"αντικείμενα" , είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα ενδεχόμενα

Σε κάποια σημεία συμφωνούμε.Δεν θα το ανσλύσω περισσότερο γιατί κάποιο γίδι με είπε αμπελοφιλόσοφο επειδή μου σρέσει να σκέπτομαι.

Θα σου δώσω σπλά μια φιλική συμβουλή. Αν τύχει στη ζωή σου να βρείς μια γυναίκσ που πέρα απο τη σεξουαλική έλξη νοιώθεις καλά να λές μαλακίες μαζί της.Ενα γυνσικείο φιλσράκιδηλσδή. Τότε μη το αφήσεις είναι κάτι σπάνιο που μπορεί να σου δώσει αρκετά πράγματα.Κσποιοι το κυνηγούν μια ζωή και δεν τους κάθεται.

Το ενδεχόμενο αυτό δεν θα περιορίσει την ηδονιστική προσέγγισή σου στη ζωή εφόσον αυτή εκδηλώνεται με διακριτικότητα.

Πίστεψέ με οι περισσότεροι έξυπνοι άνθρωποι αυτό κάνουν.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
για πια οικονομική εκμετάλλευση μιλάς ρε κλώνε οι 10 από τους 14 που παίξαμε είμαστε μελόι και εδώ πρόσεχε τη γραφεις εκτίθεσαι τη σχέσει έχει η επισκεψιμότητα μονο αν βγάζεις λεφτά από το sait θα το σκεφτόσουνα αυτό
τον έκαψες τον κλώνο σου τύπε όχι πως δεν σε είχαν πάρει χαμπάρι αλλα λέμε τώρα

Ντροπή σας να εκμεταλλεύεστε άρρωστο άνθρωπο. Τίποτε άλλο.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οτι αυτοί συγχωρούνται αν πούνε μια μαλακια παραπάνω γιατι υπαρχει γνωριμία και εχω καταλάβει τα υπέρ και τα κατα τους και κατα συνέπεια σε ελάχιστο βαθμό και την ψυχοσύνθεση τους  και μπορω να τους δικαιολογήσω με χίλιους δυο διαφορετικούς τρόπους

Χίλιους δυο διαφορετικούς τρόπους βρίσκει ο άνθρωπος για να εξαπατήσει τον εαυτό του όταν του είναι δυσάρεστη η αλήθεια.

Ακριβώς όταν γνωρίζεις κάποιον και σε γνωρίζει είναι αδικαιολόγητη η χρησιμοποίηση και η έλλειψη σεβασμού... Μόνος σου το είχες γράψει, το ξέχασες;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κουνια που σε κουναγε...
Ουτε χαλαρες ειναι, ουτε ακομπλεξαριστες και κυριως εκτος μπουρδελου πιστεψε με δεν ειναι καθολου προσιτες

Περνα μια βολτα απ τη Φυλης γυρω στις 5 το απογευμα που αλλαζει η βαρδια, βρες μια πορνη και προσπαθησε να της μιλησεις.

...και μετα ελα να μας γραψεις την εμπειρια σου  :grin:
μπορει να εχεις δικιο.μαλλον θα ειναι η ιδεα μου

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
συμφωνω και εγω μαζι σας.αλλα που αλλου να ψαξει καποιος για γκομενα? Επισης πως ξεπερνα καποιος το γεγονος οτι ειναι μονος του χωρις ταιρι?

ειναι απλο. κλεινεις τον υπολογιστη. κανεις ενα μπανακι, ντυνεσαι, περνεις τηλ τους(τον) φιλους σου και βγαινεις. χαλαρα και ωραια. ευγενικά και ομορφα. ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι με τετοιο mood θα ερθουν και οι κοπελες και οι γνωριμιες και οι παρεες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ειναι απλο. κλεινεις τον υπολογιστη. κανεις ενα μπανακι, ντυνεσαι, περνεις τηλ τους(τον) φιλους σου και βγαινεις. χαλαρα και ωραια. ευγενικά και ομορφα. ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι με τετοιο mood θα ερθουν και οι κοπελες και οι γνωριμιες και οι παρεες.
  :2funny: λες ε?

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
συμφωνω και εγω μαζι σας.αλλα που αλλου να ψαξει καποιος για γκομενα? Επισης πως ξεπερνα καποιος το γεγονος οτι ειναι μονος του χωρις ταιρι?

εχει πονεσει το κεφαλι μου με τις μαλακιες που διαβασα.....οι γυναικες σαφως καυλωνουν και αγαπουν το σεξ αλλα υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα¨...πρωτα πρεπει να της γαμησεις το κεφαλι και μετα το σωμα και μεχρι να το καταλαβουν αυτο καποιοι αντρες θα θεωρουν τις γυναικες ανοργασμικες...οσο για το οτι καποιοι δεν βρισκουν γκομενα,ναι φιλε μου εαν εσυ γουσταρεις το γκομενακι διμετρη μουναρα και εσυ εισαι σα σκατα μονος σου θα εισαι για μια ζωη,το θεμα ειναι να εχεις αυτογνωσια και να ζητας κατι αναλογο με αυτο που δινεις τα υπολοιπα ειναι αμπελοφιλοσοφιες... :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εχει πονεσει το κεφαλι μου με τις μαλακιες που διαβασα.....οι γυναικες σαφως καυλωνουν και αγαπουν το σεξ αλλα υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα¨...πρωτα πρεπει να της γαμησεις το κεφαλι και μετα το σωμα και μεχρι να το καταλαβουν αυτο καποιοι αντρες θα θεωρουν τις γυναικες ανοργασμικες...οσο για το οτι καποιοι δεν βρισκουν γκομενα,ναι φιλε μου εαν εσυ γουσταρεις το γκομενακι διμετρη μουναρα και εσυ εισαι σα σκατα μονος σου θα εισαι για μια ζωη,το θεμα ειναι να εχεις αυτογνωσια και να ζητας κατι αναλογο με αυτο που δινεις τα υπολοιπα ειναι αμπελοφιλοσοφιες... :grin:
σωστα τα λες.οντως οι γυναικες ειναι εγκεφαλικα πλασματα.θελουν να τους διεγειρεις τη φαντασια πρωτα και μετα το σωμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom