LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
οσο καυλωνουν οι χωριατες στα χωρια οταν σπρωχνουν τις προβατινες.
Τρατζικ
οσο καυλωνουν οι χωριατες στα χωρια οταν σπρωχνουν τις προβατινες.
οι γυναικες δεν καυλωνουν οσο ο αντρας.καποιες φαρμακευτικες εταιριες προσπαθουσαν να φτιαξουν ενα φαρμακο για να βελτιωσουν τη λιμπιντο της γυναικας αλλα αποτυχαν.ειχε μιλησει και ο ασκητης για αυτο το θεμα λεγωντας οτι οι γυναικες δεν εχουν ορεξη για σεξ και οτι ειναι καλο ο αντρας να παρει μια γυναικα 10με15 χρονια νεοτερη για να ταιριαζουν βιολογικα και να κρατησει ο γαμος
το προβλημα το εχουν ολοι οι ελληνες σχεδον.δεν ειναι μονο δικο μου προβλημα.δεν με απασχολουν οι ματσωμενες ουτε τα μοντελα.αποδειξες ξανα πως οι γυναικες δεν ψαχνουν σεξ με τα γραπτα σου.οι γυναικες ψαχνουν αποκαταστατες.επισης για την εμφανιση που λες.ασχολουμαι με τον αθλητισμο πολλα χρονια και εχω δει ποσο σημασια δινουν οι γυναικες στους γυμνασμενους.καμια σε πληροφορω δεν δινουν
Οποιος δεν συμφωνει μαζι σου εχει προβλημα δηλαδηΕ βέβαια !! Σε γυμνασμένους που τους έχει όμως κλωτσήσει γαιδούρι στο κεφάλι σαν και σένα τισημασία να δώσουν?? Ιδίως αν στη φάση της γνωριμίας σας τους εκθέσεις τις θεμελιώδεις σου απόψεις περί ασεξουαλίκότητας των γυναικών θα σου δώσουν τεράστια σημασία.
οι χωριατες στα χωρια οταν σπρωχνουν τις προβατινες.
κρις33 ελα εδω στα χωρια μου στα σερρας εχουμε πολλες προβατινες να σπρωξεις!!!τα ερωτικά σου πρότυπα έτσι; έλα, παραδέξου το.
Οποιος δεν συμφωνει μαζι σου εχει προβλημα δηλαδη
δεν με απασχολει να συμφωνησεις μαζι μου.ουτως η αλλως ο μεγαλυτερος σεξολογος της ελλας ασκητης εχει συμφωνησει μαζι μου.και πολυ αλλη σοβαροι ψυχιατροι ασπαζονται την γνωμη μου.Οποιος δεν συμφωνεί μαζί μου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Οποιος όμως διαφωνεί με τους πάντες όπως εσύ προφανώς έχει πρόβλημα. Αλλά ξέχασα έχεις τους φίλους σου με τους δυο γάμους και τις 300 πουτάνες έκαστος με τους οποίους συμφωνείς.
Ουσιαστικά για αυτό μπαίνεις και καταστρέφεις όλα τα threads με τις ίδιες συνεχώς μαλακίες. Ψάχνεις απεγνωσμένα να βρείς καποιον να συμφωνήσει με τις μαλακίες στις οποίες έχεις κολήσει. Δεν θα βρείς. Η και να βρείς τελικά στο ψιλό θα σε έχουν πάρει.
ΞΥΠΝΑ. GET A LIFE !!!
Kαλα οι ψυχιατροι στους τρελους λενε παντα ναι,γνωστο ειναι αυτοδεν με απασχολει να συμφωνησεις μαζι μου.ουτως η αλλως ο μεγαλυτερος σεξολογος της ελλας ασκητης εχει συμφωνησει μαζι μου.και πολυ αλλη σοβαροι ψυχιατροι ασπαζονται την γνωμη μου.
για να καταλάβεις πόσο άσχετο και ακοινώνητο μαλάκα σε έχει κάνει η αποκλειστική παράτριψη/μαλάκυνση εντός μπουρδέλων.
η πραγματικότητα είναι οτι ένας άνδρας δεν μπορεί να γαμήσει μια γυναίκα αν δεν καβλώσει και δεν καβλώνει αν δεν την γουστάρει έστω και λίγο (εξαιρούνται psycho που βιάζουν γιαγιάδες 80 ετών και φαντάροι εν καιρώ πολέμου) ενώ μια γυναίκα μπορεί μια χαρά να γαμηθεί με έναν άνδρα που σιχαίνεται (και εννοείται, χωρίς να χρειάζεται να καβλώσει).
δεν με απασχολει να συμφωνησεις μαζι μου.ουτως η αλλως ο μεγαλυτερος σεξολογος της ελλας ασκητης εχει συμφωνησει μαζι μου.και πολυ αλλη σοβαροι ψυχιατροι ασπαζονται την γνωμη μου.
Εσύ κυρίως και δευτερόντως ό Ασκητής, ο Φρόιντ, ο Καρλ Γιούνκ και διάφοροι άλλοι θεωρητικοί του σεξ, έχετε εν χορώ τεκμηριώσει ότι όλες ( μα όλες ) οι γυναίκες είναι ανοργασμικές.
Τη πιθανότητα να μη ξέρεις πως να γαμίσεις μια γυναίκα την έχεις ποτέ σκεφθεί ??
Δεν ασχολούμαι πια με τη πάρτη σου. Βαρέθηκα. Συνέχισε να τρολάρεις τις μαλακίες σου. Ρεζίλι γίνεσαι.
Αλλά ξεχασα η ιστορία θα σε κατατάξει σύντομα δίπλα στο Φρόιντ.
γιατί είπα εγώ κάτι διαφορετικό ρε παπαρόπουλε ?
άλλο να γαμηθεί μια γυναίκα και άλλο καυλώσει
το ότι με βρίζεις και άρα είμαι διαφορετικός απο τον μέσο μαλάκα σαν και του λόγου σου
με ενθαρρύνει πολύ
ρε κακόμοιρε τι μάθημα και τι ένσταση θα μπορούσες να κάνεις εσύ σε μένα ?
μόνο για τη διασκέδαση μου χρησιμευεις
Παιδιά υπάρχουν γυναίκες τόσο αχόρταγες που αν δεν τις γαμήσεις 3 φορές σε μία ώρα δε σε αφήνουν να φύγεις. Το έχω πάθει... Σημείωση: Δεν ήταν Ελληνίδα, αλλά Ρωσίδα. Άς μην τις βάζουμε λοιπόν όλες στο ίδιο καζάνι.
Έχει πει ο Ασκητής τέτοιο πράγμα;