Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πάντως για να απαντήσω στον τίτλο του θρεντ...ένας γνωστός είχε κάνει σχέση για κάποιον καιρό με εκδιδόμενη. Την περίμενε τα βράδια να σχολάσει από το μπουρδέλο (μετά τις 12)για να βρεθούνε. Γαμήσι καλό έκανε και η κοπέλα (σύμφωνα με τα λεγόμενά του πάντα) του έκανε και δώρα. Είχαμε βγει και για καφέ όλοι μαζί. Απλά σαν μια σχέση σαν όλες τις άλλες που απλά ξέρεις ότι κάποτε (σύντομα) θα έχει ένα τέλος.
Τον ζήλευε;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτές συνήθως ζηλεύουν όσο πατάει ο ελέφαντας.

Κοίτα φίλε μου, τι να σου πω δεν ξέρω. Εγώ τέτοιες μόνο το 30άρι τους ακουμπούσα, έκανα τη δουλειά μου κι έφευγα κύριος. Αν ζηλεύει ή όχι πρόβλημά της. Δηλαδή ο γνωστός μου που την γαμούσαν τόσοι καθημερινά τι έπρεπε να κάνει;  :grin: Πάντως έχεις ένα δίκιο.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Κοίτα φίλε μου, τι να σου πω δεν ξέρω. Εγώ τέτοιες μόνο το 30άρι τους ακουμπούσα, έκανα τη δουλειά μου κι έφευγα κύριος. Αν ζηλεύει ή όχι πρόβλημά της. Δηλαδή ο γνωστός μου που την γαμούσαν τόσοι καθημερινά τι έπρεπε να κάνει;  :grin: Πάντως έχεις ένα δίκιο.
Εκεί είναι το οξύμωρο της υπόθεσης. Οι γυναίκες που πάνε με πολλούς, ζηλεύουν πολύ τους δικούς τους. Και γενικά, πουτάνες, στρίπερ, μασατζούδες είναι πάρα πολύ ζηλιάρες.

Επισκέπτης
Αυτοί που καταφέρνουν χωρίς πολλά πολλά να συνάπτουν "σχέσεις" με επαγγελματίες μια χαρά σχέσεις,φλερτ,σεξ κάνουν και εκτός.
Απλά με τις εργαζόμενες ξεκινάνε απ το σεξ.Οπότε αν είναι και καλό είναι μια πρώτη προσέγγιση εντυπωσιακή κι άμεση.Πολλοί με μεγάλη αυτοπεποίθηση για την σεξουαλική τους συμπεριφορά δεν εχουν κανένα κόμπλεξ απέναντι στις κοπέλες αυτές και οι επαγγελματίες τους γουστάρουν σαν πιο χορτάτους και πιο χαλαρούς.

Πολύ έξυπνο σκεπτικό.  :jerking:  To θέμα δεν είναι ότι ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ να συνάπτουν σχέσεις με επαγγελματίες αλλά ότι ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ να συνάπτουν σχέσεις με επαγγελματίες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πολύ έξυπνο σκεπτικό.  :jerking:  To θέμα δεν είναι ότι ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ να συνάπτουν σχέσεις με επαγγελματίες αλλά ότι ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ να συνάπτουν σχέσεις με επαγγελματίες.
για ποιο λογο να μην κανεις σχεσει με επαγγελματια? Δεν βρισκω τιποτα περιεργο στις πορνες.ειναι χαλαρες γκομενες ακομπλεξαριστες και πιο προσιτες σαν ατομα.

Επισκέπτης
Πολύ έξυπνο σκεπτικό.  :jerking:  To θέμα δεν είναι ότι ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ να συνάπτουν σχέσεις με επαγγελματίες αλλά ότι ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ να συνάπτουν σχέσεις με επαγγελματίες.
για ποιο λογο να μην κανεις σχεσει με επαγγελματια? Δεν βρισκω τιποτα περιεργο στις πορνες.ειναι χαλαρες γκομενες ακομπλεξαριστες και πιο προσιτες σαν ατομα.

Απ' ό,τι βλέπεις House of Fun στο θέμα αυτό δεν ταιριάζουμε τόσο.  :sunglasses:

Επισκέπτης

Eσύ ρε φίλε έχεις ένα πρόβλημα που φαίνεται ξεκάθαρα σε κάθε σου post: δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις το γεγονός ότι δεν έχεις γκόμενα. Είναι τραγικό να πηγαίνεις στα μπουρδέλα ψάχνοντας να βρεις γκόμενα. Πρέπει το θέμα να το δεις διαφορετικά. Γίνε φίλος με τη μοναξιά σου και ακολούθησε το νόμο του Picker.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εκεί είναι το οξύμωρο της υπόθεσης. Οι γυναίκες που πάνε με πολλούς, ζηλεύουν πολύ τους δικούς τους. Και γενικά, πουτάνες, στρίπερ, μασατζούδες είναι πάρα πολύ ζηλιάρες.

Γιατί όμως? Γιατί αυτές θεωρούν οτι "πάνε" με πολλούς στα πλαίσια δουλειάς, δεν συνδέονται με την πράξη, δεν υπάρχει υποκειμενική υπόσταση που λέμε στα νομικά. Συναισθηματικός σύνδεσμος, το κάνουν (ό,τι τέλος πάντων κάνουν) για τα λεφτά.

Δυστυχώς ένα πρόβλημα σε αυτή την ιστοσελίδα (αλλά και εκτός αυτής) είναι οτι οι άνδρες δεν μπορούμε να καταλάβουμε την ψυχαναλυτικά περίπλοκη διάσταση και τις πολλές πτυχές του φαινομένου γυναίκα-πόρνη.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Eσύ ρε φίλε έχεις ένα πρόβλημα που φαίνεται ξεκάθαρα σε κάθε σου post: δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις το γεγονός ότι δεν έχεις γκόμενα. Είναι τραγικό να πηγαίνεις στα μπουρδέλα ψάχνοντας να βρεις γκόμενα. Πρέπει το θέμα να το δεις διαφορετικά. Γίνε φίλος με τη μοναξιά σου και ακολούθησε το νόμο του Picker.  :sunglasses:
ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο. αν τυχει γνωριμια γιατι να πω οχι?.εξαλου οι πορνες μου φαινονται πιο προσιτες ως ατομα.εσυ δεν εχεις εχεις νιωσει τιποτα παραπανω για μια πορνη εκτος του σεξουαλικου?

Επισκέπτης
ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο. αν τυχει γνωριμια γιατι να πω οχι?.εξαλου οι πορνες μου φαινονται πιο προσιτες ως ατομα.εσυ δεν εχεις εχεις νιωσει τιποτα παραπανω για μια πορνη εκτος του σεξουαλικου?

Φυσικά, εγώ τις αγαπώ τόσο πολύ γι' αυτό που κάνουν σε βαθμό παρεξηγήσεως. Έχω όμως μέσα μου και τεράστιο εγωισμό. Είναι θέμα εγωισμού, ας πούμε, το ότι έχω πάνω από 3 χρόνια να τραβήξω μαλακία. Προσωπικά το βρίσκω τραγικό να κοιμάμαι με μια γυναίκα που γαμιέται κάθε μέρα με 30-40 άντρες. Το σεξ άντε να γίνεται 1-2 φορές κατά μέσο όρο την ημέρα - και πολύ λέω. Τον υπόλοιπο χρόνο θα τον περνάς με αγκαλίτσες, χαδάκια και ερωτόλογα με μια γυναίκα που τη γαμάνε 30-40 άντρες την ημέρα. Την ιερόδουλη με την οποία τα "έφτιαξε" πρόσφατα γνωστό μέλος του σάιτ, ο προηγούμενος αγαπητικός της την πήγαινε στη "δουλειά" της με το αμάξι του κάθε μέρα. Εσύ πώς θα ένιωθες να πήγαινες κάθε μέρα τη γκόμενά σου για να τη γαμήσουν 40 άντρες? Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι αυτές από σένα δεν θέλουν τόσο το σεξ όσο τη συναισθηματική κάλυψη. Εσύ μπορείς να προσφέρεις συναισθηματική κάλυψη σε μια γυναίκα που γαμιέται κάθε μέρα με 40 άντρες? Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί: 1)είμαι εγωιστής και 2)δεν είμαι υποκριτής.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φυσικά, εγώ τις αγαπώ τόσο πολύ γι' αυτό που κάνουν σε βαθμό παρεξηγήσεως. Έχω όμως μέσα μου και τεράστιο εγωισμό. Είναι θέμα εγωισμού, ας πούμε, το ότι έχω πάνω από 3 χρόνια να τραβήξω μαλακία. Προσωπικά το βρίσκω τραγικό να κοιμάμαι με μια γυναίκα που γαμιέται κάθε μέρα με 30-40 άντρες. Το σεξ άντε να γίνεται 1-2 φορές κατά μέσο όρο την ημέρα - και πολύ λέω. Τον υπόλοιπο χρόνο θα τον περνάς με αγκαλίτσες, χαδάκια και ερωτόλογα με μια γυναίκα που τη γαμάνε 30-40 άντρες την ημέρα. Την ιερόδουλη με την οποία τα "έφτιαξε" πρόσφατα γνωστό μέλος του σάιτ, ο προηγούμενος αγαπητικός της την πήγαινε στη "δουλειά" της με το αμάξι του κάθε μέρα. Εσύ πώς θα ένιωθες να πήγαινες κάθε μέρα τη γκόμενά σου για να τη γαμήσουν 40 άντρες? Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι αυτές από σένα δεν θέλουν τόσο το σεξ όσο τη συναισθηματική κάλυψη. Εσύ μπορείς να προσφέρεις συναισθηματική κάλυψη σε μια γυναίκα που γαμιέται κάθε μέρα με 40 άντρες? Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί: 1)είμαι εγωιστής και 2)δεν είμαι υποκριτής.
και τη εγινε αμα την γαμανε πολλα ατομα?θα πρεπει αυτο καπως να με ενοχλει?φαντασου την δουλεια της σαν οποιαδηποτε αλλη δουλεια και θα δεις οτι δεν ειναι και τοσο τρομερη η κατασταση οσο φανταζει.η δουλεια της μενει στο μπουρδελο και δεν ερχεται μαζι στο σπιτι.

Επισκέπτης
και τη εγινε αμα την γαμανε πολλα ατομα?θα πρεπει αυτο καπως να με ενοχλει?φαντασου την δουλεια της σαν οποιαδηποτε αλλη δουλεια και θα δεις οτι δεν ειναι και τοσο τρομερη η κατασταση οσο φανταζει.η δουλεια της μενει στο μπουρδελο και δεν ερχεται μαζι στο σπιτι.

Α, καλά...  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εδώ κολλάει αυτό το ανέκδοτο:
Ήταν 2 γυναίκες και συζητούσαν για τις κόρες τους. Οπότε λέει η μια στην άλλη:

- Εμένα η κόρη μου είναι άτυχη η καημένη...Τα είχε φτιάξει πριν πέντε χρόνια με ένα γιατρό... Πολύ καλό παιδί, έρωτας σφοδρός, παντρευτήκανε, γάμος τρικούβερτος, τι να σου λέω, γλέντι φοβερό, αλλά στο δίμηνο χώρισε. Μετά τα έφτιαξε με ένα δικηγόρο πάρα πολύ καλό παιδί, ε είχε και λεφτά, τον παντρεύτηκε με όλες τις τιμές, γλεντήσαμε τρεις μέρες, αλλά χώρισε και μ΄ αυτόν. Αργότερα τα έφτιαξε με ένα μηχανικό παιδί μάλαμα, πολύ καλό, και λεφτά με ουρά... Ε, παντρευτήκανε και κάναμε ένα τραπέζι. Το θυμούνται ακόμα στο χωριό... Τι τα θες;... Και μ' αυτόν τα χάλασε... Και τέλος παντρεύτηκε με ένα από τα καλύτερα παιδιά της γειτονιάς, τρομερά καλοσυνάτο παιδί... Εκεί να δεις τι έγινε... Ο χαμός!! 400 καλεσμένοι και φύγανε στις εφτά το πρωί... Και μ' αυτόν όμως δεν τα πάνε καλά... Είναι στο διαζύγιο. Αλλά για πες μου και για την δικιά σου κόρη.

- Ε τι να πω και γω, και μας πουτάνα είναι, αλλά δεν το γλεντάμε κιόλας!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εδώ κολλάει αυτό το ανέκδοτο:
Ήταν 2 γυναίκες και συζητούσαν για τις κόρες τους. Οπότε λέει η μια στην άλλη:

- Εμένα η κόρη μου είναι άτυχη η καημένη...Τα είχε φτιάξει πριν πέντε χρόνια με ένα γιατρό... Πολύ καλό παιδί, έρωτας σφοδρός, παντρευτήκανε, γάμος τρικούβερτος, τι να σου λέω, γλέντι φοβερό, αλλά στο δίμηνο χώρισε. Μετά τα έφτιαξε με ένα δικηγόρο πάρα πολύ καλό παιδί, ε είχε και λεφτά, τον παντρεύτηκε με όλες τις τιμές, γλεντήσαμε τρεις μέρες, αλλά χώρισε και μ΄ αυτόν. Αργότερα τα έφτιαξε με ένα μηχανικό παιδί μάλαμα, πολύ καλό, και λεφτά με ουρά... Ε, παντρευτήκανε και κάναμε ένα τραπέζι. Το θυμούνται ακόμα στο χωριό... Τι τα θες;... Και μ' αυτόν τα χάλασε... Και τέλος παντρεύτηκε με ένα από τα καλύτερα παιδιά της γειτονιάς, τρομερά καλοσυνάτο παιδί... Εκεί να δεις τι έγινε... Ο χαμός!! 400 καλεσμένοι και φύγανε στις εφτά το πρωί... Και μ' αυτόν όμως δεν τα πάνε καλά... Είναι στο διαζύγιο. Αλλά για πες μου και για την δικιά σου κόρη.

- Ε τι να πω και γω, και μας πουτάνα είναι, αλλά δεν το γλεντάμε κιόλας!!!
καλο :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η απόλυτη λύση για σένα θα ήταν μια γκόμενα ψυχίατρος. Θα γινόσουν περδίκι σε μια εβδομάδα.Κάποια θυμάμαι σε ένα σήριαλ. Ψάξε το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom