γιαυτο το λογο ειπα οτι καποιοι δεν το εχουν.καπου πρεπει να πουμε και εμεις το καημο μας φιλε μου.
Γίνε πούστης ή τράβα σε μοναστήρι. Δεσμεύεις πολύτιμους πόρους του ίντερνετ.
γιαυτο το λογο ειπα οτι καποιοι δεν το εχουν.καπου πρεπει να πουμε και εμεις το καημο μας φιλε μου.
γυναικες με καμπυλες τις λενε οι φιλοι μου.απο οτι φαινεται οι 130κιλες εχουν πολλες επιλογες.σφαζονται οι αντρες στα ποδια τους αν κρινω απο το ποσο δυσκολες ειναιπω πω. Πολλά άτομα βλέπω να χαλάνε την πιάτσα. Υπάρχουν λελέδες που κάνουν και τα κινητά κρεοπωλεία να νιώθουν γκόμενες. Που φτάσαμε Θεέ μου.
Κοκκίνησα από ντροπή για πάρτυ τους. :-
Εσυ κάθεσαι και ακους τύπους σαν τον Λάκη? ωραια κριτική έχεις. Θα πας μπροστα
O Άλεξ όμως; Ε, αυτός είναι καλοπροαίρετος και ξέρει και από γκομενικά...
o ΑΛΕΞ θυμάμαι έψαχνε γκομενες απο εδω μέσα και προσπαθουσε να κανει σκηνικά. Καμια σοβαρότερη άποψη έχεις?
Ακόμα το κάνει! Καμακώνει ότι θηλυκό νικ υπάρχει. Ο Άλεξ, τύπε, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Στο ίντερνετ, στο δρόμο, στα δικαστήρια, παντού. Έχει πιο πολύ τεστοστερόνη και από αναβολιασμένο μποντιμπιλντερά
Είναι ωραίος τύπος ο Άλεξ τύπεΑκόμα το κάνει! Καμακώνει ότι θηλυκό νικ υπάρχει. Ο Άλεξ, τύπε, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Στο ίντερνετ, στο δρόμο, στα δικαστήρια, παντού. Έχει πιο πολύ τεστοστερόνη και από αναβολιασμένο μποντιμπιλντερά
Στο δρομο κάνουν καμακι οι απελπισμενοι. Στο Ιντερνετ κυκλοφορει πολυ σαβούρα και ψευτιά.
Στο δρομο κάνουν καμακι οι απελπισμενοι. Στο Ιντερνετ κυκλοφορει πολυ σαβούρα και ψευτιά.
δυσκολο να βγαλεις γκομενα απο εκει.το προσπαθουν φιλοι μου αρκετο καιρο και παλι τιποταΕσύ τύπε, από το φόρουμ του Cosmopolitan δεν χτύπησες κανα καλό γκομενάκι;
Πιρφόροι οι φίλοι σου τύπε;δυσκολο να βγαλεις γκομενα απο εκει.το προσπαθουν φιλοι μου αρκετο καιρο και παλι τιποτα
Μπολντη το γεγονος οτι δεν απαντας επιβεβαιωνει τις υποψιες μου
Σκεφτομαι να ανοιξω θρεντακι/ψηφοφορια να δουμε τι πιστευει η μπουρδελοκοινοτητα για σενα, αν εισαι παρθενος η οχι...
ατομα που ψαχνουν κατι παραπανω απο ενα χυσιμο του δεκαλεπτου φιλε ;).Πιρφόροι οι φίλοι σου τύπε;
Καληνυχτάκηδες δηλαδήατομα που ψαχνουν κατι παραπανω απο ενα χυσιμο του δεκαλεπτου φιλε ;).
Εκεί που το ψάχνουν το παραπάνω το μόνο που θα βρούν είναι χύσιμο του εικοσάλεπτου ( αν έχουν τραβήξει καμμιά πηχτή πριν !!! )ατομα που ψαχνουν κατι παραπανω απο ενα χυσιμο του δεκαλεπτου φιλε ;).
Καληνυχτάκηδες δηλαδή
Και αντί για 10-20 ευρώ θα τους στοιχήσει 50-60 ευρώΕκεί που το ψάχνουν το παραπάνω το μόνο που θα βρούν είναι χύσιμο του εικοσάλεπτου ( αν έχουν τραβήξει καμμιά πηχτή πριν !!! )
Ο μπόλντης καληνύχτας γράφει στο προφίλ του τύπε :SΟ καληνυχτάκιας,δεν γαμάει καθόλου τύπε... ;)