Mην το ανοιξεις αποτομα... κατσε να ετοιμασω την γάτα μου να αρχισει να κλαιει πρωτα
Γιατί σου τη λέει τόσο πολύ ο φίλος μου ο μπέμπας...?
Mην το ανοιξεις αποτομα... κατσε να ετοιμασω την γάτα μου να αρχισει να κλαιει πρωτα
Ειναι το αντιπαλο δεος.Θα πας τελικο;Θα χασετε απο τα παοκια.Γιατί σου τη λέει τόσο πολύ ο φίλος μου ο μπέμπας...?
αμα το εχεις δεν σου στοιχιζει τιποτα.Και αντί για 10-20 ευρώ θα τους στοιχήσει 50-60 ευρώ
Ειναι το αντιπαλο δεος.Θα πας τελικο;Θα χασετε απο τα παοκια.
:SΚαληνυχτάκιας
Ο καληνυχτάκιας κάνει τα πάντα για να κάνει
σεξ ή να τα φτιάξει με μια γυναίκα, αλλά στο
τέλος δεν καταφέρνει τίποτα. Με όπλο το ακριβό
του αμάξι, το μόνο που καταφέρνει είναι να
πηγαίνει βόλτες τις γυναίκες ελπίζοντας ότι
κάποια στιγμή θα τα καταφέρει να κάνει σεξ,
αλλά στο τέλος το μόνο που καταφέρνει είναι
εισπράττει καληνύχτες...
Ο καληνυχτάκιας είναι και εν δυνάμει
ποτεγαμήσης.
- Πολύ καλά περάσαμε Boldemort στο μπαρ, σε
ευχαριστώ πολύ, καληνύχτα...
- Καληνύχτα Μαρία...
Γιατί σου τη λέει τόσο πολύ ο φίλος μου ο μπέμπας...?
Γιατι δεν το έχει με τις γκομενες και τρεχει ολο σε ιεροδουλες
ρε καταραμενε το μουνι τι σχημα εχει ?Γιατι δεν το έχει με τις γκομενες και τρεχει ολο σε ιεροδουλες
δυσκολο να βγαλεις γκομενα απο εκει.το προσπαθουν φιλοι μου αρκετο καιρο και παλι τιποτα
Και εσύ και οι φίλοι σου είστε καμμένα χαρτιά. Και σε ερημονήσι να ναυαγήσετε με γκόμενες δεν υπάρχει ελπίδα. Θα προτιμήσουν να πηδηχτούν με τα σκυλόψαρα.
Τον Μπόλντη σε ποιά κατηγορία θα τον έβαζες;Σε κάποιες δε περιπτώσεις η γκόμενα τον παίρνει χαμπάρι οπότε φέρνει και τις φίλες της και κάνουν όλες μαζί βόλτες με το καληνυχτάκια σε ρόλο ταξιτζή. Τότε μιλάμε για τον παρεμφερή όρο του γκομενοβοσκού
Πες του τα ρε μυστη γιατι ΚΑΝΕΙ πως δεν με πιστευει
Τον Μπόλντη σε ποιά κατηγορία θα τον έβαζες;
το θεμα ειναι να προσπαθεις.ολο και κατι θα κατσει.Και εσύ και οι φίλοι σου είστε καμμένα χαρτιά. Και σε ερημονήσι να ναυαγήσετε με γκόμενες δεν υπάρχει ελπίδα. Θα προτιμήσουν να πηδηχτούν με τα σκυλόψαρα.
Πάντα ο επιμένων νικά τύπετο θεμα ειναι να προσπαθεις.ολο και κατι θα κατσει.
δεν μπορει φιλε που θα παει.θα κανεις ενα .δυο .τρια.χιλια καμακια. ολο και κατι θα κατσει.το θεμα ειναι να μην το βαζεις κατωΠάντα ο επιμένων νικά τύπε
Παίζει ρόλο και το δόλωμα τύπε που χρησιμοποιείςδεν μπορει φιλε που θα παει.θα κανεις ενα .δυο .τρια.χιλια καμακια. ολο και κατι θα κατσει.το θεμα ειναι να μην το βαζεις κατω