Γιατι το λες αυτο φιλε gianevan???
Δηλαδη?
Αρκετοι εχω διαβασει περασαν μια χαρα και μετα αντε γεια. Αρκει βεβαια να ξερουν που βαδιζουν καλα, πολυ καλα.
Ρε τύπε μιλάμε για ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
Όσα και να ξέρεις και να έχεις ζήσει εσύ αυτές ξέρουν (ή θα μάθουν γρήγορα) πολύ περισσότερα! Λες να τις πιάσεις εσύ κορόιδα;
Αυτή που ανέφερα την γνώρισα 2-3 μηνών πουτάνα ενώ εγώ είχα εμπειρία ετών στο σπορ, λογικό ήταν να ήξερα πιο πολλά από αυτήν στην αρχή. Να δεις όμως πόσο γρήγορα έμαθε την πουτανιά το άτιμο το κορίτσι!
Εξ άλλου είναι και ζήτημα ιδιοσυγκρασίας. Καμιά δεν γίνεται πουτάνα αν δεν έχει την εκμετάλλευση του άντρα στο αίμα της! ;)
Η εκμετάλλευση έχει έννοια κυρίως οικονομική βέβαια, που είναι και ο μοναδικός τους τελικός στόχος. Ωστόσο κάποιος μπορεί να "χρησιμοποιηθεί" στο ενδιάμεσο ως "προμότορας" και άμισθος νταβατζής, ακόμα και για να ζηλέψει κάποιος τρίτος τον οποίον έχει βάλει στο μάτι η πουτάνα να τον μαδήσει αλύπητα.
Το τελευταίο μου είχε επίσης συμβεί, όταν κάποια αλλοδαπή κατάλαβα ότι με "χρησιμοποιούσε" για να τιγκάρει στην καψούρα άλλον πελάτη της, τον οποίον και τελικά τον μάδησε αλύπητα με δήθεν "επενδύσεις" στην πατρίδα της.
Πως λέτε να φάει κάποια 50.000-100.000 από κάποιον καψούρη πελάτη; Ζητώντας του να της τα χαρίσει; Θα ξυπνήσει αμέσως και θα καταλάβει την απάτη. Ενώ αν του ζητήσει να μπει συνεταίρος σε μια "επικερδή" μπιζνα; ;)