την γνωρισες απο γραφειο ορ ηταν ανεξαρτητη ?
:
:
Ναι έχω κάνει και κατέληξε σε γάμο..
Ναι έχω κάνει και κατέληξε σε γάμο..
την γνωρισες απο γραφειο ορ ηταν ανεξαρτητη ?
:
τυπε είσαι ωραίος. ...Ναι έχω κάνει και κατέληξε σε γάμο..
Όχι τύπε από μπουρδέλο τη πήρα..
εδώ μου το χαλάς. ...και την σταμάτησες από την δουλειά?Όχι τύπε από μπουρδέλο τη πήρα..
εδώ μου το χαλάς. ...και την σταμάτησες από την δουλειά?
είσαι θεός. ..Οχι δε τη σταμάτησα την έβαλα διπλοβάρδιες
Οχι δε τη σταμάτησα την έβαλα διπλοβάρδιες
τυπε εμεις μιλαμε σοβαρα εδω λεμε τον πονο μας κ εσυ μας τρολαρεις...
είσαι θεός. ..
Τύπε να στη δώσω να τη περάσεις ένα χεράκι.. φιλική τιμή για σένα
τυπε μακαρι αλλά είμαι κάπως μακριά.Στη δίνω τύπε να τη δοκιμάσεις..
τυπε θα περάσεις ωραία. ...είναι μάστ για τον άνδρα η σχέση με βιζιταΣκοπεύω να κάνω μια τέτοια σχέση με βιζιτα. Ελπίζω μη φάω χυλόπιτα...
τυπε μακαρι αλλά είμαι κάπως μακριά.
Τύπε να στη δώσω να τη περάσεις ένα χεράκι.. φιλική τιμή για σένα
τυπε κεφαλονια,πρέπει να την βάλεις στο καράβι για να μου την στείλεις. ....Που εισαι τύπε;
τυπε κεφαλονια,πρέπει να την βάλεις στο καράβι για να μου την στείλεις. ....
...και μετα λενε οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν επαγγελματικες ευκαιριες.FΕγώ είχα κάνει παλιά σχέση με μια ουκρανη που δούλευε σε στούντιο, μια χαρά πέρασα με κάτι γαμίσία αεροπλανικα...αλλά μέχρι εκεί, όχι έρωτες και καούρες και ιστοριες για αγρίους. Μάλιστα όταν σταμάτησε τα στούντιο ήθελε να κάνει βίζιτες ανεξάρτητη και μου πρότεινε να κάνω τον νταβατζή της και σε κάποιες περιπτώσεις να δουλεύουμε ντουο για κάπου πελατες
Δεν το έκανα τότε γιατί λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων έφυγα από αθηνα
αν ειναι αυτη στο αβαταρ σου σιγουρα ...
τυπε εμενα δεν το παραδεχοταν οτι εκανε αυτη την δουλεια μου το επεζε κυρια και ειχαμε ντραβαλα πολλα ... και ο πουστης τοτε ειχα κανει κλωνο η μοναδικη φορα που εχω κανει κλωνο εδω και ανοιξα θεματακι με το καλιτεχνικο της ονομα ζητοντας πληροφοριες κριτικες και μεσω πμ κτλπ εμαθα πολλα ... χαμος ... δεν το τραβηξα πολυ ομως ψαρεψα 2-3 και μετα της τα εδειξα και πεσαν οι μασκες ... ομολογω οτι με βοηθησε πολυ τοτε το σιτε...