Νέα

Έχετε Άγχος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Νομίζω ότι είναι θέμα χαρακτήρα, ότι περνάει μέσω DNA, οπότε ξέρω ότι θα ξε-αγχωθώ μία και καλή όταν... :priest:
Ένας φίλος γιατρός παλιά μου είχε πει ότι δε μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος αλλά μπορείς σαφέστατα να το μειώσεις.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Ένας φίλος γιατρός παλιά μου είχε πει ότι δε μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος αλλά μπορείς σαφέστατα να το μειώσεις.
Σ'αυτό συμφωνώ. Πρώτο βήμα η αποδοχή. Και σιγά σιγά η αποδόμηση.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Oτι παιζει να μεινω μια ζωη εργενης  :grin:
Φίλε μου, αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Μη νομίζεις ότι μια σχέση θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Φυλακή είναι οι σχέσεις έτσι όπως την έχουνε δει οι γυναίκες σήμερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε μου, αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Μη νομίζεις ότι μια σχέση θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Φυλακή είναι οι σχέσεις έτσι όπως την έχουνε δει οι γυναίκες σήμερα.

Για να σε κάνει μια σχεση καλυτερο ανθρωπο πρεπει να μπλέξεις με καλυτερο ανθρωπο απο σενα βασικα αλλιως θα γεμισεις απωθημενα

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Λένε ότι αυτοί που αγχώνονται μην πεθάνουν, δεν ζουν το παρόν, δεν κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Για να σε κάνει μια σχεση καλυτερο ανθρωπο πρεπει να μπλέξεις με καλυτερο ανθρωπο απο σενα βασικα αλλιως θα γεμισεις απωθημενα
Δεν ξέρω αν προσωπικά έχω μπλέξει με καλύτερο άνθρωπο από μένα ή με χειρότερο. Άλλες φορές λέω το ένα κι άλλες το άλλο. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Ότι ο γάμος μου με έχει γεμίσει απωθημένα. Όχι πως δεν είχα, αλλά τώρα σπάω κοντέρ. :grin:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
To χειρότερο με το άγχος είναι πως προκαλεί εύκολα ψυχοσωματικά του τύπου "ευερεθιστο εντερο"(σπαστικη κολιτιδα δηλαδη) και διαφορα αλλα...
Και μετα ειναι θεμα χρονου να πεσεις με τα μουτρα στους ψυχιατρους  :headbang:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εγώ από μικρός ήμουν αγχώδης. Δεν το καταλάβαινα όμως. Νόμιζα ότι έτσι είναι όλοι. Όταν πήγα Λύκειο άρχισα να έχω πόνους στο στομάχι, στο μέρος της καρδιάς, αρκετούς πονοκεφάλους κλπ. Ένας-δυο γιατροί που επισκέφτηκα είπαν άγχος. Είναι κληρονομικό μας. Πατέρας αγχώδης πολύ. Ό,τι έβλεπα, αυτό έκανα, φαίνεται. Μέχρι που έκανα σχέση με μια τύπισσα και εκεί το άγχος μειώθηκε απίστευτα. Μόλις όμως το πράγμα άρχισε να γίνεται πιο σοβαρό, με αγάπες, τρυφερότητες, λουλου΄δια και τα τοιαύτα, το άγχος επανήλθε δριμύτερο και μάλιστα με περισσότερα ψυχοσωματικά. Ασφυκτιούσα. Ήθελα να φύγω αλλά δεν είχα τα κότσια. Μη σας τα πολυλογώ. Έκανα αρκετά λάθη στο παρελθόν και τώρα τα πληρώνω με αδικαιολόγητο άγχος. Πιστεύω όμως ότι έχω θέληση, τα πάω πολύ καλά, και θα το μειώσω όσο μπορώ περισσότερο.

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Ζήτω ο γραψααρχιδισμός  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ πολλές φορές αγχώνομαι ότι θα πάω τουαλέτα και θα ξεχάσω να πάρω κωλόχαρτο μαζί μου... :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κι εγώ έχω άγχος γενικά. Αφού καμιά φορά άμα δεν εχω άγχος αγχώνομαι :S

Stories