Νέα

Έχετε Άγχος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ο μπάφος είναι μια καλή λύση, όπως και το πιώμα,  χαλαρώνεις και τα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά

upload gifs

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.147
Πόντοι
1.406
Τυποι η καταπολεμηση του αγχους ειναι απλη,σηκωνεσαι μια μερα και αποφασιζεις οτι δεν το χρειαζεσαι αλλο στη ζωη σου,και το καταργεις.
Οπως λεει και ο dimmits( εε το αβαταρ του δηλαδη  :grin:) Οταν μεγαλωσω θα γινω Κυριλε  :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τυποι η καταπολεμηση του αγχους ειναι απλη,σηκωνεσαι μια μερα και αποφασιζεις οτι δεν το χρειαζεσαι αλλο στη ζωη σου,και το καταργεις.
Οπως λεει και ο dimmits( εε το αβαταρ του δηλαδη  :grin:) Οταν μεγαλωσω θα γινω Κυριλε  :rockon: :rockon:
:thumbsup: :headbang2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Η μονη λύση για την καταπολεμηση του αγχους, ειναι να κανεις διαρκως αυτα που σε αγχωνουν.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και θα αυξηθει 200% η δουλεια των ψυχολογων για τους συγγενεις των μπαφιάρηδων.

Οχι ρε μαν. μιλαμε ενα τσιγαρακι πριν πας για υπνο. ονειρα γλυκα και ξυπνας φρεσκος  :grin: :grin: :grin: :grin: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

ουτε χαπια ουτε τιποτα.
ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα που μπορεις να παθεις ειναι να μην εχεις υπνο απο το στρες και φυσικα κανει τα παντα χειροτερα...

Οπωτε ενα τσιγαρακι ονειρα γλυκα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Σωστόοοος!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Οχι ρε μαν. μιλαμε ενα τσιγαρακι πριν πας για υπνο. ονειρα γλυκα και ξυπνας φρεσκος  :grin: :grin: :grin: :grin: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

ουτε χαπια ουτε τιποτα.
ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα που μπορεις να παθεις ειναι να μην εχεις υπνο απο το στρες και φυσικα κανει τα παντα χειροτερα...

Οπωτε ενα τσιγαρακι ονειρα γλυκα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Τρίχες. Αν κανεις ενα τσιγαρο καθε βραδυ, σε ενα-δυο χρονια θα εχεις την οψη του Γιαννακοπουλου του Παναθηναικου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Πιάνει. Το έχω δοκιμάσει.
Κι εγω. Και δεν ειναι μονο οτι φευγει το αγχος, αλλά νιωθεις και μεγαλη ικανοποιηση οτι το νικησες. Αποκτας αυτοπεποιθηση, νιωθεις οτι θα νικησεις και την επομενη αγχωτικη κατασταση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τρίχες. Αν κανεις ενα τσιγαρο καθε βραδυ, σε ενα-δυο χρονια θα εχεις την οψη του Γιαννακοπουλου του Παναθηναικου.
URL]]

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.147
Πόντοι
1.406
Βασικα με τα ναρκωτικα  μπορεις να κανεις παπαδες(η καταπολεμηση του αγχους ειναι το λιγοτερο),αλλα το θεμα ειναι οτι χρειαζεται ειδικη καθοδηγηση,τεχνικες,επιβλεψη κτλ.Να τα κανεις ετσι χυμα ειναι δωρον αδωρο,και οτι αποτελεσμα εχεις δεν θα μπορεις να το διαχειριστεις,και θα χαθει,και θα μεινει μονο η αναμνηση της νταγκλας

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παλι στα ακρα με πας. Οχι βρε ψυχη μου καθε μερα καθε βραδυ. οπωτε το εχεις αναγκη. μια μερα μια εβδομαδα...

Δεν ειναι πια ολα τοσο εθιστηκα....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κι εγω. Και δεν ειναι μονο οτι φευγει το αγχος, αλλά νιωθεις και μεγαλη ικανοποιηση οτι το νικησες. Αποκτας αυτοπεποιθηση, νιωθεις οτι θα νικησεις και την επομενη αγχωτικη κατασταση.
:jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
τον αλεξ τον αγχωνει μην τον βγαλουν μιστερ μαλακα φετος.....
Πλάκα μας κάνεις? Εγω ψηφιζα τον εαυτο μου τοτε. Και πηγατε και βγαλατε τον πορνοπαπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom