omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ο μπάφος είναι μια καλή λύση, όπως και το πιώμα, χαλαρώνεις και τα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά
upload gifs
upload gifs
τυπε γιατι βαζεις την φωτο μου?ο μπάφος είναι μια καλή λύση, όπως και το πιώμα, χαλαρώνεις και τα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά
upload gifs
Τυποι η καταπολεμηση του αγχους ειναι απλη,σηκωνεσαι μια μερα και αποφασιζεις οτι δεν το χρειαζεσαι αλλο στη ζωη σου,και το καταργεις.
Οπως λεει και ο dimmits( εε το αβαταρ του δηλαδη ) Οταν μεγαλωσω θα γινω Κυριλε
Η μονη λύση για την καταπολεμηση του αγχους, ειναι να κανεις διαρκως αυτα που σε αγχωνουν.Τυποι η καταπολεμηση του αγχους ειναι απλη,σηκωνεσαι μια μερα και αποφασιζεις οτι δεν το χρειαζεσαι αλλο στη ζωη σου,και το καταργεις.
και θα αυξηθει 200% η δουλεια των ψυχολογων για τους συγγενεις των μπαφιάρηδων.
ο μπάφος είναι μια καλή λύση, όπως και το πιώμα, χαλαρώνεις και τα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά
upload gifs
Σωστόοοος!Τυποι η καταπολεμηση του αγχους ειναι απλη,σηκωνεσαι μια μερα και αποφασιζεις οτι δεν το χρειαζεσαι αλλο στη ζωη σου,και το καταργεις.
Πιάνει. Το έχω δοκιμάσει.Η μονη λύση για την καταπολεμηση του αγχους, ειναι να κανεις διαρκως αυτα που σε αγχωνουν.
Τρίχες. Αν κανεις ενα τσιγαρο καθε βραδυ, σε ενα-δυο χρονια θα εχεις την οψη του Γιαννακοπουλου του Παναθηναικου.Οχι ρε μαν. μιλαμε ενα τσιγαρακι πριν πας για υπνο. ονειρα γλυκα και ξυπνας φρεσκος
ουτε χαπια ουτε τιποτα.
ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα που μπορεις να παθεις ειναι να μην εχεις υπνο απο το στρες και φυσικα κανει τα παντα χειροτερα...
Οπωτε ενα τσιγαρακι ονειρα γλυκα
Κι εγω. Και δεν ειναι μονο οτι φευγει το αγχος, αλλά νιωθεις και μεγαλη ικανοποιηση οτι το νικησες. Αποκτας αυτοπεποιθηση, νιωθεις οτι θα νικησεις και την επομενη αγχωτικη κατασταση.Πιάνει. Το έχω δοκιμάσει.
Τρίχες. Αν κανεις ενα τσιγαρο καθε βραδυ, σε ενα-δυο χρονια θα εχεις την οψη του Γιαννακοπουλου του Παναθηναικου.
παλι στα ακρα με πας. Οχι βρε ψυχη μου καθε μερα καθε βραδυ. οπωτε το εχεις αναγκη. μια μερα μια εβδομαδα...Τρίχες. Αν κανεις ενα τσιγαρο καθε βραδυ, σε ενα-δυο χρονια θα εχεις την οψη του Γιαννακοπουλου του Παναθηναικου.
Κι εγω. Και δεν ειναι μονο οτι φευγει το αγχος, αλλά νιωθεις και μεγαλη ικανοποιηση οτι το νικησες. Αποκτας αυτοπεποιθηση, νιωθεις οτι θα νικησεις και την επομενη αγχωτικη κατασταση.
Ομοιοπαθητική τύπε;Η μονη λύση για την καταπολεμηση του αγχους, ειναι να κανεις διαρκως αυτα που σε αγχωνουν.
τον αλεξ τον αγχωνει μην τον βγαλουν μιστερ μαλακα φετος.....
τυπε γιατι βαζεις την φωτο μου?
Απομυθοποιηση.Ομοιοπαθητική τύπε;
Πλάκα μας κάνεις? Εγω ψηφιζα τον εαυτο μου τοτε. Και πηγατε και βγαλατε τον πορνοπαπο.τον αλεξ τον αγχωνει μην τον βγαλουν μιστερ μαλακα φετος.....