Νέα

Έχετε Άγχος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
η πρακτική λύση κατά τη γνώμη μου είναι η κοινωνικότητα, οι φίλοι, το γέλιο και με λίγα λόγια να το ρίχνεις έξω βρε αδερφέ. Πολύ σημαντικό επίσης να ακούς και τις γνώμες των άλλων και να λες "ααα αυτός γιατί δε φοβάται τόσο πολύ όσο εγω; μήπως είμαι υπερβολικός τελικά;" Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι με ΙΨΔ είναι συνήθως μοναχικοί ή με περιορισμένο κοινωνικό περιβάλλον. Βρες, γνώρισε κόσμο, κοπέλες, πήγαινε ταξίδια με φίλους ή και μόνος ακόμα, άνοιξε τους ορίζοντές σου. Μετά θα σκέφτεσαι το μισό λεπτό ακάποτο και θα γελάς. Θα με θυμηθείς. Σου μιλάω εκ προσωπικής πείρας... ;)

Τα είπες όλα φίλε, η κοινωνικότητα είναι το αντίδοτο της μοναξιάς και του άγχους που αυτή προκαλεί .....  :thumbsup:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Θεωρείς δηλαδη οτι είναι εντελως παρανοικος ο φόβος μου?

Έτσι όπως τα περιγράφεις δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κολλήσει τίποτα.

Η εξέταση για HIV προκαλεί φόβο (και τρόμο ίσως) αλλά καλύτερα που την έκανες.

Γιατί διαφορετικά θα σε έτρωγε το άγχος και διάφορες σκέψεις  (έχω δεν έχω, θα πεθάνω, η ζωή μου τελείωσε κλπ κλπ).

Πρόσεχε βέβαια στο μέλλον!

Ασφαλές σεξ για υγιή ζωή.

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Δεν την έκανα ακόμα , εκεί είναι το θέμα! Δεν είχε νόημα να την κανω πριν τον εναμιση μηνα , 2 λεει το υπουργειο υγειας πλεον για ασφάλεια. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είναι ολα μια απλή ανάμνηση.
Μου έχει κάνει πολύ κακό ψυχολογικά όλο αυτο και ηταν η πρωτη φορά που συνέβη!
Εχω σκεφτεί μέχρι και να παω να βρω την κοπελα όταν δουλεύει και να την ρωτήσω! (τραβηγμενο ισως ,αλλα το σκεφτομαι)

Παντως κάνω τα πάντα να μην το σκεφτομαι , ξεαγχώνω τον εαυτο μου και βολταρουμε με φίλους συζητώντας άσχετα θεματα ωστε να ξεχνιέμαι.

ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό , αυτό έχω να προτείνω , σε τετοιου είδους αγχη. 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δεν την έκανα ακόμα , εκεί είναι το θέμα! Δεν είχε νόημα να την κανω πριν τον εναμιση μηνα , 2 λεει το υπουργειο υγειας πλεον για ασφάλεια. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είναι ολα μια απλή ανάμνηση.
Εχω σκεφτεί μέχρι και να παω να βρω την κοπελα όταν δουλεύει και να την ρωτήσω! (τραβηγμενο ισως ,αλλα το σκεφτομαι)

Παντως κάνω τα πάντα να μην το σκεφτομαι , ξεαγχώνω τον εαυτο μου και βολταρουμε με φίλους συζητώντας άσχετα θεματα ωστε να ξεχνιέμαι.

Θελω να πιστευω οτι δεν εισαι πανω απο 22 ετων.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

και για το το εργασιακο αγχος?
κι εκει καποτα προτεινεις?

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36

Πιθανότατα ΙΨΔ. Μήπως μεγάλωσες σε αυστηρό περιβάλλον; :think:

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οχι , δεν μπορώ να πώ αυστηρο , σε απολυτα συνηθισμενο οικ. περιβάλλον και συνεργάσιμο.
Δεν μπορώ να εξηγησω την εμμονη , το μόνο που με καθησυχάζει κάπως ειναι οτι ποτε κανείς δεν κολλησε HIV απο τετοια δραστηριότητα!

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
οχι , δεν μπορώ να πώ αυστηρο , σε απολυτα συνηθισμενο οικ. περιβάλλον και συνεργάσιμο.
Δεν μπορώ να εξηγησω την εμμονη , το μόνο που με καθησυχάζει κάπως ειναι οτι ποτε κανείς δεν κολλησε HIV απο τετοια δραστηριότητα!
Δεν είναι απαραίτητο το αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον. Μπορεί να υπάρχει κληρονομικότητα καταρχήν και δεύτερον μπορεί να μην είχες ποτέ πολλούς φίλους, πολλά κορίτσια, να σιχαινόσουν μικρόβια, μην ακουμπήσεις χειρολαβές πόμωλα παγκάκια κλπ. Διαβάζοντας το τι είναι ΙΨΔ βρήκες πράγματα που τα κάνεις? Σε προηγούμενό σου ποστ ανέφερες ότι ναι.

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι απαραίτητο το αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον. Μπορεί να υπάρχει κληρονομικότητα καταρχήν και δεύτερον μπορεί να μην είχες ποτέ πολλούς φίλους, πολλά κορίτσια, να σιχαινόσουν μικρόβια, μην ακουμπήσεις χειρολαβές πόμωλα παγκάκια κλπ. Διαβάζοντας το τι είναι ΙΨΔ βρήκες πράγματα που τα κάνεις? Σε προηγούμενό σου ποστ ανέφερες ότι ναι.

Βρηκα αρκετα κοινα στο πως σκεφτομαι τωρα μετα το περιστατικο , αλλα μεχρι τώρα ήμουν πολυ οκ στο θέμα καθαριότητας , καθολου αγχωτικός ή υποχονδριος.
Απο άποψη κοινωνικοτητας επισης πολυ δραστηριος , με μεγάλες και διαφορετικές παρεες.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Βρηκα αρκετα κοινα στο πως σκεφτομαι τωρα μετα το περιστατικο , αλλα μεχρι τώρα ήμουν πολυ οκ στο θέμα καθαριότητας , καθολου αγχωτικός ή υποχονδριος.
Απο άποψη κοινωνικοτητας επισης πολυ δραστηριος , με μεγάλες και διαφορετικές παρεες.

Συγγνωμη για την αδιακρισια, αλλα μηπως κανεις χρηση μαλακων ναρκωτικων (φουντας)? Γιατι η καθημερινη χρηση, αφηνει τετοια κουσουρια

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνωμη για την αδιακρισια, αλλα μηπως κανεις χρηση μαλακων ναρκωτικων (φουντας)? Γιατι η καθημερινη χρηση, αφηνει τετοια κουσουρια

Οχι φιλε μου , τιποτε απολυτως! Μα καλα , κανεις αλλον δεν εχει αγχωθει για ακαπωτη πιπα? Εστω και αν ηταν ελαχιστο το χρονικό διαστημα , μισο λεπτο περιπου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Οχι φιλε μου , τιποτε απολυτως! Μα καλα , κανεις αλλον δεν εχει αγχωθει για ακαπωτη πιπα? Εστω και αν ηταν ελαχιστο το χρονικό διαστημα , μισο λεπτο περιπου.
σ αρεσει να τυλιγεσε με χαρταετο και να χαιδευεις την ουρα του?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Εγώ είχα αγχωθεί μια φορά για μισό λεπτό από ακάποτη πίπα. Το ξέχασα όμως σύντομα με το γλυφομούνι.

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ είχα αγχωθεί μια φορά για μισό λεπτό από ακάποτη πίπα. Το ξέχασα όμως σύντομα με το γλυφομούνι.

Για ιεροδουλη μιλαμε πάντα? Ακαποτο και καπακια γλυφομούνι? Ειναι δυνατος ο τυπος...

ΔΕΝ!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Φίλε Valerius καταλαβαίνω ότι σου προκαλεί τρόμο το γεγονός ότι θεωρείς ότι μπορείς να έχεις κολλήσει.

Αλλά σου λέω ότι δεν έχεις τίποτα, απλά το άγχος ενδεχόμενης μόλυνσης σε έχει αγχώσει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχεις.

Όποιος κάνει ακάποτα και γλυφομούνια είναι στα μπουρδέλλα παίζει ρώσικη ρουλέτα.

Βεβαίως η ζωή του καθενός του ανήκει και μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις γιατί και εγώ όταν είχα κάνει την εξέταση (είχα κολλήσει από τις επισκέψεις σε οίκους/στούντια από κοπέλλα επαγγελματία κάτι ΣΜΝ ευτυχώς δερματικά) είχα χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο μου.

Αλλά πάντως το καλύτερο για κάποιον είναι να ξέρει, διαφορετικά θα πεθάνει από το άγχος.

Και στην χειρότερη να αρχίσει αντιρετροική αγωγή , είναι πλέον μια μακροχρόνια νόσος.

Αλλά 100% δεν είναι η δική σου περίπτωση.

Απλά στο μέλλον πρόσεχε, δεν αξίζει για 10 λεπτά κάβλας να ρισκάρεις.

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε, και οι εξετάσεις είναι που θα με ηρεμήσουν 100%...

Απλα πιστεύω οτι οταν εισαι σε φαση που σκεφτεσαι πράγματα , μπορεί να επηρεαστεις απο το οτιδηποτε!

Μεχρι που ακουσα απο κάπου οτι παιζουν τυπισσες "επαγγελματιες" που λογω διαφορων καταστασεων χανουν την λογικη , και ενω γνωριζουν οτι εχουν κατι , συνεχιζουν και δουλεύουν (για τα χρηματα, λογω ανωτέρας πιεσης , επειδη δεν ειναι καλα ψυχολογικα και δεν καταλαβαινουν οτι βαζουν κοσμο σε κινδυνο κλπ) .

Ολα αυτά βεβαια ΕΝΤΕΛΩΣ ανεπιβεβαιωτα , απλα πιστευω οτι επαιξε το ρολο του και αυτο.

Εννοειται καθε επαφη γινεται και θα γινεται με προφυλαξη , εκεινο το ακάποτο που συνεβη ειναι που με αγχωσε τοσο πολυ.
Ηταν μια στιγμη αδυναμιας , δεν ξερω γιατι δεν αντεδρασα ακαριαια , και αφησα να περασει μισο λεπτο.

Ελπιζω να πάνε ολα καλα , οπως ειπα και πιο πανω , η υγεια μας ειναι υπερπολυτιμη για να την ρισκαρουμε ετσι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom