Νέα

Έχετε Άγχος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Τι σας χαλαρώνει περισσότερο από το άγχος; Σεξ, μια ταινία, ποτό με φίλους, ένα ταξίδι, μια σόλο βόλτα με το αυτοκίνητο;  :think:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Τι σας χαλαρώνει περισσότερο από το άγχος; Σεξ, μια ταινία, ποτό με φίλους, ένα ταξίδι, μια σόλο βόλτα με το αυτοκίνητο;  :think:

Το να κάνω πράγματα που με αρέσουν ή να βρίσκομαι με άτομα που γουστάρω/συμπαθώ. Συνήθως με στρεσάρει πολύ να βρίσκομαι με άτομα τα οποία δεν έχω καμία όρεξη ή αντιπαθώ, γιατί το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα σηκωθώ να φύγω.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
3 χρόνια μετά το άνοιγμα του θρεντ για το άγχος έχω να πω το εξής. Το καλό σεξ και η ποικιλία σε αυτό μειώνει, έως εξαλείφει, το άγχος. Το να ζεις τη ζωή σου και να την απολαμβάνεις σε κάνει να μη μπορείς να σκεφτείς κάτι αγχωτικό. Όταν ζούμε το σήμερα δεν προλαβαίνουμε να μας αγχώσει το αύριο. Γιατί όσοι αγχώνονται για το αύριο, απλά δε ζουν το τώρα. Και η ουσία είναι να ζούμε το τώρα όσο μπορούμε περισσότερο.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.650
Πόντοι
606
Ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου και εκδηλώνεται με διαφορετικές μορφές, όπως: ντροπή, ζήλια, θυμός, αναίδεια, αλαζονεία. Κι αυτό που προκαλεί το φόβο είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι σας χαλαρώνει περισσότερο από το άγχος; Σεξ, μια ταινία, ποτό με φίλους, ένα ταξίδι, μια σόλο βόλτα με το αυτοκίνητο;  :think:
εμενα με χαλαρωνει μονο ενεσιμη αγωγη

σεξ σιγουρα οχι απλα ειναι εκτονωση

ποτο με φιλους με τιποτα,εκνευριζομαι χειροτερα με την βλακεια που υπαρχει γυρω μας

ταξιδια οχι γιατι ειναι επαγγελματικα και για τον πουτσο

βολτες με αυτοκινητο οχι γιατι παντα πετυχαινω εναν ηλιθιο μπροστα που μου σπαει τα αρχιδια πηγαινοντας αργα

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.667
Πόντοι
31.558

ποτο με φιλους με τιποτα,εκνευριζομαι χειροτερα με την βλακεια που υπαρχει γυρω μας

βολτες με αυτοκινητο οχι γιατι παντα πετυχαινω εναν ηλιθιο μπροστα που μου σπαει τα αρχιδια πηγαινοντας αργα
Παρε μηχανάκι να προσπερνάς ευκολα, και το άγχος θα σου φύγει

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

ακουγεσαι ευκολος ανθρωπος!!  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παρε μηχανάκι να προσπερνάς ευκολα, και το άγχος θα σου φύγει
αυτο ηταν πως δεν το σκεφτηκα;μετα θα χω αγχος ομως μην με κλεισει ο ηλιθιος μπροστα και με ριξει σε κανα χαντακι... :grin: :grin:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.667
Πόντοι
31.558
εκει που θα πας το αγχος θα σου φυγει μια και εξω  :2funny: :2funny:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μόνο άγχος καθαρά να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, πιο πολύ ενδιαφέρον θα το ονομάσω αυτό βέβαια.

Από εκεί και πέρα, έτσι όπως τα έκαναν στην Ελλάδα, το πιο μεγάλο άγχος είναι η εργασία. Στον ιδιωτικό τομέα αγχώνεσαι για το αν θα παραμείνεις στη δουλειά σου και του χρόνου.

Και σε ενδεχόμενη πρόταση άλλης δουλειάς σκέφτεσαι.... Θα με πληρώνουν εκεί? και αν δεν είναι καλά και με σουτάρουν γρήγορα?

Γιατί σήμερα σουτάρουν και τους καλούς λόγω οικονομικών..

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου και εκδηλώνεται με διαφορετικές μορφές, όπως: ντροπή, ζήλια, θυμός, αναίδεια, αλαζονεία. Κι αυτό που προκαλεί το φόβο είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης.
Πάρα, μα πάρα, πολύ σωστά! :thumbsup:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Μόνο άγχος καθαρά να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, πιο πολύ ενδιαφέρον θα το ονομάσω αυτό βέβαια.

Από εκεί και πέρα, έτσι όπως τα έκαναν στην Ελλάδα, το πιο μεγάλο άγχος είναι η εργασία. Στον ιδιωτικό τομέα αγχώνεσαι για το αν θα παραμείνεις στη δουλειά σου και του χρόνου.

Και σε ενδεχόμενη πρόταση άλλης δουλειάς σκέφτεσαι.... Θα με πληρώνουν εκεί? και αν δεν είναι καλά και με σουτάρουν γρήγορα?

Γιατί σήμερα σουτάρουν και τους καλούς λόγω οικονομικών..
Κι όμως, αγαπητέ μου φίλε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγχώνονται για όλους και για όλα. Και όπου "ενδιαφέρον" βάλε "άγχος". Πιάνω τον εαυτό μου πάρα πολλές φορές να τα κάνω όλα για τους άλλους. Και λέω "που θα πάει; "Αύριο θα πάω σε μασατζίδικο να γουστάρω και θα μου φύγουν όλα". Και έρχεται το αύριο και λέω "άσε μωρέ, δεν πληρώνω καλύτερα τα κοινόχρηστα ή το ενοίκιο και πάω σε μασατζίδικο την άλλη εβδομάδα;" κλπ κλπ. Όμως έχω περάσει περιόδους ηρεμίας στη ζωή μου. Έχει να κάνει με το πόσο εκτονώνομαι και το πόσο κάνω τα πράγματα που μου αρέσουν. Εσείς;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Έχω μάθει να ζω με το άγχος χρόνια τώρα.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Πώς πιστεύεις ότι θα ξεαγχωνόσουν; Τι θα έπρεπε να γίνει για να ξεαγχωθείς δηλαδή;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω αλλα οχι πολυ.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Πώς πιστεύεις ότι θα ξεαγχωνόσουν; Τι θα έπρεπε να γίνει για να ξεαγχωθείς δηλαδή;
Νομίζω ότι είναι θέμα χαρακτήρα, ότι περνάει μέσω DNA, οπότε ξέρω ότι θα ξε-αγχωθώ μία και καλή όταν... :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom