Νέα

Έχετε Άγχος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
καρδιοσπαστη να σου ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο ειναι η μπεμπα;;;

Ευχαριστω! Eιναι 7 :rockon: :rockon: :rockon:

Στα 28 σου με δυο παιδια και ενα διαζυγιο?
Θεος.  :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν λεω, ειχα τυχη στην ζωη μου :cheesy:

:huh: Αρτεμη...

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Να με ειλικρινης οταν παω για μαμησι  :fuck2: δεν εχω ανχος , οταν τρεχω στις δουλειες μου εκει εχω  ανχος !!!
Το μουνι δεν με ανχωνει ! Στην σταση 69 χαλαρωνω  και οταν με κανει η  { Χ }μις  το καραμπαλινκ πολυ χαλαρωνο  :)

Υ.Γ.

Αν ηταν κι τα μπου.. Σπα θα ηταν πολυ πολυ ομορφα !!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η μόνιμη συνήθεια της εποχής μας. ΑΓΧΟΣ. Αυτό που δε μας αφήνει να απολαύσουμε τη ζωή όπως θα θέλαμε. Μήπως αυτό, μήπως εκείνο, αν έκανα αυτό θα γινόταν εκείνο ή μήπως τώρα που έκανα αυτό γίνει το άλλο...??  :jerking:
Πολλοί ψυχολόγοι έβγαλαν λεφτά από πελάτες τους στην προσπάθεια τους να απαλλαγούν από αυτό. Λίγοι τα καταφέρνουν.
Εγώ πάντως παίδες έχω πολύ άγχος, πολλές φορές είναι και για ηλίθια πράγματα. Ξυπνάω το πρωί με ένα έντονο χτυποκάρδι λες χτυπάνε ταμπούρλα. Εσείς πώς αντιμετωπίζετε το άγχος; Δώστε μου ιδέες. Κάτι καλό θα βγει για όλους μας. Α να σημειώσω (αν και δε χριεάζεται) ότι μπορείτε να γαμήσετε το θρεντάκι μου όσο θέλετε. Απολαύστε το!!  ;)

Θα πεθανεις νεος αρχηγε.

Περαστικα σου.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Θα πεθανεις νεος αρχηγε.

Περαστικα σου.
Σώπα ρε φιλαράκι να'ούμε, τι λες? Με τον καλό λόγο στο στόμα είσαι πάντα.  ;) Έχω πλέον την υποστήριξη του thread μου και των φίλων που γράφουν εδώ μέσα. Δεν αγχώνομαι τόσο πιά.  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Σώπα ρε φιλαράκι να'ούμε, τι λες? Με τον καλό λόγο στο στόμα είσαι πάντα.  ;) Έχω πλέον την υποστήριξη του thread μου και των φίλων που γράφουν εδώ μέσα. Δεν αγχώνομαι τόσο πιά.  ;)
Σου το λυσαμε οι επαγγελματιες ψυχολογοι του μπου?

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλτατοι , εγω θα πώ το εξης. Δεν θελω να κατακρίνω κανέναν , ουτε να το παίξω ηθικος , αλλα δεν υπάρχει τιποτε χειροτερο απο το να ρισκάρεις σε τέτοια πραγματα.
Παιρνοντας σαν παράδειγμα το τρομερο αγχος που ζω τον τελευταιο μηνα , προτείνω σε όλους την μέγιστη προφύλαξη , προφυλακτικο σε  Ο Λ Ε Σ  τις φασεις στο sex. Οπως εγραψα και πιο πάνω , μου εκανε μια κοπελα στο Αχιλλεως 40 γυμνο τσιμπουκι για μισό λεπτο , δεν αντεδρασα γρηγοροτερα , και βγαίνοντας απο το μπουρδελο 5 λεπτα μετα , ξεκινησε για με το μεγαλυτερο άγχος που εχω περασει ποτε.
Τι και άν με διαβεβαιβέωσε ο γιατρός μου οτι δεν κολλάς ετσι, τι και αν πηρα και δευτερη γνωμη γιατρου , εψαξα σε επισημα site ενημέρωσης , επικοινώνησα με την γραμμη AIDS ( 210 7222222 ) , το άγχος μεγαλώνει μερα με την μερα και με πνιγει , μεχρι να κανω εξετασεις.
Δεν θα θελα κανενας να περασει αυτο που περνάω , μην μπαίνετε στην διαδικασία του ακάποτου καν αν θελετε την γνώμη μου, η υγεία μας είναι υπερπολυτιμη.

Mε αφορμη την απάντηση του psix_fan (την οποία και σκέφτηκα πολυ σοβαρα) περι ΙΨΔ , νομιζω οτι ταιριαζει καλυτερα εδω η εν λογω ανησυχια...

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Mε αφορμη την απάντηση του psix_fan (την οποία και σκέφτηκα πολυ σοβαρα) περι ΙΨΔ , νομιζω οτι ταιριαζει καλυτερα εδω η εν λογω ανησυχια...
Φως φανάρι ΙΨΔ. Να τονίσω ότι παρόλο που η ψυχολογία είναι η μεγάλη μου αγάπη, δεν είμαι ψυχολόγος, ούτε έχω επισκευθεί ποτέ μου ψυχολόγο. Μην δεχτείς όμως καμιά φαρμακευτική αγωγή, θα μπλέξεις. Η ΙΨΔ αντιμετωπίζεται πολύ καλά συμπεριφορικώς και η πρακτική λύση κατά τη γνώμη μου είναι η κοινωνικότητα, οι φίλοι, το γέλιο και με λίγα λόγια να το ρίχνεις έξω βρε αδερφέ. Πολύ σημαντικό επίσης να ακούς και τις γνώμες των άλλων και να λες "ααα αυτός γιατί δε φοβάται τόσο πολύ όσο εγω; μήπως είμαι υπερβολικός τελικά;" Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι με ΙΨΔ είναι συνήθως μοναχικοί ή με περιορισμένο κοινωνικό περιβάλλον. Βρες, γνώρισε κόσμο, κοπέλες, πήγαινε ταξίδια με φίλους ή και μόνος ακόμα, άνοιξε τους ορίζοντές σου. Μετά θα σκέφτεσαι το μισό λεπτό ακάποτο και θα γελάς. Θα με θυμηθείς. Σου μιλάω εκ προσωπικής πείρας... ;)

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Πάντως φίλε Valerius και γενικά παίδες πιστεύω ότι είναι άσκοπο να έχουμε άγχος όχι μόνο επειδή βλάπτει την υγεία και την ποιότητα ζωής μας αλλά και επειδή είναι κακός σύμβουλος. Τα πράγματα που κάνουμε χωρίς άγχος έχουν πολύ πιό θετικά αποτελέσματα απ'ότι αυτά που γίνονται με πίεση και στρές.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Και εγώ αγχώνομαι πολύ για επαγγελματικά θέματα κυρίως, ανησυχώ για το μέλλον μου. Δεν έχω μία και για την ώρα απλά γαμιέμαι ανάποδα για να πετύχω τους στόχους μου.

Αυτό που με βοηθάει πολύ είναι η καθιερωμένη καθημερινή μαλακία. Βρίσκω την πιο έκφυλη ξεκωλιάρα πουτσορουφήχτρα στην τσοντοσυλλογή μου και ζουλάω τον πούτσο μου μέχρι να γίνει η οθόνη του υπολογιστή άσπρη.

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
το άγχος χρειάζεται. αν δεν αγχωθείς σε λογικά πλαίσια για κάποιες υποχρεώσεις σου,πάει να πει πως είσαι αναίσθητος.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Αυτά που λένε ότι το άγχος βοηθάει είναι για να παρηγοριούνται οι αγχάκηδες. Το άγχος μόνο κακό κάνει. Anyway μιλάμε για τη μορφή του άγχους που σε εμποδίζει να απολαύσεις τη ζωή. Άσε που δεν υπάρχει κι άλλη μορφή δηλαδή... ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και εγώ αγχώνομαι πολύ για επαγγελματικά θέματα κυρίως, ανησυχώ για το μέλλον μου. Δεν έχω μία και για την ώρα απλά γαμιέμαι ανάποδα για να πετύχω τους στόχους μου.

Αυτό που με βοηθάει πολύ είναι η καθιερωμένη καθημερινή μαλακία. Βρίσκω την πιο έκφυλη ξεκωλιάρα πουτσορουφήχτρα στην τσοντοσυλλογή μου και ζουλάω τον πούτσο μου μέχρι να γίνει η οθόνη του υπολογιστή άσπρη.

Ρίχ'τα πιο κει γιατί τα ανάποδα γαμήσια θα συνεχιστούν με τόσες οθόνες..

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως φίλε Valerius και γενικά παίδες πιστεύω ότι είναι άσκοπο να έχουμε άγχος όχι μόνο επειδή βλάπτει την υγεία και την ποιότητα ζωής μας αλλά και επειδή είναι κακός σύμβουλος. Τα πράγματα που κάνουμε χωρίς άγχος έχουν πολύ πιό θετικά αποτελέσματα απ'ότι αυτά που γίνονται με πίεση και στρές.

Φιλε psix_fan , εχεις απόλυτο δίκιο , και όλοι μου λένε πως με ένα ακάποτο τσιμπουκι δεν παίζει να κολλησεις HIV , αλλα τι να κάνω που η ιδέα έχει καρφωθεί στο μυαλό μου... Ολο μετράω τις πιθανότητες , και περιμενω ποτε θα φτάσει η μέρα να κάνω το test...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Φιλε psix_fan , εχεις απόλυτο δίκιο , και όλοι μου λένε πως με ένα ακάποτο τσιμπουκι δεν παίζει να κολλησεις HIV , αλλα τι να κάνω που η ιδέα έχει καρφωθεί στο μυαλό μου... Ολο μετράω τις πιθανότητες , και περιμενω ποτε θα φτάσει η μέρα να κάνω το test...
Αν ξεκινησεις να σκεφτεσαι ετσι, τοτε θα οδηγηθεις σε παρανοικους φοβους.
Οπως π.χ. οτι εκει που περπατας μπορει καποιος φορεας να σε καρφωσει επιτηδες με μια καρφιτσα για να εκδικηθει τους γυρω του.
Ή οτι στη χειρολαβη του λεωφορειου που κραταγες μπορει να ακουμπησε καποιος φορεας και να ειχες μια πληγη στο χερι σου.
Ή οτι μπορει αυριο καποιοι να ριξουν δηλητηριο στο νερο της πολης σου.
Ελεος, συνελθε.

Valerius

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θεωρείς δηλαδη οτι είναι εντελως παρανοικος ο φόβος μου?
Δεν είχα ποτε τετοια κολληματα , ουτε φοβίες...
Βλεπω εδω οτι είναι κάτι που πολλοι το κάνουν κατα κόρον (το ελευθερο στοματικό)και εκτός απο κάτι ψιλοπράγματα , ποτέ κανεις δεν κολλησε κατι σοβαρο.
Δεν ξέρω όμως γιατί , αλλα ισως το γεγονός οτι ειναι ιεροδουλη , ειναι μάλλον αυτο που με τρελλαινει περισσοτερο!
Παλαιοτερα νομιζα οτι αυτές στα σπιτια κάνουν εξετάσεις συνεχεια , αλλα ακουγονται πολλα!
Τεσπα , δεν ξέρω , απλα θα περιμένω κάποιες μέρες ακόμα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Θεωρείς δηλαδη οτι είναι εντελως παρανοικος ο φόβος μου?
Δεν είχα ποτε τετοια κολληματα , ουτε φοβίες...
Βλεπω εδω οτι είναι κάτι που πολλοι το κάνουν κατα κόρον (το ελευθερο στοματικό)και εκτός απο κάτι ψιλοπράγματα , ποτέ κανεις δεν κολλησε κατι σοβαρο.
Δεν ξέρω όμως γιατί , αλλα ισως το γεγονός οτι ειναι ιεροδουλη , ειναι μάλλον αυτο που με τρελλαινει περισσοτερο!
Παλαιοτερα νομιζα οτι αυτές στα σπιτια κάνουν εξετάσεις συνεχεια , αλλα ακουγονται πολλα!
Τεσπα , δεν ξέρω , απλα θα περιμένω κάποιες μέρες ακόμα...
Δεν ειπα οτι ειναι παρανοικος.
Απλα μπαινουμε σε λογικες του στυλ "τι εχει πιο πολλες πιθανοτητες, να κολλησω ειτζ απο ακαποτο στοματικο ή να γλυστρισω στην μπανιερα και να σκοτωθω"?
Οπότε ισως αρχισουμε να μην μπαινουμε και στην μπανιερα.
Παμε και το αλλο.
Πόσοι πεθαινουν απο ειτζ το χρονο στην Ελλαδα? 100-120 ατομα?
Πόσοι πεθαινουν απο τροχαια? 3.000 ατομα?
Δεν φανταζομαι ομως να φοβασαι να μπεις σε αυτοκινητο.
Αυτο εννοω.

Υ.Γ. Προσεχουμε παντα βεβαια. Αλλά αν κολλαγε τοσο ευκολα το ΕΙΤΖ θα ημασταν ολοι μακαριτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom